Tarot bakıyorum.

Bu sayfaya kadar olanları tamamlayıp bu sayfadan sonra yazanlara fal bakımı yapmayacağım.
Fallarınızı özel mesajla göndereceğim.
Özel mesajı açık olmayanlar açabilir mi?

İnanamıyorum. Söyledikleriniz Tutuyoorr. Çok teşekkür ederim. Biraz zaman geçsin tekrar çekeyim.

Ters gelen asa asi
Kilic kralice
Kupa 3lusu
Ters gelen gunes
Ters gelen joker
Asa dokuzlu
Tilsim dokuzlusu 21.09.1991 ne hissetiginizi merk ediyorum banada bakin lutfen

Merhaba ,11.04.1990.kartları resim olarak gönderiyorum.teşekkürlerr

Merhabalar.
Falında ilk olarak çıkan bir erkek var. Terazi/ikizler/kova burcu ya da kumral bir erkek.

Bu erkeğin yapısı şöyle "hep bana!hep bana!" Ben vermeyeyim de "chemistcan" versin. Bu ilişkiyi o yönlendirsin. O yapsın. O özveri de bulunsun. Diyor.

Buna rağmen mutlu çıkıyorsunuz. Her ne kadar verici taraf sen olsan da mutlusunuz.

İlginç bir şekilde karşındakinden de süpriz bir adım gerçekleşmiş ki zaten bunun neticesin de aranızda bir düzelme olmuş.

Belki bir yalan söyledi ama sonrasında pişmanlığını dike getirdi belki yaptıklarının farkına vardı da daha özverili biri oldu. Burasını tam bilemiyorum.

Senin sırtında çok fazla yük varmış. Gerçekten taşıyamayacağın kadarını almışsın. İlişkinin her şeyi sana yüklenmiş.

Sen bir ara son noktayı koymak isteyeceksin ya da istemişsin. Rest çektiğin bir dönem var.
Bu rest çektiğin dönemden sonra lehine gelişecek durumlar görünüyor. Kader çarkında olumlu gelişmeler gösteriyor.
İlişkiniz bir adım daha yukarı çıkacak. ( çekmediysen de lafıma bakarak çekeyim deme ne olur ne olmaz )

Karşılıklı bazı kararlar alınacak daha doğrusu bu kişi sana evlilik sözüyle gelecek.
Sen de kabul edeceksin.
Aranızda çok olumsuz bir durum görünmüyor. Ciddi boyutlara taşınacak bir ilişki var.
Bir sayfa tamamen kapanacak ve yepyeni bir sayfa açılacak.
İlişkin yoksa bile bu kişiyi çok yakında tanıyacaksın.

Bu kartlardan tam emin olamadım ama elimden geldiğince yorum yapacağım. Tutarlı olur mu bilemiyorum.

Kartlara baktığımda birisi var fakat evli ya da nişanlı. Daha doğru tabirle birisiyle bağı var. Sevgilisi de olabilir sadece.
Ve siz bu kişi ile ilgili karar vermeye çalışıyorsunuz.
Şöyle izah edeyim. Biriyle görüşüyordunuz ve bu kişinin evli olduğunu/yada sevgilisi olduğunu sonradan öğrendiniz. Ve bu durumla alakalı ilişkiyi bitirmek ya da devam etmek konusunda karar aşamasındasınız ki kendiniz için doğru olan kararı vereceksiniz. Zaten bu karar sonrasında yolunuz daha güzel ilerleyecek.

Bitirmişsiniz siz bu işi. Tamamen son vermişsiniz. Hatta sizde evlilikten dönmüşsünüz sanki. Kartlara göre öyle. Evlilik gibi ciddi bir aşamadan başka bir kadın sebebi ile dönülmüş ve bitirilmiş.

Başak ya da terazi burcu biri bu. Pişman görünüyor. Yaşanan ayrılık iki taraf için de zor olmuş.
Kolay atlatılmamış. Karşı taraf çok sorgulamış kendisini ama çözüme ulaşamamış.

Zaten onun pişmanlığını duyacaksınız ve adaletin yerini bulduğuna inanacaksınız

Şimdi size görünen yengeç burcu olduğunu düşündüğüm birisi var.
Uzak bir yerden gelebilir bu kişi. Ya da siz uzak bir yolda tanışabilirsiniz.

