Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rica ederim canım..o zaman evdekileri bitir,mesela kullanmadığın şampuanları manikür-pedikür yaptığın suya koyabilirsinkaydirigubbakcemile5

deme!!bezirganmıydı oohaoldumsmile
senelerce vezirgan sandım ben o lavuu her kimse artık:smiley-cool:kafasında uzun şey olur ya mehtercilerin öyle biri hayal ederdim pos bıyıklı falaneyvahedigeldismile:))
madara olduk iyimi:smiley-cool:
bak april sana bi koyarım bide yer koyar...sana bi çakarım amerikaya uçarsın,şimdi sen cevap ver
esas ben sana bi koysam uzaya uçarsın..bu böyle sürer giderboshayallersmilemustafa mıstıkın bi arabaya kıstık repliğini hatırlıyorum..ne safımkaydirigubbakcemile3ama tahminimce +18 bişeyler oldu arabadaaklinialirimsmile

Son düzenleme:

eyvahedigeldismile
kızım bi an ciddi konuşuyon sandım tırstımeyvahedigeldismile
bak april sana bi koyarım bi de yer koyar akannehir (bayılan april smili)

aşıkım sana kanka! :1hug:
bir zıçaaan iki zıçaan üçüncüsünde dolaba kapaaan lülülülülülü

ben hep kapanırdım kanka :gitme:
neyse zıçan olmaktan yeğdir
:dilcikar:

sıkılıom ben...annem gene ınternette ayak ucumda..yakında gdecek..nınem uykusu kaçmış yanımda patik öruo..şu persembe gunu benı cok gerıo ooff düşünmek ıstemıom:çok üzgünüm:

hıııhhh biz evde kızan bakıyoruz diye bıyıklı mı diyon bize:dilcikar: ohaoldumsmile

tanrıçam ben asker olayını kaçırmışım, çok sevindim yaolumunekankayizsmile
hayırlısı inşaallah, bize de hemen haber ver gülüm
benim eşim de geçen sene yaptı askerlik
6 ay hayat burnumdan geldi burda herkescikleri çok iyi anlıyorum çok zor geçiyor günler aah ah boshayallersmile

oldu canım sen yattt.biz netten sana mezuniyet şeysi arayalımmnaniknanik
dur şuna bi gülcektim ya
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne kadar marifetlisin cnm bayıldım

nikoncan güle güle kullan aldıklarını
teşekkür ederim canım Şeniz olumunekankayizsmile

ohaoldumsmile Öyle didi ama gacım...
çok ciddiydi.
şaka şaka demedi.
mafoldumben sempatiksalakcinni
Sana da yaparum pamuğum benimmm olumunekankayizsmile

nikonom güle güle kullan tatlışım
opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım Şeniz olumunekankayizsmile

ha aldığım cicisler için güle güle kullan niko, ha şöyle süslen püslen sevdiceğine adam ol dediğin için teşekkür etmediğimi diyorsan ona daha gelmedim :jeyyar: :mymeka: :dilcikar:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ahahaha kahkata attım :roflol: :roflol: bayılan april smili:)))ciddi sandım diyo puhahah:roflol:
kanka bence biz çocukluk günlerimizi özlemişiz bu muhabbet bu gece bitmez:roflol: :roflol:ben bayılırdım ortada sıçana:smiley-cool:haya memat meselesi gibi kaçardım toptan..sanki yansam dünya batıcak-tatlicadiarzu-ama en güzeli kör ebe..şehmoyla çok oyanarızlülülülülülükör buldunusempatiksalakcinni

Çok uykum geldi a dostlar mirmirmirmir

sıkılıom ben...annem gene ınternette ayak ucumda..yakında gdecek..nınem uykusu kaçmış yanımda patik öruo..şu persembe gunu benı cok gerıo ooff düşünmek ıstemıom:çok üzgünüm:
keşke benim ninemde hayatta olsada ayak ucumda patik örse!
allah uzun versin ninene canım...hayırdır perşembe günü bişeymi var?paylaşmak istersen dinleriz..

