- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.721
:roflol::roflol:
ay eprılım öldürdün beniii..
ne kadar marifetlisin cnm bayıldım
ohaoldumsmile Öyle didi ama gacım...
çok ciddiydi.
şaka şaka demedi. mafoldumben sempatiksalakcinni
:teselli:
Çocuk doğru dimiş o zamansı..kursu mursu herbişeyi ciddiye al.çalış..
:1closedeyes:
Sen akıllı kızsın.a.s.bakanlıkta bakan bilem olursun Allahın izniyle:Saruboceq:..
bu gün yemek yaparken bezelyeyi kestirdim gözüme:1ninca:dedim bundan ne maske olur he:1ninca:sonra ayırdım bi kenara:1ninca:misafirler gidince az önce süt döktüm ve yaptım..evet evet yaptım:1ninca:
işte bezelye maskesi:lepi:
süt döktüm bi güzel ezdim çatalla,sonra yüzüme sürdüm,düşmesin die peçete yapıştırdım üstüne,düşme derdi olmadı o yüzdenzemuszemus
10 dakika sonra yıkadımbayanssulusmile
bu maskeyi balla falanda yapıcam,geliştiricem yani..çok sevdim benhihoyyyt
:teselli:
Çocuk doğru dimiş o zamansı..kursu mursu herbişeyi ciddiye al.çalış..
:1closedeyes:
Sen akıllı kızsın.a.s.bakanlıkta bakan bilem olursun Allahın izniyle:Saruboceq:..
Tanrişkom..mağdırkeyyr bebek malzemeleri ve analarının malzemelerini satan mağğğzaaa..
Daaa o konulara gelmedin ,öğretçek:ecrin_bebek: askerin sana.:CüvCüv:.aklinialirimsmile
delikafadulden :CüvCüv: :ecrin_bebek:minik bebiş tanrıça dünyaya iştigal etmeye başlasın öretirim ben sana canım
çoluk çocuk giyim mağazası
ilerde kometikten ziyade bu mağazalrdan çıkmıcan yaşayark öğrenicen inşaallah zemuszemus
valla maşallahım var o konuda..tipik anadolu kadınıyım:lepi:islom yarın belli olucak,ameliyat olursa dahada gitmiycek..aslında 70 şafağımızboshayallersmileOyy geçmiş olsun kuzucum yaa ben hastayken değil maske yapcak dötümü kaldırcak halim olmuyo ağrıdan kokoşlul büle bişey işte.
Ayy inşallah ayarlarsınız haftaya canom sevdiceğinlen....
arzu alır zaten aklımızı cano:smiley-cool:döt ister iş çevirmeye..hadi allah rahatlık versin..uslu durucaz gönül rahatlığı ile uyuaklinialirimsmileBen yatıyorum garii arkamdan iş çevirmeyin öle foto moto aklınızı alırım böleeİyi geceler kuzucuklar
bıyıklı kadın:roflol:ceyar gibi baksana:jeyyar:hay allahım ya:))öldürdün beni:))dedi demek bunları..vurdu ama kanka...:mymeka:
ama sora öpti, hemen geçti. :asigim: :kedi:
canın istemiyosa çalışma didi, komşunun sümüklü kızını alırlar senin yerine bakanlıklara didi.mafoldumben
sen zaten otur evde kızan bak didi.mafoldumben
bıyıklı kadın ol didi.mafoldumben
ders çalışma sen hep gez zati didi.mafoldumben
dedi bunları kanka...:a015: sempatiksalakcinni
Kankaa gelcek mi harbiden...
