ben biraz fesatlık yapıcam:44::26:
evin hanımın kız arkadaşları da geliyor mu ?
o kadar erkek bir o mu var ..yani eşi falan ..ne bilim ya....
yok bizimki kadar sık giden yok arkadaşları geldiğinde de ayda bir falan geliyorlar sanırım ..
Diyorsunuz ya beni neden anlamıyor diye. Sizi, onun ortamında sadece siz böyle düşündüğünüz için anlamıyor. Mantıklı bir açıklama yapmamı istiyor rahatsız oluyor olmam yetmez mi demişsiniz ama rahatsız olmanız bir neden değil, sonuç. Onun açıklama getirmenizi istediği şey zaten neden rahatsız olduğunuz. Anlatabildim mi bilemiyorum :)
Evin hanımı bile gayet rahat, sohbet muhabbet sabahları buluyor herkes halinden memnun bir siz değilsiniz. Şu durumda onun düşündüğü ne biliyor musunuz onların eğlencesini kıskanıyor olduğunuz. O gelemiyor bizim kadar eğlenemiyor diye böyle beni de huzursuz ediyor diye düşündüğüne neredeyse eminim çünkü hiçbir geçerli açıklama yapmamışsınız maalesef.
evet doğru söylüyosunuz. Zaten eşi çok ısrarcı hani o o kadar ısrar edince kız da birşey diyemez ayrıca diyorum ona da sorun gitmek değil tabiki ama belli zamanlarda gidersin bu kadar sık ne gerek var? sonuçta orası arkadaşının bekar evi değil baba evi değil..
Ben evin hanımından böyle bir şey duymadıysan ya da en azından bir imasını yakalamdıysan asla yalan söylememn taraftarıyım. Çünkü bundan rahatsız olmayan insanlar çok. Okey değil ama bizde frp diye oyunlar vardır. Masa etrafında bir oyun oynatıcı (game/dungeon master) tarafından hikaye anlatır gibi oynanan bir oyun. Bunu eşli oynayan arkadaşlarım var. Bir seans 5-6 saat sürebiliyor. Her hafta oynanıyor. Evin hanımı da ayıla bayıla oynuyor ve misafirden şikayetçi değil. Sizce bu oyunu da severek oynayanlardan birisinin sevgilisi tutup da bana mutfakta söyledi aslında çok rahatsızmış falan dese nasıl olur. Herkesin birbirini tanıdığı bir ortamdan bahsediyoruz. Yalan hiç bir zaman çare değil.
Dediğiniz gibi eşli gitme durumu olsa zaten sorun olmaz . Ben de yalan söylemeyip susmayı ,herhangi bir tepki vermemeyi, yeri geldiğinde lafımı söylemeyi düşünüyorum (tabi gülerek).
Kaç yaşında? Tuhaf bir karakter hakketen. Kendi yaptığında bir anormallik görmüyorsa, demekki siz evlendikten sonrada onun erkek arkadaşı size hergün tek gelse, saatlerce otursa nişanlınız bundan da bir rahatsızlık duymayacak. Siz buna hazır mısınız?
ben zaten yeri geldiğinde bu kadar gidip gelmelere müsamaha göstermeyeceğimi söyledim, söylüyorum. Ben çalışan birisiyim ve çalışmayı bırakmayı da düşünmüyorum sürekli böyle şeylere ayıracak vaktim yok. Haftada bir tatilimi de her hafta arkadaşlara ayıramıyacağımı da belirtiyorum zaten ortamlarda da .
Evli değilsiniz seni evde yalnız bırakıp gitmiyor nihayetinde. Anladığım kadarıyla seni ihmal de etmiyor. Senin evde olduğun saatlerde gidiyor. Yine anladığım kadarıyla evlerine gittiği çiftin de bir şikayeti yok. Aldatma yok, başka birşey yok. E sen niye rahatsız oluyorsun ben onu anlamadım. Bence artık sevgililerinize annelik yapmaktan vazgeçin hanımlar. Ben okurken bile rahatsız oluyorum. Bir de kendimi sevgilinin yerine koymak istemem açıkcası. Şuraya git, buraya gitme, gittin bir saat kal iki saat kalma, bugün gittin yarın gitme falan.... Bana biri bunu yapsa isyan bayrağını açarım açık söyleyeyim...
Bir yere kadar haklısınız ama şu var. İhmal ediliyorum evet zaten sıkıntılardan biri de bu, bana zaman ayırır sonra gider arkadaşlarıyla takıldığında zaten şimdiye dek birşey söylemedim. Diğeri de ben arkadaşlarımla olduğumda evde dışarıda akşam 10 oldu mu nerdesin? ne zaman gidiceksin ? deniliyorsa benim de karışma hakkım olduğunu düşünüyorum. Bana farklı davranılsaydı ben de ona öyle davranırdım.
Şunu gene belirtmek istiyorum sorun gitmesi değil sık sık gidilmesi ve geç saatlere kadar kalınması. Bir diğeri de bana yeterli zamanı ayırmayıp birde arkadaşlarıyla olduğunda hepten unutulmamdı. Sonuçta arkadaşlarıylayken sürekli benle konuşup ,mesajlaşmasını bekleyemem. Benim tavrımı da ,onun böyle beklentilere girmemesinide söylüyorum. Yeni birlikte olan bir çift değiliz biz, söylediklerimde ciddi olduğumun farkında bunu aynı arkadaş grubunda da dile getiriyorum. Tabiki gelinir gidilir ama herşeyin uygun zamanı olduğunu düşünüyorum. Ona yalan söyleyerek uzaklaştırma taraftarı değilim, yeri ve zamanı geldiğin de gülerek lafımı söyleyip çekilicem. Sadece daha sakin olmam gerektiğini anladım :)
Herkese yorumları için teşekkür ederim.