- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.981
işte bu nedir ne işe yarar :kedi:
kuzucan ben kendime dedim yaw celallandim diye sana demedim ki hayatısı
sen bişey demedin ben dedim o kadar laf
sonra geçmişi gezerken bu mesajı dikkatimi çekti superisinin ondan koydum kendime yani sana değil hayatım
Günaydın güzeller noliii kahvaltı falan mı var kaçırmadım inşallah zira açımmcokacimcoook
Ben de haftasonu göz makkacımı koyiim..yorum yapınız..günlük makkac ona göreee..
NO ALINTI..!
island kaçırdım
Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))
bu arada bu hafta topik buluşmamız var çok heyecanlıyam kızlareeeee
Allah iiliiini versin senin ..gözaltıı için kullanılan roll-on bu.. çizgi çubuk morluklar için gözaltı losyonuuuu..
kalem diyoo yaaa..naniknanik
:kedi:teşekkür ederim ,göz makkacı kıralıçası..zemuszemus
eyeliner pek belli olmıyor ama,,nasıl sence..
fakat ben kendi eyelner çekme tarzımı kendim yarattım..
önce kuyruk kısmını siyah kalemle geçip, sonra üzerine göz pınarına kadar ince eyeliner uyguluyorum..guclubacismile
canim cok guzelş olmus, goler de masallah vallahicanim, goz altin icin her hangi bir urun kullaniyor musun? yani hem kapatici icin ne kullaniyorsun? hem de morluklar icin bir sey kullaniyor musun? bilmiyorumkismile
SAĞOL bebeğim saçları tam çekemedim akşam ablama çektiririm melekle gene koyarımpisi dövmen çok hoşuma gitti
saçların çok güzel olmuş tembelim kaşların da harika görünüyor bu arada ciğerim
livim ne miş kız o bilmiim ben
sağol tatlışımilarzum vallaha tamam olarak bende bilmıyorum ki ..nette bir arastırayım bari
temeltospam kaş ve şaçların çok tatlı görünüyor ...dövmede çok güzel saglıkla kullan =)
kumral tonlar istiyom ..tospiş mırnavın güzelmiş gerçekten ama ben meleee merak ettim..
saçını ne renge boyatıcan ki?renk değişikliği yapacaksın ,heeee?
saçını kestirmenle ilgili ben demiştim zaten kestirme diyeeee?
canim saclarinda dovmende harika zemuszemus gule gule kullan ikisini de a.s
canim cok guzelş olmus, goler de masallah vallahicanim, goz altin icin her hangi bir urun kullaniyor musun? yani hem kapatici icin ne kullaniyorsun? hem de morluklar icin bir sey kullaniyor musun? bilmiyorumkismile
Allah razı olsun gülom doyurcan aç karnımı.island kaçırdım
Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))
bu arada bu hafta topik buluşmamız var çok heyecanlıyam kızlareeeee
ne günaydını ne kahvaltısı island:umursamaz:..kaaavltı mı kalır bu saate sen brança yetiştin..aklinialirimsmile
teşekkür ederim burcuş..
gözaltım için pastelin kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada bir ürünü var onu kullanıyorum..ama bu fotoda aydınlatıcısını yani beyaz far gibi olan naneyi sürmedim..ama maybellinenin kapatıcısını da beğendim..analar günü indiriminde ondan aliiim diyorum..
Te te buuu..iki rengi mevcut..
SAĞOL bebeğim saçları tam çekemedim akşam ablama çektiririm melekle gene koyarım
Allah razı olsun gülom doyurcan aç karnımı.
Valla bu haftayı kendime tatil ettim sabahları göremicem bu hafta uyumaktansempatiksalakcinni
:[/COLOR][/U][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?