- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.021
arzu gördün mü şimdi maybelline ever fresh consealer..adı..
miriana dur senin için saçımın fotosunu çektim yükliyim sorum olcak
ben karamel kahve istiyom işte arzuşum sana çok yakışmış
kendi saçının rengi daha güzel..mezuniyet renginde güzelmiş..diğerini deneme bile bence..
komşi analar gününde beraber çıkak mı kozmetik avına
miriana başını belaya soktun bu topie gelmekle anam
öncelikle canım ilk resımle istedıgın resim aynı gıbı..ama unutmamak gerek karamel heybetlı gur saçlarda kendını gösterıyor..şuankı saç rengın ortadaki ise sılme işlemı gerekebılır..saçının dayanıklılıgına guvenıyorsan yaptrabılırsın..eğer şuan bu kestane tonundaysa saçın kendın o renge donemezsın..çok zor olur...o renge yakın lorealden boya bulurum bulmasınada sen bı bu dedıklerımı cevabla bakam .bde göz rengın ne renk
sanırsam yakışır kuzum
bana yakışır mı peke
bende karamel istiyom
bronzlaşcamda
kendi saçının rengi daha güzel..mezuniyet renginde güzelmiş..diğerini deneme bile bence..lmaz:
o kapatıcıyı bir test et canım beğenirsin umarım..yerimseniben
giderük ava..olumunekankayizsmile
benım hayatım boyunca murnum moktan başım beladan kurtulmadı ki zati sempatiksalakcinni oturdugum yerde kötü alatirği çekebılıom ölede bı ozellıgım var delikafadulden ben memnunum cicim ..beni sizler varkettınız sempatiksalakcinni
çiçeğim ortadaki renk kendi rengim şu an kendi rengim var zati
saçımda az ve ince telli fegat aksine deli kabarıktır yıkayınca mıçan gibi duran saç kurutunca hele bi maşa yapınca hadiseninki gibi olur
gözümün rengi
gözü guzelım ben doğal saçımı uzatıom sende bozacam dıye ugrasıon işe bah sempatiksalakcinni valla kendı saçında hoş ama hadısenın rengıde fena hanı...bı ara ben lorealın ve paletın açıcısı ıle yaklaşık 3 ay da saçımı bakır tonuna açmıştım akannehir sonra guzel bı renk olmuştu ..butona benzıyordu ama saçımı cok yıprattı....saçın kestaneden donecek sen yapaman elınde kalır ama kuafore gder sılme işlemı yaptırır dogru rengı bulur ustune geçirttırsen hoş olar...ama şuan o saçı açmadan boyarsan sadece kızıllaşır...kendın 4-5 ayda zor yaparsın.. ama ben sana doğal saçları yıpratmadan karamel tonuna açan bı kırıcı onercem..bunu 2 ay falan yapsan saçın açılabılır..tabı hadısenın tek renk degıl onu unutma..aralarda bal sarısı gölge var onun..ışıltı dıyorlar kuaforler..ıstersen zemını sen yap..ışıltıyıda sonra attırırsın ahh yanımda olsaydın ben yapardım guzelceme..
recıtal serısı 6.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?