Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Tanrıça, tokaların yine taş tuş içinde,diğeri topuz çıbığımı?güle güle tak kaffana..

gacım saol bitanem..evet topuz çıbığı o..ışıltıyı seviyorum biliyosunaklinialirimsmile
bayılıyorum ne alırsan yaaaa boshayallersmile
zevkli hatun nolcaak :asigim:
kankee bende sanaaklinialirimsmileee kimin kankasıyım

ben de pazartesi gidiyorum sevdalıma kızlarrr
aprilim gözün aydın..allah kavuştursun
canim gule gule kullan hepsini
saolasın ciğerimopuyorumnanaktan
günaydınn herkese.. ben daha yeniyim.. yavaş yavaş ısınıcam inş =)
ısıtırızzz rahat ol:jeyyar:

Tamamdır rujumu artık kullanabilcemmm :lepi:
Teşekkürler afroditimmm opuyorumnanaktan
afro sıksın eliyle o gül dudaklarınıolumunekankayizsmile

kot yelek adil ışıktan
uyumsuzluğumun kusuruna bakmayın, pek uyum aramam/COLOR]

tarzını çok seviyorum youtum biliyosun..kombininde çok güzelhihoyyytgüle güle giy hepsini

bayanlar biraz sonra dışarı çıkıcam cildim için kuru olduğundan nemlendirici krem alcam bana önereceğiniz bir nemlendirici varmı...
garnier nasıldır acaba bilen varmı ???

garnier önermem tutim..kızlar saolsun netrojen önerdiğimi hatırlatmış..netojen alabilirsin fiyatıda uygun sarı papatyam
tamam tatlışım saol ilgin için o zaman neutregena ya bakayım bende o ne kadar peki cnm 30 falan varmıdır ???bilmiyorumkismile
22-26 tl arası..kimi yerde 22 kimi yerde 26..daha ibre 30 u vurmuş olmadı:)
nemlendirici haricindede bol su içmeyi unutma papatyam,ayrıca yüzüne kaymak sürebilirsin..nem verir
minom güle güle kullan ojelerini kokoşum mucuk...

tanrıçam tokaların pek guzel
ayrıca kumbaralarınızda harikaa

nazom teşekkürler tel kadayıfım..
youtum sende güle güle kullan..her seferinde gözüm parfüme kayıyo:))aynısı bendede varyahihoyyyt
burcum 523 bendede varhihoyyytaldıklarını çok beğendim..hepsini güle güle kullan..bu arada lorealin kirpik uzatıcısından memnunmusun gülüm?gelişmeler ne alemde..:hulya:
te bunlar ojelerimguclubacismile
burcuuu çok güzel hepsi,güle güle kullan opuyorumnanaktan

güle güle kullan minim bayıldımmmopuyorumnanaktan
kokoş kankam benim tokalar o biçim bayıldım :asigim: tarzına hastayım mucko a.s.
oyyyy yesinler kumbaranı esmer güzelim opuyorumnanaktan
bende sana hastayım bitanem benim..teşekkür ederim ballı lokmamŞeniz
livim kısa tırnakğa kırmızı ve bordo tonlar daha hoş durur,firenç için tırnağını uzatıcaksın tabiki..sana şöyle bi taktik veriyim,selo bantlar varya şeffaf..onları tırnağına yapıştır ama ucuna değil..frenç yapıcağın yere kadar sür..sonra şeridini bebeğndiğin gibi çek,nası olsa bantı söküceksin..bantı söktükten sonra tek katta açık pembe bi oje sürersin,yada rakı beyazı(ten rengi olursa frenç yaptığın beyazın rengini alırsın)oldu bitti kankabayanssulusmile
naberr kızlarrrrr...................sitenin esas kokoşu olaraktan hayırlı akşamlar diliyorum sizekaydirigubbakcemile3

ben dün yoktum selamını anca aldım artis kılıklımŞeniz
Olma mı varr evde ki bütün bozuk paraları attım içinehihoyyyt bugün de 2 ylt attımmkaydirigubbakcemile2 herkes biriktirsin ama para valla süper oldu bu
kanka bende bu gün 5 tl yakın bozuk attımsüprizzzzzhergün atmaya çalışıyorum..ay sonunda 1 ay sonra açarız,bişeyler alırız birikimlerimizlebayanssulusmile

güneş kremini avene düşünüorm 40 faktör sanırım
bronzere da elizabet arden düşünüorm
iyi mi? bi öneriniz var mı?
solaryum:lepi:
2.seansımdayım daha..otobronz tavsiye etmiyorum canım..leke leke iğrençbişey oluyo,hiçni hiç sevmiyorum,solaryuma gir daha iyi..

