- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.061
kankam sana birsey soracagım :sinifsinif: şaçların parlaması için ne yapmak lazım hangi maskeyi önerirsin ?
aaaaaaaaaay super bilgiler bu melegim elma sirkesi var evde yrna hemen yaparım kac saat bekletmek lazımLivom ben yaptıklarımı anlatayım saçlarım parladığını sölüyolar baya:kedi:
Tek başına elma sirkesi bile parlatıyor ama ben bitkileri de kullanıyorum.
Yağlarla falan hiç uğraşmam . Isırgan, kırkkilit,lavanta 2 dal adaçayı da olur sıcak suyu kaynatıp bu bitkileri çaydanlıkta demle 15 dk. sonra süz yarım çay bardağı sirke karıştır banyoda son surulamayı bununla yap pırıl pırıl oluyor valla:icecream:
Mavi su baya iyi diyolar uzamaya da yardımcı oluyomuş glb ben de kullanmak istiyorummm
aaaaaaaaaay super bilgiler bu melegim elma sirkesi var evde yrna hemen yaparım kac saat bekletmek lazım
bende mavi su var esmerim fon öncesi saçı korudugu için kullanıyorum ...demek uzamayada yardımcı oluyormuş ...yok ya diplere o sürülmez ki
Hangi marka kullanıyosun nerden alıyosun canm kuaförden mi? Ne renk boyuyosun saçları tatlım? Uzatıyo diye duydum cnm doğruluğundan emin değilim..
ısırgan aktardan mı aldın kuzu ?Livom ben yaptıklarımı anlatayım saçlarım parladığını sölüyolar baya:kedi:
Tek başına elma sirkesi bile parlatıyor ama ben bitkileri de kullanıyorum.
Yağlarla falan hiç uğraşmam . Isırgan, kırkkilit,lavanta 2 dal adaçayı da olur sıcak suyu kaynatıp bu bitkileri çaydanlıkta demle 15 dk. sonra süz yarım çay bardağı sirke karıştır banyoda son surulamayı bununla yap pırıl pırıl oluyor valla:icecream:
mavi su ne ki :1rolleyes: fisfisfisMavi su baya iyi diyolar uzamaya da yardımcı oluyomuş glb ben de kullanmak istiyorummm
canım winrardan çıkart ilk indirdigin klosorun içine at birsey yok ama yerine olsam yamasız çalısırdım
aaaaaaaaaay super bilgiler bu melegim elma sirkesi var evde yrna hemen yaparım kac saat bekletmek lazım
bende mavi su var esmerim fon öncesi saçı korudugu için kullanıyorum ...demek uzamayada yardımcı oluyormuş ...yok ya diplere o sürülmez ki
Hmm diplere sürmüyo musunuz nasıl kullanıyosunuz? Benim hiç mvi suyum olmadıbenneyaptımki
ısırgan aktardan mı aldın kuzu ?
kırkkilit alayım bide a.s
mavi su ne ki :1rolleyes: fisfisfis
tsk ederm kuzum benim ilk kullanısım adobeye daha önce hiç gecmedim
türkçe yamada dursun elimde ama sitelerde türkçe olarak anlatmamıslar tuhaf fisfisfis
selective di benimkisinin markası gg den almıştım 17 civarı birseydi bebegim ...ne rengi anlamadım kuzum kafa bi milyon oldu =(
mavi su nasıl bişey anlamadım bilmiyorumkismile
evet kuzucum hiçbir yer türkçe olarak anlatmaz ki ...ben kursa gittigimde de bana türkçe olarak anlatmamışlardı ...çok zorlanırsan yamayı kullan minigimtsk ederm kuzum benim ilk kullanısım adobeye daha önce hiç gecmedim
türkçe yamada dursun elimde ama sitelerde türkçe olarak anlatmamıslar tuhaf fisfisfis
Livom durulamana hiç gerek yok kurutunca varlığını hissetmiyorsun.
Tüm bitkileri kullanman şart değil ben evde olani koyuyorum en etkilileri ısırgan ve lavanta.
Sirkenin de kokusu kötü ama kuruyunca uçuyor hemen canım.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?