• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

herşeyden önce kendine saygın olsunn. sırf bu yüzden görüşme onlaa sana diyebileceğim tek şey bu çünküü.:ssz:

[sıze=3]kızlar öyle şeyleri artık dile getirmeyecegim falan dedi.. Söz verdi...
Buluştuk herşey iyiydi.. Inanın ağzını bile açmadı o konularla ilgili...
1 hafta sonra birdaha buluştu, zorla öpmeler falan...
[/sıze]
:45:[sıze=3] sonra arayıp yine saçmasapan konuşmalar.. [/sıze]:41:[sıze=3]
bende s...ktr git dedim..
[/sıze]
:20:[sıze=3]
oda bu lafı söylemeyecektin dedi gitti...
Birkaç gündür ses seda yok..
Unutamıyorum o ayrı ama uzak kalmak sanırım benim için en iyisi...
[/sıze]
:20:

Çocuğun niyeti belli senin niyetin nedir ? Seni kullanmaya çalışıyor kullansa rahatlayacak sıkıldımı atacak mantığını kullan. Sana ereksiyon halini anlatıyor sen dinliyorsun yok böyle genişlik zorla öpmeler felan diyorsun sen izin veriyorsun buna dikkatini çekerim çocuğa meyikim var izlenimi yaratıyorsun. Diğer ark.konunda var ark.çevrende düzgün değil dikkat et kendine.

Çocuğun niyeti belli senin niyetin nedir ? Seni kullanmaya çalışıyor kullansa rahatlayacak sıkıldımı atacak mantığını kullan. Sana ereksiyon halini anlatıyor sen dinliyorsun yok böyle genişlik zorla öpmeler felan diyorsun sen izin veriyorsun buna dikkatini çekerim çocuğa meyikim var izlenimi yaratıyorsun. Diğer ark.konunda var ark.çevrende düzgün değil dikkat et kendine.
Abla mesaj atmıssın ben atamıyorum..
en kısa zamanda cevap vereceğim..

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar öyle şeyleri artık dile getirmeyecegim falan dedi.. Söz verdi...
Buluştuk herşey iyiydi.. Inanın ağzını bile açmadı o konularla ilgili...
1 hafta sonra birdaha buluştu, zorla öpmeler falan...
[/sıze]
:45:[sıze=3] sonra arayıp yine saçmasapan konuşmalar.. [/sıze]:41:[sıze=3]
bende s...ktr git dedim..
[/sıze]
:20:[sıze=3]
oda bu lafı söylemeyecektin dedi gitti...
Birkaç gündür ses seda yok..
Unutamıyorum o ayrı ama uzak kalmak sanırım benim için en iyisi...
[/sıze]
:20:

unutamıyorum diye bişey yok
unutmak senin elinde
git telefon numaranı değiştir, ulaşabileceği bütün yerleri engelle
yine de arayabilirse konuşma hiçbir şekilde
iğrenç biriymiş yaa neyini unutamıyorsun
yediği haltları getir aklına
yahu adam kendi demiş başkasını seviyor
seni kullanmak derdinde
hala ne unutamaması Allah aşkına
aklını başına al üniversiteyi kazan çok daha iyi birini bulursun

unutamıyorum diye bişey yok
unutmak senin elinde
git telefon numaranı değiştir, ulaşabileceği bütün yerleri engelle
yine de arayabilirse konuşma hiçbir şekilde
iğrenç biriymiş yaa neyini unutamıyorsun
yediği haltları getir aklına
yahu adam kendi demiş başkasını seviyor
seni kullanmak derdinde
hala ne unutamaması Allah aşkına
aklını başına al üniversiteyi kazan çok daha iyi birini bulursun
kendimi o kızla kıyaslıyorum sürekli.. ya bu biraz etine dolgun, bakımlı, boyalı saçlı, güzel giyimli kızları beğenir.ama sevdiğini söylediği kız kara kuru, dümdüz hiç vücut falan yok, kapalı biri yani ne bileyim ne istiyor :44:

kendimi o kızla kıyaslıyorum sürekli.. ya bu biraz etine dolgun, bakımlı, boyalı saçlı, güzel giyimli kızları beğenir.ama sevdiğini söylediği kız kara kuru, dümdüz hiç vücut falan yok, kapalı biri yani ne bileyim ne istiyor :44:

ya güzelim sanane artık onun neyi beğendiğinden
bırak o gerizekalıyı düşünme
o kadar insan sana aynı şeyi demiş sen hala gidip buluşmuşsun:ssz:

Sana ne güzel kardeşim sana ne ? Bak herkes aynı şeyi söylüyor sana kendini topla belki o kız evlenilecek kız olarak gördüğü kızdır. Kötülüklerini say kendine ve şunu yap dışardab hem ona hem kendine bak.

