yazarım tabi bana da annem hep söyler ama icraatta sıfırım malesef bu kez kararlıyım denicem. gitsin sabahlasın alsın boyunun ölçüsünü bakalım kaç karış uzucak? bide oynanacak oyunlar hep eşli sen napıcan yanda mı oturcan dedim de ona bile bi tavır aldı
ben ilk zamanlar dışarı çıktığında duvarları yumrukluyodumama insan zamanla değişiyo ya biz 3.senemize girdik bi 3 sene sonra daha akıllı uslu bir sevgili olabilirim diye düşünüyorum
olsun yola getirmişsin kendinle gurur duymalısınnnn
evet aynen sorun heep ben de. ama ben gitsem arkadaşıma böyle saat kaç oldu eve gitmicek misin diye bir ton msj atıyodu unutuldu onlar demek hatırlatmak lazım
yazarım tabi bana da annem hep söyler ama icraatta sıfırım malesef bu kez kararlıyım denicem. gitsin sabahlasın alsın boyunun ölçüsünü bakalım kaç karış uzucak? bide oynanacak oyunlar hep eşli sen napıcan yanda mı oturcan dedim de ona bile bi tavır aldı
Herkesin kendi görüşü tabiki ama ben ne eşimin ne de kendi arkadaşlarımı haftanın 2-3 günü akşam 9-10 dan gece 12-1 e kadar bazen sabahlayıp oyun oynıcak kadar çağıramam. o kadar rahat görüşlü değilim ben. Bazı şeyler abartılmamalı diye düşünüyorum. farkındaysanız sorun gitmesi değil sürekli çağırılması, onunda gitmesi ama bu da sizin görüşünüz tabiki..
Çok iyi demişsin valla..
İnşallah şu gitme olayını düzene sokar yaa..
Bizde 3ü bitirdik..
Çok da gelmese, azıcık imana geldi tabi..Oy buna da şükürler olsunn.. Ağlancak halimize gülüyoruz..
doğru söyledin valllaama onlarsızda yapamıyoruz herşeye rağmen çok seviyoruz öküzcükleriiii
İnşallahama şöyle de birşey var erkeklerin muhabbeti ayri oluyor erkekler stres atiyo hele stresli bi isteyse bayanla beraberken pek öyle olmuyor çok rahat olmuyorlar ama abartmaninda anlami yok sonuçta dozunu ayarlamalari lazim artik yalniz değiller
anlamıyolar canım anlamıyolar ben de konu sahibine onu söylemeye çalıştım ya kendileri istemedikçe değişmez bunlar çözüm evlilikte diye görüyorum belki o zaman yalnız olmadıklarını daha iyi anlarlarrr
diyorum ya bunların geçtiğimiz bir iki yıla kadar kahve de sabahlamaları da vardı hatta buluşmalar bile ona göre ayarlanırdı. Dozunda bir eğlenceleri yok malesef çocuklardan farkı yok anlat anlat nato kafa nato mermer yani :)
ayynen öyle.. okuduysanız söyledim de zaten sana anlatamam şu an bayan olman lazım ama rahatsızım diyoru yok ne varmış da sanki birşey mi yapıyomuş da arkadaşında oturuyomuş da .. yahu bu adam evli !!! karısı rahatsız mı oluyomuşta muşta... içimden Allah biliyo ya geçen evlenince görüşücez oluyo çoğu kez.. hayal kuruyolar yok pes partileri yapcaklarmışmışta bilmem neymişte ben kendmi tutamayıp diyorum çok hayal kurma hüznün çok olmasın diye
Çok iyi demişsin valla..
İnşallah şu gitme olayını düzene sokar yaa..
Bizde 3ü bitirdik..
