Koşa koşa geldim basligi gorunce. Tarot kartim yok. Kendimi bara damsız giremeyen erkek gibi hissettimEvet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.
Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.
Cok tesekkurlerÇok sevineceğin bir haberin olacak. İlişkin var mı bilmiyorum ama duygusal anlamda sevineceğin mutlu olacağın bir haberin var. Eğer ilişkin yoksa bir ilişki başlangıcın varsa da bir adım ilerisi olacak.
Kader çarkında olumlu gelişmeler mevcut. Artık senin daha mutlu olacağın bir döneme girmişsin/girmek üzeresin. Alacağın bu haberle bağlantılı kader çarkının dönmesi.
Geri çekilmişsin. Üzüntülerini içine atmış ve kendini koruma altına almışsın. Gördüğüm kadarıyla bir ayrılık yaşanmış. Aklında olan bir erkek var. Koç/yay/aslan burcu ya da buğday tenli bir erkek. Aklında görünüyor. Sanırım ayrılık/sorun yaşadığın kişi bu.
Başka bir kadın daha var. Bu sebeple mi oldu bilemiyorum.
Şöyle söyleyebilirim. Bu adamın geçmişte yaşadığı ilikisindeki sıkıntı size yansımış. Bu adam bu konuda ikilemde kalmış çünkü git gel yaşıyor bu konuda.
Şu an ayrı mısınız bilmiyorum ama ayrı değilseniz ayrılık yok. Ayrıysanız da geri dönüş görünmüyor. Nötr bi durum hakim.
Bir tartışma yaşanacak. Ateş grubuyla olduğunu düşünüyorum. Bu kadın yüzünden olacak bu tartışma.
Bir de boğa/oğlak/başak burcu bir erkek var ya da esmer bir erkek.
Kartlara göre iki erkek var. Bir de kadın. Karışık ilişkiler söz konusu o yüzden tam bir şey diyemiyorum.
Misal ilişkiler de bir adım olacak ama güzel bir adım ama hangisinden geleceğine emin olamıyorum.
Benim tahminim bu esmer dediğim kişiden gelecek.
Ay simdiden heycanlandmEvet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.
Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.
Kelt açılımı yapmanız lazım. Kart seçmezseniz bakım yapamam.
Beni atlamışsınız1- Değnek Dokuzlusu
2-Kupa Beşlisi
3-Değnek Beşlisi
4-Değnek Şövalyesi
5-Değnek Ası
6-Değnek Altılısı
7-İmparatoriçe
8-Kupa Dokuzlusu
9-Aşıklar
10-Para Şövalyesi
Doğum tarihim 29 Mart 1996 koç burcuyum, şuan üniversite okumaktayım gelecek planlarım karmakarışık, hayallerime, istediğim standartlara erişebilecek miyim? Şimdiden teşekkürler :)
Fotoyu nasil paylastin url yi gir dolio ama fotograf ayrintisinda url yoktu daHemen sectim bakabilirmisiniz maddi ve iş hayatımı sordum ve gercek tarot tan sevgilim paramı verırmı dedım duz kupa 9lusu ters mahkeme duz degnek kraliçesi çıktı
Merhaba canım.Fotoları yükledim ve Oğlak burcuyum. Resmî işlerım var onları merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba. Vaktiniz olursa bana da bakar mısınız lütfen?Doğum tarihim 24.03.1991. Sorum iş hakkında. Şu an sonucu beklediğim mulakati kazanacak mıyım?
Kartlarım:
1.Adalet
2.Denge
3.Degnek Prensi
4. Kılıç Prensi
5.Güç (ters)
6. Kılıç Beşlisi
7.Degnek Yedilisi
8. Imparator (ters)
9.Degnek Üçlüsü
10. Kupa Ası (ters)
sonuç kartında kişi kartı çıkınca hiç yorumlayamıyorum
Hemen sectim bakabilirmisiniz maddi ve iş hayatımı sordum ve gercek tarot tan sevgilim paramı verırmı dedım duz kupa 9lusu ters mahkeme duz degnek kraliçesi çıktı
Kimseyi atlamıyorum. Sırayla gitmeye çalışıyorum.Beni atlamışsınız
Âdım yasemin terazi burcuyum 1977 doğumluyum 40 yaşındayım bekarım bir ilişkim yok evlilik hayatım olucakmı yakın bir zamanda mı acaba tanışma tipi işi falan çıkıyormu.tarotta biraz karamsarım bu konuda.şimdiden teşekkür ederim
Balık burcu yaş 35 eşi oğlak yaş 30 evlilik hayatları nasıl olucak.Eki Görüntüle 2042738
Yarın kelt açılımına bakacağım.Dasdar
Üçlü açılımları ben de pek beceremiyorum.
Karşı tarafın burcunu ve kendi burcunuda yazarsan daha net yorum yapabilirim.
Kupa 2lisi karşılıklı görüşme ya da uzlaşmadır. Muhtemelen siz de uzlaşma olur tabi kartın konumu da önemli.Merakla bekliyorum tesekkurler karsı tarafın burcu terazi bnm akrep bılıyorum uyumsusuz:) benım merak ettıgım maddı hayatım ve o kişiylede baglı maddi sorunum var kupa 2lisini ondan gelecek yardım olabilir dıye yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?