Tarot bakıyorum.

Bugünkü Durum

Yıldız
2: Engeller

Ay

3: Geçmiş

Ölüm

4: Mevcut Durum

Asılmış Adam

5: Önümüzdeki Gelecek

6: Uzak Gelecek

Ermiş

7: Düşünceleriniz

Joker
8: Diğerleri

Aziz
9: Korkular

Azize
10: Sonuç

Kule

Benim baktigim internet sitesinde kartlarim böyle bana da bakarsan sevinirim
Yengeç Burcu 11.07.1974 yani 43 yasindayim Genel Durum ozellikle is hayatim .terfi vb... ve eşim iş bulabilecek mi

Bir kaç gün ara verebilirim.
Vignette sırada sen varsın.
Akşamdan beri bakayım bakayım diyorum ama inan ki içimden gelmiyor.
Az ara vereyim. Şöyle enerjimin hevesimin tavsn yaptığı anda yorumlayacağım. Unuttum sanmayasın.

ağzına sağlık sevgili trust çığım. Bu sanırım geçmiş falı, çünkü su an böyle bir şey yok. Benim derdim bitmeyen okulum, bununla ilgili yaşadığım maddi sıkıntıydı o da çıkmamış. Gerçi param yok o çıkmış ciddi maddi sıkıntım var bu aralar:S özelden bana bir şey atacaktın ama atmamışsın. Bekliyorum seni olur mu. Kucakladım kocaman!

09.01.1997 doğum tarihim bakabilir misiniz :)

Eklentiler

• _20170916_135339.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 42
06 05 1986 boğa burcuyum bakarmışsınız genel manada

Eklentiler

• IMG_1985.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba ben de acilim yaptim kartlarim su sekilde: düz asa ikilisi ,kupa altilisi ,asa sekizlisi,kupa ikilisi,asa asi ,kupa sovalyesi,kilic yedilisi,imparator,kupa beslisi,asa altilisi hepsi duz .... Burcum ikizler,adim melike . sevgilim ahmetle iliskimizde neler olacak burcu terazi

19 yaşındayım, öğrenciyim, balık burcuyum. Aşk hayatım için baktırıyorum. Şimdiden teşekkür ederimm
Merhaba.
Kusura bakma beklettim.
Bakalım falına.

İlişkin var mı bilmiyorum eğer yoksa çok yakın zamanda bir ilişkiye başlayacaksın.
Senden büyük bir kadın aracılığı ile olabilir bu. Olgun bir bayandan gelecek bir haber var.

Aşıklar kartı bana ilişki için adımların atılmasının çok yakında olduğunu söylemekte.
Koç veya başak burcu bir erkek çıkıyor. Geçimişten gelecek bir erkek.
Senin sezgilerin çok kuvvetli zaten bu kişiyi tanıyorsun ve adım atmasını istiyorsun. Ciddi adımlar görünüyor.

Koç erkeği yada onun özelliklerine sahip bir erkek çok baskın çıkmış kartlarında.
Pişman bir hali var.
Bir sıkıntı olmuş pişman olmuş ve tekrar adım atacak.
Sen bir ikilemde kalacaksın.
Mantık veya kalp diyeceksin ama kalbin daha basacağı için koç erkeği tekrar hayatına girecek.

Daha evvel bu kişiyle sıkıntılarınız olduysa bile hepsini atlatacaksınz. İlişkiniz iyileşme sürecine girecek ve evliliğe doğru ilerlemeniz olacak.
Adımı erkek atacak. Kafasında bu durum netleşmiş. Adım atması kalmış.
Haber getirecek kadın 3vade ya da 3lü tarihte getirecek.

7litarih ya da vadede ise ilişkiniz bir adım öteye gidecek. Nişanlama/sözleme durumları olacak.

Kartların çok net bir şekilde ilişki gösteriyor.
Geçmişte yoksa bile yakın zamanda karşına çıkacaktır.

Beni de unutmazsin dimi

Beni de unutmazsin dimi

melaba :) 39 yaşındayım aslan burcuyum aşk hayatım için banada bakabilir misin lütfeeennnn

Merhaba 35 yaşında aslan burcyum genel hayatım hakkında yorum rica edebilirmiyim lütfen?

Merhaba 27 yaşındayım aslan burcuyum.İki ay önce sevgilim benden ayrıldı başkasıyla nişanlandı aniden.Çok ihtiyacım var bakabilir misin çok minnettar kalırım.

19 yaşındayım,öğrenciyim ve yay burcuyum.Genel olarak bakabilir misiniz ? Teşekkürler :))

Merhaba 24 yaşındayım iş hayatım için bakarsanız çok sevinirim.
Doğum tarihim 20.01.1993
Kartlar;
1. Kader çarkı
2. Asılmış adam
3. Ermiş
4. Asa sekizli
5. Kupa şövalye
6. Adalet (ters gelen)
7. Kupa ası (ters gelen)
8. Asa kraliçe
9. Tılsım dörtlüsü
10. Tılsım ası (ters gelen)

Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba yay burcuyum 24 yaşındayım bakın bana da lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…