Çok da gelmese, azıcık imana geldi tabi..Oy buna da şükürler olsunn.. Ağlancak halimize gülüyoruz..
bak ben sana bişey söyliyim. benimki arkadaşlarının yanında benim telefonlarımı falan genelde duymaz mesajlara geç cevap verir neymiş arkadaşlarına ayıp olurmuş neyse ben alıştım artık zaten sinirlenmiyorum bileamaaaa söz konusu benim arkadaşlarım olunca beyefendi arar mesajlarına geç cevap veririm rahatsız ediyosam söyle bak neyse ben mesaj yazmıyım falan der bunlar hep böyle yani empati yetenekleri sıfırrrrr
inşallah bakalım yoksa şimdi susarım ama beklenmedik yerde bir patlarım şaşırır.. bizim de 7-8 yıllık bir ilişki ama işte uğraştığımız sorunlara bak .. bir resmiyet olsun hayırlısıyla alıcam boyunun ölüçüsünü :)
aynnen öyle arkadaşım neymiş sohbet varmış teline mi bakıcakmış hep.. zaten artık mesaj atmıyorum arkadaşlarıyla olduğunda ,başda arayınca açmıyodu da ona patladım birgün sağlamından ondan beri açıyo aradığımda ben de boş muhabbete aramıyorum zaten ararsam da o zaman
valla sen şimdiden ver ayarı yoksa senin de başını ağrıtırlar yani sadece seninkide değil diğerleride düşüncesiz
hatta eğer o ortama girersen arkadaşının eşine söyle valla bravo hiçte dert etmiyosun ben bi yerden sonra sıkılırdım de o da eşine söyler de onlarda heves etmez
ben çıkıyorum size iyi geceler bayanlar yorumlarınız içinde çok teşekkürlergelişme oldukça yazıcam buraya :13:
Evin hanimi, evin hanimi ne kadar rahat amma genis vs.
Yahu bunlar genc insanlar, herkesin evliligi belirli kaliplara uymak zorunda degil...
Bazisi eglence samata sever, yer icer, oyun oynar evinden kalabalik eksik olmasin der...
Yok kac erkek bir kadin vs.
Konu sahibi soylemis zaten cevresi henuz olusmamis kadinin esinin arkadaslari kendi arkadaslari olmus...
Belli ki eglenmeyi seviyorlar, evlendik artik beyler icerde mac izlerken biz de mutfakta cay icelim hanimlar gibi sig dusunmuyorlar demek ki...
Bu arada konuya donersek, ben de yeni evliler derim, seyrek giderim, sevgiliniz biraz daha seyreltebilir gelip gitmeleri...
Zaten zamanla o ciftte daralir gel gitten koyarlar mesafeyi merak etmeyin...
Bende evlendiğim zaman bulunduğum yere yeni gelmiştim. Çok fazla arkadaşım yoktu. Eşimin arkadaşları bizede gelir giderlerdi. Sohbet muhabbet iyi olurdu..Belki sabahlara kadar otumazlarda ama eğlenceli sohbetler yapar eğlenirdik.Sonrasında bu arkadaşlar teker teker evlendiler..eşleri sayesinde uzaklaştılar...Şimdi ayda bir görüşürüz ama halen yad edilir ne güzel eğlenirdik o günlerde diye..
:Bu yüzden bence evin hanımı şikayet edip rahatsız olmadığı sürece ve sizide ihmal etmediği sürece hayatına bu kadar müdahale etmeyin ..sizle evlendikten sonra zaten oda değişecektir..
merhabalar,
çok fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Sorunum sevgilim.Beni son bir-iki aydır rahatsız eden bir durum var. 6-7 aylık evli olan arkadaşı var aynı mahallede oturuyolar. Malum cicim ayları geçtikten sonra çiftimizin özellikle de çocuğun ısrarla çağırmasıyla son 1-2 aydır bizimki sık sık onlara gitmeye başladı, bazen arkadaşlarıyla bazen tek . Ama bu beni rahatsız ediyo sonuçta çocuk babasının evinde değil artık evli barklı. birde gidince akşam 9 da mı gitti gece 12-1 den önce kalkamaz. 1 saat der 5 saat kalır. Gün içinde buluşuyoruz onlarla mesela akşam gene onlarla. Ya konuş konuş konuşcak birşey de kalmaz ama yok gidicek illa. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama dediğim gibi bu durum rahatsız ediyo beni ve biz bu yüzden ciddi tartışmalar yaşıyoruz. Haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum düşün düşün işin altından kalkamadım. Bu normal mi ? ben mi abartıyorum?
Yorum yapan herkese teşekkürler..
(bu arada aldatma vs gibi bir durum yok gitme sebebi ya da çağrılma nedeni tamamen boş muhabbet ve çifti ben de tanıyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?