- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.210
- 208
Beni atladiniz bende istiyorum lutfeeeenEki Görüntüle 2043484
Simdi 10 tane cektim evliligim esimin isi ve birtane oglum var. Nasil gidecek esle aile si hakkindada bu arada aramiz nasil olur. Bu arada sagligimiz ben OĞLAK eşim KOVA
Ben 19.01.1996 dogumluyum
İnanamıyorum.İ
şimdi çektiğin fala göre bir evlilik görünmüyor. Ama su grubu ya da sarışın bir erkek ile esmer veya toprak grubu bir erkek daha çıkmış falında. Bu su grubu/sarışın erkeğin ise bir bağı var. Evli ya da nişanlı ve iyi niyetli değil. Gözü dışarıda. Ağzı çok iyi laf yapıyor. Etrafındakileri kandırmayı iyi beceriyor. (Senin erkek arkadaşın olduğuna dair net bir şey gmrünmüyor onu söyleyeyim)
Bir de sen yeni mezun falanmısın?
Kartlarına baktığımda burada iş konusunda tecrübesi olmayan fakat iş arayışında olan bir konum çıkmış. İşle alakalı bir kapı açılacak onu belirteyim. Bu iş öğretmenlik gibi hitabet gerektiren bir iş olarak görünüyor.
Falın biraz karışık çıkmış o yüzden tam bir yorum getiremiyorum. Etrafında olan kişi ve olaylar çok yoğun.
Esmer ya da boğa burcu bir erkek daha var ki bu kişiyi tam yorumlama yapamıyorun. Sanki bu kişi seninle ilgili istediği bir şey var ve bu şeyi elde edecek.
Bunun dışında sizin ilişkinizi etkileyenler var gibi. Dedim ya tam yorum yapmakta zorlanıyprum. Falda erkek arkadaşını temsil eden bir kart yok. Ama evlilik temalı kartlarda var. Mesela aziz ve azize kartı ilişkinize müdahale eden aileden birilerini ifade ediyor. Ya da tam olarak ailenizin haberi yoksa bile olacağını söyleyebilirim.
Sen bu nişanlılığı istiyor musun? Bazı korkuların var. Aklını kurcalayan şeyler.
Bliyor musun başta söylediklerimi unut. Şu bağı olan kişiden bahsettim ya onu. Benim anladığım sen bu ilişkiyi istemiyorsun ve ailelerin etkisiyle yapılmış bir nişan bu. Erkek seviyor ama senden emin olamadım. Kafanda çok soru var. Oturtamadığın şeyler var.
Kusura bakma iyice karıştı fal. Daha sonra sakin kafayla bir daha çek yine bakmaya çalışırım.
Merhaba ,11.04.1990.kartları resim olarak gönderiyorum.teşekkürlerr
Merhaba 10 ocak 1973 doğumluyum,bir ilişkim yok evlilik hayatım olucak mı? diye baktırmak istiyorum,şimdiden teşekkür ederim..
Eki Görüntüle 2042681
Eki Görüntüle 2042682
Eki Görüntüle 2042683
Eki Görüntüle 2042684
Eki Görüntüle 2042685
Eki Görüntüle 2042686
Eki Görüntüle 2042687
Eki Görüntüle 2042688
Eki Görüntüle 2042689
Eki Görüntüle 2042690
Koç-İkizlerEvet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.
Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.
Ayy çok teşekkür ederim emeğine sağlıkk inş hayatıma evlilik anlamında birini alabilirim☺☺Merhabalar.
Falında ilk olarak çıkan bir erkek var. Terazi/ikizler/kova burcu ya da kumral bir erkek.
Bu erkeğin yapısı şöyle "hep bana!hep bana!" Ben vermeyeyim de "chemistcan" versin. Bu ilişkiyi o yönlendirsin. O yapsın. O özveri de bulunsun. Diyor.
Buna rağmen mutlu çıkıyorsunuz. Her ne kadar verici taraf sen olsan da mutlusunuz.
