- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.761
bende gecenin bu saatinde hangi maske tarifi veriyo bu hatunlar diye bakıyorum:) Allah iyiliğinizi virsin:) muhabbetiniz bol olsun.. iyi geceler...
hoopps yasakkelime sen gidiyon da tanrıçamı niye götürüyon Çok üzgünüm çoook
sana tatlı rüyalar
ııh bıyıklı didiniz sen beni berbere fıydır istersen alsanaalsanasmile :dilcikar:iyi geceler tatlım kaydirigubbakcemile3
sus kız! :mymeka:
şöforle konuşmak yasak üspürgede. sempatiksalakcinni
senin eve yaklaştık bile...balkona fıydırcam seni şimdi hazır mısın
mirianacım son anda gördüm,yarın konuşalım tatlım bu konuyu..üzme kendini allah büyüktür..öpüyorum canım konuşuruz...aprriiillll geldimmm kızmaadelikafadulden
hakkında hayırlısı canım ya, ne diyeceğimi bilemiyorum :teselli:
karabibertom:asigim:
maşallah ne kadar güzelsin ve şirinsin:asigim:
ay ne yazsam olmıycak, Allah özenmiş de yaratmış opuyorumnanaktan
kızlar hepinizi Allah nazarlardan korusun, bahtlarınız güzel olsun, hayırlı insanlarla karşılaştırsın. çok mutluyum gerçekten:asigim:
Bebiğim benimkilerde protezzz..iki ön dişini biraz farklı,yani hafif büyük olsaydı....sezen aksu gibi değil..
biber şirinim senin avatradaki kimfisfisfis
biberrim ben bu ptt kutusunuda anı olarak saklıcam bilionmu
benim böyle eksantirik huylarım vardır
hediye paketi saklama, gittiğm yerin kürdanını saklama gibinn :roflol: :roflol: laelaelaelaelae
aaaa bak yarıda bırakıp yazıyorum gördüğüm şeyler karşısında
tanrıca biber bi göremedim ben sizilmaz:alsanaalsanasmile
geceleri koyuyosunuzki ben görmiyem dimialsanaalsanasmile
neyse kadığım yerden okuyup gelyorum
nisanım hoşgeldin kankam bugun devetikeni tohumundan alayım diyorum bir de biberiye yagı (biberiye yagım bitti cünkü )
baska ne alsam ki dusun dusun bulamadım :/
deme!!bezirganmıydı oohaoldumsmile
senelerce vezirgan sandım ben o lavuu her kimse artık:smiley-cool:kafasında uzun şey olur ya mehtercilerin öyle biri hayal ederdim pos bıyıklı falaneyvahedigeldismile:))
madara olduk iyimi:smiley-cool:
bak april sana bi koyarım bide yer koyar...sana bi çakarım amerikaya uçarsın,şimdi sen cevap ver
esas ben sana bi koysam uzaya uçarsın..bu böyle sürer giderboshayallersmilemustafa mıstıkın bi arabaya kıstık repliğini hatırlıyorum..ne safımkaydirigubbakcemile3ama tahminimce +18 bişeyler oldu arabadaaklinialirimsmile
bi kanadın eksik bile diyemicem..çünkü kanatlı meleğimsinaklinialirimsmilebende meleğimi çok özledim:1hug:bu gün misafirlerimiz var,bende kaçamak yaptım,yemekleri ben yaptımguclubacismileanamdan daha güzel yaparımda yemek ayıptır söylemesisempatiksalakcinnisen nasılsın minişim:hulya:
cano ben btkısel karışımdır,zeytınyagıdır,serumu spreyı her mokunu bılıom...ben sadece şampuan ve saç kremı ıstıom cok bılınmedık durulanabılen..bundan var 2 yıldr kulanıom..hanı benım saçım cok serttı yumusacık yaptı dedıgınız elseve,dove,elıdorpanhtene ve glıs dışında şampuan ve sac kremı onerılerı beklıom :kedi:
Kız delikafaduldendenyolindayım da.naniknanik.cip kola kiliti kaçırmışım..bilmiyorumkismileyeek yaa :dilcikar:
sen de bildiklerini saysan hepimizden denyolinda çıkarsın akıllım kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ahahaha kahkata attım :roflol: :roflol: bayılan april smili:)))ciddi sandım diyo puhahah:roflol:
kanka bence biz çocukluk günlerimizi özlemişiz bu muhabbet bu gece bitmez:roflol: :roflol:ben bayılırdım ortada sıçana:smiley-cool:haya memat meselesi gibi kaçardım toptan..sanki yansam dünya batıcak-tatlicadiarzu-ama en güzeli kör ebe..şehmoyla çok oyanarızlülülülülülükör buldunusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?