G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.741
lavanta kürüne başladım bugün
ceylo,artan lavantayı saçına ve cildine sür kız:hulya:pardon dün başlamıştım
nan tanrıça aktar aktar eskimemiş lavanta aradım bi gör resmen sapsarı olmuşlar
kankam bende imaj yeniliyorum..son halimi yollamam yakındır az sabret:lepi:yani yollamak derken mektup...ne resmi canım:1closedeyes:eyvahedigeldismileasıl ben seni özledim güzeller güzelim opuyorumnanaktan
delikafaduldenceylanım fot mı ekleycek oleyyyyyyyyyy hihoyyyt
temeltospam yaza hazırlıklar super vallaha :jeyyar: dövmeler kuaforler ohhhhhh
:1shok: eyvahedigeldismileama buraya ekleyememki özelden yollayabilirim herşey karşılıklı amaaklinialirimsmile
delikafadulden eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3vay anasını kanka duydun mu ne diyor ceylanım :1shok:
:roflol: :roflol:olum pc düşüyodu yemin ederim kahkata atıyorum:roflol: manyak herif ya geberttin benisırnaşık şey sırnaşık şeybana göstercen için şimdiden teşekür ederim kankam benim Şeniz sempatiksalakcinni delikafadulden
tanrıçacan naber nassın :)
bişi sorcam galiba sen almıştın bu lokman aktarın selülit yağını yanlış mı hatırlıyorum?
eğer sensen işe yaradı mı bu yağbayanssulusmile
taospam tanrıça aynen benimde hiç acımamıştı kız suratıma bakıp duruodu acaba sessiz sessiz ağlıomuyum die kaydirigubbakcemile3 bi de eşşek kadar döve kavisli mavisli kız buz kesmişti bi de zırnık kan akmadı :hulya: bi de ben 40 tl yaptırmıştım 20 bir 20 bir kanat kaydirigubbakcemile3
tospam o dediğin sesil kalemin kıçında aplikatör var dimi,o süper bi kalem,kendini sabitliyor hiç akmıorolumunekankayizsmile
dudak kalemleride dudişleri çok güzel gösteriyormuş bu aralar onlara sardım sempatiksalakcinni
dedigim gibi 2 dakkika sonra puffffff diye sönüyor delikafadulden
tanrıçamız test etti onayladı :lepi:
fiyatına bakmadan aldım yoksam vermezdim bende ..
goldene baktım almıcaktım kanka sürdü .. dolanıyoz tospik dedi yakıyo dudilerimi aha dedim gerekli belirtileri göstiri hemen koştum aldım ..
gece yatarkenede sürüyom kuzum ..
he valla öle yaptı sakatım sankim ver cantanı kolun acı mi ..
diğer kanka diyo acısa bile gıkı çıkmaz bunun yeterki karar versin bişeye
gölgeli yerlerde hafif acıdı ..
ben inadına acımadı ki diyom diğer kankayı gıcık etmek için.
benimde gıkım çıkmadı ..
tatlışım streçle saklıcam 2 gün meleği yarın akşam çıkartır çekerim salı eklerim fotosunu beğenceniz mi bakalım eyvahedigeldismile
süpermiş o zaman ben geçen alacaktım bu yağı da bulamadım hiçbir yerde.. mecitefendi vardı en düzgün olarak o da olur mu ki Allah'ım burda da hiçbişi bulamıyorum öyle küçük bi yer de değil ki halbuki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kankam bende imaj yeniliyorum..son halimi yollamam yakındır az sabret:lepi:yani yollamak derken mektup...ne resmi canım:1closedeyes:eyvahedigeldismile
işte o benim lacrima:smiley-cool::lepi:sempatiksalakcinni
iyiyim annem sen nasılsınaklinialirimsmile valla müthiş işe yaradı manyak işe yaradı deli işe yaradı:sm_cool: delikafadulden zemuszemus çok memnun kaldım 2.ciyi alıcam kısmetse cano:hulya:
:roflol: :roflol:olum pc düşüyodu yemin ederim kahkata atıyorum:roflol: manyak herif ya geberttin benisırnaşık şey sırnaşık şey
işte o benim lacrima:smiley-cool::lepi:sempatiksalakcinni
iyiyim annem sen nasılsınaklinialirimsmile valla müthiş işe yaradı manyak işe yaradı deli işe yaradı:sm_cool: delikafadulden zemuszemus çok memnun kaldım 2.ciyi alıcam kısmetse cano:hulya:
:1closedeyes:tanrıçamız test etti onayladı :lepi:
yerimsenibenglossların içine suyla seyreltilmiş tançın yağından bir duyum dökün o da olur ama 2 dakika sonra puffffff
kankam benim kötü günler için(yarime süslenicem zamanlaraklinialirimsmile)bi formülüm var karabiber ve yağ ile..onu resimli anlatıcam ulan söz:lepi:valla mı peki hemen geçiyomu dolgunluk
20 bi kanat 20 dier kanat hesırnaşık şeyallah cezanı vermesin mini:))ayrıca çok ucuz yaptırmışın kızkaydirigubbakcemile5tospam tanrıçam aynen benimde hiç acımamıştı kız suratıma bakıp duruodu acaba sessiz sessiz ağlıomuyum die kaydirigubbakcemile3 bi de eşşek kadar döve kavisli mavisli kız buz kesmişti bi de zırnık kan akmadı :hulya: bi de ben 40 tl yaptırmıştım 20 bir 20 bir kanat kaydirigubbakcemile3
tospam o dediğin sesil kalemin kıçında aplikatör var dimi,o süper bi kalem,kendini sabitliyor hiç akmıorolumunekankayizsmile
dudak kalemleride dudişleri çok güzel gösteriyormuş bu aralar onlara sardım sempatiksalakcinni
saçada island die bi arkadaşımız varya o sürüyo pek memnun..saça sürülüyo,bende bi kaç kere sürdüm ama sürekli yapmadım..hem ziyan olmaz hem bakım yapmış olursunbaya artcak tanrıçam kese kese doldurdum koydum çamaşırlarımın arasına hala dolu
saça napıyo bu meretzemuszemus
hallettim bebetomŞenizkankam saç baş kaş olaylarıaklinialirimsmilefazla konuşmam merak et:kedi:vayyyyyy vay vay neler neler yapıyorsun çatlama kankam...solaryum baslayacaktın eee onun dısında kankam :jeyyar:
bebegim odanın dekorasyonu degistirecektin noldu halletin mı ?
et anam ethihoyyytçok fıstık gibi yapıyokaydirigubbakcemile2
ben de iyidir nolsun yuvarlanıp gidiyoruz kaydirigubbakcemile5boshayallersmile
demek baya memnunsun o zaman hemen bi şekilde netten filan temin etmeli bayanssulusmilebayanssulusmile
sen hiç merak etme o bozuntu pcden kurtarıcam seni:1closedeyes:
kumbaranda iyi bir pc parası biriktirirsin artık delikafadulden sırnaşık şey
sen o güzel parmaklarnı yorma patron ben cevap verdim basın danışman sekreteri olarak :lepi:
hallettim bebetomŞenizkankam saç baş kaş olaylarıaklinialirimsmilefazla konuşmam merak et:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?