- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.861
al sana göbiş ver bana bebiş miydi neydi:roflol::roflol::roflol:onu mısafrlere yaptım korksunlar ne o ole göbişlerınız açık gormesınler
oyyy balım gelmiş Şeniz :asigim:la karabiber taverna ortamı yaratmışın bakıyorum,nikomun altıntıda gördüm,ama arif susama daha çok benziyo o agaCADIARZUkaydirigubbakcemile3
nikomda pert olmuş:lepi:smiller havada uçuşuyo sanırım,baya makara yapıyosunuz,geçmişe gidiyim bakıyımkaydirigubbakcemile3
canlar resimleri düzenlemem lazım,kk açık ama okumuyorum..haberiniz olsun..işim bitince geçmişi okuyup resimleri eklicemŞeniz
canım benimmm dumanlı makyajına kurban olduğum, bende bendeopuyorumnanaktanazıcık göbek attık zemuszemus
nikonum bizde seni seviyoruz bacım opuyorumnanaktan
tanrıcam hosgeldin anacım
ay seda sayan gibi konusmaya basladım 2 gün üst üste seyredince sempatiksalakcinni :roflol:
evet sevgili severler, sarımsak festivaline katılan tanrıçaya ilgi yoğunÖff seda sayan mısempatiksalakcinni
Kanka ne dicem sana bu smil çok uyar lan hele bi de edit olduğunda:roflol:
Akitimmm aynen bende de no money :sinifsinif: ama yarın bi bakınacağım sağa sola etraftaki kozmetikçilere...kaydirigubbakcemile2
Aşkom şair ruhluyumdur kız ben aa...İçli kızım ben çok...boshayallersmile laelaelaelaelae
Napalım beya, çay çorba içtik önce, sonra Meriç kıyısında yimek yedik, bişiler içtik döndük yavru kuşum, hiççç doyamadım yarime...:kedi: kaydirigubbakcemile5
Siz naptınız canlarım? opuyorumnanaktan
şimdilik diğer kardeşe gitti bakalımmeyvahedigeldismileoryantal ,roman ne varsa döktürmüşsünüz...kaydirigubbakcemile2
Nikon gelin..sengözlerimebaksanabmisafirlerin yok mu?
ne iş?....:jeyyar:
tanrıçam ,burdan akitroş katılsın yarışmaya..o tarif ettiği makkacı yapsın..:1rolleyes:
koyu göz makkacı bi de, nude ruclu olan..a.s
o katılsın,o katılsın...hihoyyythihoyyyt
Kuzum valla çok isterdim eğlencesine katılmayı ama dediğim gibi foto sorun olcak hem de hiç profesyonel değilim kendi çapımda boyanıyom gıı:1hug:kızlar ilgi güzel,2 resim daha aldım:sm_cool:: hihoyyyt
şu an 5 kişi oldular..
ama bana göre azbu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamaz rotesto edicem sizi:enbuyukkk:
mesela islandım yapabilir ama yapmıyo:
akitramda yapabilir,gacımda yapabilirboshayallersmile
miriana zaten yapmasın,bidaha yüzüne bakmam:umursamaz: mirianadanda güzel şeyler bekliyorum:1rolleyes:
şimdi çıkmam lazım,yapmam gereken işlerim var:hulya:
resimleri halledip gelicem kuzularımŞeniz
duymak istemiyorummm no money no money
hayırlı olsun bebişko naniknanik
o meybiline göz seyinden bgn bende aldım bi sorun yok temizledi bnm maskarayı CADIARZU
bu beyu yu nerden buldun ben daha hiç göremedim burda yok mi ki kaydirigubbakcemile
güzel günlerde kullansın insllh islandım opuyorumnanaktan
sen ne edebiyat ruhlu biri cıktın kızam sempatiksalakcinni
hosgeldin eprılım balım tatlımm opuyorumnanaktan
nasıl gecti neler yaptınız nereye gittiniz ne aldınız ne sattınız sempatiksalakcinni
yauv bnm foto makinem yokkim :umursamaz:
telefondan cekince hiç makyaj yapmamıssın gibi görünüyor
yoksa katılırdım snınırım sonuncu olmakta güzel olurdu boshayallersmile
miriana katılsın zaten onun katılmasını bende istiyorum a.s
tutiii hosgeldin
bu avatar resimlerini nerden buluyorsun cok ciciiii :1hug:
Nikonum sağol bitanem.islom canım aldıklarını güle güle kullan Şeniz