taksit taksit gülüyo:roflol:dur şuna bi güliyimsiz gidin ben gelicem bi güliyim..ve bir ki üüçç:roflol:niko koparsırnaşık şey
allah razı olsun gözümŞeniztabiki hepinize müjde vericem burda

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Tısss demek istiyorum sayın seyirciler. şehmuzla kör ebe ha, iyimiş. aklinialirimsmile :1ninca: ( bu ninca smili uygun olmadı. her yeri kapalı bi gözü açık deyyusun)

kanka ben o oyunlarda hep düşerdim bacaklarım kollarım yara bere olurdu...mafoldumben
dengesiz zalak bi çocuktum sanırsam :gitme:
ama pisiklet hususunda nambır van idim.
:lepi:

kanka uykum çok fenalı geldi benim...
haydi uyuyak.
:1hug:

bana bu gece bi haller oldu,alıntı yapıyorum bi sürü,bi tanesine cevap veriyorum basıyorum tamam die..sonra bakıyorum dierlerine yazmamışımdelikafaduldenhayda bidaha yazıyorum editliyorum falanmirmirmirmir
bak april uykum geldi a dostlar dedi ama artık editlemiyim böyle yazıyım dedim:))aproş yatalımmı aşkitomaklinialirimsmile

keşke benim ninemde hayatta olsada ayak ucumda patik örse!
allah uzun versin ninene canım...hayırdır perşembe günü bişeymi var?paylaşmak istersen dinleriz..

[

evet ben belkı anasız yaşarım ama nınemsız asla canım o benım senağlama boşanıyorum...ama durum çekişmelı...daha surecek davalarda var..çirkef karşı taraf magdur olan benım hakımde gıcıkmış sormayın a dostlarsenağlama[/B]

naydi yatalım kukucanlar... kaydirigubbakcemile5 -tatlicadiarzu-
üspürgem hizmetinizde...

kül bulutu neyin dinlemem, uçarım aklinialirimsmile
evlere servis bir iki topikte yolcu kalmasın
alkisalkisalkis

aslında her yeri açık bi gözü kapalı olucaktı dimisırnaşık şey off öldürdün beni yasırnaşık şeyhhahahahahaahahsırnaşık şey
bisiklette tek rakibim thy kanka:smiley-cool:her türlü kapışırım yanisengözlerimebaksanab
tamam hadi yatalım:roflol:cadı ya seviyorum seni:1hug:

naydi yatalım kukucanlar... kaydirigubbakcemile5 -tatlicadiarzu-
üspürgem hizmetinizde...

kül bulutu neyin dinlemem, uçarım aklinialirimsmile
evlere servis bir iki topikte yolcu kalmasın
alkisalkisalkis

:roflol: :roflol: off iyi güldüm bu gecede:)))hadi al beni süpürgenekızlar kapıyı kitleyin hadi allaha emanet olunopuyorumnanaktantamam bağarma be geldik

Son düzenleme:
aynen benim de öyle oldu delikafadulden o yüzden gülcektim yazıdım sempatiksalakcinni

maskelerine bayıldım tanrıçam, not alıyorum ufaktan

mirianacım son anda gördüm,yarın konuşalım tatlım bu konuyu..üzme kendini allah büyüktür..öpüyorum canım konuşuruz...aprriiillll geldimmm kızmaadelikafadulden

:roflol: :roflol: off iyi güldüm bu gecede:)))hadi al beni süpürgenekızlar kapıyı kitleyinhadi allaha emanet olunopuyorumnanaktantamam bağarma be geldik

aldım kanka, kaydirigubbakcemile5 süpürgenin momenti bozuldu. -tatlicadiarzu-
şaka şaka. :1hug:
nikoncanım, miricanım, beauty girl, tatlı gacı

Gidiyooooooooooozzzzzzzzz

İyi geceler tinki pinkilerr opuyorumnanaktan

öpücükler hepinize!
opuyorumnanaktan

bende gecenin bu saatinde hangi maske tarifi veriyo bu hatunlar diye bakıyorum:) Allah iyiliğinizi virsin:) muhabbetiniz bol olsun.. iyi geceler...

hakkında hayırlısı canım ya, ne diyeceğimi bilemiyorum :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…