Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eprılım yıvrum sen gecen sacını boyamıssın ben yokken
ne renk yaptın kuzum boshayallersmile

Bitanem, neredeyse 1 senedir aynı rengi kullanıyorum.
Loreal Casting amonyaksız seriden Çikolata Karamel.
Çok seviyorum bunu kuzum.
kaydirigubbakcemile5

rip ne aprilim!bilmiyorumkismile

rep balum, KK sayfasında 'Kullanıcı Paneli' ne tıklarsan orada puanlar aldığını göreceksin.
yeşil renk olanlar, olumlu yorumlar. kırmızı varsa, onlar olumsuz.olumunekankayizsmile

istediğin birinin istediğin mesajını değerlendirme yöntemi rep. (reputation: tecrübe-itibar puanı)
Her mesajın üst kısmında 1 terazi var ya, oraya tıklayınca çıkıyor.
kaydirigubbakcemile5

eprılım kızanım trakya yöremizde avalar nasıldı?gamyoncuiremsu
asret gidermişindir yavuklunla..
:smiley-cool:

Trakyamız pek gücelidi gacım, mis gibin avası, eryer gelincik, yemyeşillik...boshayallersmile
Yavuklumla asret gideremedik kuzum, kısa süreli bir ziyaret oldu
:gitme:

ayyy.. bu kızan pek saf..kafamçokkarıştı
sana verilen puanlar..:icecream:

He bi sen kurnaz di mi aklinialirimsmile
töbe töbe, çakma gacı seni
alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

Evet Akitom, gamze kardeşimizinkinden. Ünlü olan kişiliğinki çok kızıllı.
Benimki kapalı ortamda kahve ama dışarda hafif kızıl ve altın parlaklıkları var, çok hoş
:icecream:

Tanricam bizim topig e yazmisin cotanaklara yumurta kir diye tutiye, aha bende aynini yaptim su anda yüzümde yumurtanin aki 20 dakka oldu gerildikce gerildim yüzümde 1 tane mimik kalmadi...gülmek bile bir izdirapmis yahu :)))

Yok bitanem foto koymak değil sorun da cep telefonu ile çektiğimden hiç renkler belli olmuyor.
Bir de o mertebede değilim hiç gerçektenbilmiyorumkismile
Ben duymuştum ama ürünlerini ilk kez aldım o da indirim var diye yoksa bi fara o kadan para virmemkaydirigubbakcemile3

Bu arada hoşbuldumopuyorumnanaktan

Güzellerim ben kaçayım, uykusuz ve de yorgunum...mirmirmirmir

Hepinizi tek tek öpüyorum...opuyorumnanaktan

Tanrıçam kankam, bekleyemedim seni bebeğim, kızma olur mu, şnan ki acayip bitkin durumdayım aşkom...:gitme:

İyi geceler ballarım
opuyorumnanaktan

Evet Akitom, gamze kardeşimizinkinden. Ünlü olan kişiliğinki çok kızıllı.
Benimki kapalı ortamda kahve ama dışarda hafif kızıl ve altın parlaklıkları var, çok hoş
:icecream:
anladım kuzum yakısıyordur güzellikimee :icecream:
bnmde sanırım aralarda var bu çikolata karemelden :icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ahahahahahahaha süpeer!:lepi:
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Tanricam bizim topig e yazmisin cotanaklara yumurta kir diye tutiye, aha bende aynini yaptim su anda yüzümde yumurtanin aki 20 dakka oldu gerildikce gerildim yüzümde 1 tane mimik kalmadi...gülmek bile bir izdirapmis yahu :)))
hosgeldin yumurtalandın mı
süper bnmde yapmam lazım ama kokusundan dolayı bile bile üşengeclik oluyor zemuszemus

Akitra canim beyazi kokmuyor bende öyle sandim yapmiyacaktim kokan megersem sarisiymis :) yumurta kokusuna tikli birisi olarak hala yüzümde ... tek sorun gülemiyorsun esim hayirdir niye yamuldun dedi simdi :))

Ya bünyem cuma günlerini tanıyor iflas durumda şuandakafamçokkarıştı
Gözlerim kapanıyor güzeller
İyi geceler,opuyorumnanaktan
Muhabbetiniz bol olsun ama okunamayacak kadar çok olmasınsempatiksalakcinni

