Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende gecenin bu saatinde hangi maske tarifi veriyo bu hatunlar diye bakıyorum:) Allah iyiliğinizi virsin:) muhabbetiniz bol olsun.. iyi geceler...

iyi geceler tatlım kaydirigubbakcemile3

hoopps yasakkelime sen gidiyon da tanrıçamı niye götürüyon Çok üzgünüm çoook
sana tatlı rüyalar

sus kız! :mymeka:
şöforle konuşmak yasak üspürgede. sempatiksalakcinni
senin eve yaklaştık bile...balkona fıydırcam seni şimdi hazır mısın

iyi geceler tatlım kaydirigubbakcemile3

sus kız! :mymeka:
şöforle konuşmak yasak üspürgede. sempatiksalakcinni
senin eve yaklaştık bile...balkona fıydırcam seni şimdi hazır mısın
ııh bıyıklı didiniz sen beni berbere fıydır istersen alsanaalsanasmile :dilcikar:

mirianacım son anda gördüm,yarın konuşalım tatlım bu konuyu..üzme kendini allah büyüktür..öpüyorum canım konuşuruz...aprriiillll geldimmm kızmaadelikafadulden

hakkında hayırlısı canım ya, ne diyeceğimi bilemiyorum :teselli:

tamam konuşuruz bı ara ama ben belkı uzun sure olmayabılırım...perşembeye baglı hersey mubarek gun :Saruboceq: ıyı geceler ben bı yarımsaate yatcam yıne meal okuyup burlardayım şimdılık

Cnmmm çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan Aminnn:Saruboceq:

Bebiğim benimkilerde protezzz..iki ön dişini biraz farklı,yani hafif büyük olsaydı....sezen aksu gibi değil..

Cnm var ya ön iki uzun kısa dinlemedim çok fenaydı dişlerim çok sorunlu dişlerim vardı önlerin gözüken yerleri var ya mesela orlar yoktu orlarda bile dolgu vardı düşün hem görünüş kötüydü hem de sağlıklı değildi. İki sene oldu yaptıralı memnunum çok yapay değil aklıma hiç gelmedi önleri biraz uzun tutmakbilmiyorumkismile

biber şirinim senin avatradaki kimfisfisfis

Mary Elizabeth Winstead cnm.

biberrim ben bu ptt kutusunuda anı olarak saklıcam bilionmu
benim böyle eksantirik huylarım vardır
hediye paketi saklama, gittiğm yerin kürdanını saklama gibinn :roflol: :roflol: laelaelaelaelae

:roflol::roflol: koparttın ya kürdan saklamk mı harika bende de var o huy ama hiç kürdan saklamadım kaydirigubbakcemile3 oyy balımm ben de atmadım kargo kutusunu duruyo:içelim:

Bebem tanrıçam eklemedi ben ekledimeyvahedigeldismile
nisanım hoşgeldin kankam bugun devetikeni tohumundan alayım diyorum bir de biberiye yagı (biberiye yagım bitti cünkü )

baska ne alsam ki dusun dusun bulamadım :/

Livimm sana dicem dicem diyom unutuyom yav aşkım biberiye fayda etti mi? Bi de platesi yapıyo musun zenci poposu gibi oldu mu popon:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yarıldım yeminle yaa senelerce vezirgan sandım ben onu diyo:roflol: gel buraya kalk uykundan öpücemmmŞeniz

Mirianacım durumunu okudum canım bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim senin adına kurtulursun en azından Allah kolaylık versin sıkma canını herşey yoluna girer zamanla:1hug:

Ya kızlar bişi sorcam size daha önce sordum mu hatırlamıyorumbilmiyorumkismile
Kullandığınız memnun kaldığınız çok pahalı olmayan masaj aleti var mı? Selülit için istiyorum. Ben bi tane gördüm relax tone diye yanında selülit kremiyle 39 diyo normlade kendi fiyatı 129 kremin fiyatı 60 mı ne çok uygun geldi bana kampanya yapmışlar sizce alsam mı?

bebeğim benim senle konuştum daha iyi oldum,anaaam kimbilir neler pişirmişsindir ellerine sağlık çiçeğim opuyorumnanaktan

miricim hacışakirin şampuanı ve kremi,özellikle kremi saçları harika yumuşatıor,benim de kazık gibiydi yumuş yumuş oldubayanssulusmile bi de denemek için elseve aldım o da fena değil arı sütlü,benim saçlarım kıvırcıktır,kıvrımlarını çok belirginleştirdi hepsi bir arada duruor artık ama yumuşluk olarak hacışakir dirim netekim tanrıçamda bahsetmiş yanlış görmediysembayanssulusmile

herkese boonnnjourrrrrrrrr opuyorumnanaktan
çayları koydum haydin gelin içelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün okulu astım bahanem de çok yağmur yağıyor fönüm bozulur sempatiksalakcinni

tanrıçam bi de bişe dicem dün ben çilekk maskesi yaptım,benim yüzümü yaktı ama iyi anlamda sanki çok temizlendi gibi oldu,yıkadım çok yumuşak oldu yüzüm annem öp öp bitiremedi :kedi:

Sabah çiçekleri size köy kahvaltısı hazırladım bahçeye koydum hava da güzel kahvaltımızı edelim de kahvel da de mini arkdaşımızdan o nu da görüyorum aşağıdan

şu güzelliğe bakın yaa bayılıyorum böle sofralara yerde yiyeceksin açık havada ahan da böle

Van a gidecem bi evlenip rahata ereyim de:))) Van kahvaltısı çok meşurdur

o may gat o may gat gat gat
süüüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar Allahım arzuabla süpersin
ben çayları getirdim sen okumadın delikafaduldendelikafadulden gaza geldim portakalda sıkım malum burda çok delikafadulden

kız ekmek getirmemişiz miniiiiii

ne biçim kahvaltı hazırlıyoz leenn ben ekmeği getirdim şimdi fırından akoştum aldım geldim

sen de çayları koy ciğerimmm

Günaydın sinyoritalaaaarrr..
offff..şu kahvaltının güzelliğine bak be, hazırlayanın elleri dert görmesin..
Bu kahvaltıyla 2 demlik çay gider beee.:içelim:.davşan kanı hemide..

gider de tatlıgacım bu mini heç misafür ağırlamayı bilmiyor öğretemedik tomurcuk çiçeğime

ben koyam de gelem ekmekler soğumasın

amcam getirdi çayları

inanmıyorum kız onları nasıl tutuyorsun öğle canısım ya düşecek birinin kafay haşlayacan kızları

yeek yaa :dilcikar:
sen de bildiklerini saysan hepimizden denyolinda çıkarsın akıllım
kaydirigubbakcemile3
Kız delikafaduldendenyolindayım da.naniknanik.cip kola kiliti kaçırmışım..bilmiyorumkismile
Evet Tanrıçam Sizin cenerasyondanımsempatiksalakcinni ..bizim mahallede ööle bişey demiyolardı..
Bu ebecilik sırasında oynarken, ebeye yakalanmamak için yapılan bi figürmüydü?kaydirigubbakcemile2
donup kalıyosun,ebe seni ebeleyemiyor..biz kemik derdik bu olaya, şayet oysa..

yakan topta can tutulurdu ,topları yakalayarak.:smiley-cool:.bi de bunlar birikirdi bonus gibikaydirigubbakcemile3,takımdaki diğer arkadaşa verilirdi di mi yaaa..

Arzuu..amcanın bardak deseni harikaaa..kafamçokkarıştı
Çaycı hüseyin desenli bardakla da, ne kahvaltı olur..guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…