10lu acilim yaptim:Kelt (10lu ) açılım yapmalısınız.
Doğum tarihleri ni unutmuşum şöyle bişey var ben karşımdakinin doğum tarihini bilmiyorum ama yaşı 32 benimki 25 5 eylülMerhaba.... banada yorum yaparmısiniz??
Biriyle arkada eş dost vasıtasıyla tanistirildik.1 ay kadar önce bi kere görüştük ikimize de biribirimizle tanışmamız için baskı vardı çocuk bunu kendi soyledi ben bunu tekrar dile getirince benim için artık öyle bir baski yok dedi tekrar geleceğini söyledi... şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu ama biz 2 hafta oldu hiç konusmuyoruz böyle olması beni çok sinirlendirdi sanki ben dünden razıyım
Bu durumu bir yorumlarmisiniz?
Evet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.
Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.
Kart eksik başka siteden çekin bence.bana da bakarsanız çok ama çok mutlu olurum, simdiden cok tesekkur ederim
sorum ise; bir yıla yakın suregelen ve çok mutlu oldugum bir ilişkim var tek bi sorun haric o da sevgilim iş bulamıyor malesef yuksek lisansını tamamladı bu donem ancak dediğim gibi bir turlu kısmet olmuyor
benim doğum tarihim 12 temmuz 1995, onun ki ise 8 subat 1988
is bulabilicek mi ve ne zaman, nasıl bi iş?
ben tekrar kart çeksem kızar mısın beybi:)Kart eksik başka siteden çekin bence.
Merhaba falınızda üç hafta öncesinde yaşanmış bir ayrılık yada üzüntü görünüyor. Bana göre ayrılık yaşamışsınız. Gelen bir diğe kart ise barışma teklifi ya gelmiş ya da gelmek üzere. Karşı taraftan gelecek bir adım gözükmekte. Bu ilişkide sanki ayrılan taraf sizmiş gibi duruyorsunuz. Eğer siz değil o ayrıldı ise sizin "madem öyle bende kendi yoluma bakarım" dediğinizi söyleyebilirim. Her ne kadar üzülmüş olsanız da bu ilişkinin bitişini kabul etmişsiniz. Fakat karşı taraf ise sizi ikna etme çabasında. Sanki ince ince yavaş yavaş sizi ikna etmeye uğraşacak. Bir seferde "tamam hadi barıştık" değilde zaman içerisine yayarak sizinle birlikte olma isteğini dile getirecek. Sizin bir tartışmanız olmuş bu kişiyle. Öyle hafif bir tartışma da değil. Bildiğiniz kavga edilmiş. Ve iki taraf kendisini sineye çekmiş. Dinlenmeye almış. Çünkü iki tarafta üzülmüş. Sizin tekrar bir başlangıcınız olacak. İki tarafta bunu istemekte. Çünkü iki kişi de üzgün çıkıyor kartlarda. Belki siz bir nebze daha fazla. Sırtımdan vurdu beni der gibisiniz. Yine de çıkan son iki kart bana ikiniz arasında bir barışma ve bu barışma neticesinde her şeye yeniden başlama durumunu söylemekte. Mutlu da olacağınız çıkmakta. Falınız bu kadar.Merhabaa :) Rica etsem, özel hayatım ilişkim ve geleceği hakkında yorum yapar mısın? 17 kasım 97 akrep burcuyum/ o da 92 mayıs 7 boğa
Yok canım niye kızayım. Tabi ki çekebilirsin.ben tekrar kart çeksem kızar mısın beybi:)
çok teşekkür ederim , birkaç hafta önce bir kavgamız olmuştu fakat ertesi gün barıştık :)Merhaba falınızda üç hafta öncesinde yaşanmış bir ayrılık yada üzüntü görünüyor. Bana göre ayrılık yaşamışsınız. Gelen bir diğe kart ise barışma teklifi ya gelmiş ya da gelmek üzere. Karşı taraftan gelecek bir adım gözükmekte. Bu ilişkide sanki ayrılan taraf sizmiş gibi duruyorsunuz. Eğer siz değil o ayrıldı ise sizin "madem öyle bende kendi yoluma bakarım" dediğinizi söyleyebilirim. Her ne kadar üzülmüş olsanız da bu ilişkinin bitişini kabul etmişsiniz. Fakat karşı taraf ise sizi ikna etme çabasında. Sanki ince ince yavaş yavaş sizi ikna etmeye uğraşacak. Bir seferde "tamam hadi barıştık" değilde zaman içerisine yayarak sizinle birlikte olma isteğini dile getirecek. Sizin bir tartışmanız olmuş bu kişiyle. Öyle hafif bir tartışma da değil. Bildiğiniz kavga edilmiş. Ve iki taraf kendisini sineye çekmiş. Dinlenmeye almış. Çünkü iki tarafta üzülmüş. Sizin tekrar bir başlangıcınız olacak. İki tarafta bunu istemekte. Çünkü iki kişi de üzgün çıkıyor kartlarda. Belki siz bir nebze daha fazla. Sırtımdan vurdu beni der gibisiniz. Yine de çıkan son iki kart bana ikiniz arasında bir barışma ve bu barışma neticesinde her şeye yeniden başlama durumunu söylemekte. Mutlu da olacağınız çıkmakta. Falınız bu kadar.
