- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.521
minigim =))))))))))) başka fot bulamadın mı aaaaay gülmekten yarıldım :roflol:
kankacımaklinialirimsmilecanımsınn geldim işte aheyy aheeyyyyy:teytey:çantana nolmuş öyle bebem yabilmiyorumkismile
ayrıca nikom bencede harika bişey:asigim:özel biri..
o kolyeyi takan zaten başlıca bi güzellikhihoyyyt
badilere bayıldım,güle güle kullan hepsini bitanem,tekrar incelicem..süper görüküyolar..cumpaya bende gelicemaklinialirimsmilebelki tesadüf karşılaşırız heaklinialirimsmile
[gözümde canlandırdım manzarayı:))bende lisede rapunzeldim hepboshayallersmilesaçlarım totoma kadardı ah ahhboshayallersmile
anam dökün taşları bakalım..bende azılı bi pskopattım,arabesk kıraliçasıydım..hala öyleyim:smiley-cool:hiç değişmemişim la ben:))))alayına isyan,hergün disiplin,hocalara gider alayına gider:)))neyse fazla konuşmıyım benimki kızıcak tanıcaklar die:))
minigim başka fot bulamadın mı aaaaay gülmekten yarıldım :roflol:
livoom o da bişeymi ben ricky martini getirdimmdelikafadulden
patinin yeni yaşına içiyoruz kızlar
ÇAntam lanetlendi kanka, bi baktım façalamış kendisini sempatiksalakcinni
boşvir, halletçem ben onu kaydirigubbakcemile5
Gel aşkom cumpa'ya, bence karşılaşırız. ben seni ışıltılarından tanırım kaydirigubbakcemile3
azılı psikopat seni, herkes asi çocuk herkes.lmaz:
Livitom da metalci...hissediyorum... boshayallersmile
ben de koptum kanka :roflol:
senin irkek dansçılar da yakıyor aklinialirimsmile
şekerim yapmaaaa.:jeyyar:.o da bizden geçen gün açıkladı yaaaa.delikafadulden.gay mış gay.naniknanik.
livom resim atamıyorum..yani atıyorum ama birini alıyo dierini almıyofisfisfisgüzellik bende windows 7 kullancısıyım yardımcı olayım diyecegim ama sorununu tam anlayamadım kuzum
: [/COLOR][/B]
bayıldım şu resme:))))
party party to party...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
.
telde-tatlicadiarzu-alıcam ifadesiniutangaç:kedi: pati ortadan kaybolduuuu..
partizane gel kopalımsositosositoslmm hatunlar ben geldimm:lepi::1hug:
yok kız telde:dilcikar:Kanka o ne biçim French manikür la, alsanaalsanasmile
hiç yakıştıramadım :sinifsinif: sempatiksalakcinni
Evdekileriyle kucaklaşmaya gitmiştir mini Pati :1hug:
Ya şunca kutlama varken Patim gitmiş ama oldu mu şimdi
puhahhah livim koptum:)))))))))sırnaşık şeybende paraya kıydım erkek dansöz çagardım :sm_cool:
allah tependen baksın emi:tomatolivoom o da bişeymi ben ricky martini getirdimmdelikafadulden
sermito ooooleeyyyy meksika dansı bide türk futbolu için 3 kere oley oley oleyhihoyyyt:smiley-cool:tanrıçammmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile
minigim =))))))))))) başka fot bulamadın mı aaaaay gülmekten yarıldım :roflol:
İçelim Livitommm :icecream:
Vodkalar benden...Aprilin tavsiyesi: Absolut Pears
hayır livim has ve has arabeskçisüprizzzzzispatlıycam bunu sana:jeyyar:hihoyyytkendinimi façaladıohaoldumsmilevayy topramm oda benden:roflol:bana yolla,ben gelirim hakkındanÇAntam lanetlendi kanka, bi baktım façalamış kendisini sempatiksalakcinni
boşvir, halletçem ben onu kaydirigubbakcemile5
Gel aşkom cumpa'ya, bence karşılaşırız. ben seni ışıltılarından tanırım kaydirigubbakcemile3
azılı psikopat seni, herkes asi çocuk herkes.lmaz:
Livitom da metalci...hissediyorum... boshayallersmile
zamane gençleriboshayallersmileben rakı içtim kafam güzel..kanka nolucak bu memleketin hali..gel öpüjemmm:smiley-cool:İçelim Livitommm :icecream:
Vodkalar benden...Aprilin tavsiyesi: Absolut Pears
tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile[/QUOTE]
yaw tanrıçam starwberryden alışweriş yaptınmı heç?güvenilirmidir acep?
