Bide eşim beni aldattimi acaba bunu çok merak ediyorum .. teşekkür ederim yarını iple çekiyorum iyi gecelrrİyi geceler doğru yapabilmisimdir umarım. Bende anne olmak istiyorum bununla ilgili bakabilir misiniz . 1988 akrep burcuyum eşim 1990 aslan burcu
Kelt açılımı yaparsanız yardımcı olabilirim.
Senin kendi içinde hesaplaşmaların var. Birisi sana akıl vermiş sende onu dinlemişsin ama verilen akıl sana yanlış bir şey yaptırmış. Yengeç burcu birisi. Ben karşı taraf olduğunu düşünüyorum. Bunkişiulr olumlu gelişmeler var. Sen bu kişiye karşı bir şeyler hissetmişsin. İçinden kaderimdeki kişi bu diye geçmiş. Kumral bir kadın sen misin bilmiyorum. Bir şeyler düşünüyorrsun. Birşeylere çabalamış. Emek vermişsin. Başında da öylece düşünür çıkmışsın. Eğitim ve ya iş alanında olabilir. Yeni bir başlangıç görünüyor. Su grubu erkeği ile. Aşıklar kartı iki tarafın birbirini sevdiğini söyler ama arada bir takım engeller var der. Görünür ya da görünmez bazı engelleriniz var ama atlatılmayacak bir şey değil. Yedili bir tarih görünmekte. 7li tarihte ilişkinizin adı konacak. Evlilik düşünülecek. Falınıx bu kadar.Benim 04.08.1990 karşımdaki adam 26.06.1988
Ermiş kart ters
Kader Çarkı düz
Savaş arabasi ters
Kılıç kraliçesi düz
Para yedilisi ters
Joker düz
Aşıklar düz
İmparator düz
Kupa şövalyesi düz
Kupa yedilisi düz.
Bu adam ve benim aramda neler yaşanacak bakarsan sevinirim canim.
Eşinizin bazı sorunları var. Bir hedef bir amacı var ve ona ulaşmak istiyor gibi. Bazı seyahatleri, gideceği yerler olmuş ama gidememiş. Evliliğinizde sıkıntılar mı var. Eşinix bu evlilikte pek huzurlu çıkmıyor çünkü. Baba olmayı istemiyor olarak çıkmış. Sanırım sorumluluğunu almak istemiyor. Siz ise istemenize rağmen olmuyor. Önümüzdeki günlerde gebelik görünmüyor. Maddi sıkıntı var. Hanede de huzursuzluğun sebebi birazda bundan. Şimdi bir kurs bir eğitim vs öyle bir durum görlüyor. Hani işinizde bir uzmanlık alma durumunuz söz konusu bu da sizi maddi olarak rahatlacak. Eşinizin sırtında çok fazla yük var. Kaldıramıyor. Taşıyamıyor. Zorlanıyor. Siz ise köşenizde çekilmiş bekler vaziyettesiniz. Hisleriniz de kuvvetli. Burada bir sarışın bayan var. Başka bir kadın mı bilmiyorum ama bu kadın sizin aklınızda görünüyor. Eşinizle alakası yok gibi. Bu kadın bir büyüğünüz olabilir. Bu kadın vesilesi ile eşiniz rahatlayacak kendinden emin bir tavıra bürünecek. Bir de adli bir olay görünüyor. Boşanma değilde mahkeme ile alakalı bir olay olumsuz sonuçlanacak.
Çok twsekkr ederim . Yalnız çocuk konusu çok garip geldi bana ben değil eşim çok istiyor hatta bu konuda çok duygusal . Baba olabilmek için çok fedakarlık yapıyor .Eşinizin bazı sorunları var. Bir hedef bir amacı var ve ona ulaşmak istiyor gibi. Bazı seyahatleri, gideceği yerler olmuş ama gidememiş. Evliliğinizde sıkıntılar mı var. Eşinix bu evlilikte pek huzurlu çıkmıyor çünkü. Baba olmayı istemiyor olarak çıkmış. Sanırım sorumluluğunu almak istemiyor. Siz ise istemenize rağmen olmuyor. Önümüzdeki günlerde gebelik görünmüyor. Maddi sıkıntı var. Hanede de huzursuzluğun sebebi birazda bundan. Şimdi bir kurs bir eğitim vs öyle bir durum görlüyor. Hani işinizde bir uzmanlık alma durumunuz söz konusu bu da sizi maddi olarak rahatlacak. Eşinizin sırtında çok fazla yük var. Kaldıramıyor. Taşıyamıyor. Zorlanıyor. Siz ise köşenizde çekilmiş bekler vaziyettesiniz. Hisleriniz de kuvvetli. Burada bir sarışın bayan var. Başka bir kadın mı bilmiyorum ama bu kadın sizin aklınızda görünüyor. Eşinizle alakası yok gibi. Bu kadın bir büyüğünüz olabilir. Bu kadın vesilesi ile eşiniz rahatlayacak kendinden emin bir tavıra bürünecek. Bir de adli bir olay görünüyor. Boşanma değilde mahkeme ile alakalı bir olay olumsuz sonuçlanacak.
