Tarot bakıyorum.

Kelt (10lu ) açılım yapmalısınız.
10lu acilim yaptim:
1. Kart: tilsim sekizlisi
2. Kart tilsim krali
3. Kart asa kralicesi
4. Kart kupa asi
5. Kart kupa prensi
6. Kart kilic ikilisi
7. Kart kupa beslisi
8. Kart kupa ikilisi
9. Kart asa dokuzlusu
10. Kart kilic sövalyesi

Merhaba.... banada yorum yaparmısiniz??
Biriyle arkada eş dost vasıtasıyla tanistirildik.1 ay kadar önce bi kere görüştük ikimize de biribirimizle tanışmamız için baskı vardı çocuk bunu kendi soyledi ben bunu tekrar dile getirince benim için artık öyle bir baski yok dedi tekrar geleceğini söyledi... şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu ama biz 2 hafta oldu hiç konusmuyoruz böyle olması beni çok sinirlendirdi sanki ben dünden razıyım
Bu durumu bir yorumlarmisiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20170212-144326.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 55
Akşam fallara bakacağım. Lütfen sorularınızı, doğum tarihlerinizi (karşı tarafında) belirtin. Açılımınız 10lu kelt açılımı olsun.

Doğum tarihleri ni unutmuşum şöyle bişey var ben karşımdakinin doğum tarihini bilmiyorum ama yaşı 32 benimki 25 5 eylül

Çektiğim kartlar şu şekilde:

1.Ay
2.Ölüm
3.Mahkeme
4.Asılmış Adam
5.Büyücü
6.Aziz
7.Azize
8.Adalet
9.Savaş Arabası
10.Yıldız

07.01.1978 doğumluyum

Kimliği sonradan çıkartılmış, yılı kesin ,ay ve gün kesin değil . Eşimin doğum tarihi 02.09.1975

Annesi Mart Nisan gibi doğduğunu söylüyor.

Özel hayat ve geleceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kart eksik başka siteden çekin bence.

Merhabaa :) Rica etsem, özel hayatım ilişkim ve geleceği hakkında yorum yapar mısın? 17 kasım 97 akrep burcuyum/ o da 92 mayıs 7 boğa
Merhaba falınızda üç hafta öncesinde yaşanmış bir ayrılık yada üzüntü görünüyor. Bana göre ayrılık yaşamışsınız. Gelen bir diğe kart ise barışma teklifi ya gelmiş ya da gelmek üzere. Karşı taraftan gelecek bir adım gözükmekte. Bu ilişkide sanki ayrılan taraf sizmiş gibi duruyorsunuz. Eğer siz değil o ayrıldı ise sizin "madem öyle bende kendi yoluma bakarım" dediğinizi söyleyebilirim. Her ne kadar üzülmüş olsanız da bu ilişkinin bitişini kabul etmişsiniz. Fakat karşı taraf ise sizi ikna etme çabasında. Sanki ince ince yavaş yavaş sizi ikna etmeye uğraşacak. Bir seferde "tamam hadi barıştık" değilde zaman içerisine yayarak sizinle birlikte olma isteğini dile getirecek. Sizin bir tartışmanız olmuş bu kişiyle. Öyle hafif bir tartışma da değil. Bildiğiniz kavga edilmiş. Ve iki taraf kendisini sineye çekmiş. Dinlenmeye almış. Çünkü iki tarafta üzülmüş. Sizin tekrar bir başlangıcınız olacak. İki tarafta bunu istemekte. Çünkü iki kişi de üzgün çıkıyor kartlarda. Belki siz bir nebze daha fazla. Sırtımdan vurdu beni der gibisiniz. Yine de çıkan son iki kart bana ikiniz arasında bir barışma ve bu barışma neticesinde her şeye yeniden başlama durumunu söylemekte. Mutlu da olacağınız çıkmakta. Falınız bu kadar.

çok teşekkür ederim , birkaç hafta önce bir kavgamız olmuştu fakat ertesi gün barıştık :)

kupa dokuzlusu
ay
kader çarkı
yıldız
kupa kralı
aşıklar
asa ası
asa prensi
asa beşlisi
asa dokuzlusu
15.11.90 doğumluyum
benimkide 23.10.83 doğumlu. Sen hep olmaz diyorsun aslında ama bu adam bana baya yumuşadı gibi de yani ben uğraşmıyorum o bu sıralar uğraşıyor gibi. sence ne olacak bununla sorum bu yine aynı:))