avenenin bi ürünü var tanrıçamda eklemişti buraya 20 faktörlü nemlendiricili o da güzel ama faktörü az die düşünürm adana güneşini tahmin edebilirseniz
15 faktörlü minim hatta:))ama daha yüksek faktörlü olanlarıda var avenenin..avene güvendiğim bir markadır..
canolar ben geldim noa ın kokusuna benzer bir parfüm arıyorum bebek gibi kokan hafif tavsiye edebileceginiz öyle bir parfüm var mı ?
kanka o değilde ben bi parfüm eklicem,anam kullanıyo,bi milyoncudan ama 10 tl ye:))nasıl hoş bi kokusu varya..bitmek üzere paylaşıcam sizle..bide benim anam belissima hastası

kokusuna bi bak derim..anamda sade koku severde o bakımdan:lepi:seviceğini düşündüm..
tanrıca dedin dudak dolgunlaştırıcıyı aldım
yakıyo bu be .. sürdüm şimci..

kızlar benim artık 1 değil 3 dövmem var :)
dövmelerin hayırlı olsun..bendede 4:kedi:
yakıcak tabi tembelim..dolgunlaştırıcı ürünler yakar..içinde yakıcı maddeler olur..biber nana tarçın gibi...

tanrıça hanımda yok ortalardaaa
kayınvaldemdeydim cano,eve gelincede uyudummirmirmirmir
Ahahaha ŞOK ben bu saatte burdayim ama kacacagim 2 dk. ya, bir girip bakayim dedim caktirmadan
ahaaa harbiden şok gece gelmiş:))))
bak ben 2 yıl once pazarda ıraklı bı adamdan bı far setı aldım cakma sandım 13 lıra verdım lancome marka orjınal çıktı delikafadulden sanırım buydu hafıf kremsı metalıc duruyor
lancomenin böyle bir ürünü yok,orjinal olmasıda imkansız..labaratuarda test edildi felan demişsiniz ama,bunun lancomeye ait olduğunu hiç sanmıyorum:1closedeyes:he renkleri güzeldir,memnun kalmış olabilirsiniz o ayrı,ama orjinal denilirse gülerim yani..kaydirigubbakcemile3
Tanrıçam söz verdiğim gibin deve hörgücü tohumundan aldım..öğüttüm şincük demleyip iççem..
Şap ta aldım yaptım..kırmızı kurdaaalem hazırsa takiiim..
helal sana..hazır tozunu bulmadın öğüttürdün demek..olsun..takdirle geçtin tatlıgacımopuyorumnanaktan

gözün kaldıysa al hayatımaklinialirimsmileiçinde renk skalası var,seninlede uyum sağlar hem..

Son düzenleme:
sevgılı tanrıca oncelıkle merhaba...sonradan ekledıgım msjı gormedın herhalde,her markanın her urunu aynı ulkede bulunmayabılır..dubaı yapımı oldugunu soyledım..çakma bır urun degılmiş..ben bana denılenın yalancısıyım..bende bırcok ulke gezdım gordum bırcok markanın okadar değişik urunlerı varkı ılk gordugunuzde boyle bişey varmı ki sahte olmasın dıyorsunuz ama dedıgım gbı ulkelere yonelık urettıklerı urunlerde var..laborotuvar sonucundan kullanılan malzemenın lancome oldugu belırlendı ..ha oyle olmasaydıda kullanırdım cunku dedgn gbı renklerı cok guzel kaydirigubbakcemile3

canım ya sen lafımı dınle bana dua edeceksın...ınan bana kantoron yagı jet hızıyla yara ıyıleştırıp iz gecıren tek seydır ! ablam sıvılcelerı ıcın kullanıo ..cok duzelttı

bahsettiğiniz şey yağ..zaten sivilceli ve sorunlu bir cilt..yağ ile iyice yağlandırıp cildi bozucak önerdiğiniz şey..daha öncede çoğu kez söylediniz,bozmuş gibi olmıyım die ses çıkarmadım,ama sivilceli cilde kantoran yağı bilmemne yağı sürülmez..

mirianacım bu testler kanıtlanmış bişe malesef gnlerce okuduk gazetelerde,burda hatta livim haberdar etmişti bunların hayvancıklar üstünde test edildiğini,ondan beridir kullanmıorm elimdeki loreal,maybelline,max,lancome kullanmıorm bi de içimden gelmior takasa mı koysam onları dur ama pasteli çok severim burda var bi yerde satılıyor sadece oraya bir bakıyım olmadı paraya kıyıp dior aşkımdan süre gelen bunu

alırım.
tanrıçam avene aliim takım olsun kaydirigubbakcemile3

aldığınız ürünü testemi tabi tuttunuz orjinalmi değilmi diekaydirigubbakcemile3
siz öyle inanmak istiyosanız öyle düşünün,bişey diyemem:)ama böyle bir ürün orjinal olamaz bir kez daha söylüyorum
ayrıca orjinal olsa kaç yazar olmasa kaç yazar,önemli olan rengidir..memnunsanız mesela yok,güle güle kullanınvereliniortak