Tekrar çektim:)Kart eksik başka siteden çekin bence.
Sizin bir olaynız var. Adli bir olay da olabilir. Size yapılmış bir haksızlıkta. Neticesi sizin lehinize olacak. Bu olayın sonuçlanması ile kaderinizde olumlu bir döngüye gireceksiniz. Bir kadın var. Büyüğünüz. Biraz kibirli bir kadın. Yanında bir erkek ona göre daha genç bir erkek. Su grubundan yada hava grubundan olan bir erkek. Bu erkek bu kadına karşı hassas davranıyor ve sanki o kadın bu erkeği etkiliyor. Eşiniz bir yerden bir şey bekliyor olarak çıkmış. Bir para ya da bir iş öyle bir şey bekliyor sanki. Sonrasında daha atik davranacak. Şimdi taşınma soruna cevap veren kart araba kartı ters dönmüş. Önümüzdeki bir kaç ay taşınma durumunuz yok. Zor görünüyor. Bi kaç sefer böyle adımlarınız olmuş ama cesur davranılmamış. O yüzden kalmış öyle bir süre daha aynı yerde olacaksınız.bir de sizin kartlarınızda bir tartışma görünüyor.ve bir bitiş bir veda durumu hakim. Sizin içten içe üzüldüğünüz şeyler var. Üç kayıp çıkıyor. Belki üç kere bu mevzu oldu ama bir türlü taşınamadınız o üç evi kaçırdınız gibi. Üç şeye üzülüyorsunuz. Önünüze 2fırsat daha gelecek ama yine olmayacak diyor kartlarınız. Bu kadar falın1- Kader carkı
2-adalet
3-(trrs gelen) azize
4-(ters gelen) kupa sovalye
5-asa ikilisi
6-kılıc sovalye
7-(ters gelen) savas arabası
8-kupa sekizlisi
9-olum
10-asa beslisi
Suanda oturdugum ev kucuk yenı bır eve tasınabılecekmıyım? 08.01.1991
Oğlakla koç vallahi tam bir mucize benim gözümde. Neyse falınıza bakarsam sizin bir iş üzerinde uğraş verdiğiniz çıkıyor. Bir konuda emek sarfediyorsunuz. Kötü değil. Bu ilişkiniz için olur maddi anlamda olur kendinizi geliştirmeye çalıştığınız çıkıyor. Esmer bir erkek var burada. Olgun bir karakter. Maddi durumu iyi. Siz buğday tenli misiniz? Burada bu esmer erkeğin yanında buğday tenli bir kadın çıkıyor. Aralarındaki ilişki güzel. Temiz saf bir aşk olarak yansımış fala. Eşinizde m harfi var mı? Size gelecek bir haber var. Bu haber sizin için bir fırsat olacak ama siz kendinizi nedense korumaya almışsınız. Bu fırsatı tepeceksiniz. Sonrasında pişmanlığınız çıkıyor. Keşke yapmasaydım diyeceksiniz. Eşiniz neden çok yaralı çıktı bu falda bir savaş vermiş ama bu savaşı sanki kaybetmiş. Böyle darbe üstüne darbe almış olarak çıkmış. Bilemiyorum bir erkek daha var kumral hava grubundan olabilir. Bu erkek kaynaklı görnüyor. Sizin ilişkiniz bana olumsuz gelmedi. Aranızdaki ilişki tüm çatışmalara rağmen devam ediyor olarak çıkmış.10lu acilim yaptim:
1. Kart: tilsim sekizlisi
2. Kart tilsim krali
3. Kart asa kralicesi
4. Kart kupa asi
5. Kart kupa prensi
6. Kart kilic ikilisi
7. Kart kupa beslisi
8. Kart kupa ikilisi
9. Kart asa dokuzlusu
10. Kart kilic sövalyesi
Ya cok cok saskinim. Nasil bildiniz anlamadim. Cok tesekkür ederim.Oğlakla koç vallahi tam bir mucize benim gözümde. Neyse falınıza bakarsam sizin bir iş üzerinde uğraş verdiğiniz çıkıyor. Bir konuda emek sarfediyorsunuz. Kötü değil. Bu ilişkiniz için olur maddi anlamda olur kendinizi geliştirmeye çalıştığınız çıkıyor. Esmer bir erkek var burada. Olgun bir karakter. Maddi durumu iyi. Siz buğday tenli misiniz? Burada bu esmer erkeğin yanında buğday tenli bir kadın çıkıyor. Aralarındaki ilişki güzel. Temiz saf bir aşk olarak yansımış fala. Eşinizde m harfi var mı? Size gelecek bir haber var. Bu haber sizin için bir fırsat olacak ama siz kendinizi nedense korumaya almışsınız. Bu fırsatı tepeceksiniz. Sonrasında pişmanlığınız çıkıyor. Keşke yapmasaydım diyeceksiniz. Eşiniz neden çok yaralı çıktı bu falda bir savaş vermiş ama bu savaşı sanki kaybetmiş. Böyle darbe üstüne darbe almış olarak çıkmış. Bilemiyorum bir erkek daha var kumral hava grubundan olabilir. Bu erkek kaynaklı görnüyor. Sizin ilişkiniz bana olumsuz gelmedi. Aranızdaki ilişki tüm çatışmalara rağmen devam ediyor olarak çıkmış.
Evet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.
Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?