Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cierlerim bu gün yaptığım saç bakımımı paylaşıcam sizlerlehihoyyytbadi şop haşhaşlı yoğun saç bakım kremime,jojobo yağlı adı altında ama içinde çeşitli yağlar bulunan yağ karışımımı ekledim..karıştırdın ve saçıma iyice yedirdim..özellikle uçlara..sonra bone taktım ve sıcak havlu yapıp buhar sağladım...1 saat kaldı,sonra yıkadım..ama yıkadıktan sonra krem vs..sürmedimlmaz:zaten gerek yok,sümük gibi olur saç iyice..yarında kil maskesi yapıcamki dengelensin..bu saçı yumuşacık yapıyo ama hacimli durmuyo saç.bunu haftada 1 yapsanız yerer..
siz dove yada loreal gbi markaların yoğun saç bakım kremi ilede yapabilirsiniz..içine hakiki zeytin yağı koysanızda yeterli olucaktır..

haşhaşlı yoğun bakım kremişutarafagitti

saç bakım yağışutarafagitti

bir tasa kremi ve yağı koyuyoruzşutarafagitti

ikisini karıştırıp saçımıza özellikle uçlara güzelce yediriyoruzşutarafagitti

Tanrıçam benim balım, gül kremim! kaydirigubbakcemile5
maskeye yağ karıştırmak hiç aklıma gelmemişti hei, süpersonik bir şey olur kanımca.:lepi:
Saçı yumuşatsın da ben daha ne isterim...boshayallersmile
yarın hemen uygulicam bunu pembe kelebeğim
:jeyyar:

bu gün yemek yaparken bezelyeyi kestirdim gözüme:1ninca:dedim bundan ne maske olur he:1ninca:sonra ayırdım bi kenara:1ninca:misafirler gidince az önce süt döktüm ve yaptım..evet evet yaptım:1ninca:
işte bezelye maskesi:lepi:

süt döktüm bi güzel ezdim çatalla,sonra yüzüme sürdüm,düşmesin die peçete yapıştırdım üstüne,düşme derdi olmadı o yüzdenzemuszemus
10 dakika sonra yıkadımbayanssulusmile

bu maskeyi balla falanda yapıcam,geliştiricem yani..çok sevdim benhihoyyyt

Bak bu bezelye maskesini geliştirmekte süpersonikmiş , dii mi eprılım..:1rolleyes:
ar-ge ci tanruçaaa..:lepi:

:teselli:
Çocuk doğru dimiş o zamansı..kursu mursu herbişeyi ciddiye al.çalış..
:1closedeyes
:

Sen akıllı kızsın.a.s.bakanlıkta bakan bilem olursun Allahın izniyle:Saruboceq:..

kursa çalışıyom da gacım, ales ve kpss çalışmam lazım çok kötü fena şekilde...akannehir
bakanlık değil de, uzman memuriyet alanları istiyorum ama sadece istiyorum gördüğün gibi. çalışmak şart...:gitme:

bakan olcam zati, az vakit geçsin, feminist parti kurcam hepinizi alcam yanıma,
sonra ver elini iktidar...
sempatiksalakcinni

Tanrıçammm, bezelye maskesinin ardından ne gibi etkiler gözlemledin cildinde bebeğim? olumunekankayizsmile
Gerginlik? Yımışaklık? pırıltı ? döküntü? çıtırtı? cozurtu?
sempatiksalakcinni

Tanrişkom..mağdırkeyyr bebek malzemeleri ve analarının malzemelerini satan mağğğzaaa..
Daaa o konulara gelmedin ,öğretçek:ecrin_bebek: askerin sana.:CüvCüv:.aklinialirimsmile

delikafadulden :CüvCüv: :ecrin_bebek: delikafadulden eyvahedigeldismile
Oyy geçmiş olsun kuzucum yaa ben hastayken değil maske yapcak dötümü kaldırcak halim olmuyo ağrıdan kokoşlul büle bişey işte.
Ayy inşallah ayarlarsınız haftaya canom sevdiceğinlen....
valla maşallahım var o konuda..tipik anadolu kadınıyım:lepi:islom yarın belli olucak,ameliyat olursa dahada gitmiycek..aslında 70 şafağımızboshayallersmile
Ben yatıyorum garii arkamdan iş çevirmeyin öle foto moto aklınızı alırım böleeİyi geceler kuzucuklar
arzu alır zaten aklımızı cano:smiley-cool:döt ister iş çevirmeye..hadi allah rahatlık versin..uslu durucaz gönül rahatlığı ile uyuaklinialirimsmile
bıyıklı kadın:roflol:ceyar gibi baksana:jeyyar:hay allahım ya:))öldürdün beni:))dedi demek bunları..klava:gel yanımakaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile gitme ona bidaha:dilcikar:..buna kendi bile inanmayan tanrıça smili:)
allah razı olsun kankam,işallah dualarımız kabul olur yarın müjde veririm size..
uykum var ama sizle sohpet etmek istiyorum:kedi:

