Merhabalar...
Sevgilime göre biz sürekli tartışıyoruz. Ona kalsa hiç tartışmayalım istiyo, her şey her zaman güzel gitsin istiyo ama olmuyo. İster istemez ufak tefek tartışmalar çıkabiliyor. Kimin ilişkisi her zaman güzel gider ki? Elbet tartışmalar olur. Dün bi konudan tartıştık ve bana "bak gördün mü gene tartıştık, tartışmıyoruz diyosun, bu da sana kapak olsun" dedi.
çok ağırıma gitti açıkcası. Bense en son ne zaman tartıştığımızı hatırlamıyorum bile...
Onda bu fikri değiştirmek için ne yapıcam bilmiyorum. Günlerdir ne güzel konuşuyorduk. Birbirimize güzel sözler söylüyorduk sürekli, o günleri görmüyor ama bi kere tartışınca bütün güzel günlerin önüne geçiyor sanki...
Canım çok sıkkın ...
Bu arada anlaşmazlık olduğunda sesimizi yükseltmeyiz aynı konuşuyo gibiyizdir. Bazen yanlış sözlerimiz oluyor tabi ama uzatmıyoruz bana göre. 1. telefon konuşmasında anlaşamadıysak 2.sinde mutlaka anlaşırız...
Sorun nedir anlamıyorum...
Rutin bir ilişki işte...
Tartışma sayınızdan çok tartışmalarınızın konusu ve temelinde ki neden önemli...
Tartışmalarınız ikinizin yapısı gereği mi yoksa bir konuda gereksiz inatlaşmalar sonucunda mı zıtlaşma oluyor, öncelikle bunu çözmelisiniz.
Ayrıca erkek arkadaşınız takacak "kapak" bulacağına, "eee,ne yapalım" a cevap bulsa daha makul olurdu...Bu yaklaşımı sizi kırmış,sizde elbet haklısınız...
Acaba birşeyleri yoluna sokmak istiyormu , yoksa kapakta taktı ne de olsa; battı balık yan gider; bizimkide gitmiyor,sürekli tartışıyoruz hesabı o da mı gitmenin çözüm olduğunu düşünüyor.
Dediğim gibi, önce suçlamalardan ve alınmalardan uzak başbaşa konuşmanız, çözümlemeniz lazım.
Bende sürekli kötü olduğunu düşünücek ne var onu anlamıyorum işte. bende anlamıyorum...
sürekli gül gibi geçinip gidelim istiyo. mümkün müdür bu?
hemen ilk tartışmada da diyeceğini dedi işte.
bende ne yapsam anlamadım tartışıyoruz işte, en sonunda git bi başkasını bul eminim hiç tartışmazsınız diye laf sokucam o olucak
bende ortada sorun göremedim cnm.
her ilişkide yaşanan önem arzetmeyen hatta ilişkiyi besleyen şeyler işte:)
olmazsa olmaz..:97:
Sorun zaten; sorunsuz kavgalar...
Anladığım kadarıyla gereksiz bir zıtlaşma, kutuplaşma var...
Ortada bir tartışma varsa ve gereksiz uzuyorsa, iki tarafında suçu vardır o halde...
Sorunu çözecek olan yine sizlersiniz, olmuyorsa da bir takım şeyleri zorlamanın anlamı yok...
Tek taraflı olmaz bu tür şeyler, yoksa incinen taraf yine siz olursunuz...
Yaşı küçük sanırım kendisinin...
Hiç mi ilişki tecrübesi yok acaba?
Sanki hayal dünyasında yaşıyor gibi...
Çok garip bence...
21 yaşında...
benden öncede doğru dürüst ilişkisi olmamış...
şöyle söyliyim askere gittiği ilk dönemler uzaklıktan ve konuşamamaktan biraz fazla tartıştık. o zaman sesimizin yükseldiği zamanlarda oldu. bir süre önce de sesimizi yükseltmeyelim, bağırıp çağırmayalım, birbirimizi hemen yargılamayalım. bir sorunumuz varsa çözüm yolu bulalım dedik. bu fikri o öne sürdü zaten.
ikimizde zıtlaşıyoruz sanırım, altta kalmamaya çalışıyoruz.
genelde de tartışmalarımız basit konularda oluyo. onun söylememesi yada yapmaması gereken bişey oluyo. ben sinirlenince mutlaka o da hemen savunmaya geçer. yada hep ben bişey buluyo olabilirim. ama bende tartışma heveslisi değilim ki. kalkıp bana saçma sapan bişey söylüyo sonra bende bişey diyince al işte ne duruma geliyoruz.
sonra özür dileniyo geçiyo gidiyo aradan 2-3 hafta zaman geçiyo bişey daha oluyo tartışıyoruz sonra al işte gene tartıştık kapak oluyo
Belli...
Büyümesi için büyük özveri gerek...
O halde, yani en azından göründüğü kadarıyla tartışmalarınız yapınız gereği oluyor...
Normalde bir taraf baskın, diğer taraf daha soğukkanlı olunca dengeleme yapılabiliyor, ama iki baskın karakter olunca incir çekirdeğini doldurmayacak sudan sebeplerle ilişki yozlaşabiliyor...
"Bir tarafın alttan alması" olayı sizin için kalıcı ve yapıcı bir çözüm olmayacaktır...
Bu durumda birbirinizi değiştirmeye çalışmak değilde, olaylar karşısındaki kendi tutum ve tavrınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Tabi bu da belli bir özen,anlayış ve hoşgörü gerektirir... Bunda erkek arkadaşınız ne kadar başarılı ve yapıcı olur,bilemem.
Belirttiğim gibi, tek taraflı olmaz bu tür dengelemeler. İki tarafında kendi baskınlığını törpülemesi lazım.
Zordur, ama denenmelidir... :82:
ay biz kedi-köpek gibiyiz 1 gün tartişmayınca kendimi eksikli hissediyorum
gözünün üstünde kaşın var diye estirdiğimi bilirim,
hem ne demis Levent Yüksel
'şiddetin ne hoş,ne güzel şevkatin..sevdikçe sevesim geliyo'
ay biz kedi-köpek gibiyiz 1 gün tartişmayınca kendimi eksikli hissediyorum
gözünün üstünde kaşın var diye estirdiğimi bilirim,
hem ne demis Levent Yüksel
'şiddetin ne hoş,ne güzel şevkatin..sevdikçe sevesim geliyo'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?