Akitra canim beyazi kokmuyor bende öyle sandim yapmiyacaktim kokan megersem sarisiymis :) yumurta kokusuna tikli birisi olarak hala yüzümde ... tek sorun gülemiyorsun esim hayirdir niye yamuldun dedi simdi :))
öylemiii iyiymiş ozaman yerimseniben

iyi geceler tatlıs

simli eyelinerleri çok seviyorum
özellikle kokoş die tabir ettiğimiz makyajların olmazsa olmazı die düşünüyorum..görüntü olarakta insanı makyaj yapmaya teşvik ediyo ayol,baksanıza şıkır şıkırbayanssulusmile

baştan sona markalarışutarafagitti
carmina
golden rose
carmina
alix avien
carmina
2 ve 3.ü sıradaki eyelinerler aynı renk gibi gözüksede değil!golden rose daha siyahımsı..carmina kurşun rengi..
golden rose 13 tl civarı,alix avien 9,carminalarda 9 tl civarı..

aynı renkteki kalemlerle yaptığım denemem..kullandığım kalemlerin markası emilykaydirigubbakcemile5
kalemlerin eyelinersiz görüntüsüşutarafagitti

ve kalemlerin numaralarıkaydirigubbakcemile2
gri=120
yeşil=114
k.rengi=106
mavi=110

kalemlerden bahsetmişken onlara değinmemek olmaz dimi amahihoyyyt
hepsi emily değil,başka markada var içlerinde..
emily nin siyah hariç bütün kalemlerini çok beğeniyorum..sürümü güzel,yağ gibi akıyo sürerken namıssızzemuszemus

kalemlerin marka ve numaraları
107 emily
109 emily
330 golden rose(emily ile aynı firma üretiyo,ama golden rose daha pahalı ve fiyatı emily e göre yüksektir)
165 carmina
507 flormar
declare 10(en sevdiğim siyah göz kalemim)
501 flormar
118 emily
101 emily
406 kalın uçlu beyaz kalem far..

rimelleriminde aile saadetini resimledim sizlerehihoyyyt
markaları sağdan solaşutarafagitti
mybelline
loreal(en sevdiğim)
body shop
alix avien
avon shok
flormar suda çıkmayan waterproff denen cinsten
carmina
ve golden rose şeffaf rimel

ve en son aldığım farlarhihoyyyt
şunu belirtmek istiyorum..farlarıma baz değil arko krem kullandım..bildiğimiz tüpteki arkoyu..onu gözünüze sürüp,iyice yedirseniz ve biraz bekledikten sonra(2 dakika kadar)farınızı sürerseniz harika sonuç alırsınız..
herkez baz alamıyo,ist dışında yaşıyanlar teminde edemiyo zaman zaman..bende kolaylık olması ve ekonominiz açısından böyle bi öneri yapıyorumkaydirigubbakcemile2

önce cecilenin farına bi göz atalım..far numarası121boshayallersmile

İLK SIRADAKİ ARKOLU,2.ARKOSUZ FAR..(yani altında baz yok)çıplak tene sürülmüş hali..diğer denemeleride bu şekilde inceliyelim bitanelerim
golden rosenin paletine bi göz atalım..nasıl renkleri varmışboshayallersmile

4 tl ye aldığım dandik :smiley-cool:judi marka farım..far bazınız varsa,yada baz niyetine başka birşey kullanırsanız,böyle cici renklere rastlar,vede içinize sinerse alabilirsiniz..
ben makyajıma hareket katmak için aralarda renk oynaması yapıyorum ve böyle renkler çok işime yarıyor..kalpli yerlerin denemesini yaptım..hepsini yapmadım..örnek olsun die bu tonları koydum

flormar,golden rose,cecile farlarım..

golden rose terekota far,yapı itibari ilede güzel,baz sürmesenizde,yada arko sürmenizde olur..
flormar ve cecile tekli farın tendeki duruşu

evet canlarım cierlerim,son zamanlarda aldığım rujlara geçelim şimdidebayanssulusmilehepsi türk markası,yerli malı yurdun malı:lepi:

tendeki duruşları

şimdide marka ve numaralarına bakalım
baştan sona doğru yazıyorum...
golden rose=244
flormar=34
carmina =138
flormar 503
flormar=211
cecile=03
golden rose=64
mybelline=230
flormar=16

yazılım sırası kolumdaki renklere göre oldu,rujların görünümüne göre değil..tendeki duruş numaralarıdır!

saf demeyelim ama bilmiodum öğrendim,okzemuszemus
alınmaaaa.:ecrin_bebek:.saf derken temiz, arı,pirüpak mealinde dedimdi kızanım..:teselli:
niye üle sülüyün..:1rolleyes:a.s.

beyin şerbetlemesi geçiriyorumkafamçokkarıştıbirazdan gelicemakannehir

kız ona başka bişiler diyolar..+18...annadın onu sen:jeyyar:

tanrıca farlar arko ve arkosuz manyak farkediyo yannız..:lepi:
bu arko olayını kendin mi keşfettiydin?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…