Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gacım ne alıcaksın kuzum :jeyyar:
aslında watsondan tanrıcanın aldıgı maskelerden almak lazım cok pratik
boshayallersmile

kızlar sitede bi başlık var tibetin gençlik pınarı diye bilgisi olan varmıbilmiyorumkismile

O ne ki?CADIARZU

Livim malzemelerini güzel günlerde kullan,islom senin aneyde güzel günlerde kullansın hedayesini..

Bu arada Tüm bağyenlerin :CüvCüv:anne olanların ve olma potansiyeli olanların ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım.Şeniza.s..kısacası tüm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-dişilerin anneler günü.yerimseniben.

Sağol gacımopuyorumnanaktan
Ben de senin analar gününü kutlar ellerinden öperimsempatiksalakcinni

spor hareketi cnm olumunekankayizsmile bende senin anneler gününü kutluyorum cnm benmm muahhh Şenizolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

Sağol gacımopuyorumnanaktan
Ben de senin analar gününü kutlar ellerinden öperimsempatiksalakcinni

Sağol canım el öpenlerin çok olsunŞeniz..olsun da..aramızda 3 bilemedin 4 yaş varohaoldumsmile ne demeye elimi öptün kııı.kaydirigubbakcemile3.

dermakolog bana pudrayı yasakladı gozeneklerı tamamen tıkıyor dıye sadece allıga ızın var ımekx dıye bır merhem yazdı fondoten rengınde bunu kullanırsın dedı ama bugday tenlıyım surunce sankı tenımden acık renk fondoten surmus gıbı oluyorum ama sıvılce ızlerı ıcın bırde sıvılce olusmasın dıyeymıs

bencede islandım yaa ne bu ne bu :dilcikar:
bnde bgn cok yorgunum hem evi hem kendimi temizledim :icecream:

cennetkokulum o ilactan kullanan bi arkadasım vardı
hakkaten fondoten gibi insllh yakında gecer anneler günün kutlu olsun buarada a.s.

ayy bende temizlik yaptımmhihoyyyt off çok zor bu öğrencilik anamın evinde ne güzeldii of offmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm:

Oohh eline sağlık Akitim parlatmışın evi:lepi:

evet islandım parlattım gıcır gıcır oldu sempatiksalakcinni
hadi bende kaçtım iyi geceler herkesi öpüyorm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…