Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
pisi dövmen çok hoşuma gitti

saçların çok güzel olmuş tembelim kaşların da harika görünüyor bu arada ciğerim

livim ne miş kız o bilmiim ben

ilarzum vallaha tamam olarak bende bilmıyorum ki ..nette bir arastırayım bari

temeltospam kaş ve şaçların çok tatlı görünüyor ...dövmede çok güzel saglıkla kullan =)

tospiş mırnavın güzelmiş gerçekten ama ben meleee merak ettim..
saçını ne renge boyatıcan ki?renk değişikliği yapacaksın ,heeee?
saçını kestirmenle ilgili ben demiştim zaten kestirme diyeeee?

Günaydın güzeller noliii kahvaltı falan mı var kaçırmadım inşallah zira açımmcokacimcoook

Ben de haftasonu göz makkacımı koyiim..yorum yapınız..günlük makkac ona göreee..
NO ALINTI..!

island kaçırdım

Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))

bu arada bu hafta topik buluşmamız var çok heyecanlıyam kızlareeeee

doğal makyaj öğrenmek isteyen müracaat tatlıgacı efeemmm

kızım o gözlerin güzelliği ne yaa

bi tane gözü çirkin olmaz mı bu topikte meaaşallahhh vallaaa

canim saclarinda dovmende harika zemuszemus gule gule kullan ikisini de a.s

Ben de haftasonu göz makkacımı koyiim..yorum yapınız..günlük makkac ona göreee..
NO ALINTI..!

canim cok guzelş olmus, goler de masallah vallahi canim, goz altin icin her hangi bir urun kullaniyor musun? yani hem kapatici icin ne kullaniyorsun? hem de morluklar icin bir sey kullaniyor musun? bilmiyorumkismile

island kaçırdım

Tazeyumurta canısı aşağıdan bakıyorsun iki yumurta kırıver islandıma ben ekmek alam da gelem:))))

:kedi:teşekkür ederim ,göz makkacı kıralıçası..zemuszemus
eyeliner pek belli olmıyor ama,,nasıl sence..
fakat ben kendi eyelner çekme tarzımı kendim yarattım..
önce kuyruk kısmını siyah kalemle geçip, sonra üzerine göz pınarına kadar ince eyeliner uyguluyorum..
guclubacismile

Allah iiliiini versin senin ..gözaltıı için kullanılan roll-on bu.. çizgi çubuk morluklar için gözaltı losyonuuuu..
kalem diyoo yaaa..naniknanik

kalem gibi demek istedim cnm ama hatunum sadece göz altları için degil galiba google görsellerde fot baksan anlarsın
içinde krem mi var yani hhhhhhhhm bende ısıklı mışıklı birseyler sanmıstım

makyaj süper tam benlik

evet pek belli olmuyor eyeliner aksine kalemden daha çok belli olur bu doğal duruyor çok şekerparesim

kıralıça sizlersiniz anambayanssulusmile

canim cok guzelş olmus, goler de masallah vallahi canim, goz altin icin her hangi bir urun kullaniyor musun? yani hem kapatici icin ne kullaniyorsun? hem de morluklar icin bir sey kullaniyor musun? bilmiyorumkismile

teşekkür ederim burcuş..
gözaltım için pastelin kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada bir ürünü var onu kullanıyorum..ama bu fotoda aydınlatıcısını yani beyaz far gibi olan naneyi sürmedim..ama maybellinenin kapatıcısını da beğendim..analar günü indiriminde ondan aliiim diyorum..

Te te buuu..iki rengi mevcut..

pisi dövmen çok hoşuma gitti

saçların çok güzel olmuş tembelim kaşların da harika görünüyor bu arada ciğerim

livim ne miş kız o bilmiim ben
SAĞOL bebeğim saçları tam çekemedim akşam ablama çektiririm melekle gene koyarım
ilarzum vallaha tamam olarak bende bilmıyorum ki ..nette bir arastırayım bari

temeltospam kaş ve şaçların çok tatlı görünüyor ...dövmede çok güzel saglıkla kullan =)
sağol tatlışım
tospiş mırnavın güzelmiş gerçekten ama ben meleee merak ettim..
saçını ne renge boyatıcan ki?renk değişikliği yapacaksın ,heeee?
saçını kestirmenle ilgili ben demiştim zaten kestirme diyeeee?
kumral tonlar istiyom ..
karamel de istiyom

sağol bebişimmmmmmmmmmmm

island kaçırdım

Allah razı olsun gülom doyurcan aç karnımı.
Valla bu haftayı kendime tatil ettim sabahları göremicem bu hafta uyumaktansempatiksalakcinni

ne günaydını ne kahvaltısı island:umursamaz:..kaaavltı mı kalır bu saate sen brança yetiştin..aklinialirimsmile

Tatlgacım nien öle diyon kız artıkları yesem de yeter bana:çok üzgünüm: Daha kahvaltı etmeden size bakıyorum yaa bağımlılık yapıosunuz insanda. Bu arada o göz rengi nedir öyle hey maşallah:1shok:

hmm bu da denişik bi ürün

maybelline nin benim eskiden kullandığım dimi köpük kapatıcı

çok hoş o yaaa :lepi:

SAĞOL bebeğim saçları tam çekemedim akşam ablama çektiririm melekle gene koyarım

yarın bakacam çek koy çiçeğim

karamel de olar sana tenine gider bence az da broznlaş amaşutarafagitti

Allah razı olsun gülom doyurcan aç karnımı.
Valla bu haftayı kendime tatil ettim sabahları göremicem bu hafta uyumaktansempatiksalakcinni

:[/COLOR][/U][/I][/B]

oohhh miiisss hayat senin kukucan:roflol::roflol: bu laf kime aitti yaaa :roflol:

iş yok dert yok sadece sınav atlatma derdi

ay ne güzel günlerdi beeee boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…