İlginç bir şekilde karşındakinden de süpriz bir adım gerçekleşmiş ki zaten bunun neticesin de aranızda bir düzelme olmuş.
Belki bir yalan söyledi ama sonrasında pişmanlığını dike getirdi belki yaptıklarının farkına vardı da daha özverili biri oldu. Burasını tam bilemiyorum.
Senin sırtında çok fazla yük varmış. Gerçekten taşıyamayacağın kadarını almışsın. İlişkinin her şeyi sana yüklenmiş.
Sen bir ara son noktayı koymak isteyeceksin ya da istemişsin. Rest çektiğin bir dönem var.
Bu rest çektiğin dönemden sonra lehine gelişecek durumlar görünüyor. Kader çarkında olumlu gelişmeler gösteriyor.
İlişkiniz bir adım daha yukarı çıkacak. ( çekmediysen de lafıma bakarak çekeyim deme ne olur ne olmaz)
Karşılıklı bazı kararlar alınacak daha doğrusu bu kişi sana evlilik sözüyle gelecek.
Sen de kabul edeceksin.
Aranızda çok olumsuz bir durum görünmüyor. Ciddi boyutlara taşınacak bir ilişki var.
Bir sayfa tamamen kapanacak ve yepyeni bir sayfa açılacak.
İlişkin yoksa bile bu kişiyi çok yakında tanıyacaksın.
Yolladım kankaaaa :)
Balık burcuyum, 30 yaşındayım, çalışıyorum aşk hayatı için baktırıyorum:)
Eki Görüntüle 2042713
Merhaba harikasın!
Ben de 30 yaşında yengeç burcuyum. Geçen ay 5 senelik ilişkim bitti. Onun da burcu aslan. 31 yaşında. Biten ilişkim için baktırmak istiyorum. Gelecekte neler olacak, tekrar bir araya gelecek miyiz merak ediyorum.
Kart açılımım şu şekilde:
1. değnek beşlisi
2. tılsım kralı
3. kupa kraliçesi
4. mahkeme
5. ay
6. değnek dörtlüsü
7. adalet
8. kupa üçlüsü
9. değnek ikilisi
10. tılsım altılısı
Çok teşekkürler :))
Bu kartlardan tam emin olamadım ama elimden geldiğince yorum yapacağım. Tutarlı olur mu bilemiyorum.
Kartlara baktığımda birisi var fakat evli ya da nişanlı. Daha doğru tabirle birisiyle bağı var. Sevgilisi de olabilir sadece.
Ve siz bu kişi ile ilgili karar vermeye çalışıyorsunuz.
Şöyle izah edeyim. Biriyle görüşüyordunuz ve bu kişinin evli olduğunu/yada sevgilisi olduğunu sonradan öğrendiniz. Ve bu durumla alakalı ilişkiyi bitirmek ya da devam etmek konusunda karar aşamasındasınız ki kendiniz için doğru olan kararı vereceksiniz. Zaten bu karar sonrasında yolunuz daha güzel ilerleyecek.
Bitirmişsiniz siz bu işi. Tamamen son vermişsiniz. Hatta sizde evlilikten dönmüşsünüz sanki. Kartlara göre öyle. Evlilik gibi ciddi bir aşamadan başka bir kadın sebebi ile dönülmüş ve bitirilmiş.
Başak ya da terazi burcu biri bu. Pişman görünüyor. Yaşanan ayrılık iki taraf için de zor olmuş.
Kolay atlatılmamış. Karşı taraf çok sorgulamış kendisini ama çözüme ulaşamamış.
Zaten onun pişmanlığını duyacaksınız ve adaletin yerini bulduğuna inanacaksınız
Şimdi size görünen yengeç burcu olduğunu düşündüğüm birisi var.
Uzak bir yerden gelebilir bu kişi. Ya da siz uzak bir yolda tanışabilirsiniz.
Bu kişi ile iyileşme süreciniz başlayacak ve ileri adımlar atılacak. Sizin istediğiniz evlilikten ziyade anne olmak.
