- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.001
Tatlgacım nien öle diyon kız artıkları yesem de yeter bana:çok üzgünüm: Daha kahvaltı etmeden size bakıyorum yaa bağımlılık yapıosunuz insanda. Bu arada o göz rengi nedir öyle hey maşallah:1shok:
Kukucankaydirigubbakcemile3hmm bu da denişik bi ürün
maybelline nin benim eskiden kullandığım dimi köpük kapatıcı
çok hoş o yaaa :lepi:
yarın bakacam çek koy çiçeğim
karamel de olar sana tenine gider bence az da broznlaş amaşutarafagitti
oohhh miiisss hayat senin kukucan:roflol::roflol: bu laf kime aitti yaaa :roflol:
iş yok dert yok sadece sınav atlatma derdi
ay ne güzel günlerdi beeee boshayallersmile
biz böyle bağımlılık yaparız işteee..gel cokacimcoooktost most bişeyler yaparız..sen de tostunu yiyip beklersin..güzel sözlerin için teşekkür ederim canım...
Naturel Liv..olumunekankayizsmile
liv garnıerın cafeınlı gozaltı rolon morluk ve şişlıkte baya işe yarıyormuş.ben kullanmadım cunku sorunum yok ama sırf meraktan denıycem..burda baya ındırımde çunku..memnun olmayan hıc duymadım
ürünle ilgili yazıyı da ekliyim ,bilgi bankanıza yükleyin bağyenler..
arzuş bahsettiğin maybellinenin bu ürünü..
kullananlar memnunmuş testerden denedim beğendim birikme falan yapmadı..
aydınlık oldu hemde doğal bi aydınlık..15 tale ..
öyle mi hhhhhhhm tatlım bende morluk sislik yok zaman zaman göz altlarım çökmüş oluyor ( çok geç saatlerde yattıgımda özellikle ) bu ürün ona iyi gelmıyor galiba dimi
ürünle ilgili yazıyı da ekliyim ,bilgi bankanıza yükleyin bağyenler..
piyasada gözaltı kapatıcısı olarak satılan çoğu ürün pembe bazlı ve hatta bazıları hafif sedefli veya parlak. Eğer amaç sahne makyajı değil de sadece doğal bir tazelikse, bu bölgeyi yüzünüzün diğer kısımlarına renk olarak dengelemeniz gerekir. Ben uzun süre değişik ürünler denedim; hem pahalı ürün gruplarından, hem de ucuz gruplardan. Sonuç olarak geçen yıl süpermarkette keşfettiğim, alt ürün grubundan Maybelline EverFresh Concealer’dan en mükemmel sonucu aldım. Öncelikle piyasadaki diğer gözaltı kapatıcıları gibi pembe bazlı değil, sarı bazlı; ki bu çok önemli çünkü pembe bazlı kapatıcılar hele de hafif şişlik ve mor halka olan günlerde bu farkı kapatmıyor, aksine daha da parlatıp göz önüne çıkarıyor; tecrübeyle sabittir, deneyin!! Ayrıca son derece doğal bir kıvamı ve rengi var, yüzünüzün tamamı ile hemen uyum sağlıyor, mesela ben yüzüme hiçbir zaman fondöten veya pudra vs. sürmem, buna rağmen öyle doğal ki, tüm yüzümün doğal haline adapte olabiliyor, aynı zamanda da yüzüme çok daha taze ve dinlenmiş bir ifadeyi tek başına verebiliyor.
alıntı..
arzuş bahsettiğin maybellinenin bu ürünü..
kullananlar memnunmuş testerden denedim beğendim birikme falan yapmadı..
aydınlık oldu hemde doğal bi aydınlık..15 tale ..
liv garnıerın cafeınlı gozaltı rolon morluk ve şişlıkte baya işe yarıyormuş.ben kullanmadım cunku sorunum yok ama sırf meraktan denıycem..burda baya ındırımde çunku..memnun olmayan hıc duymadım
maybelline sevmıyorum ama bu kit çok güzel ve uygun sizin için ekliyorum
http://www.brigettesboutique.com/MAYBELLINE_Mineral_Power_Kit_MEDIUM_p/may091.htm
maybelline sevmıyorum ama bu kit çok güzel ve uygun sizin için ekliyorum
http://www.brigettesboutique.com/MAYBELLINE_Mineral_Power_Kit_MEDIUM_p/may091.htm
Baktım..sağol canım kitin fiyatı da uygun..tr de de olsaydı keşke..kaş boyası da var sitede..
baktımm..cok uzun zaman oldu kullanmadım mybelıne ztn lorealın ufak kardeşi..hele ojelerı ve o dreem mat fondt.berbat..
alsanaalsanasmile
foto göremiyor ve bu yüzden de canımdan beziyorum bazenn
alıntı yapem belki çıkar
yuvarlak bi üründü videolarımın birinde kullanıorum hatta
merhaba canım geçmişi okuyorum bi yandan hala bitiremedim
saçla ilgileniyorsun bayağı bilgilisin bu topikten ayrılma çiçeğim sana çok soru çıkar burdan
hem muhabbetimiz de iyi çayımmız kahvemiz kekimiz de varcokacimcoook
ben de karamel saç rengine bitiyorum hatta bi fotom var koyayım bak
o renk lorealde hangisinde var bana bi diyiverir misin kendi rengimi de koyayım ikisine de bak şekerparesim olar mı
bi de hadisenin bi rengi var ölüyorum ya kızlar o renge ama kuaför yapma diyor onu da gösterem bakın
biliyorum cnm hayvanlar üzerine deney yapan firmalar topigimede yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?