yarın denesene aşk meleğimhihoyyyt

Bak bu bezelye maskesini geliştirmekte süpersonikmiş , dii mi eprılım..:1rolleyes:
ar-ge ci tanruçaaa..:lepi:
ar-gebenneyaptımkianlamadım hacıfisfisfis..sen bu arada şapı yapıyomusun?

Tanrıçammm, bezelye maskesinin ardından ne gibi etkiler gözlemledin cildinde bebeğim? olumunekankayizsmile
Gerginlik? Yımışaklık? pırıltı ? döküntü? çıtırtı? cozurtu?
sempatiksalakcinni

aprilim varya canlı yayında bi ünlüye soru sorulsa bu kadar yerinde ve mükemmel olur he:))
soru süper,hemen cevaplıyım
cildime nem verdiğini gözlemledim,yanaklarım kızarmıştı hafiften,buda güzellik verdiğine delalettir,yada buna inanan tek zalak benim bilemiyorumsempatiksalakcinni
yani cildi yeniliyo olabilir,araştırıcam bunu..madem yaptım:lepi:

Heh kankam benden çok yaşican amin...:Saruboceq:
bunu araştırcan ya sen yerimseniben
ar ge yapmış olcan. olumunekankayizsmile
araştırcan geliştircen. ar ge. bayanssulusmile
ardımdan tekrar et pilis kaydirigubbakcemile
aaarrr geee delikafadulden
ar ge sempatiksalakcinni

yes, okey, cips kola kilit!
-tatlicadiarzu-

yeşil tuttum bir allahsempatiksalakcinni
ulan küçükken ne salaktık ya..en azından kendi adımasempatiksalakcinnicips kola kilit falan:roflol:hay allahım ya güzel günlerdir
aga ben baya geri kalmışım ar-ge felanboshayallersmileneyse komşunun adı meryem gör gör öğren demişlerzemuszemushepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz:lepi:
yarın deyatlı bilgi vericem bezelye maskemle igili gün görmüşümŞeniz

kız tanrıçam şapı bi kerem yaptım..bağrımdaki sivilcelere de sürdümdü..sanki tekolte kısmımaa kaaaverenginde leke gibi bişry geldi gözüme.. tırstım sürmedim bi taaa..

tanrıçam bugün benim kkuaförüm yüzümdeki tüyler ağdayla aldı,ama dwamlı bepantenliyorum,şu anda sorun yok.bepanteni kaç gün kullansam acep sewgulumbilmiyorumkismile

cips kola kilit ne yaaa.. ben neden bilmyom.fisfisfis.
ben de çocuk oldum?

Bilmiyosam, o zaman ben zalak değilim..delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
yeşil tuttum bir allah :roflol:
ahahahah öldüm lan delikafadulden
anneyler uyancak şindi kahkahamdan kaydirigubbakcemile3
balım ne geri kalmışlığı allasen,
ben neler öğrendim senden yavru kuşum zeka küpüm küp kafa kankam benim sempatiksalakcinni
yok o bendim di mi sempatiksalakcinni
sen ne kafaydın gı?
laelaelaelaelae

kız tanrıçam şapı bi kerem yaptım..bağrımdaki sivilcelere de sürdümdü..sanki tekolte kısmımaa kaaaverenginde leke gibi bişry geldi gözüme.. tırstım sürmedim bi taaa..
aaa!kız olurmu öyle şey..lekelere iyi gelen bişey leke yaparmı annem:1hug:korkma sür bak pişman olmıycaksınkaydirigubbakcemile5
tanrıçam bugün benim kkuaförüm yüzümdeki tüyler ağdayla aldı,ama dwamlı bepantenliyorum,şu anda sorun yok.bepanteni kaç gün kullansam acep sewgulumbilmiyorumkismile
olum aldırma ağdayla falan ya sarkıcak ilerle kasları kevşeticen..bide sivilceyle uğraşıcaksın...valla 1 hafta kullan sermim
cips kola kilit ne yaaa.. ben neden bilmyom.fisfisfis.
ben de çocuk oldum?

