- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi melankolik_24
- #81
Ayrılmışsınız, ki bence bitsin zaten. Bu saatten sonra dikiş tutmaz bu ilişki. Bir dahaki sefere daha güvendiğiniz ve size daha çok güvenen biriyle birlikte olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunun farkindayim zaten, bu süreci kisa bir sürede atlatmak istiyorum. Üzülüyorum..Ayrılmışsınız, ki bence bitsin zaten. Bu saatten sonra dikiş tutmaz bu ilişki. Bir dahaki sefere daha güvendiğiniz ve size daha çok güvenen biriyle birlikte olun.
Ben de ona aynisini dedim sen yapinca normal ben yapinca kiyamet kopuyor. Birde ici rahat olsun diye calistigim insanlarla tanistirdim. Isim biter bitmez gel sana yemek ismarlayim dedim gönlü hos olsun diye. Sen bunu bir kenera yaz ve beni cezalandirmaya calis. Gercekten cok kirginim su an. Aramadi ben de aramam, böyle kalir bu is. Gidisati saglikli degildi ki bitisi saglikli olsun.Cok cocukca degil mi, sen dedigimi yapip fuarda calismasaydin ben de kadinin evine gitmeyecektim...gibi seyler...
Ya da evlenince hersey yariyariya meselesi... hastalansan sen ode senin masrafin mi denecek? Ben bu iliskide bir paylasim goremedim. Olay iktidar savasina donmus sanki. Ya da birseyler oturmamis. Pek oturacak gibi de degil. Cunku gorus farki da cok, yani soyle: kadinin bir sene onun evinde kalmasi ona normal geliyor mesela. Bir erkek senin evde bir sene kalsa normal karsilamaz ama. Ki adam fuarda calismani kiskaniyor. Ilerde nasil calismana izin verir ki? Adamin karakteri de oturmamis. Kendi yapinca hersey normal.
Sen dedigimi yapsaydin ben de senin dedigini yapardim demis.. adam sidik yarisinda sanki. saglikli bir birliktelik goremedim. Biterse de uzulme bence.
Tespitim dogru demek ki. Ben de iliskimiz boyunca onun cok bencil oldugunu farkettim hep.Malesef çok bencil bir adamla birliktesin.
İki tarafta hatalı. Hem zaten ayrılık olmuş bence çünkü sen güle güle demişsin arkanızı dönüp gitmişsiniz.Zaten kusura bakmayın da ne öyle evlere gitmeli falan kurs.Hayır yani bende özel derstir falan aldım adam evimize geliyordu evde annem babam ailem vardı. Birebir evine gitmek falan çok yanlış şeyler.Herkese merhaba, bir süredir iliskimin oldugu bir bey var ya da vardi bilemiyorum. Ben ögrenciyim o calisiyor. Yapi olarak biraz kiskanc ben de öyleyim ama asiri baskici degil. Konuya girmek icin bunu söyledim. Kendisi bir ögretmenden bir alanda ders aliyor bu ögretmen genc bir kadin hem de arkadaslar ama aralarinda önceden bir sey gectimi gecmedi mi emin olamadim hic, ama beni süphelendiren bir kac sey olmustu. Benim bu kisiden rahatsiz olmamdan dolayi özel dersi kendi evinde aliyordu bende orda bulundugum zaman. O zamandan beri bir sorunumuz yoktu. Taki gecen haftaya kadar, maddi sorunlardan dolayi fuarda calistim üc gün. Kendisinden maddi destek almiyorum o da teklif etmedi zaten hic. Fuarda calistigimdan dolayi sorun cikardi orda erkekler hep fuardaki kizlarla konusmak icin geliyorlar falan dedi. Baya bunu sorun yapti. Hatta ona fuar bileti aldim gel gör icin rahat etsin diye geldi ama sorun yapmayi sürdürdü. Neyse üc gün calistim sonra madem bu kadar rahatsiz oluyorsun, baska isler yaparim o zaman dedim. Neyse o konuda kapandi. Bugün bana dediki benim yine özel ders almam gerekiyor ama bu sefer o kizin evine gitcem dedi. Ben de niye dedim artik böyle sen de fuarda calismasaydin dedi. Detayini yazmiyorum sonrasi sözlü tartisma. Ben onaylamiyorum o kizin evine gitmeni dedim iliskiyi bitirme noktasina getirir dedim ben nasil sen rahatsiz oldun diye fuar konusunda orta yolu buldum dedim,yapmasaydin o zaman onaylasanda onaylamasanda gitcem dedi. Sonra ben de peki dedim, yan yanaydik. Benim simdi gitmem gerekiyor su saatte anlastik dedi ben de sadece güle güle dedim. Baska bir sey demiyormusun gibi sasirdi gözlerini acti. Ben de yürüdüm gittim o da gitti. Simdi biz ayrildik mi orasi belirsiz? Ben hatalimiyim sizce? Ayrilirsak bu yaptigimdan dolayi suclu hissetmelimiyim? (Not: Onu seviyorum)
Bana göre de yanlis seyler ama burda normal diyen arkadaslar da var. Ben dogru bulmuyorum dedim o da sen bilirsin ben gitcem dedi ben de tamam güle güle dedim. Ne yapabilirdim ki?İki tarafta hatalı. Hem zaten ayrılık olmuş bence çünkü sen güle güle demişsin arkanızı dönüp gitmişsiniz.Zaten kusura bakmayın da ne öyle evlere gitmeli falan kurs.Hayır yani bende özel derstir falan aldım adam evimize geliyordu evde annem babam ailem vardı. Birebir evine gitmek falan çok yanlış şeyler.