Sana ne güzel kardeşim sana ne ? Bak herkes aynı şeyi söylüyor sana kendini topla belki o kız evlenilecek kız olarak gördüğü kızdır. Kötülüklerini say kendine ve şunu yap dışardab hem ona hem kendine bak.[/QUOTEyzaten sanırım öyle onu evlenilecek kız olarak görüyo.. kız mahallesinin kızı. birde bu türk kızlarını ve açıkları o.... olarak görüyo.. kızla aynı köydenler kürt kızı ve kapalı... kendiside anneside öyle diyodu türk kızından açık kızdan gelin olmaz kocayı aldatırlar falan diye:50:

zaten sanırım öyle onu evlenilecek kız olarak görüyo.. kız mahallesinin kızı. birde bu türk kızlarını ve açıkları o.... olarak görüyo.. kızla aynı köydenler kürt kızı ve kapalı... kendiside anneside öyle diyodu türk kızından açık kızdan gelin olmaz kocayı aldatırlar falan diye[/B]:50:

aldatmanın türkü kürdü ermenisi rumu mu olurmuş
geri kafalı bağnaz şeyler

Son düzenleme:
Sana ne güzel kardeşim sana ne ? Bak herkes aynı şeyi söylüyor sana kendini topla belki o kız evlenilecek kız olarak gördüğü kızdır. Kötülüklerini say kendine ve şunu yap dışardab hem ona hem kendine bak.[/QUOTEyzaten sanırım öyle onu evlenilecek kız olarak görüyo.. kız mahallesinin kızı. birde bu türk kızlarını ve açıkları o.... olarak görüyo.. kızla aynı köydenler kürt kızı ve kapalı... kendiside anneside öyle diyodu türk kızından açık kızdan gelin olmaz kocayı aldatırlar falan diye:50:

Bıraksınlar bu saçmalığı insan olmak önemli gerisi boş ne kapalılar tanırım türbanı aile zoru ile takan onun bunun altından çıkmayan. Aileside bir halta yaramaz kendiside bir halta yaramaz bu kadar basit sen basit birimisin hayır kesinlik ile değilsin.

birde bana diyoki yıllar geçse evlensen, seni çağırsam sen kocanı bırakıp gelirsin diyo :5: bende aldatmaya çok çok karşı olan bi insanım, Allahım esirgesin bide evlensem Allah şaşırtmasın yapmam öyle şey beni iyice napmış gözünde :20:

bak bence bu konunun başlığı çook yanlış ne aşkı var burda Allah aşkına söyler mısın? onun yaptığı pisliktn senınkı de takıntıdan başka bışey değıl.

aşk bu kadar çıkarcı dygular ustune kurulamaz!
sana her turlu hakaret gelmış annesınden de o sevıyrum dedığın adamdan da, yanı Allah sana her turlu göstermış bana kalırsa, ama sen görmemekte ısrar edıyosun başına kötü bişey gelcek ancak oyle anlıycaksın o zman gururun hepten sıfırlancak.
Canım yaşın küçük aklını başına al ve normal bı ınsana aşık ol, ve aşkı tanı..
sen aşkın ne demek olduğunu bılmıyosun, bunda senın suçun yok karşına ahlaksızın bırı çıkmış ama artık kendnı kontrol et. o emek verdım dedığın yılların uzgunum ama kullanılmakla geçmış bana göre.
değer veren adam olan bı erkek asla sevdığıne dokunmaya kıyamaz ve içi gider.. umarım doğru yolu bulursun..

bak bence bu konunun başlığı çook yanlış ne aşkı var burda Allah aşkına söyler mısın? onun yaptığı pisliktn senınkı de takıntıdan başka bışey değıl.

