Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

İşte saçımın rengi..koyu kumral demiştim bir ton açmak isterim.kumral olsun (7 numara)
o dediğin lorealin renk açıcı boyalarıyla daha önce boyadım zaten onlar da 6 numaraya kadar renklerde..

buyrun siz bi öneri verin

öncelikle canım ilk resımle istedıgın resim aynı gıbı..ama unutmamak gerek karamel heybetlı gur saçlarda kendını gösterıyor..şuankı saç rengın ortadaki ise sılme işlemı gerekebılır..saçının dayanıklılıgına guvenıyorsan yaptrabılırsın..eğer şuan bu kestane tonundaysa saçın kendın o renge donemezsın..çok zor olur...o renge yakın lorealden boya bulurum bulmasınada sen bı bu dedıklerımı cevabla bakam .bde göz rengın ne renk

miriana başını belaya soktun bu topie gelmekle anam

benım hayatım boyunca murnum moktan başım beladan kurtulmadı ki zati sempatiksalakcinni oturdugum yerde kötü alatirği çekebılıom ölede bı ozellıgım var delikafadulden ben memnunum cicim ..beni sizler varkettınız sempatiksalakcinni

çiçeğim ortadaki renk kendi rengim şu an kendi rengim var zati

saçımda az ve ince telli fegat aksine deli kabarıktır yıkayınca mıçan gibi duran saç kurutunca hele bi maşa yapınca hadiseninki gibi olur

gözümün rengi

sanırsam yakışır kuzum
bana yakışır mı peke
bende karamel istiyom
bronzlaşcamda

senin yüzü tam görmedim tembelim tam görmem lazım rengini falan bilmiyorum açık tenli yada buğdayın açığısın sanırsam ama yüzüne bahmam lazım cano senin

kendi saçının rengi daha güzel..mezuniyet renginde güzelmiş..diğerini deneme bile bence..lmaz:
o kapatıcıyı bir test et canım beğenirsin umarım..yerimseniben

giderük ava..olumunekankayizsmile

denicem maralım... ben de gelem ava:))))

niye o rengi biğenmedin çok mu frapan geldi

zaten ben de normal bişey beğenmem ki gözüm çıksın

:roflol::roflol:

gözü guzelım ben doğal saçımı uzatıom sende bozacam dıye ugrasıon işe bah sempatiksalakcinni valla kendı saçında hoş ama hadısenın rengıde fena hanı...bı ara ben lorealın ve paletın açıcısı ıle yaklaşık 3 ay da saçımı bakır tonuna açmıştım akannehir sonra guzel bı renk olmuştu ..butona benzıyordu ama saçımı cok yıprattı....saçın kestaneden donecek sen yapaman elınde kalır ama kuafore gder sılme işlemı yaptırır dogru rengı bulur ustune geçirttırsen hoş olar...ama şuan o saçı açmadan boyarsan sadece kızıllaşır...kendın 4-5 ayda zor yaparsın.. ama ben sana doğal saçları yıpratmadan karamel tonuna açan bı kırıcı onercem..bunu 2 ay falan yapsan saçın açılabılır..tabı hadısenın tek renk degıl onu unutma..aralarda bal sarısı gölge var onun..ışıltı dıyorlar kuaforler..ıstersen zemını sen yap..ışıltıyıda sonra attırırsın ahh yanımda olsaydın ben yapardım guzelceme..

recıtal serısı 6.3

Miriana beni kaynatma gızz arada..ben bu renk açıcıyıkullandım evet açıyor, ama tasır tasır oluyor saç..yiyen varsa boyasın saçını..

2 seneden fazladır saçım kendi rengim a.s

bıkmaya başladım uzun düz bi saç katsız falan

dğünden sonra ekimden sonra yani bu hadisenin saça taktım çok fena

gösterdiğin renk te çok hoşmuş canım

ahh olaydın da kuaföre gitmeyeydim hiç melekem yaaa

ben en iyisi mok etmeyeyim yaptıracvağım zaman kuaföre gideyim canözüm

benim aşkitomda sarı istiyor ne edecez bilmem:uhm:

ilarzummmmmmmmm bence o renk yaptırma sakınnnnnn kumral en iyisi şu saçın sana çok yakısıyor ...o gosterigin renk cingelerin şaçlarının rengi gibi hiç begenmedim

tatlıgacım saç rengin süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…