- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.081
Hangi marka kullanıyosun nerden alıyosun canm kuaförden mi? Ne renk boyuyosun saçları tatlım? Uzatıyo diye duydum cnm doğruluğundan emin değilim..
na işte bööle bişey kuşum..mavi su nasıl bişey anlamadım bilmiyorumkismile
Kıyamam ya uykun gelmiş senin sochic arkadaşa sormuştum saçın ne rek diye bitanemkaydirigubbakcemile3
kusura bakma sekertom bende atladım hemen :kedi: haribiden gozlerim kapanıyor
hepinizi çookkkkkkkkkk öpüyorum a.s.
heee sarı kız sarı kızselective de kullandım canım su an aldgm sarıkızın mavi suyu kuaförlere malzeme satan toptancılardan alıorum.diplere sıkmıorum sadece uçlara diplerde yağlanma ağrlaştrma yapabilio. canım saçım su anda karamel gibi en son vitalin tüp boyalarından kahve köpüğü ve sarıyı karıştrdım bakalım bu sefer kafama ne eserse onu alcam kızıllığı alsın die sarıyla boyiim diorum küllü vurursam yeşercek saç iğrenç olur:kedi:
:teselli::1hug: bebeğim hani saç kremi kullanıyoruz ya saçlar kolay taransın felan diye saç kremi yerine banyo sonrası saçları taramadan önce bunu sıkıyoruz saçlar kolay taranıyo bi de parlaklık veriyomuş. Bazı kuaförlerde var fön öncesi kullanıyorlar.
kusura bakma sekertom bende atladım hemen :kedi: haribiden gozlerim kapanıyor
hepinizi çookkkkkkkkkk öpüyorum a.s.
na işte bööle bişey kuşum..
selective de kullandım canım su an aldgm sarıkızın mavi suyu kuaförlere malzeme satan toptancılardan alıorum.diplere sıkmıorum sadece uçlara diplerde yağlanma ağrlaştrma yapabilio. canım saçım su anda karamel gibi en son vitalin tüp boyalarından kahve köpüğü ve sarıyı karıştrdım bakalım bu sefer kafama ne eserse onu alcam kızıllığı alsın die sarıyla boyiim diorum küllü vurursam yeşercek saç iğrenç olur:kedi:
karabiberimm..baaaaak..minik gelmiş aramıza..sengözlerimebaksanab:1ninca:
Hani nirde ben göremiyorum:1ninca:
slm fıstıklar ben geldimmm
Oyyy gördümmmm ben de tam gidiyordumm
Hmm anladım benim kuaföre sorayım bakalım hangisi var gerçi kazık pahalıya verir kesinalsanaalsanasmile O yeşillenme işinden boyaları karıştırma işinden hiç anlamıyorumbilmiyorumkismile
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
seni şanslı pisluuuuk aklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bebeim bence cok tatlı bi renk olmus igrenc değil ben sevdiğimden bu renkleri bana hos görünüyor boshayallersmile
ama için hiç rahat etmedi acık saca gözün alısamadı bebeim
buarada bencede direk siyah boyama siyah cok daha koyu bu sac renginden boshayallersmile
ben kaymakamiye olcaktım akannehir
ama hep içimde moda tasarımı ve fotografcılık vardır livitom içimi okumus canım benim yav
=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi
minikkk hosgldin yaprak sarmam aklinialirimsmile
Te te burda...:1ninca:
Bak bakk nasıl kopya veriyo çakalllohaoldumsmilegeeel kaç ma kızzz..kaydirigubbakcemile
Miniiiik miniiik..ben defterime etiket yapıştırıyordum küçükkene..
tatlım 15ten fazlaysa alma ben 10 a alıorum büyük boy baya da gidio selective biraz daha pahalı ama olsun olsun 20 olsun daha fazla verme.valla boyaya boyaya anlıosun kuzum kuaföre gidip paranla rezil olacağına en azından kendim yaptım b.k ettim diip teselli edebiliosun kendiniaklinialirimsmile gerçi röfle falansa mecbur gidecen kuaföre.
bu arada livcim ii geceler sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?