Tarot bakıyorum.

Koşa koşa geldim basligi gorunce. Tarot kartim yok. Kendimi bara damsız giremeyen erkek gibi hissettim

Cok tesekkurler ozel mesajiniza bakar misiniz bi?

T trustno_1 canım 20.06.1987 doğum tarihim. İkizler burcuyum. Genel anlamda yorumlayabilir misin?

Eklentiler

• Screenshot_20170911-230713.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 59
1. Kart kupalarin uşağı
2. Kart sır-imparator -(ters)
3. Kart tılsımların üçlüsü (ters)

4. Kart. Sır- savaş. Arabası
5. Kart. Kılıçların dörtlüsü
6. Kart. Kılıçların. Beşlisi
7. Kart. Sır- güneş - ( ters)
19.01.1996 oglak burcu esimde kova burcu eşimin yeni işi olacak mı ve evliligimiz hakkinda bir tane oglum var. Ve sağlığım

Ay simdiden heycanlandm
Sabirsizlikla yorumunuzu bekliyorum

Kelt açılımı yapmanız lazım. Kart seçmezseniz bakım yapamam.

Hemen sectim bakabilirmisiniz maddi ve iş hayatımı sordum ve gercek tarot tan sevgilim paramı verırmı dedım duz kupa 9lusu ters mahkeme duz degnek kraliçesi çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20170912-000303.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 79
Beni atlamışsınız

Benim için de bakarmısınız lütfen?

1. Düz Gelen Tılsım Altılısı
2. Ters Gelen Tılsım Dokuzlusu
3. Düz Gelen Tılsım İkilisi
4. Düz Gelen Güneş
5. Düz Gelen Kupa Dörtlüsü
6. Ters Gelen Tılsım Sekizlisi
7. Düz Gelen Dünya
8. Düz Gelen Değnek Dörtlüsü
9. Ters Gelen Değnek Altılısı
10. Düz Gelen Aziz

Oğlak burcuyum eşim akrep burcu.
Acaba evliliğimizin durumu/sonu ne olacak? Eşim ailesinin gerçek yüzünü görecek mi?
Eşimden beklentilerim gerçekleşecek mi? Önceliği ben ve evliliğimiz olacak mı artık mesela?
Kusura bakmayın çok soru sordum galiba..

Heyecanla bekliyorum.

Hemen sectim bakabilirmisiniz maddi ve iş hayatımı sordum ve gercek tarot tan sevgilim paramı verırmı dedım duz kupa 9lusu ters mahkeme duz degnek kraliçesi çıktı
Fotoyu nasil paylastin url yi gir dolio ama fotograf ayrintisinda url yoktu da

Simdi 10 tane cektim evliligim esimin isi ve birtane oglum var. Nasil gidecek esle aile si hakkindada bu arada aramiz nasil olur. Bu arada sagligimiz ben OĞLAK eşim KOVA
Ben 19.01.1996 dogumluyum

Fotoları yükledim ve Oğlak burcuyum. Resmî işlerım var onları merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba canım.
Ban yemişsin. Geçmiş olsun. Uzaklardan bir yerlerden bu mesajımı okuyacağını biliyorum. :)

"Resmi işlerim var" demişsin ama burada çıkan bir ayrılık görünüyor. 10lu tarih ya da vade. Bu senin istemediğin ya da hoşuna gitmeyen bir ayrılıkmış.
Ne kadar istemesen de olmuş bu ayrılık. Öncelikle kartın sana kafanda bu işi bitirmeni söylüyor yoksa daha çok acı çekersin.
Ciddi bir adımdan dönülmüş. Evlilik/nişan/söz gibi bir adımdan,önünüze bir engel çıkması sebebi ile dönülmüş.
Attığınız adımı tamamlayamadan bitmek zorunda kalmış bu iş.
Dedim ya ayrılık tek taraflı olmuş. Yani bir kişi istememiş bu ayrılığı ama yine de olmuş. Bir de öyle "arkadaş kalalım" ayrılığı değil bu. Yolda görsen yüzüne bakmayacağın bir ayrılık.
Kırmış fazlasıyla.
İki kişinin dahil olduğu bir ayrılık olduğunu düşünüyorum. İki kişinin lafına bakılmış. O iki kişi çok konuşmuş. Boş ama çok konuşmuş.

Ama şu ara bu durumu atlatmışsın ya da atlatmaya başlamışsın. Korkuların endişelerin olmuş ama yavaş yavaş bu durumdan çıkmak için çabalıyorsun.

Geçmişte sıkıntılı çıkmışsın.
Maddi manevi zorlukların olmuş.

İş konusuna gelince işsiz misin?
Burada gördüğüm işsizsin ya da ciddi bir maddi sıkıntın var. Kaçırılan fırsatların olmuş. Üzüldüğün fırsatlar ve arkalarından çok üzülüyorsun.

