Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ulan spor giyinip gitçedim kuaföre
bi makkaj yaptım
mecburen süslenip müslenip gidicem

tanrıca gıdısını aldığım yavrum bebeğim
sanırım psikolojik bu benim dudişimi şişiriyo
2.günde bu etki olmaz sanırsam.
bide cecile kalem aldım fiyatına bakmadan aldım 16,95 miş ..
daha denemedim elde çok güzel duri ..

ay dövme yerim kaşınıyo

dün çok komikti kızlar
kankalarımla gittim dövmeciye dövmecide bayan ..
benim kankalar seçti modeli
oturdum dövme yapılıyo
kankalardan birinin canı çok azdır
benim gık çıkmıyo bunun yüzü renkten renge giriyo
yahu acımıyo diyom inanmıyo..
çıkışta sakat gibi davranıyo bana bide
canım acıyo mu ver çantanı taşıyım hatun milleti eccüg manyakız ..

yollıcam merak etmeaklinialirimsmile:jeyyar:

yollamada bak nası yoluyorum saçınısonra bunun gibi kafanda 3 tel kalıcakbenneyaptımkişutarafagitti
nikoom şemmamme şemmameee haydeee geldim halaya geç yanımaaa:teytey:aheyy aheyy aheyyyy:teytey: :teytey: :teytey: liiiiiliililiiiliili:teytey: oldumuaklinialirimsmile

pardon dün başlamıştım
nan tanrıça aktar aktar eskimemiş lavanta aradım bi gör resmen sapsarı olmuşlar

livooooaklinialirimsmilekankaaaklinialirimsmileözledim seniiiaklinialirimsmileŞenizsende hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan

asıl ben seni özledim güzeller güzelim opuyorumnanaktan

delikafaduldenceylanım fot mı ekleycek oleyyyyyyyyyy hihoyyyt

temeltospam yaza hazırlıklar super vallaha :jeyyar: dövmeler kuaforler ohhhhhh

asıl ben seni özledim güzeller güzelim opuyorumnanaktan

delikafaduldenceylanım fot mı ekleycek oleyyyyyyyyyy hihoyyyt

temeltospam yaza hazırlıklar super vallaha :jeyyar: dövmeler kuaforler ohhhhhh

ama buraya ekleyememki özelden yollayabilirim herşey karşılıklı amaaklinialirimsmile

puhahahhah :roflol:tospa ben en ufak bi mimik yapmıyorum,dövmeciler şoka girdi her gittiğimdeakannehirkızım sende bendensin pskopatım benimaklinialirimsmilesakat muamelesi yapıyo diyo ya puahahah öldüm:roflol:
olum kaleme o kadar para verilirmi:tomato:neyse vermişin artık bana mok yemek düşerboshayallersmilegüle güle kullan..
bak sana ne diyorum..piyasada dudak şişirme ile ilgili kullanmadığım ürün kalmadı..5 para etmez diyorum,ama bu golden gerek bakım,gerek anlık şişirmede kral şerefsizim
bu arada dövmeni ne zaman eklicen bıngılını yediğimgamyoncuiremsu

tanrıçacan naber nassın :)
bişi sorcam galiba sen almıştın bu lokman aktarın selülit yağını yanlış mı hatırlıyorum?
eğer sensen işe yaradı mı bu yağbayanssulusmile

yerimsenibenglossların içine suyla seyreltilmiş tançın yağından bir duyum dökün o da olur ama 2 dakika sonra puffffff

fiyatına bakmadan aldım yoksam vermezdim bende ..

goldene baktım almıcaktım kanka sürdü .. dolanıyoz tospik dedi yakıyo dudilerimi aha dedim gerekli belirtileri göstiri hemen koştum aldım ..
gece yatarkenede sürüyom kuzum ..

he valla öle yaptı sakatım sankim ver cantanı kolun acı mi ..
diğer kanka diyo acısa bile gıkı çıkmaz bunun yeterki karar versin bişeye
gölgeli yerlerde hafif acıdı ..
ben inadına acımadı ki diyom diğer kankayı gıcık etmek için.
benimde gıkım çıkmadı ..

tatlışım streçle saklıcam 2 gün meleği yarın akşam çıkartır çekerim salı eklerim fotosunu beğenceniz mi bakalım eyvahedigeldismile

tospam tanrıçam aynen benimde hiç acımamıştı kız suratıma bakıp duruodu acaba sessiz sessiz ağlıomuyum die kaydirigubbakcemile3 bi de eşşek kadar döve kavisli mavisli kız buz kesmişti bi de zırnık kan akmadı :hulya: bi de ben 40 tl yaptırmıştım 20 bir 20 bir kanat kaydirigubbakcemile3
tospam o dediğin sesil kalemin kıçında aplikatör var dimi,o süper bi kalem,kendini sabitliyor hiç akmıorolumunekankayizsmile
dudak kalemleride dudişleri çok güzel gösteriyormuş bu aralar onlara sardım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…