- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.741
rica ederim canım..o zaman evdekileri bitir,mesela kullanmadığın şampuanları manikür-pedikür yaptığın suya koyabilirsinkaydirigubbakcemile5
maskeylle şampuanı denıcem gulom sağolasın ama evde yıgınla şampuan varken bişi aldıgmda suçluluk hısedıom :kedi: hep bu anamın yuzunden markette çalışınca ne ındırımdeyse kucuklayıp getırıor..allahtan çıktı şimci :1shok: sanırım bu msn kısmı banaydı akıtrayla ılk sıteye grdıgımde lens muhabbetının pohuna msnleşmiştık ama sanırım benden kaçtı ortalarda yoh :jeyyar:
vezirgan :roflol:
bezirgan o be bezirgan başı :roflol:
aahahah delikafadulden
koptum yaa bittim burda :roflol:
bi de mıstafa mıstık arabaya kıstık vardı aklinialirimsmile
ama gerisini demiyim :jeyyar: -tatlicadiarzu-
beh anasını arkadaş küççükken bile +18 şarkılar bilirimişim sempatiksalakcinni
deme!!bezirganmıydı oohaoldumsmile
senelerce vezirgan sandım ben o lavuu her kimse artık:smiley-cool:kafasında uzun şey olur ya mehtercilerin öyle biri hayal ederdim pos bıyıklı falaneyvahedigeldismile:))
madara olduk iyimi:smiley-cool:
bak april sana bi koyarım bide yer koyar...sana bi çakarım amerikaya uçarsın,şimdi sen cevap ver
esas ben sana bi koysam uzaya uçarsın..bu böyle sürer giderboshayallersmilemustafa mıstıkın bi arabaya kıstık repliğini hatırlıyorum..ne safımkaydirigubbakcemile3ama tahminimce +18 bişeyler oldu arabadaaklinialirimsmile
hıııhhh biz evde kızan bakıyoruz diye bıyıklı mı diyon bize:dilcikar: ohaoldumsmilevurdu ama kanka...:mymeka:
ama sora öpti, hemen geçti. :asigim: :kedi:
canın istemiyosa çalışma didi, komşunun sümüklü kızını alırlar senin yerine bakanlıklara didi.mafoldumben
sen zaten otur evde kızan bak didi.mafoldumben
bıyıklı kadın ol didi.mafoldumben
ders çalışma sen hep gez zati didi.mafoldumben
dedi bunları kanka...:a015: sempatiksalakcinni
Kankaa gelcek mi harbiden...akannehir
Ayy inşallah pismillah...dualarım sizle balparem. hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oyy kıyamam sana aşkom, iç çayını mis gibi.:1hug:
Çok durma bu gece gari yat uyu sıcak sıcak bebekim yerimseniben
dur şuna bi gülcektim yaoldu canım sen yattt.biz netten sana mezuniyet şeysi arayalımmnaniknanik
teşekkür ederim canım Şeniz olumunekankayizsmilene kadar marifetlisin cnm bayıldım
nikoncan güle güle kullan aldıklarını
teşekkür ederim canım Şeniz olumunekankayizsmileohaoldumsmile Öyle didi ama gacım...
çok ciddiydi.
şaka şaka demedi. mafoldumben sempatiksalakcinni
Sana da yaparum pamuğum benimmm olumunekankayizsmile
nikonom güle güle kullan tatlışım opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyha aldığım cicisler için güle güle kullan niko, ha şöyle süslen püslen sevdiceğine adam ol dediğin için teşekkür etmediğimi diyorsan ona daha gelmedim :jeyyar: :mymeka: :dilcikar:
eyvahedigeldismile
kızım bi an ciddi konuşuyon sandım tırstımeyvahedigeldismile
bak april sana bi koyarım bi de yer koyar akannehir (bayılan april smili)
aşıkım sana kanka! :1hug:
bir zıçaaan iki zıçaan üçüncüsünde dolaba kapaaan lülülülülülü
ben hep kapanırdım kanka :gitme:
neyse zıçan olmaktan yeğdir :dilcikar:
Çok uykum geldi a dostlar mirmirmirmir
keşke benim ninemde hayatta olsada ayak ucumda patik örse!sıkılıom ben...annem gene ınternette ayak ucumda..yakında gdecek..nınem uykusu kaçmış yanımda patik öruo..şu persembe gunu benı cok gerıo ooff düşünmek ıstemıom:çok üzgünüm:
tanrıçam ben asker olayını kaçırmışım, çok sevindim yaolumunekankayizsmile
hayırlısı inşaallah, bize de hemen haber ver gülüm
benim eşim de geçen sene yaptı askerlik
6 ay hayat burnumdan geldi burda herkescikleri çok iyi anlıyorum çok zor geçiyor günler aah ah boshayallersmile
dur şuna bi gülcektim ya
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ahahaha kahkata attım :roflol: :roflol: bayılan april smili:)))ciddi sandım diyo puhahah:roflol:
kanka bence biz çocukluk günlerimizi özlemişiz bu muhabbet bu gece bitmez:roflol: :roflol:ben bayılırdım ortada sıçana:smiley-cool:haya memat meselesi gibi kaçardım toptan..sanki yansam dünya batıcak-tatlicadiarzu-ama en güzeli kör ebe..şehmoyla çok oyanarızlülülülülülükör buldunusempatiksalakcinni
keşke benim ninemde hayatta olsada ayak ucumda patik örse!
allah uzun versin ninene canım...hayırdır perşembe günü bişeymi var?paylaşmak istersen dinleriz..
[
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Tısss demek istiyorum sayın seyirciler. şehmuzla kör ebe ha, iyimiş. aklinialirimsmile :1ninca: ( bu ninca smili uygun olmadı. her yeri kapalı bi gözü açık deyyusun)
kanka ben o oyunlarda hep düşerdim bacaklarım kollarım yara bere olurdu...mafoldumben
dengesiz zalak bi çocuktum sanırsam :gitme:
ama pisiklet hususunda nambır van idim. :lepi:
kanka uykum çok fenalı geldi benim...
haydi uyuyak. :1hug:
naydi yatalım kukucanlar... kaydirigubbakcemile5 -tatlicadiarzu-
üspürgem hizmetinizde...
kül bulutu neyin dinlemem, uçarımaklinialirimsmile
evlere servis bir iki topikte yolcu kalmasın alkisalkisalkis
aynen benim de öyle oldu delikafadulden o yüzden gülcektim yazıdım sempatiksalakcinnibana bu gece bi haller oldu,alıntı yapıyorum bi sürü,bi tanesine cevap veriyorum basıyorum tamam die..sonra bakıyorum dierlerine yazmamışımdelikafaduldenhayda bidaha yazıyorum editliyorum falanmirmirmirmir
bak april uykum geldi a dostlar dedi ama artık editlemiyim böyle yazıyım dedim:))aproş yatalımmı aşkitomaklinialirimsmile
:roflol: :roflol: off iyi güldüm bu gecede:)))hadi al beni süpürgenekızlar kapıyı kitleyinhadi allaha emanet olunopuyorumnanaktantamam bağarma be geldik
hoopps yasakkelime sen gidiyon da tanrıçamı niye götürüyon Çok üzgünüm çoookkanka uykum çok fenalı geldi benim...
haydi uyuyak. :1hug:
evet ben belkı anasız yaşarım ama nınemsız asla canım o benım senağlama boşanıyorum...ama durum çekişmelı...daha surecek davalarda var..çirkef karşı taraf magdur olan benım hakımde gıcıkmış sormayın a dostlarsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?