Ayy inşallah pismillah...dualarım sizle balparem. hihoyyyt
Oyy kıyamam sana aşkom, iç çayını mis gibi.:1hug:
Çok durma bu gece gari yat uyu sıcak sıcak bebekim
Tanrıçam benim balım, gül kremim! kaydirigubbakcemile5
maskeye yağ karıştırmak hiç aklıma gelmemişti hei, süpersonik bir şey olur kanımca.:lepi:
Saçı yumuşatsın da ben daha ne isterim...boshayallersmile
yarın hemen uygulicam bunu pembe kelebeğim :jeyyar:
ar-gebenneyaptımkianlamadım hacıfisfisfis..sen bu arada şapı yapıyomusun?Bak bu bezelye maskesini geliştirmekte süpersonikmiş , dii mi eprılım..:1rolleyes:
ar-ge ci tanruçaaa..:lepi:
Tanrıçammm, bezelye maskesinin ardından ne gibi etkiler gözlemledin cildinde bebeğim? olumunekankayizsmile
Gerginlik? Yımışaklık? pırıltı ? döküntü? çıtırtı? cozurtu? sempatiksalakcinni
ar-gebenneyaptımkianlamadım hacıfisfisfis..sen bu arada şapı yapıyomusun?
aprilim varya canlı yayında bi ünlüye soru sorulsa bu kadar yerinde ve mükemmel olur he:))
soru süper,hemen cevaplıyım
cildime nem verdiğini gözlemledim,yanaklarım kızarmıştı hafiften,buda güzellik verdiğine delalettir,yada buna inanan tek zalak benim bilemiyorumsempatiksalakcinni
yani cildi yeniliyo olabilir,araştırıcam bunu..madem yaptım:lepi:
Heh kankam benden çok yaşican amin...:Saruboceq:
bunu araştırcan ya sen yerimseniben
ar ge yapmış olcan. olumunekankayizsmile
araştırcan geliştircen. ar ge. bayanssulusmile
ardımdan tekrar et pilis kaydirigubbakcemile
aaarrr geee delikafadulden
ar ge sempatiksalakcinni
yes, okey, cips kola kilit! -tatlicadiarzu-
yeşil tuttum bir allahsempatiksalakcinni
ulan küçükken ne salaktık ya..en azından kendi adımasempatiksalakcinnicips kola kilit falan:roflol:hay allahım ya güzel günlerdir
aga ben baya geri kalmışım ar-ge felanboshayallersmileneyse komşunun adı meryem gör gör öğren demişlerzemuszemushepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz:lepi:
yarın deyatlı bilgi vericem bezelye maskemle igili gün görmüşümŞeniz
cips kola kilit ne yaaa.. ben neden bilmyom.fisfisfis.
ben de çocuk oldum?
Bilmiyosam, o zaman ben zalak değilim..delikafadulden
aaa!kız olurmu öyle şey..lekelere iyi gelen bişey leke yaparmı annem:1hug:korkma sür bak pişman olmıycaksınkaydirigubbakcemile5kız tanrıçam şapı bi kerem yaptım..bağrımdaki sivilcelere de sürdümdü..sanki tekolte kısmımaa kaaaverenginde leke gibi bişry geldi gözüme.. tırstım sürmedim bi taaa..
olum aldırma ağdayla falan ya sarkıcak ilerle kasları kevşeticen..bide sivilceyle uğraşıcaksın...valla 1 hafta kullan sermimtanrıçam bugün benim kkuaförüm yüzümdeki tüyler ağdayla aldı,ama dwamlı bepantenliyorum,şu anda sorun yok.bepanteni kaç gün kullansam acep sewgulumbilmiyorumkismile
aaa nası bilmezsin kızhihoyyythalbuki sende bizim jenerasyonsun-tatlicadiarzu-[aklinialirimsmilecips kola kilit ne yaaa.. ben neden bilmyom.fisfisfis.
ben de çocuk oldum?
