tartışmaktan yoruldum :( bir yorum lütfen..

Bu erkeklerdeki arkadaş merakliligi nedir bilmiyorum benim erkek arkadasim her aksam arkadaşlarıyla cikiyo izin veriyorum ama istemeye istemeye hafta sonu yine cikicakmis hep yorgunluğunu iyi gelmelerini felan soyluyo ama bana iyi gelmiyor ben onu nasil dinliyosam o da dinlicek banane sinir oluyorum gerekirse kendimi yirtcam gitmesine izin vermicem sizde yapin

ona söyledim hem de daha bu akşam. illa anlaman mı lazım ben istemiyorum yetmez mi? ben sen rahatsız oluyorum diyince yapmıyosam sende yapmayabilirsin dedim ama yok. İlla mantığı alıcak en son beynini açık ben tıkıcam o mantığı da neyse ki biz yıllardır beraber olan bir çiftiz yeni de tanımıyosun beni rahatsızım diyosam sana vardır birşey dimi? illa o çiftden biri daha doğrusu kadın tavır yapıcak ki gitmicek..

haklısınız bu sefer sevgilimle de daha ciddi tartışabilirim. Bazen birşeyin anlaşılması için karşındakine yaptığını yapmak lazım sanırım.bunu da düşünmüyo değilim. onlar daha evliliğin ne kadar ciddi bir kavram olduğunun farkında değiller bence. Gez toz, evimiz var arkadaşlar gelsin gitsin ne güzel durumundalar çift olarak.. çocuğu arıyo mesela binbir ısrar bende duyuyorum gelinde gelin ya bir ara eşine sor diye biz diyoruz da öyle soruyo eşine. Hadi erkek o anlamaz diyelim ya sen bayan olarak eşine müdahale et yok sabahdan akşama oturup yesin içsin konuşsunlar ..

Aynen..
Bu sefer adın zaten şüpheciye,kıskanca falan çıkacak.. Madem yakın arkadaşlar yüzyüze de bakacaksınız.. Bu imaj ömür boyu üzerinde kalacak..
Ben olsam farklı bir yol izlerdim..
Kadınla bu konuyu asla konuşmazdım.. Hatta gördüğümde kadını, ay bizimkileri evde toplaman harika, en azından nerede olduklarını biliyorum içim çok rahat ediyor.. Hizmet de var tabi onların da işine geliyor der kinayeli gülerim. :) Ki kendini kullanılıyor sansın.. :)
Sevgilime taş atardım, hatta kaya parçası..
Ne bileyim ahlakla ilgili bir laf mı etti, bir görüş mü bildirdi. Ay bunu yeni evli çiftin yanında sabahlayan adam mı söylüyor bırak Allah aşkına ya gibi şeyler.. :)
Ya da kıskançlıkla ilgili bi konu mu, senin arkadaşın gibi ol, karın varken eve adamları topla of azıcık rahat ol tatlım falan derim.. :)
Ne bileyim, senin de arkadaşların pek geniş falan der vururdum onu.. :)
Ay sizi dışarıdan gören de, ayıp bişey yapıyor sanır o ne öyle kadın olan evde böyle mi olunur erkek erkeğe, Allahtan ben seni biliyorum falan derdim.. :)

İçini soğuturdum.. Hemen olmasa bile 1-2 ay içerisinde kesin işe yarayacaktır. :)
Ama sinirlenmemen lazm.. Oraya gittiği için hiiç rahatsız değil gibi olman lazım.. :)

Benim tavsiyem,bir keresinde katlı grupa. Gözlemle durumu,ondan sonra kararını vermen kolay olacaktır.
Allah yardımcın olsun.

o gruba katıldım zaten beraber de gittik sohbet muhabbet vakit geçiriyosun tamam ama sürekli de olmaz sıkıntım burda. yani şöyle söylim ben size, bunlar önceden kahveye giderlerdi evlerinin civarında 12-1 e kadar oynarlardı hele de yazın bazen 2-3 e kadar farklı bir durum yok gittiklerinde de. Sevgilimin, erkeklerin algılıyamadığı orası artık arkadaşlarının evi değil karısıyla arkadaşlarının evi olduğu. Kadın da birşey demedğinden hatta aksine buyurun gelin dediğinden gidiyolar işte. kızın birde burada arkadaşı yok hep eşinin çevresi ama onlarda da başka evli yok ki eşiyle gelsin otursun 11-12-1 e kadar haliyle o saatlerde sadece erkekler gidiyo oturmaya.