ben sıvılcelı yuze surulsun demedım..sıvılce ve yara ızını geçirir demek ıstedım..soyledıgınız gbı yaglı cılde yag surulmez..sıvılce ızlerım ve yaralarım kaşınıyor dedı..yara tedavı eden ve ız geçiren bır yagdır yuze kulak çöpu yada gazlı bez ıle sorunlu bölgelere surulur..yanlış anlaşılmalardan başladık gdıyoruz ama guzel dostluklar boyle başlarmış...a.s.

tanrıçam bu yağ konusunda çok haklısın,
ben kullanıorm biliosun kantaronu ve o sadece yara izlerini yanık izlerini geçirior,ben deki yanık izlerini geçirdi...
akitimle de konuşmuktuk,benim cildim kurudur sen bana kzıosun ama ben sürdüm bi süre cildimin nem dengesi düzelsin die şimdi normal oldu artık çok şükür...
ama sivilceli cilde yağ olursa cortingen :1ninca:

tanrıçam gelmiş
fotomu eklicektim bugün yemedi tabieyvahedigeldismile

yarım yamalak okumuşsunuz yazımı ama onemlı degıl bırdaha belırteyım ben lorealde uzun zaman çalıştım hosteslık yapmadan once..şeflerımız bızı pazara yolluyordu ordakı sahte urunlerı alıp teslım edıp labaortuvara yolluyorduk..çalıntı urunmu sahtemı dıye..kanunı işlem başlatılıyordu ..ben pazara gtmeyı cok severım..buurunu orda turkcesı olmayan arap bı adamda gordum orjınal olabılcegını düşünmedım adamın elınde 2-3 parça bırsey kalmıştı hem rengını cok begendım hem şefıme gosterırım dıye düşündum..lancome ve loreal kardeş fırmalardır..maybelıne de oyle..sonra dedıgım gıbı ıstanbula yolladık ordan boyle bır sonuç geldı yoksa delımıyım aldıgım urunu test ettrmeye çalışıyım..
tamam sız orjınal olmadıgını düşünebılırsınız..aynen olasada olmasada ben memnunum..

kantoron zaten yaglı cılde rastgele uygulanmaz..ben sıvılcelı cıltlere çörek otu maskesını onerıyorum delıkler,izler,yaralar içinde hıjyenık uygulama ıle kantrn yagı onerıyorum..kullanmak sızlere kalmış ben memnunum :hulya:

miriana yanlış anlaşılacak bir durum yok:)arkadaşımız 17 yaşında ve cildi sivilceye müsait..sivilcelerin geçtiğini varsayalım,izler içinde ben önermiyorum..çünkü neden?ben ne yaptıysam ne denediysem onları elimden geldiği kadar arkadaşlarıma sunmaya çalışıyorum..bende sivilceden çok çektim,ve izler için kantoran yağı sürdüm,bundan bi kaç sene önce,2 gün içinde yüzüm sivilce tarlasına döndükafamçokkarıştı
daha öncede yazdın,ama yanlış bilgi canım..çünkü izleri geçiriyim derken,yeni sivilcelere mahal veriyo..tabi bu yazdığım sivilceli yağlı ciltler için geçerli.
yanık yara vesaire..izleri olur vucudun herhangi bi yerinde,o zaman gönül rahatlığı ile sürülebilir..
yanlış başlamadık canım merak etme..fikirlerimizi tartışıcaz tabiki,herkez aynı şeyi savunsa hayat çok tatsız olurdu takdir edersinkia.s.

yok tatlım hepsini okudum merak etme:))ayrıca uzman olduğunu çoğu yazından biliyoruz:))uzmanmışsın ne güzela.s

:enbuyukkk:

ben yaşını bılmıyorum öncelıkle..bır dıgerı sız hala benı anlamadınız..dıyorum ki sıvılcenın ustune degıl,sönmüş ama ızı kalmış sıvılceye yada yaraya kulak çöpu yada gazlı bez ıle sürülsün..sızde işe yaramamış olabılır ..sonuçta her urun her ılac herkese ıyı gelecek dıye bırşey yok herseyın deneme suresı vardır..ıkımızde ıyılıgı için ugrasıyoruz tercıh ona kalmış..ama aynı şeyı soyledık sen sade yagı alsın sıvılcelerıne yedırsın dedıgımı sandın herhalde..tabıkı tartışmadan olmaz ne guzeldır ki tartışacak bır konumuz var boshayallersmile herneyse şuan cıldın ıyımı sorun yaşıyormusun merak ettım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…