Şimdi kartların biraz kaışık. Tam nrye yorumlayacağımı çözemiyorum. Sorduğun soru sanırım işle ilgili ama burada duygusal hayatın yansımış. Mesela birisi var gelecek kartında olan ateş grubu/ ya da başak burcu. Bu kişi dar bakışlı trk bir noktada sıkışmış kalmış. Bir şeyler yapabilir ama yapmak istemiyor. Bu yüzden pişman olacak. Öyle söyleyebilirim. Gerçekten pişman olacak. Sonuç kartında ermiş kartı bana pişmanlığı anlatıyor. Bir de kadın var ki hava grubu(ikizler-kova-terazi) ya da dul bir kadın.

Bu kadın sebep oluyor bazı şeylere (kimsenin günahını almam inşallah) bu kadın uğraşmış durmuş ve sonunda başarmış.

Sen ise elimde kalan bana kalsın. Giden gitsin kalan sağlar benimdir diyorsun. Hani kendini korumaya almışsın. Oluşturduğum duvardan kimse geçmesin diyorsun.

Gördüklerim bu kadar. Sorun resmi işlerim üzerine ama kartlara baktığımda çıkardığım yorum bu oldu. Olmazsa özelden yaz tekrardan bakmaya çalışırım.

Beklenilen bir haber var ki mülakat demişsin zaten. Ama bu haberi kolay kolay elde etmemişsin. Bu iş için epey uğraşmışsın. Ekmişsin biçmişsin artık meyveyi toplama vakti gelmiş.
Kartlarının demesine göre sen geçmişte yapmam gerekeni yaptıysan sonucunu adil bir şekilde alacaksın.

Uzlaşma olması gereken bir iş olarak görünüyor. İki tarafında özverili olması gerekiyor.
Örnek vermem gerekirse; karşı taraf sana istediğin maaşı verecek ki sen de onun istediği şeyleri yapasın.
Kararsız bir durumun var. Çok üzerine gitme. İstediğin şeyi netleştirmem gerekiyor. Ilımlı yaklaşırsan olumlu sonuçlar alırsın.

şimdi iki kartın bana şunu diyor.
Geçmişte acemiymişsin.
Artık acemiliği atıyorsun/atacaksın.
Mülakatı geçersen bir eğitimin ya da yolculuğun olacak.
Kartlara baktığımda benim varsayımım mülakatın olumlu olacak.
Alacağın eğitim olacak bu durumla ilgili.

Geçmişte tekrar mülakatların olmuş ve istediğin sonucu alamamışsın sanırım. İstediğin sonuçlarla karşılaşamamışsın.

Şimdi sen bu mülakatı almak için araya birini soktun mu? Rakiplerine karşı üstün gelme durumu var ama birinin yardımıyla görünüyor.

Senin düşüncen "ben çok çabaladım. Başarıya giden her yol mübahtır"ki gerçekten emrk verdiğin çıkıyor. Önünde erkek bir engel olmasına rağmen. Koç burcu bir engelin olmasına rağman 3lü vade/tarihte kutlaman olacak.
Ailecek kutlama yapılacak.

Bir kaç konuda dikkatli olmalısın. Adımlarını daha sıkı atmalısın. İmkan önünde onu görmezden gelmemeye dikkat et.

T trustno_1 ben 3kart çektim gercek tarot destesınden sevgilimlr aramdaki sorun bitecekmi diyerek (maddi sorun hesaplaşma)
1.düz kupa 9lusu
2.ters mahkeme
3.düz değnek kraliçesi

bakarsanız çok sevınırım

sonuç kartında kişi kartı çıkınca hiç yorumlayamıyorum

Yarın kelt açılımına bakacağım. Dasdar
Üçlü açılımları ben de pek beceremiyorum.
Karşı tarafın burcunu ve kendi burcunuda yazarsan daha net yorum yapabilirim.

Balık burcu yaş 35 eşi oğlak yaş 30 evlilik hayatları nasıl olucak.Eki Görüntüle 2042738

Bu iki falda sana mı ait. Yoksa diğeri başkasının mı?
Yarın ilk attığın fala yorum yapmaya çalışacağım.
Diğer başkasınınsa sırası gelince ona yorum yapabilirim.
Ama seninse sadece birini yorumlayacağım.
Çünkü aralıksız iki fal olunca tutarlı olmuyor.

Yarın kelt açılımına bakacağım. Dasdar
Üçlü açılımları ben de pek beceremiyorum.
Karşı tarafın burcunu ve kendi burcunuda yazarsan daha net yorum yapabilirim.

Merakla bekliyorum tesekkurler karsı tarafın burcu terazi bnm akrep bılıyorum uyumsusuz:) benım merak ettıgım maddı hayatım ve o kişiylede baglı maddi sorunum var kupa 2lisini ondan gelecek yardım olabilir dıye yordum

Kupa 2lisi karşılıklı görüşme ya da uzlaşmadır. Muhtemelen siz de uzlaşma olur tabi kartın konumu da önemli.

Merhabaz bakarsaniz cok sevinirim..
Doğum tarihim 02.07.1996
Yengeç burcuyum.
Özel hayat ve kariyerimi merak ediyorum.
Kendimi gelistirecek miyim, istediğim eşe ve iş yasamina sahip olacak miyim?

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-13-03-17-28.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 39
İlki benim ikinci erkek kardeşimin kendi seçti kartları evliliği hakkında sordu.inşallah ikimizinde tarotuna bakarsın şimdiden teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…