aşk bu kadar çıkarcı dygular ustune kurulamaz!
sana her turlu hakaret gelmış annesınden de o sevıyrum dedığın adamdan da, yanı Allah sana her turlu göstermış bana kalırsa, ama sen görmemekte ısrar edıyosun başına kötü bişey gelcek ancak oyle anlıycaksın o zman gururun hepten sıfırlancak.
Canım yaşın küçük aklını başına al ve normal bı ınsana aşık ol, ve aşkı tanı..
sen aşkın ne demek olduğunu bılmıyosun, bunda senın suçun yok karşına ahlaksızın bırı çıkmış ama artık kendnı kontrol et. o emek verdım dedığın yılların uzgunum ama kullanılmakla geçmış bana göre.
değer veren adam olan bı erkek asla sevdığıne dokunmaya kıyamaz ve içi gider.. umarım doğru yolu bulursun..
uzak durmayı sectim zaten:ssz:

canım yazılarınları 12. sayfaya kadar okudum sanırım:)

sana şunu söylüyorumki sessiz sedasız sevmek lazım.. gerçekten seven insan kendisini istemeyen kendisine saygı duymayan birini elde etmeye çalışmaz çünkü sevdiği insanı rahatsız etmek istemez en başta.. eğer onun seni sevmesini istiyosan, sana saygı duymasını istiyosan.. mesafeni koru, kararlı ol, zaten bunları yaptığında gerçekten karşı taraf hayırlıysa senin hakkında, düzelir değilsede bi daha geri gelmez..

şöyle düşün bi başkasının senin için fedakarlık yaptığını.. sana şiirler yazdığnı.. seni el üstünde tuttuğunu.. belki birgün karşına böyle birisi çıakcak ama sen aklında sürekli onu tuttuğun için bu kişiyi göremeyeceksin.. ve bu güzel fırsatı kaçıracaksın..

seviyosan sessiz sev hayırlyısa gelir.. sevmiyosan takıntıysa.. kendine ynei uğraşlar bul.. ne kadar değerli birini olduğunu düşün.. dünyada ondan daha değerli insanlar olduuğunu düşün.. doktora git.. hobi edin.. kursa git.. felan filan zaten çok yaşamicaz güzelim 30 - 40 sene sonra ölücez.. güzel yaşamak lazım.. temiz yaşamak.. temiz sevmek..

canım yazılarınları 12. sayfaya kadar okudum sanırım:)

sana şunu söylüyorumki sessiz sedasız sevmek lazım.. gerçekten seven insan kendisini istemeyen kendisine saygı duymayan birini elde etmeye çalışmaz çünkü sevdiği insanı rahatsız etmek istemez en başta.. eğer onun seni sevmesini istiyosan, sana saygı duymasını istiyosan.. mesafeni koru, kararlı ol, zaten bunları yaptığında gerçekten karşı taraf hayırlıysa senin hakkında, düzelir değilsede bi daha geri gelmez..

şöyle düşün bi başkasının senin için fedakarlık yaptığını.. sana şiirler yazdığnı.. seni el üstünde tuttuğunu.. belki birgün karşına böyle birisi çıakcak ama sen aklında sürekli onu tuttuğun için bu kişiyi göremeyeceksin.. ve bu güzel fırsatı kaçıracaksın..

seviyosan sessiz sev hayırlyısa gelir.. sevmiyosan takıntıysa.. kendine ynei uğraşlar bul.. ne kadar değerli birini olduğunu düşün.. dünyada ondan daha değerli insanlar olduuğunu düşün.. doktora git.. hobi edin.. kursa git.. felan filan zaten çok yaşamicaz güzelim 30 - 40 sene sonra ölücez.. güzel yaşamak lazım.. temiz yaşamak.. temiz sevmek..[/QUOTEaslında onu unutmak istemiyorum sankı bırgun cıkıp gelecek hersey baska olacak gıbı gelıyo, bılmıyorum :50:

aslında onu unutmak istemiyorum sankı bırgun cıkıp gelecek hersey baska olacak gıbı gelıyo, bılmıyorum [/B]:50:

cıdden mutsuz polyanna gıbısın :44:

adam senı bellı kı kullanmak ıstıyor

unutmak ıstemıyor olabılırsın ama yapcak bırşey yok malesef, ya onun ısteklerını yerıne getırceksın

yada unutcaksın

aslında yapman gereken bellı, az cesaret gerek

kımse unutulmaz değılkı

sevdayı içinde yaşamak başka bir yolmu? yani mümkünmü ? sessiz sedasız kimselere duyurmadan hatta ona bile, sevmek daha mı zordur ? :ssz:

Back
X