Bu kişi ile iyileşme süreciniz başlayacak ve ileri adımlar atılacak. Sizin istediğiniz evlilikten ziyade anne olmak.
Bu kişi ile ciddi birliktelikle birlikte gönlünüzden geçene kavuşacaksınız.
Çünkü hala acı çekiyorsunuz,üzülüyorsunuz. Hala geçmişin yankıları üzerinizde.
Vade veremiyorum çünkü bir tarih göremedim. Ama inşallah yakın zamanda isteğnize ulaşırsınız.

Koç-İkizler
10 Nisan -20 Haziran

Eklentiler

• 1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 3.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 4.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 5.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 6.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 7.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 8.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 9.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 10.webp
    6 KB · Görüntüleme: 56
Ayy çok teşekkür ederim emeğine sağlıkk inş hayatıma evlilik anlamında birini alabilirim☺☺

Yolladım kankaaaa :)

Balık burcuyum, 30 yaşındayım, çalışıyorum aşk hayatı için baktırıyorum:)

Eki Görüntüle 2042713

Selamlar ban yemiş güzel kız.

Falına baktığımda birisi var bu kişi sana hislerini açmamış,söylenmemiş duyguları var ve bunu nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Bayağı ciddi bir şekilde adım atmak istiyor sana ama bir engel var ne engeli olduğunu tam olarak bilmiyorum.

Sen bu kişinin farkındasın. Zaten hisleri kuvvetli birisin. İçine doğan,aklına düşen hayatına da yansıyor ki sen bu kişinin varlığından haberdarsın. Ve onu bekliyor gibisin. Adım atmasını bekliyorsun.

İki kişi birbirinden hoşlanıyor ama aradaki engel size mani oluyor.

Yakın zamanda yaşadıkların seni artık yrni bir başlangıca itmiş.
Koç yada boğa burcu olduğunu düşündüğüm birisi çıkmış. Otoriter bir yapısı var. Konumu,mevkisi iyi, birisi.
Bu kişi ile ilgili evlilik hayalin var ya da olacak.

Ama arada bir başka kadın çıkıyor. Ayak bağı olan bir kadın.
Bu kişi evli olabilir. Sonrasında gelen mahkeme kartı bana boşanma aşamasında olduklarını ya da boşanmayı düşündüklerini söylüyor.

Bu kişinin hayatında olup olmadığından tam emin olamıyorum ama hissetiğim kadarı ile sen bu kişiyi tanıyorsun.
Ya da çok yakında tanışacaksın.
Bu kişi boşanma aşamasında olacak ve muhtemelen boşanacak sonrasında ise seninle ilgili hislerini dile getirecek ve seninle ciddi adımlar atmak isteyecek.
Fala göre atacakta.
Adımlarınız evlilik yolunda ilerleyecek.
Zaman çıkmamış ama kartların çok net bir şekilde bu kşinin bir bağı olduğunu dile getiriyor.
O yüzden sen şimdilik dikkatli olmaya bak.
Falın bu kadar canım.

Merhaba canım. Kartlarında esmer bir erkek belirmiş. Bu eski erkek arkadaşında olabilir boğa/oğlak/başak burcu bir erkekte olabilir. Bu kişiyle fikir uyuşmazlığınız ve tıkanmış bir sorunu çözemediğiniz görünüyor. Aranızda bir tartışma olmuş ya da olacak. 5li tarih/5vade öncesi/sonrası.

Bu tartışma sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmamış. Sanırım bu tartışma neticesinde ayrılık olmuş.
Bu durum iki taraf içinde dönüm noktası olmuş.
Endişelerinizi ve korkularınızı dike getirmişsiniz. Yaşanan hayalkırıklıkları ve beklentilerin karşılanmama durumu sözkonusu.
İki tarafın da memnun olmadığı bir sürece girilmiş.
Bazı şeyler göründüğü gibi değilmiş. Sana yansıtılandan çok daha farklıymış durumlar.

4lü tarih ya da 4 vadede barışma adımlarınız olacak. Ben karşı taraftan geleceğini düşünüyorum.

Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve karşı taraftan gelen adım ile hakkın olanı eline alacaksın.

Adımlarınız ciddi olabilir. Nişan vs varmıydu bilmiyorum ama nişan/söz gibi durumlarınız olabilir.

Karşı tsraf bunun için en uygun zamanı beklemekte. Bir anda pat diye dalmayacak mevzuya vakti geldiğinde açılacak.

Para ile ilgili sıkıntısı var mı bilmiyorum ama bununla alakalı bir ferahlama döneminden sonra ciddi adımlar atılcağını söylüyor kartların.

Falın bu kadar canım. Sağlıcakla.

Teşekkür ederim ,elinize sağlık..

Görüştüğüm yok,yılan hikayesine dönen bir kısmetim vardı,beni isteyen,bir türlü yoluna girmeyen,bu yıl bir ilişki yaşadı ,şimdi ayrıldılar,ve ben kafamda ve gönlümde tamamen bitirdim o kişiyi ..

Şu an için biri yok ,ama gönlümde uzak bir yerde yaşamak var!duygusal yaralar geçmiş gibi olsa da izi kalıyor,hayırlısı yeniliğe açıyım bekliyorum:)

Beni memnun ettin,mevlam da seni mutlu eylesin...

Canım benim çok teşekkür ederim. İçimi açtın <3
Her şey gönlünce olsun :)

Canım benim çok teşekkür ederim. İçimi açtın <3
Her şey gönlünce olsun :)

Balık burcu yaş 35 eşi oğlak yaş 30 evlilik hayatları nasıl olucak.Eki Görüntüle 2042738
Merhabalar.
Kardeşinizin falına baktığımda şu aralar yaşadığı bir şeyden "çok şükür kurtuldum" diyecek ya da diyor. Bir sıkıntısı varmış. Bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama kurtuluş vakti gelmiş,
Bir iyileşme sürecinde şu ara kardeşiniz.

Bir boşanma süreci mi var. Öyle görünüyor. Bir şey bitirilmek istenmiş. Son noktayı koymak istemişler ama sanırım tekrar biraraya gelinip tekrar deneniyor. Ölüm kartı bana geçmişte birşeylere son vermek istediklerini artık eski defterleri kapatmak istediklerini söylüyor.

Dünya kartı ise tekrar bir birleşme olduğunu yakın vadede ya da olacağını söylüyor. Yıldız kartı ise bir iyileşme sütecini söylemekte.

Benim anladığım eşiyle ilgili sorunları var. Bir süre ayrılık kararı alınmış ve bu süre sonucunda tekrar denemeye çalışıyorlar.

Hakim karşısına çıkılmış ya da 11.ayda çıkılacak. Kartların çoğu boşanma sürecini anlatıyor.

Kardeşiniz çok mücadele veriyor. Bir karar aşaması var. Şöyle izah edeyim. Duygularım mı yoksa mantığım mı diye düşünülen bir süreç. Kardeşinizin duyguları çok ağır bassa da mantığı ile karar verecek.

kardeşnizin baba olma arzusu var mı? Öyle bir durum görünüyor. Baba olma isteği ağır basıyor. Belki bu yüzden duygu ve matntık arasında bocalıyordur.

Hayalkırıklığı ve üzüntüleri çok fazla. Korkularıı ve endişeleri kafasını çok kurcalıyor. Ne yapacağını bilemez hale getiriyor bu yüzden.

Mahkeme kartı tekrar çıkmış. Adalet ve mahkeme kartı üstüste gelmesi yasal işlemlerin olacağını söylüyor.

Allah bilir tabi ya ama kartlara göre boşanma gerçekleşecek ve kardeşiniz bu süreçten sonra hayatına çok daha farklı yön verecek. Onun için mucizevi bir durum olacak.
Kurtuluş olacak yeni hayatına yeniden başlamaya ilk adımı olacak.

Fal bu kadar. Haklarında hayırlısı olsun.
Netice de fal bu gelecek görmüyorum. Kendinize iyi bakın,

Fala inanma falsız da kalma..bir ata sözü varki. : Kelin ilacı olsa kendi saçına sürerdi. :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…