Sevgiliniz ya da eski mi demem gerekir bilemiyorum ama hiç samimi gelmiyor bana kusura bakmayın da. Yani sizi sevse düşüncelerinize saygı duyar. Kursa devam et ama birebir kadının evine gitmek yanlış. Birlikte gidelim deseydiniz.Bana göre de yanlis seyler ama burda normal diyen arkadaslar da var. Ben dogru bulmuyorum dedim o da sen bilirsin ben gitcem dedi ben de tamam güle güle dedim. Ne yapabilirdim ki?
Utanmazsan basimizda kontrolcü gibi gel dedi bana.Sevgiliniz ya da eski mi demem gerekir bilemiyorum ama hiç samimi gelmiyor bana kusura bakmayın da. Yani sizi sevse düşüncelerinize saygı duyar. Kursa devam et ama birebir kadının evine gitmek yanlış. Birlikte gidelim deseydiniz.
kızın evine gitmeye bahane aramışHerkese merhaba, bir süredir iliskimin oldugu bir bey var ya da vardi bilemiyorum. Ben ögrenciyim o calisiyor. Yapi olarak biraz kiskanc ben de öyleyim ama asiri baskici degil. Konuya girmek icin bunu söyledim. Kendisi bir ögretmenden bir alanda ders aliyor bu ögretmen genc bir kadin hem de arkadaslar ama aralarinda önceden bir sey gectimi gecmedi mi emin olamadim hic, ama beni süphelendiren bir kac sey olmustu. Benim bu kisiden rahatsiz olmamdan dolayi özel dersi kendi evinde aliyordu bende orda bulundugum zaman. O zamandan beri bir sorunumuz yoktu. Taki gecen haftaya kadar, maddi sorunlardan dolayi fuarda calistim üc gün. Kendisinden maddi destek almiyorum o da teklif etmedi zaten hic. Fuarda calistigimdan dolayi sorun cikardi orda erkekler hep fuardaki kizlarla konusmak icin geliyorlar falan dedi. Baya bunu sorun yapti. Hatta ona fuar bileti aldim gel gör icin rahat etsin diye geldi ama sorun yapmayi sürdürdü. Neyse üc gün calistim sonra madem bu kadar rahatsiz oluyorsun, baska isler yaparim o zaman dedim. Neyse o konuda kapandi. Bugün bana dediki benim yine özel ders almam gerekiyor ama bu sefer o kizin evine gitcem dedi. Ben de niye dedim artik böyle sen de fuarda calismasaydin dedi. Detayini yazmiyorum sonrasi sözlü tartisma. Ben onaylamiyorum o kizin evine gitmeni dedim iliskiyi bitirme noktasina getirir dedim ben nasil sen rahatsiz oldun diye fuar konusunda orta yolu buldum dedim,yapmasaydin o zaman onaylasanda onaylamasanda gitcem dedi. Sonra ben de peki dedim, yan yanaydik. Benim simdi gitmem gerekiyor su saatte anlastik dedi ben de sadece güle güle dedim. Baska bir sey demiyormusun gibi sasirdi gözlerini acti. Ben de yürüdüm gittim o da gitti. Simdi biz ayrildik mi orasi belirsiz? Ben hatalimiyim sizce? Ayrilirsak bu yaptigimdan dolayi suclu hissetmelimiyim? (Not: Onu seviyorum)
Utanmam deseydiniz. Zaten gelmenizi istemiyor belli. Bence elinizi eteğinizi çekin bu adamdan.Utanmazsan basimizda kontrolcü gibi gel dedi bana.
Bende öyle düsünüyorum ben ona ne diller döktüm sirf calismaya gittim diye. Adam aramadi bile kac saattir.kızın evine gitmeye bahane aramış
çok istemese sizin orta yolu bulduğunuz gibi o da bulurdu, veya uzatmazdı
Gitsem ikiside bana kontrolcü hasta muamelesi yapardi. Gerek yok pesinden gidemem. Cektim zaten bir sey yapmiyorum. Ona göre de kendisi haklidir. Sen calismaya gittin ben de evine giderim dedi baska bir sey demedi.Utanmam deseydiniz. Zaten gelmenizi istemiyor belli. Bence elinizi eteğinizi çekin bu adamdan.
Biraz daha degerlendirirseniz sevinirim. Yanlislarimi analiz etmek istiyorum.evet ayrılmıssınız kı bence bıtmesı gereken bır ılıskı zaten
Anladım bence artık kendi yolunuza bakmalısın.Gitsem ikiside bana kontrolcü hasta muamelesi yapardi. Gerek yok pesinden gidemem. Cektim zaten bir sey yapmiyorum. Ona göre de kendisi haklidir. Sen calismaya gittin ben de evine giderim dedi baska bir sey demedi.
adam cok saygısız dusuncesız bencıl ve sırf gıtmek ıcın bahane arayıp suc bastırıp psıkolojık baskı yapıp gozden cıkarıp sonuca ulastırdıBiraz daha degerlendirirseniz sevinirim. Yanlislarimi analiz etmek istiyorum.
tabı bıttı dersı ıstedıgını yaptı sımdı guya gonul alacak ama yuzde yuz emınım gonul alırken sızı hatalı bularak alacak ,alacakmıs gıbı yapıp sızı elestırecek yanıaradi bu arada su anda beni acmadim