Sizin bir olaynız var. Adli bir olay da olabilir. Size yapılmış bir haksızlıkta. Neticesi sizin lehinize olacak. Bu olayın sonuçlanması ile kaderinizde olumlu bir döngüye gireceksiniz. Bir kadın var. Büyüğünüz. Biraz kibirli bir kadın. Yanında bir erkek ona göre daha genç bir erkek. Su grubundan yada hava grubundan olan bir erkek. Bu erkek bu kadına karşı hassas davranıyor ve sanki o kadın bu erkeği etkiliyor. Eşiniz bir yerden bir şey bekliyor olarak çıkmış. Bir para ya da bir iş öyle bir şey bekliyor sanki. Sonrasında daha atik davranacak. Şimdi taşınma soruna cevap veren kart araba kartı ters dönmüş. Önümüzdeki bir kaç ay taşınma durumunuz yok. Zor görünüyor. Bi kaç sefer böyle adımlarınız olmuş ama cesur davranılmamış. O yüzden kalmış öyle bir süre daha aynı yerde olacaksınız.bir de sizin kartlarınızda bir tartışma görünüyor.ve bir bitiş bir veda durumu hakim. Sizin içten içe üzüldüğünüz şeyler var. Üç kayıp çıkıyor. Belki üç kere bu mevzu oldu ama bir türlü taşınamadınız o üç evi kaçırdınız gibi. Üç şeye üzülüyorsunuz. Önünüze 2fırsat daha gelecek ama yine olmayacak diyor kartlarınız. Bu kadar falın

Canım olur da onunla bir görüşme olursa ne konuşacağız, nasıl geçecek görüşme, benimle niye görüşmek isteyecek? Niyetiyle seçtim kartları, başka siteden çektim; ama sanki yine aynı kartlar geldi. Bakmak istersen bakarsan sevinirim. :)
Gerci görüşmeyeceğimizi düşünüyorum ve aklımdan silmeye çalışıyorum; ama dayanamadım.
Ben 19.10.91
O 13.09.89

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-12-21-44-49-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 96
10lu acilim yaptim:
1. Kart: tilsim sekizlisi
2. Kart tilsim krali
3. Kart asa kralicesi
4. Kart kupa asi
5. Kart kupa prensi
6. Kart kilic ikilisi
7. Kart kupa beslisi
8. Kart kupa ikilisi
9. Kart asa dokuzlusu
10. Kart kilic sövalyesi
Oğlakla koç vallahi tam bir mucize benim gözümde. Neyse falınıza bakarsam sizin bir iş üzerinde uğraş verdiğiniz çıkıyor. Bir konuda emek sarfediyorsunuz. Kötü değil. Bu ilişkiniz için olur maddi anlamda olur kendinizi geliştirmeye çalıştığınız çıkıyor. Esmer bir erkek var burada. Olgun bir karakter. Maddi durumu iyi. Siz buğday tenli misiniz? Burada bu esmer erkeğin yanında buğday tenli bir kadın çıkıyor. Aralarındaki ilişki güzel. Temiz saf bir aşk olarak yansımış fala. Eşinizde m harfi var mı? Size gelecek bir haber var. Bu haber sizin için bir fırsat olacak ama siz kendinizi nedense korumaya almışsınız. Bu fırsatı tepeceksiniz. Sonrasında pişmanlığınız çıkıyor. Keşke yapmasaydım diyeceksiniz. Eşiniz neden çok yaralı çıktı bu falda bir savaş vermiş ama bu savaşı sanki kaybetmiş. Böyle darbe üstüne darbe almış olarak çıkmış. Bilemiyorum bir erkek daha var kumral hava grubundan olabilir. Bu erkek kaynaklı görnüyor. Sizin ilişkiniz bana olumsuz gelmedi. Aranızdaki ilişki tüm çatışmalara rağmen devam ediyor olarak çıkmış.

08/11/1995 doğumluyum karşı taraf 31/08/1997 doğumlu
tekrar bir araya gelecek miyiz yani karşı taraf bir adım atacak mı konuşmaya başlayacak mıyız iletişim olacak mı
ters şeytan
ters tılsım ikilisi
tılsım yedilisi
kılıç ası
ters asa iklisi
asa sekizli
asa prensli
kılıç sekizli ters
kader çarkı ters

Ya cok cok saskinim. Nasil bildiniz anlamadim. Cok tesekkür ederim.

Merhaba,
1. (Ters gelen) asa prensi
2. (Ters gelen) kupa beslisi
3. Asilmis adam
4. Kral
5. (Ters gelen) tilsim sekizlisi
6. Asa asi
7. Kilic dokuzlu
8. (Ters gelen) kilic asi
9. Kilic asi
10. Kupa prensi
Dogum tarihim 19.06.1978
Sorum: Bu yil cocuk sahibi olabilecek miyim?
Simdiden tesekkurleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…