vaayyyy alırım anahtarını diyosunsüprizzzzziçinde gizli bir feriştah olduğunu biliyodum minik:smiley-cool:hayır livim has ve has arabeskçisüprizzzzzispatlıycam bunu sana:jeyyar:hihoyyytkendinimi façaladıohaoldumsmilevayy topramm oda benden:roflol:bana yolla,ben gelirim hakkından
bende seni at nalı bilekliğinden tanırım,çıkarmıyomuşun ya:kedi:kollara bakarım paso:1ninca:görünc eyapışırım koluna:lepi:
kapkaççı sanma anlaki koluna yapışan biri olursa tanrıçalülülülülülü
zamane gençleriboshayallersmileben rakı içtim kafam güzel..kanka nolucak bu memleketin hali..gel öpüjemmm:smiley-cool:
tanrıçam ben onu yola getiririmmaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar: patiye ulaştıında safkan erkek olurrr:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ayy koptumm gece gecee yaaadelikafaduldensırnaşık şey
hayır livim has ve has arabeskçisüprizzzzzispatlıycam bunu sana:jeyyar:hihoyyytkendinimi façaladıohaoldumsmilevayy topramm oda benden:roflol:bana yolla,ben gelirim hakkından
bende seni at nalı bilekliğinden tanırım,çıkarmıyomuşun ya:kedi:kollara bakarım paso:1ninca:görünc eyapışırım koluna:lepi:
kapkaççı sanma anlaki koluna yapışan biri olursa tanrıçalülülülülülü
zamane gençleriboshayallersmileben rakı içtim kafam güzel..kanka nolucak bu memleketin hali..gel öpüjemmm:smiley-cool:
bebem onu april livo bide gacı bilir..ben netten alışveriş yapmıyorum kuzum..ama güvenli bence..ne dersiniz kızlarsengözlerimebaksanab
gülersin tabi zilli hoşuna gitti insafsızaklinialirimsmilesuyu ısıt geliyorum niyeti bozan tanrıçasempatiksalakcinni
april,bak bu bir milad:lepi:arabesk topiğimden aldım..etiketi iyi oku:lepi:
çete bunlar, şarapçı karabiber, "damar liv'den sorulur", 'damar sever liv', .has damarcı liv., and müslümcü karabiber, arabeskfantazi, arap şükrücü karabiber, ayyaş tanrıça, balici liv:)), buraya, damara devam açılın ulen, damarcı girls, damarcı livv:))), dişi, dinleyenler, eceline, eceline susayan dişi, façacı hülya, façanızı alırım, hülya&ajdar çikita muz, hyr metalçi liv =), ismail yekacı livvvv, ismail yk çı tanrıça, iztyldzhn fanı hulya, jilet temin edilir, jiletler 10 kuruş, jiletlerim allama , kaşı beni tırmala beni, karabiber & ismail yk, karabiber arap sever:), kibariyeci tanrıça, liv jiletleme sakın:), müslümcü tanrıça, müzik, metalci yapcam hepinizi, metalciyiz kızım, müzik, pabucumun metalcisi liv, rakı balıkta olsa, selo babacı pati, sol şeridi açın, susayan, tanrıça kaşı beni, tanrıça yandın kızımm, tanrıça&müslüm baba, tanrıca arabesk fanclub, theshe & ibrahim tatlıses, tinerci hülya:)), ^jiletçi liv^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?