Bilmiyosam, o zaman ben zalak değilim..delikafadulden
aaa nası bilmezsin kızhihoyyythalbuki sende bizim jenerasyonsun-tatlicadiarzu-[aklinialirimsmile

he küp kafa bilirimaklinialirimsmile
yeşil tuttum bir allah:kedi:laleli belkıs içeriye gir kızzemuszemus du bidene daha..aç kapıyı vezirgen başıı vezirgen başıı kapı hakkı ne alırsınaklinialirimsmilene verirsin:roflol:ne aldık nede verdik amapaso soktuk kapıdan kızlarısositosositoallah hep güldürsün kankam:smiley-cool:

Son düzenleme:
altına da baştaki siyah ayakkabıyı alayım. çok cici bunlar:asigim:
ah mirioş yaktın beni aklım kaldı bu ikisinde boshayallersmile:kedi:
yıwrım sen yanmaya musaıtmişsın napam ama dogru seçim dıktır ıkı dönüve bızde gorek :jeyyar:
Miriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis
yıwrım dore sarılık akaju turunculuk dimeh..yanı bu saçta hem sarının hem kızılın ışıltısı var dımeye getırıyor
Ehh Mirican sen zaten bi sürü şey yapıyomuşsun, memnunsun da...:sm_confused:
Hem de soruyon daha, alemsin yani kuzum...
sempatiksalakcinni
sorarım senene :umursamaz: hem ben şımpuu ve grem sordum ne olur dıyversen alsanaalsanasmile

bıtkı çayı degılde papatya suyu denedım canım benım saç uçları öldu artık sadece yagla canlani anladım ben sempatiksalakcinni
canım evet yurt dışındakı hölüvüd yıldızlarına sıcak makas yontemı uygulanıomuş 4-5 yıldır bıldgm bişe hakıkatan hep ısıtarak keserım daha az kırılma oluo benım çatallaşma olmuyoda uc kısımda kopmalar oluo beyaz nokta yerınden kırılıo mavı su şu kuaforlerın sarıkız adıyla kullandıgı fon oncesı spreyse blıom glısınkı daha ıyı
Miriana kuzucum benim saçlarım yağlı maalesef kuru saç nası bişi hiç bilmem ama şampuana 1 kaşık bal katmak çok iyi geliyormuş bir de bepanten, evigen, bemix vs. deneyebilirsin tatlım.bilmiyorumkismile
balı maske dıe bılıodum şampuana denemelı ıyı fıkır :lepi: dıger dedıklerını bı yapamadım gıttı bıldgm seyler aslında..deneycem
evet şekertom, bende öyle düşündüm..a.s
ama miriana bişey demiyo..kendine gelince neeepimm sööleyin diyo.. ki..herşeyi denemiş yapıyor olamsına rağmen..
kız miriana bizi mi test ediyon..guclubacismile
he test edıom ehlıet verecüm :jeyyar:

maskeylle şampuanı denıcem gulom sağolasın ama evde yıgınla şampuan varken bişi aldıgmda suçluluk hısedıom :kedi: hep bu anamın yuzunden markette çalışınca ne ındırımdeyse kucuklayıp getırıor..allahtan çıktı şimci :1shok: sanırım bu msn kısmı banaydı akıtrayla ılk sıteye grdıgımde lens muhabbetının pohuna msnleşmiştık ama sanırım benden kaçtı ortalarda yoh :jeyyar:

Son düzenleme:

vezirgan :roflol:

bezirgan o be bezirgan başı :roflol:
aahahah delikafadulden
koptum yaa bittim burda :roflol:

bi de mıstafa mıstık arabaya kıstık vardı aklinialirimsmile
ama gerisini demiyim :jeyyar: -tatlicadiarzu-

beh anasını arkadaş küççükken bile +18 şarkılar bilirimişim
sempatiksalakcinni

bak hiç duyuyomu?:mymeka:bi laf diyo, ilgilenmiyo..
buyur bak bana yaptığın süprizin ayrıntılarını yazmışım:1closedeyes:
resim çıkmadı alıntından linki alıp pencereye tıkladım, sen de dene çok şahane bir şaka vaaklinialirimsmile alsanaalsanasmile

ha aldığım cicisler için güle güle kullan niko, ha şöyle süslen püslen sevdiceğine adam ol dediğin için teşekkür etmediğimi diyorsan ona daha gelmedim :jeyyar: :mymeka: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…