- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.101
kaydirigubbakcemile3ŞenizAnalara olan saygımdan gııı yoksam ben senden büyükümdür bilemsempatiksalakcinni
bende kutluyorum gacım anneler günün kutlu olsun hihoyyyt hihoyyyt
anneler gununuzu kutlarım..benım gecen yıl bugun kötu bı anım oldu o yuzden pekde duymak ıstemıyorum...
nerde ne zaman ne yapılır, kalp nasıl kazanılır nasıl da bilion köftehor
nikonum seninde anneler günün kutlu olsun tatlısım a.s. a.s. a.s.
günaydın islandım hosgeldinnn a.s
sagol kuzucumbayanssulusmile daha iyileri senin olsun inşlivitom güle güle kullan göz kremlerin gözümü aldı cok güzellerboshayallersmile
sagol gacım benim anneler günün kutlu olsun olumunekankayizsmileO ne ki?CADIARZU
Livim malzemelerini güzel günlerde kullan,islom senin aneyde güzel günlerde kullansın hedayesini..
minigim olumunekankayizsmile bende rujlara bayıldım hemde fiyatları 2.45 mıydi neydi hemen begendiklerimi kaptım delikafadulden tatlışkom kremleri 2 al 1 ode kampanyasından almıştım ikisi yaklasık 35 civarına gelmiştilivomm güle güle kullanolumunekankayizsmile rujlar süper bende de var onlardann fiyatıda uygun sevdim benn:asigim: o göz kremleri ne için ve fiyatı ne kadar cnm
hoşbulduk hemşom benimmmm opuyorumnanaktan vallaha shiseido pudradası oil-free oldugu için aldım ...cildi yağlandırmıyor mat bir gorüntü oluşturuyorLivo hoşgelmişin tatlım.
Güle güle kullan aldıklarını.
Shiseido pudranın maharetleri neler kuzum bi de bakalımopuyorumnanaktan
liv aldıklarını güle güle kullan ablacıma.s.
annanen iyidir inşaallahboshayallersmile
livitom annenin ananenin ellerinden öperim a.s
oyyyyy güzelim bende senin annenin anneannenin ellerinden operim gelecegin anne adayı olan seninde o güzel gözlerinden:asigim:
anneler gununuzu kutlarım..benım gecen yıl bugun kötu bı anım oldu o yuzden pekde duymak ıstemıyorum...
canolar nasılsınız herkesin anneler günü kutlarım ...geleceğin annelerininde olumunekankayizsmile
sagol kuzucumbayanssulusmile daha iyileri senin olsun inş
sagol gacım benim anneler günün kutlu olsun olumunekankayizsmile
minigim olumunekankayizsmile bende rujlara bayıldım hemde fiyatları 2.45 mıydi neydi hemen begendiklerimi kaptım delikafadulden tatlışkom kremleri 2 al 1 ode kampanyasından almıştım ikisi yaklasık 35 civarına gelmişti
hoşbulduk hemşom benimmmm opuyorumnanaktan vallaha shiseido pudradası oil-free oldugu için aldım ...cildi yağlandırmıyor mat bir gorüntü oluşturuyor
tesekkür ederim ablacım :kedi: annişkom iyi vallaha birazdan onun yanına gidecegim
oyy bu ne güzel bir dilekolumunekankayizsmile amin güzelima.s.Günaydınlar opuyorumnanaktan
Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Gerçekten bugün çok değerli birgün iyiki varsınız anneler.a.s.
Allah bizlere de doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ki biz de bugün güzelliğini tadalım.:Saruboceq:
sağol balımm iyi ki varsınopuyorumnanaktannikonum seninde anneler günün kutlu olsun tatlısım a.s. a.s. a.s.
topiki yine burcu acmıs nerdesin sen güzel anne
nerde ne zaman ne yapılır, kalp nasıl kazanılır nasıl da bilion köftehor
çok teşekkür ederim canım kendi adıma Şeniz
ben de adaşım Can'ın annesinin, Doruk paşanın annesinin,
ve burdaki geleceğin annelerinin anne'lerinin ve kayınvalidelerinin:jeyyar:
anneler gününü kutlarıma.s. mutlu pazarlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?