beyu markasını ilk defa duyuyorumfisfisfis
kayınvaliden formunda bir hanım sanırım güle güle giysinvereliniortak
gacım, aynen öyle:lepi:
ver coşkuyu ver coşkuyusüprizzzzz
yay burcuyum (yükselenimi bilmiyorumfisfisfis) sirsirilik ruhumda varmirmirmirmir
yalnız çok fenayım ya, çok zor günler bekliyo benimafoldumben
şimdiden elim ayağım boşaldı çok yorgunum:sinifsinif:
amaniin neler yaşicam kimbilir:gitme:
oyy bebeğim hemen nasıl da ses vermişaklinialirimsmile canımmm çok seviyorum sizi ya Şeniz
tuti tuti tutisositososito
hoşgelmişsin limonatamzemuszemus
çok cem ylmz gördüm senisositososito
hi serm, fine thanks and yousüprizzzzz
ancak gördüm begonyam
eyyt be Allah bereket versin süprizzzzz
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmsırnaşık şey
yüreğim yanıyoo:gitme:
çok duygusallaştım ama inşaallah sayenizde iyi olurum hiç bir şeyi kafama takmamsenağlama
çok da tın yanee
her zaman kalbimde olacaksınız:lepi:
işte ben böyle bi gerizekalıyım:mymeka:
tam entır diyodumkihihoyyytyanlışlıkla herşeyi sildimohaoldumsmile
bana biri silahla intihar eden smil bulsun nolur:Saruboceq:
sakin olmaya çalışıcam..çok sakinim...çok sakinimm...derin nefes 1..2...3..
ben gidiyorum..eğer resim gelmezde çıkarsam anlayınki pc kırdım ve kendimi duvardan duvara çarpıyorum!!
bu arada son zamanda aldıklarımın toplu swatçlarını-tatlicadiarzu-yani tendeki duruşlarını yapmamıştım..ilk sayfadaki gibi toplu olması için ekliyorum,sayfa numarasınıda ilk sayfaya yazıcamki kolaylıkla bulun die..
çok tembellik yaptım ihmal ettim,umarım beğenirsin
işte ben böyle bi gerizekalıyım:mymeka:
tam entır diyodumkihihoyyytyanlışlıkla herşeyi sildimohaoldumsmilemafoldumbendelikafadulden
ben gidiyorum..eğer resim gelmezde çıkarsam anlayınki pc kırdım ve kendimi duvardan duvara çarpıyorum!!
bu arada son zamanda aldıklarımın toplu swatçlarını-tatlicadiarzu-yani tendeki duruşlarını yapmamıştım..ilk sayfadaki gibi toplu olması için ekliyorum,sayfa numarasınıda ilk sayfaya yazıcamki kolaylıkla bulun die..
çok tembellik yaptım ihmal ettim,umarım beğenirsinopuyorumnanaktan
emirganda mıydın bebişimzemuszemus
uyyyyy hosgeldinnn sairim yıvrımmm Şeniz
oh oh ne güzel mericin kıyısında yemek zemuszemus
tatlısım insllh bitecek bu özlem yakında opuyorumnanaktan
ben bu indirimde hiç bişe alamıcam senlikler geliyor onada para lazım
ne zügürt oldum ben yaav eyvahedigeldismile
cal bibertom cal :içelim:
april ve serm hoşgeldiniz canlarımmopuyorumnanaktan
uyyyy tutmayın beni haçan da şimdi furacaim o pilkisayarıişte ben böyle bi gerizekalıyım:mymeka:
tam entır diyodumkihihoyyytyanlışlıkla herşeyi sildimohaoldumsmilemafoldumbendelikafadulden
çok tembellik yaptım ihmal ettim,umarım beğenirsinopuyorumnanaktan
rip ne aprilim!bilmiyorumkismile
uyyyy tutmayın beni haçan da şimdi furacaim o pilkisayarı
haçan nereye gitti daa pu pilkisayar köremeyrum
aloo tanrıçanın bilgisayarı mıulan şerepsiz bilgisayar senin belanı, gelirsem seni vuracayım demedi deme
yapma ya, bluz gayet normal gözüktü gözümebenneyaptımkiNikonum sağol bitanem.
Hee formunda hatun o aldığım XXL hatta çünkü az dökümlü duran bir şey diye
Beyu, Pupa kalitesinde bir marka canım.
:kedi: opuyorumnanaktanhoşbulduk nikom topiğin neşesi,hınzır evlatopuyorumnanaktan
:asigim:Balımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?