Bilmiyosam, o zaman ben zalak değilim..delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
yeşil tuttum bir allah :roflol:
ahahahah öldüm lan delikafadulden
anneyler uyancak şindi kahkahamdan kaydirigubbakcemile3
balım ne geri kalmışlığı allasen,
ben neler öğrendim senden yavru kuşum zeka küpüm küp kafa kankam benim sempatiksalakcinni
yok o bendim di mi sempatiksalakcinni
sen ne kafaydın gı? laelaelaelaelae
yıwrım sen yanmaya musaıtmişsın napam ama dogru seçim dıktır ıkı dönüve bızde gorek :jeyyar:altına da baştaki siyah ayakkabıyı alayım. çok cici bunlar:asigim:
ah mirioş yaktın beni aklım kaldı bu ikisinde boshayallersmile:kedi:
yıwrım dore sarılık akaju turunculuk dimeh..yanı bu saçta hem sarının hem kızılın ışıltısı var dımeye getırıyorMiriana şunu açıkla canım yaa..dore,akaju nasıl bişey? hangi rengin doresi ve akajusu acceba?4 rengin karışımıymışta..bu dore ve akajuyu annamadım..fisfisfis
sorarım senene :umursamaz: hem ben şımpuu ve grem sordum ne olur dıyversen alsanaalsanasmileEhh Mirican sen zaten bi sürü şey yapıyomuşsun, memnunsun da...:sm_confused:
Hem de soruyon daha, alemsin yani kuzum...sempatiksalakcinni
kot üzerine çok güzel olur balım boshayallersmile
miriana son durulama suyuna bitki çayı denedin mi bilmiyorum, hatta buna çare olur mu bilmiyorum ama islanddan çaldım ben denemeyi düşünüyorum artıkboshayallersmile
bu arada yağları ısıtarak kullanımı ilgimi çekti CADIARZU
bıtkı çayı degılde papatya suyu denedım canım benım saç uçları öldu artık sadece yagla canlani anladım ben sempatiksalakcinnigacım bu renk sana çok güzel olur
bi de adriana limanın en son koyduğun saç rengi de çok güzel olur boshayallersmile
miriana şu selactiva denilen mavi sulardan kullandın mı hiç, çok güzel diyorlar bir fikrin var mıboshayallersmile
balı maske dıe bılıodum şampuana denemelı ıyı fıkır :lepi: dıger dedıklerını bı yapamadım gıttı bıldgm seyler aslında..deneycemMiriana kuzucum benim saçlarım yağlı maalesef kuru saç nası bişi hiç bilmem ama şampuana 1 kaşık bal katmak çok iyi geliyormuş bir de bepanten, evigen, bemix vs. deneyebilirsin tatlım.bilmiyorumkismile
he test edıom ehlıet verecüm :jeyyar:evet şekertom, bende öyle düşündüm..a.s
ama miriana bişey demiyo..kendine gelince neeepimm sööleyin diyo.. ki..herşeyi denemiş yapıyor olamsına rağmen..
kız miriana bizi mi test ediyon..guclubacismile
tatlım ben evde denedim onu,saatlerce kaldı gözümde,öyle bi his
defne garlı saç maskesini denedinmi hiç miri?
benim yılan şampuanım bitti,anam hacışakirin şampuanını almış çok hoşuma gitti yumuşacık yaptı,bi bak derim..ucuzda
sanırım adaçaylı olan bizdeki..
burdan bi kişi gelmesin anında yokluğu belli oluyo nikom..misal minik bu ara gelmiyoaklinialirimsmile
hangi ara samimi oldunuz msn alsınız kız:))
]
he küp kafa bilirimaklinialirimsmile
yeşil tuttum bir allah:kedi:laleli belkıs içeriye gir kızzemuszemus du bidene daha..aç kapıyı vezirgen başıı vezirgen başıı kapı hakkı ne alırsınaklinialirimsmilene verirsin:roflol:ne aldık nede verdik amapaso soktuk kapıdan kızlarısositosositoallah hep güldürsün kankam:smiley-cool:
arayan belasını bulur ama ben bunu aramıyom gı:1ninca:
resim çıkması sayfaya yapıştırdım linki şu yazı çıktı;
aradığını bulamadık kusura bakma
ama şunu unutma arayan belasını bulur bu yüzden arama devam et.
hemen pes etmeyin
şaka mı bu ya :roflol::roflol::roflol:
he canım pes itmem belamı da bulurum ne yazık ki
ederim bulurum
buyur bak bana yaptığın süprizin ayrıntılarını yazmışım:1closedeyes:bak hiç duyuyomu?:mymeka:bi laf diyo, ilgilenmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?