Bu kişi ile ciddi birliktelikle birlikte gönlünüzden geçene kavuşacaksınız.
Çünkü hala acı çekiyorsunuz,üzülüyorsunuz. Hala geçmişin yankıları üzerinizde.
Vade veremiyorum çünkü bir tarih göremedim. Ama inşallah yakın zamanda isteğnize ulaşırsınız.
Merhaba canım. Kartlarında esmer bir erkek belirmiş. Bu eski erkek arkadaşında olabilir boğa/oğlak/başak burcu bir erkekte olabilir. Bu kişiyle fikir uyuşmazlığınız ve tıkanmış bir sorunu çözemediğiniz görünüyor. Aranızda bir tartışma olmuş ya da olacak. 5li tarih/5vade öncesi/sonrası.
Bu tartışma sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmamış. Sanırım bu tartışma neticesinde ayrılık olmuş.
Bu durum iki taraf içinde dönüm noktası olmuş.
Endişelerinizi ve korkularınızı dike getirmişsiniz. Yaşanan hayalkırıklıkları ve beklentilerin karşılanmama durumu sözkonusu.
İki tarafın da memnun olmadığı bir sürece girilmiş.
Bazı şeyler göründüğü gibi değilmiş. Sana yansıtılandan çok daha farklıymış durumlar.
4lü tarih ya da 4 vadede barışma adımlarınız olacak. Ben karşı taraftan geleceğini düşünüyorum.
Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve karşı taraftan gelen adım ile hakkın olanı eline alacaksın.
Adımlarınız ciddi olabilir. Nişan vs varmıydu bilmiyorum ama nişan/söz gibi durumlarınız olabilir.
Karşı tsraf bunun için en uygun zamanı beklemekte. Bir anda pat diye dalmayacak mevzuya vakti geldiğinde açılacak.
Para ile ilgili sıkıntısı var mı bilmiyorum ama bununla alakalı bir ferahlama döneminden sonra ciddi adımlar atılcağını söylüyor kartların.
Falın bu kadar canım. Sağlıcakla.
Merhaba canım. Kartlarında esmer bir erkek belirmiş. Bu eski erkek arkadaşında olabilir boğa/oğlak/başak burcu bir erkekte olabilir. Bu kişiyle fikir uyuşmazlığınız ve tıkanmış bir sorunu çözemediğiniz görünüyor. Aranızda bir tartışma olmuş ya da olacak. 5li tarih/5vade öncesi/sonrası.
Bu tartışma sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmamış. Sanırım bu tartışma neticesinde ayrılık olmuş.
Bu durum iki taraf içinde dönüm noktası olmuş.
Endişelerinizi ve korkularınızı dike getirmişsiniz. Yaşanan hayalkırıklıkları ve beklentilerin karşılanmama durumu sözkonusu.
İki tarafın da memnun olmadığı bir sürece girilmiş.
Bazı şeyler göründüğü gibi değilmiş. Sana yansıtılandan çok daha farklıymış durumlar.
4lü tarih ya da 4 vadede barışma adımlarınız olacak. Ben karşı taraftan geleceğini düşünüyorum.
Haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve karşı taraftan gelen adım ile hakkın olanı eline alacaksın.
Adımlarınız ciddi olabilir. Nişan vs varmıydu bilmiyorum ama nişan/söz gibi durumlarınız olabilir.
Karşı tsraf bunun için en uygun zamanı beklemekte. Bir anda pat diye dalmayacak mevzuya vakti geldiğinde açılacak.
Para ile ilgili sıkıntısı var mı bilmiyorum ama bununla alakalı bir ferahlama döneminden sonra ciddi adımlar atılcağını söylüyor kartların.
Falın bu kadar canım. Sağlıcakla.
Merhabalar.Balık burcu yaş 35 eşi oğlak yaş 30 evlilik hayatları nasıl olucak.Eki Görüntüle 2042738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?