Yorulduğum için tutturamamış olabilirim kusuruma bakmayın. Bekletmekte istemiyorum fazla. O yüzden.Çok twsekkr ederim . Yalnız çocuk konusu çok garip geldi bana ben değil eşim çok istiyor hatta bu konuda çok duygusal . Baba olabilmek için çok fedakarlık yapıyor .
Ben bir daha mi kart acsam acaba. Önceki sallamasyondu al el aceleydi. Cunki maddi problemimiz yok. Ben çalışmıyorum kurs eğitim durumu yok. Evliligimde bebeğim olmayışından başka sorun yok. Ve eşim aşırı baba olmak istiyorEşinizin bazı sorunları var. Bir hedef bir amacı var ve ona ulaşmak istiyor gibi. Bazı seyahatleri, gideceği yerler olmuş ama gidememiş. Evliliğinizde sıkıntılar mı var. Eşinix bu evlilikte pek huzurlu çıkmıyor çünkü. Baba olmayı istemiyor olarak çıkmış. Sanırım sorumluluğunu almak istemiyor. Siz ise istemenize rağmen olmuyor. Önümüzdeki günlerde gebelik görünmüyor. Maddi sıkıntı var. Hanede de huzursuzluğun sebebi birazda bundan. Şimdi bir kurs bir eğitim vs öyle bir durum görlüyor. Hani işinizde bir uzmanlık alma durumunuz söz konusu bu da sizi maddi olarak rahatlacak. Eşinizin sırtında çok fazla yük var. Kaldıramıyor. Taşıyamıyor. Zorlanıyor. Siz ise köşenizde çekilmiş bekler vaziyettesiniz. Hisleriniz de kuvvetli. Burada bir sarışın bayan var. Başka bir kadın mı bilmiyorum ama bu kadın sizin aklınızda görünüyor. Eşinizle alakası yok gibi. Bu kadın bir büyüğünüz olabilir. Bu kadın vesilesi ile eşiniz rahatlayacak kendinden emin bir tavıra bürünecek. Bir de adli bir olay görünüyor. Boşanma değilde mahkeme ile alakalı bir olay olumsuz sonuçlanacak.
Anlıyorum sizi haklısınız . Başka zaman yaparız olmadı. :) çok twsekkr ederim ilginiz içinYorulduğum için tutturamamış olabilirim kusuruma bakmayın. Bekletmekte istemiyorum fazla. O yüzden.
Bir de maddiyat için istesem sizden bakabilir misiniz? Çok olmazsa şayet.
Yoksa önemli değil...
İkinci açılım için bir kaç gün bekleyin. Üst üste yorum yapınca pek tutarlı olmuyor çünkü.Yorumunuz için teşekkürler tespitleriniz doğru ,aslında bende ikinci bi açılım yapmak istiyorum yeni biri girer mi artık hayatıma die mümkün mü acaba ?
Kelt (10lu ) açılım yapmalısınız.Merhabalar musait oldugunuzda benim kartlarimi da yorumlar misiniz?
Oglak burcuyum 25 yasindayim. Evliyim esim de 29 yasinda koç burcu. Iliskimizle ilgili yorumlarinizi merak ediyorum.
1. Kart: kilic beslisi(düz)
2. Kart: kilic onlusu(düz)
3. Kart: para onlusu (düz)
4. Kart: kupa onlusu (düz)
5. Kart: adalet (düz)
6. Kart: araba (düz)
7. Kart: kupa sekizlisi (düz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?