Öncelikle son notu düşmene gerek yoktu canım bu durumda zaten aldatma gibi bir sonuç çıkarılamaz ama tabi ki herkes başka düşünür orası da ayrı.
Bence erkek arkadaşının sürekli evli bir çiftin evine gidip gece 12-1 lere kadar kalması bana göre normal değil.Ki eminim senden çok sevgilinin arkadaşının eşi daha fazla rahatsız oluyordur ve kavga ediyorlardır öyle düşünüyorum.Bence ciddi ciddi anlat evli çiftin evinde geceye kadar oturulmaz her akşam gidilmez kadın rahatsız oluyordur belli etmiyordur vs diye mesela örnek ver biz evlenince aynısı olsa benim hoşuma gitmezdi diye.
Söyledim ama kız rahatsız olsa bunu saklayacak biri değil. O da diyo ondan bir olumsuzluk görsem gitmem zaten diye. Ya ben gitmesine birşey demiyorum gidersin ayda bir sohbet muhabbet oturursun tamam ama biz sevgiliyken sık görüşünce konuşcak birşey olmuyo da milletle ne konuşuyosun bu kadar memleketi mi kurtarıyolar anlamadım.. Şu da var sadece sevgilim değil diğer arkadaşlarda mesela geçen gitmişler oyuna başlamışlar (batak mı okey mi her neyse) sabah 6 ya kadar. Hatta bu yakınlar da gene oynıcakmış aynı kişiler ve bu kez canım sevgilim! de gidicek. Böyle bir çift yani ama onlar çağırıyo diye de illa gitmen mi lazım?
O evin hanımını düşünemiyorum..
Evi kahvehaneye çevirmişler.. Tam kovulmalık..
Hayırlı geceler.
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Kesinlikle etik olarak doğru değildir,yeni evli çiftlerin evinde bu kadar kalmak,üstüne her gece. Oturup konuşmanız lazım bu konuyu,ciddi ciddi,lakin gürültü yapmadan,sakin bir şekilde. En çok ta bu vazife sizin üzerinize düşer,ki,kadın olgunluğu ve taktiğiyle,erkek arkadaşınıza durumun rahatsız edici olduğunu mutlaka anlatmanız lazım. Yalnız dikkat edin,Kaş düzelteyim derken,göz çıkarmayın,çünkü erkeklerin üzerine gidersen,inadına beterini yapar özelliği vardır.
şunu açıklayayım yanlız oynayanlardan biri de o evin hanımı. Atıyorum okeyse o eşiyle oluyo hani o hizmet edio arkadaşları oynuyo gibi durum yok.
sorun burda malesef.. Ona gitmemesinin daha doğru olduğunu açıklayacak uygun cümleleri bulamadığımdan tatışıyoruz. Rahatsız oluyorum diyorum rahatsız olduğun ne diyo? malesef erkekler bayanların gözüyle bakamıyolar
şunu açıklayayım yanlız oynayanlardan biri de o evin hanımı. Atıyorum okeyse o eşiyle oluyo hani o hizmet edio arkadaşları oynuyo gibi durum yok.
sorun burda malesef.. Ona gitmemesinin daha doğru olduğunu açıklayacak uygun cümleleri bulamadığımdan tatışıyoruz. Rahatsız oluyorum diyorum rahatsız olduğun ne diyo? malesef erkekler bayanların gözüyle bakamıyolar
Tabiki gidecek canımda gecelere kadar ne buluyorlar ki .o zaman diyecek tek bir şey var sevgilinizin arkadaşı ve eşi çok rahat insanlar ne demek bir erkeğin erkek arkadaşlarını eve çağırıp sabahlara kadar oyun oynaması eşi ne yapıyormuş o zaman Allah aşkına kuzu kuzu yatağında uyuyor muymuş ne garip evlilik.
siz değil de o gittiği arkadaşı rahatsız olmalı ya neyse.. evli adam evine geç saatte erkek arkadaş çağırmamalı bana ters.. kendi görüşsün.. eşi ile beraber tek erkeği ağırlamak bence manasız.. siz gidemiyorsunuz sanırım.. bence yarın öbürgün sorun çıkacak ve erkek arkadaşınız zaten gitmeyecek bir daha.. inş. çıkmaz ama zor..
bence de 'garip'ler bazı konularda. tamam iyi niyetliler de bu kadarı da gereksiz. Geçen gittiğinde sordum kızın uyuduğunu söyledi çıldırdım burda ama gene olabildiğince sakin olarak kız orda uyurken onların hala oturmasının(bir arkadaşı daha varmış erkek o da ) doğru olmadığını söyledim sadece bi de tavır aldı bu yüzden böyle dedim diye.
Evet malesef ben onun kadar zırt pırt gidip duramıyorum. zaten evli olsak beraber hariç bir durum olmadıkça gidemez ,birlikte de sürekli gitmem zaten. Çok yakın arkadaşlar ama dediğim gibi orası babanın evi değil evlisin, karın var sürekli çağırmak yada çağırılıyorum diye gitmek niye?
ne söylemeliyim de vazgeçirmeliyim bir bilsem..
Evin hanimi bir kac gune kalmaz posta koyar esine sevgilini cagiramaz simdi bir heves evim var diye topluyo arkadaslarini da evin temizligi yemegi her aksam misafir agirlamasi kavgaya neden olur icini ferah tut
O ne be benmı yanlış anladım evli çiftin evi gırgırhaneye donmuş. Yaw gidersin ama cıftlı gidersin. Ben erkek olsam erkek arkadaşlarımı toplucam eve karımı kıskanırım la. Yok bacım bize gore degıl. O bayanla konuş eşiyle konuşsun burdaha oyle munasebetsiz davet yapmasın. Yada kadında surekli kız arkadaşlarını davet etsin sabahlara kadar sizde gidin. Bakalım o zaman ne olacak
o zaman şöyle de biz evlendiğimizde sende evimize erkek arkadaşlarını çağırıp gecelere sabahlara kadar oyun oynaman normal mi olacak de sizin evliliğinizde olduğunu düşünsün bu durumun..
Evin hanımına diyecek bir şey bulamıyorum. Böyle bir durumun nesi hoşuna gidiyor acaba da böyle eğleniyor onlarla... Siz bu adamla evlenirseniz ileride eviniz böyle kahvehaneye dönebilir, dikkatli olun.
Aha durum vahim desene güzelim?
Evin hanımında suç.
Sen iyisi,o hanımla oturup konuş,bu durumun hoş olmadığını ve senin rahatsız olduğunu direk söyle,hiç çekinme. Çünkü bu durumu kurtarsa kurtarsa,o hanım kurtarır. Yoksa meselenin çözülmesi zor.
Ya da bir başka variant olarak,kendinin de orada bulunacağını bundan sonra söyle,kati bir tavır koy ortaya.
Bende ilerde evimize eşimin arkadaşları gelsin isterim ama o saatlerde değil hani herşeyin bi ölçüsü adabi var yeri geldiğinde bende katilirim oynarim ederim ama bi sure sonra evimize erkek girip cikmasindan rahatsız olurum erkek arkadasinizi sert b i dille uyarin gerekirse bi kaç gün konuşmayin en son baktiniz geliyor düzgünce sakince ben rrahatsız oluyorum bizim huzurumuz bozuluyor onlar neden benle olan huzurundan mutluluğundan agir basiyor diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?