kendini yırtsanda o gider sen sinir olduğunla kalırsın canım. banada bişey olunca yorgunum başım ağrıyo diyo ama arkadaşlarıyla olunca hiç ağrımaz biyerleri.. diyorum ya bazen en iyisi kısasa kısas yapmak.. o mesela tatile gidicem , şuraya buraya gidicem diyodu, şimdiye dek ben yazları hep çalıştığımdan tatil planı kalıyodu ama iki yazdır benimde gitme imkanım var o yüzden tatil işini hiiç açmıyo. bende arkadaşlarımla 11-12 ye kadar çıkabilirim sık olmasada o yüzden ben gidiyorum dediğinde biliyoki inatlaşırsa ben de gidebilirim susuyo o yüzden

akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler hiç aklıma gelmemişti bunlar haklısın zaten ne zaman sinirle söylesem hiç takılmadı ne zaman sakinlikle yaptırsam işimi gördürdüm çoğu kez ama bu konuda sakin olamadım malesef.. mesela bugün yarın gidicek o da sabahlıcaklar beraber .. biraraya gelince ben ara ara yeri geldikçe lafımı söylerim gülerek çekilirim o zaman görürüm onu.. çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
gerçekten çok sinir bozucu bir şey. benim erkek arkadaşımda x abisi var ona gider ya adam gelmiş 35 yaşına ne işin var senin onun evinde ne buluyosun konuşucak anlamıyorum her gece arka arkaya. valla canım ben de çok konuşuyorum, laf sokuyorum, bazen alttan alıyorum bazen kavga ediyorum ama DEĞİŞMİYO!! çünkü at gözlüğünü takmış gözüne ona göre normal ya bana göre de normal olması lazım eğer değilse sorun bendedir. ya buna alışıcaksın hiç değilse nerde olduğunu biliyorum diceksin (ben artık öyle yapmaya başladım) ya da her seferinde kavga ediceksin huzurun bozulcak

Ben bir zamanlar kendimi çok ezdirirdim..
Annem de, lafın iyisi şakayla söylenir diye diye beni yola getirdi. :))
Gelişmeleri yazarsın..

ay ben bunu yapıyorum ama her seferinde acaba benim çevrem olmasa kiminle uğraşıcaksın kime laf sokucaksın diyo inşallah konu sahibinde işe yarar umarım benimki kadar öküz değildir

Amma abartılmış konu ; ben de evliliğimin ilk yılında üniversiteden bir arkadaşımı davet ediyordum eve. Haftasonları dışarı çıktığımızda da genelde beraber oluyorduk. Gayet güzel eğleniyorduk. Genç yaşlarda bu kadar detay düşünülmez , harala gürele yapılır bazı şeyler. Sevgilinizin eşi yada kendisi uygun olmayan zamanlarda söylerler kendisine , sizin rahatsız olmanızı ise hiç anlamadım . Ne yapıyorlar diye merak ediyorsanız siz de gidin birkaç kere , nasıl davranacağınıza ona göre karar verin.

ay ben bunu yapıyorum ama her seferinde acaba benim çevrem olmasa kiminle uğraşıcaksın kime laf sokucaksın diyo inşallah konu sahibinde işe yarar umarım benimki kadar öküz değildir

Seninki fenaymış..
Acaba çok mu belli ediyorsun ki.. ://
Genelde kahkaha arasında söylediğim için laf çarptığımı bile geç anlıyo benimki Hııı oluyo.

