Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

biz böyle bağımlılık yaparız işteee..gel cokacimcoooktost most bişeyler yaparız..sen de tostunu yiyip beklersin..güzel sözlerin için teşekkür ederim canım...

Naturel Liv..olumunekankayizsmile

Kukucankaydirigubbakcemile3
Valla son demlerim öğrencilik hayatı bitiyor ben de cırkını çıkaracam bu 2 ayın sonra asıl stresler başlıyor iş derdi eş derdi amaann
biz böyle bağımlılık yaparız işteee..gel cokacimcoooktost most bişeyler yaparız..sen de tostunu yiyip beklersin..güzel sözlerin için teşekkür ederim canım...

Naturel Liv..olumunekankayizsmile

Valla gözlerin iştahımı açtım ben bi aç karnımı doyurayım.

arzuş bahsettiğin maybellinenin bu ürünü..
kullananlar memnunmuş testerden denedim beğendim birikme falan yapmadı..
aydınlık oldu hemde doğal bi aydınlık..
15 tale ..

Son düzenleme:
liv garnıerın cafeınlı gozaltı rolon morluk ve şişlıkte baya işe yarıyormuş.ben kullanmadım cunku sorunum yok ama sırf meraktan denıycem..burda baya ındırımde çunku..memnun olmayan hıc duymadım

kukucan..sositososito kulakları çınlasın aprilin lafııı..
da doooğrusu beyazın bi tiplemesi vardı ya,döncem ben sana döncem ben sana diyen.. onun lafı..bi de onun pipican versiyonu da var..oğluşuma söylerim.bilmiyorumkismile.

öyle mi hhhhhhhm tatlım bende morluk sislik yok zaman zaman göz altlarım çökmüş oluyor ( çok geç saatlerde yattıgımda özellikle ) bu ürün ona iyi gelmıyor galiba dimi

15 tale ..
ürünle ilgili yazıyı da ekliyim ,bilgi bankanıza yükleyin bağyenler..

piyasada gözaltı kapatıcısı olarak satılan çoğu ürün pembe bazlı ve hatta bazıları hafif sedefli veya parlak. Eğer amaç sahne makyajı değil de sadece doğal bir tazelikse, bu bölgeyi yüzünüzün diğer kısımlarına renk olarak dengelemeniz gerekir. Ben uzun süre değişik ürünler denedim; hem pahalı ürün gruplarından, hem de ucuz gruplardan. Sonuç olarak geçen yıl süpermarkette keşfettiğim, alt ürün grubundan Maybelline EverFresh Concealer’dan en mükemmel sonucu aldım. Öncelikle piyasadaki diğer gözaltı kapatıcıları gibi pembe bazlı değil, sarı bazlı; ki bu çok önemli çünkü pembe bazlı kapatıcılar hele de hafif şişlik ve mor halka olan günlerde bu farkı kapatmıyor, aksine daha da parlatıp göz önüne çıkarıyor; tecrübeyle sabittir, deneyin!! Ayrıca son derece doğal bir kıvamı ve rengi var, yüzünüzün tamamı ile hemen uyum sağlıyor, mesela ben yüzüme hiçbir zaman fondöten veya pudra vs. sürmem, buna rağmen öyle doğal ki, tüm yüzümün doğal haline adapte olabiliyor, aynı zamanda da yüzüme çok daha taze ve dinlenmiş bir ifadeyi tek başına verebiliyor.
alıntı..

öyle mi hhhhhhhm tatlım bende morluk sislik yok zaman zaman göz altlarım çökmüş oluyor ( çok geç saatlerde yattıgımda özellikle ) bu ürün ona iyi gelmıyor galiba dimi

gözaltlarını canlandıran doğal bır urun denemekte fayda var..yorgun gözlere ıyı gelcegıne emınım..:1ninca:

banğaya yuklendı sempatiksalakcinni janem ben bundan heç kullanmadım ama loreaılınkını kullandım fırcalı bende en işe yarayan o oldu..bas bas bagrmıodu guzeldı..benım bı gözaltı kremım var surunce pembelık verıo ben pempe sefıom boshayallersmile

15 tale ..

foto göremiyor ve bu yüzden de canımdan beziyorum bazen n

alıntı yapem belki çıkar

yuvarlak bi üründü videolarımın birinde kullanıorum hatta

merhaba canım geçmişi okuyorum bi yandan hala bitiremedim

saçla ilgileniyorsun bayağı bilgilisin bu topikten ayrılma çiçeğim sana çok soru çıkar burdan

hem muhabbetimiz de iyi çayımmız kahvemiz kekimiz de varcokacimcoook

ben de karamel saç rengine bitiyorum hatta bi fotom var koyayım bak

o renk lorealde hangisinde var bana bi diyiverir misin kendi rengimi de koyayım ikisine de bak şekerparesim olar mı

bi de hadisenin bi rengi var ölüyorum ya kızlar o renge ama kuaför yapma diyor onu da gösterem bakın

Baktım..sağol canım kitin fiyatı da uygun..tr de de olsaydı keşke..kaş boyası da var sitede..

evet tatlım o sitede hersey çok uygun

kuaforler kaş boyası için Refectocil ı kullanıyormus canlar geçen boyamak istiyorum fln dedim ya ..nette ufak bir arastırma yaptım en iyisi buymuş

bırakamam sizi beenn yanımdan gidemezsinn sempatiksalakcinni burdayım yeawrıımmm beklıom ahret sorularını kötükedihüso

maybelline burada pazar bulmuş bir marka neden acaba bazı ürünleri buraya gelmez anlamam..bu kaş boyasını burada görmedim..bi rimellerini ve rujlarını ön plana çıkarıyorlar..

biliyorum cnm hayvanlar üzerine deney yapan firmalar topigimede yazmıştım

valla cano ortaya cıkan bır budur ozaman cunku bu frmaların çoğu fransz frması hepiciğ aynı mok yanı ben daha neler bılıom ama desem bırcok şeyı atarsınızsempatiksalakcinni napalım oyle yada bole kozmetıklerın yuzde 80 ı bu yollarla gelıyor..ben lorealı sevıom param ona yetıo ...bilmiyorumkismile

valla kızlar fön çektrmeye gttıgınızde kuaforunuze boyatın ugrasmayın derım ben..ben beleşe getırtıodum o açıdan :lepi: eger saçınızı kendnz boyuyosanız kulak çöpuyle bıtırın işi derım..hıc gerek yok bnce onun boyasını almaya

arzu gördün mü şimdi maybelline ever fresh consealer..adı..
miriana dur senin için saçımın fotosunu çektim yükliyim sorum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…