- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.021
Çok iyi fon oldum evet Gacım ahaha :roflol:
noldu sana gacı kimlik değiştirmişin fisfisfis
sosyal mesaj filan süprizzzzz
La acayip bi sınavdan geçtik, önce sessiz bir çizgi film izlettiler akannehir
sora onu Fr. anlattırdılar, sesimizi kayda çektiler. akannehir
Sora kendimizi tanıttılar, sora bi resim verdiler, onu anlattırdılar kayıtlı gene
sora dinledik, 2 Fransız kadınceğiz not virdi :hulya:
vay anasını, eğitim sistemine bak hele boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 Aşkom seni yerim ama o oricinıl gibi duriy, yeme beni aklinialirimsmile
Senin yanında benim lafım mı olur kankaolumunekankayizsmile
he valla eprılım gacıellan kurban sana kızanım..sosyal mecac veriyom..alanaaaa..:1ninca:
daa sonra kendimi gülben ergen gibi, taaa da sosyal pirocelere vurcam..
örnek vereyim..arkadaşlarınızı kankalarınızı iyi seçme dersleri..
kazdıkları kuyuya düşmeme dersleri felaaan.sengözlerimebaksanab.
hatta o kuyulara onları düşürme derslerii..kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok güzel hareketler bunlar yaaaa...kaydirigubbakcemile2
Evttt tanrıçammm kankammm hemen bize bi tarif ver ayda 4 kilo verelim iyi mi miniğim ayda 4 kilo bal peteğim?
minikim halettim.. neden ööle olmuş anlamadım yaaa..ark.listesinin bi şıtandartı mı var acep?
:sinifsinif: Ne diyon be Gacellam ? Kim ne didi sana, ne etti? kötükedihüso
:sinifsinif: Ne diyon be Gacellam ? Kim ne didi sana, ne etti? kötükedihüso
Cemreveeve, honda071, benim_adim_yar hoşgeldiniz bakmayın alttan alttan siz de katılınsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum ispileyemeden çakmışsın
partron hırkanın pembesine bayıldım, rengi soft değil mi? çok güzel
livin de lvin de çok datluopuyorumnanaktan
güle güle kullan bidenem Şeniz
buyır kankasengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıkızım türkçe konuş anlamıyorum ne demek isitiyon:mymeka:Çok iyi fon oldum evet Gacım ahaha :roflol:
noldu sana gacı kimlik değiştirmişin fisfisfis
sosyal mesaj filan süprizzzzz
La acayip bi sınavdan geçtik, önce sessiz bir çizgi film izlettiler akannehir
sora onu Fr. anlattırdılar, sesimizi kayda çektiler. akannehir
Sora kendimizi tanıttılar, sora bi resim verdiler, onu anlattırdılar kayıtlı gene
sora dinledik, 2 Fransız kadınceğiz not virdi :hulya:
vay anasını, eğitim sistemine bak hele boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 Aşkom seni yerim ama o oricinıl gibi duriy, yeme beni aklinialirimsmile
hahahahahahaah:roflol: :roflol:ne bereketli topikmiş beee..misafiri eksik değil..sankim zuhurat baba..laelaelaelaelae
yap kanka yapkaydirigubbakcemile2kanka bende yapıyım bu maskeyii:lepi:
kanka bana dediğin bumuolumunekankayizsmile
süperrr bunlar yaaa bittiimmmmdelikafaduldensırnaşık şey:asigim:
kıyamam:1hug:uğraşıyorum senle kızaklinialirimsmileya tanrıçam yawww deme öle üzülüyorum ama çoksenağlama
delikafaduldengelir gelmez hemdeKoltuk aldım bugün odama benn yarın gelirse çekerim size fotosunuhihoyyyt
o ne demek kanka duymayım böyle şeyler alsanaalsanasmile kankaaa tanrıçamdan bi diyet listesi alalımmmdelikafadulden birbirimize destek olalalım yapmzsak kulaklarımızı çekelimmdelikafadulden:lepi:
Evttt tanrıçammm kankammm hemen bize bi tarif ver ayda 4 kilo verelim iyi mi miniğim ayda 4 kilo bal peteğim?