Benim canim okuzum sagosun yilbasinda öyle birşey yapmaya kalkti gitme dememe rağmen gitti sonradan hep aradi acmadim çok sinir olmuştum sonra aramalari durdu bi saat felan sonra yine aradi meğer milleti toplamis onun beni çok sevdiğini bagircaklarmis hep beraber tabi ben yine acmadim sonrada o sap gibi kalmis bana halen kizar ohh olsun dedim gir arkadaslarinla sen yeni yila ben kimim ki dedim kaç gün soğuk oldum bana dediki çok profesyonel trip aticisin istediğini yaptiriyosun dedi benimki aynisini ben yaparsam kiyamet kopar kavgadan cikamayiz ondan aynisini yapmayarak ayri bi tokat misali oluyor ona inşallah gitmez isteyen çok yorulduğunu soyluyo buyuk ihtimalle onu kullanacak bende benle cik o zaman millete gerek yok dicem bakalim

Son düzenleme:
Seninki fenaymış..
Acaba çok mu belli ediyorsun ki.. ://
Genelde kahkaha arasında söylediğim için laf çarptığımı bile geç anlıyo benimki Hııı oluyo.

tam cin göz ay yapıyorum da rahatsız oluyorum canım ben napıyım o da birazcık sözümü dinlesin gönlümü yapsın bende tutarım çenemi

bu sefer bende kahkaha arasında söyliyim belki onunda geç düşer de anlar diye umutt ediyorummmm

vallahi şu erkeklerin arkadaş merakını çözdüğüm gün mutlu olduğum gün olucak

Dan dan çarpıyon dimi lafları adama

Dan dan çarpıyon dimi lafları adama

ay biracık öyle yapıyorumm ama gerçekten sinirlerim bozuluyo ya bazen diyorum ki tut çeneni kızım konuşma bişey olmaz diyorum ama hırsıma yeniliyorum hayırrr o böyle yapamazzzz diye o da artık içimden gelerek bişeye tamam desem bile inanmıyo sen yine kızmışsındır da belli etmiyosundur diyo

ama sen şanslısın bak seninki laftan anlıyomuşş darısı başımaa

İlk zamanlardaki girdiğim krizleri görsen. Yontuldu diyecem ağır kaçacak..

evet aynen sorun heep ben de. ama ben gitsem arkadaşıma böyle saat kaç oldu eve gitmicek misin diye bir ton msj atıyodu unutuldu onlar demek hatırlatmak lazım

Ben bir zamanlar kendimi çok ezdirirdim..
Annem de, lafın iyisi şakayla söylenir diye diye beni yola getirdi. :))
Gelişmeleri yazarsın..

yazarım tabi bana da annem hep söyler ama icraatta sıfırım malesef bu kez kararlıyım denicem. gitsin sabahlasın alsın boyunun ölçüsünü bakalım kaç karış uzucak? bide oynanacak oyunlar hep eşli sen napıcan yanda mı oturcan dedim de ona bile bi tavır aldı

Herkesin kendi görüşü tabiki ama ben ne eşimin ne de kendi arkadaşlarımı haftanın 2-3 günü akşam 9-10 dan gece 12-1 e kadar bazen sabahlayıp oyun oynıcak kadar çağıramam. o kadar rahat görüşlü değilim ben. Bazı şeyler abartılmamalı diye düşünüyorum. farkındaysanız sorun gitmesi değil sürekli çağırılması, onunda gitmesi ama bu da sizin görüşünüz tabiki..

vallahi şu erkeklerin arkadaş merakını çözdüğüm gün mutlu olduğum gün olucak

İnşallah ama şöyle de birşey var erkeklerin muhabbeti ayri oluyor erkekler stres atiyo hele stresli bi isteyse bayanla beraberken pek öyle olmuyor çok rahat olmuyorlar ama abartmaninda anlami yok sonuçta dozunu ayarlamalari lazim artik yalniz değiller

İlk zamanlardaki girdiğim krizleri görsen. Yontuldu diyecem ağır kaçacak..

ben ilk zamanlar dışarı çıktığında duvarları yumrukluyodum ama insan zamanla değişiyo ya biz 3.senemize girdik bi 3 sene sonra daha akıllı uslu bir sevgili olabilirim diye düşünüyorum

olsun yola getirmişsin kendinle gurur duymalısınnnn

anlamıyolar canım anlamıyolar ben de konu sahibine onu söylemeye çalıştım ya kendileri istemedikçe değişmez bunlar çözüm evlilikte diye görüyorum belki o zaman yalnız olmadıklarını daha iyi anlarlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…