- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.081
nikooo alllah seni :roflol: :roflol:
ben sen soruyosun sandım seker afedersin :asigim:
akitom makina süperraklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar sitede bi başlık var tibetin gençlik pınarı diye bilgisi olan varmıbilmiyorumkismile
O ne ki?CADIARZU
Livim malzemelerini güzel günlerde kullan,islom senin aneyde güzel günlerde kullansın hedayesini..
Bu arada Tüm bağyenlerin :CüvCüv:anne olanların ve olma potansiyeli olanların ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım.Şeniza.s..kısacası tüm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-dişilerin anneler günü.yerimseniben.
O ne ki?CADIARZU
Livim malzemelerini güzel günlerde kullan,islom senin aneyde güzel günlerde kullansın hedayesini..
Bu arada Tüm bağyenlerin :CüvCüv:anne olanların ve olma potansiyeli olanların ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım.Şeniza.s..kısacası tüm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-dişilerin anneler günü.yerimseniben.
Sağol gacımopuyorumnanaktan
Ben de senin analar gününü kutlar ellerinden öperimsempatiksalakcinni
Sağol canım el öpenlerin çok olsunŞeniz..olsun da..aramızda 3 bilemedin 4 yaş varohaoldumsmile ne demeye elimi öptün kııı.kaydirigubbakcemile3.
üff bgn hiç ekşınınız yok yaaav :dilcikar:
bencede islandım yaa ne bu ne bu :dilcikar:
bnde bgn cok yorgunum hem evi hem kendimi temizledim :icecream:
cennetkokulum o ilactan kullanan bi arkadasım vardı
hakkaten fondoten gibi insllh yakında gecer anneler günün kutlu olsun buarada a.s.
bencede islandım yaa ne bu ne bu :dilcikar:
bnde bgn cok yorgunum hem evi hem kendimi temizledim :icecream:
cennetkokulum o ilactan kullanan bi arkadasım vardı
hakkaten fondoten gibi insllh yakında gecer anneler günün kutlu olsun buarada a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?