bidaha olmasın nikokaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kağıt helvam:asigim:çok soft,kibar bi gül kurusu..(amma övdüm hırkayı hekaydirigubbakcemile3)
buyır kankasengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıkızım türkçe konuş anlamıyorum ne demek isitiyon:mymeka:
yerimmm seniiiaklinialirimsmile
hahahahahahaah:roflol: :roflol:
mum dikicekler birazdan
al sana bi göbek ver bana bi bebek
yap kanka yapkaydirigubbakcemile2
sen daha süpersin aşkoohihoyyyt
evet hayatım sana dediğim ot budur günahı yoktur:içelim:
kıyamam:1hug:uğraşıyorum senle kızaklinialirimsmile
delikafaduldengelir gelmez hemde
kızlar beyaz ekmeği kesin,şekeri tuzu kesin..çaya şeker yerine bal yada pekmez koyun,bol su için,meyve sebze bolca yiyin,gece yiyip yatmayın..şekil aşutarafagitti
bide bağırsaklar çalışırsa zaten kilo verirsiniz..
yemiş yemiş çıkarmış olursunuz:smiley-coolyüzden kereviz tohumu alın 2 tl lik,günde 2 kere yiyin onugamyoncuiremsu
:roflol:korkuttun kıı nassı gittiler..sempatiksalakcinni
kızlar beyaz ekmeği kesin,şekeri tuzu kesin..çaya şeker yerine bal yada pekmez koyun,bol su için,meyve sebze bolca yiyin,gece yiyip yatmayın..şekil aşutarafagitti
bide bağırsaklar çalışırsa zaten kilo verirsiniz..
yemiş yemiş çıkarmış olursunuz:smiley-coolyüzden kereviz tohumu alın 2 tl lik,günde 2 kere yiyin onugamyoncuiremsu
kızz aprilimm naberrrolumunekankayizsmileŞeniz
buyır kankasengözlerimebaksanabkafamçokkarıştıkızım türkçe konuş anlamıyorum ne demek isitiyon:mymeka:
yerimmm seniiiaklinialirimsmile
hahahahahahaah:roflol: :roflol:
mum dikicekler birazdan
al sana bi göbek ver bana bi bebek
Tanrıçam kankammm, ve tüm canolarım kaydirigubbakcemile5
Bugün aneyle tam çıkıp alışveriş edecektik kiiiii süprizzzzz
Dayımlar geldi trakya yöresinden boshayallersmile
kuzenin bebişi görmeye gittik ama bebik odasına almışlar, anneciğini gördük sevdik, maşallah
sonra ben mecburen tramwaya çuf çufladım mafoldumben
tramwayda 3 genç erkeki şişlemenin kıyısından döndüm..kötükedihüso .Dellendirdiler beni sapıklar akannehir
öküzler hödükler alsanaalsanasmile
lan otururken de mi rahat yok sizden be adi herüfler alsanaalsanasmile
çevremi sardılar resmen bi böğürdüm guclubacismile
bu ne cesaret yaa, ah biber gazı olacağıdı yanımda boğcaktım onları orda kötükedihüso
neyse, kalktım lafı da soktum, utanmazlara sonra tramway halkının şefkatsiz bakışlarına maruz bıraktım kendilerini ve indim tramwaydan.:dilcikar:
üniversiteye vardığımda derse 1 saat varıdı ve fakülteden kankamla buluştum, boğaza karşı tost yedik, çok romantikti doğrusu...:asigim: :roflol:
ardından derslerimize girdik ve az evvel anlattığım abuk sınavı olduk,akannehir vee eve ulaşmanın sizle kucaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim a dostlar boshayallersmile hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?