yazık annesı koye kalmaya gıttı zaar buda evde kımse yokken tadını cıkarıyo :S
konu sahibinin haline gerçekten üzüldüm.
tabı neden olmasın taşıyıcı annelık konusundada bana yardımcı olursun benım 1 yaşında oğlum var onu taşırsın
cengiz sen misin yoksa
Hadi yaBilemediydim yardım için teşekkür ederim bu sıfır niteliğindeki etkisiz yorumunu beğeniyorum! bu yorum bi harika!
teşekkür ederim, derdimi paylaştın ama sen hala anlayamadın ben ona üzülüyorum IQ 3 haneli dediydim en başta keşke o zaman bıraksaydın yazmayıözür dilerim ya bi sonraki
konuda seninde anlayabileceğin birşeyler yazıcam
Bir kaç sene daha dene belki 3 yaşında falan kürtaj yaptırırsın (bunu anca senin mantıgında birileri anlar), ama taşıcak birileri olur merak etme
bu ne ya la?
sen erkek misin loooovvv?
trakya şivesi akkaten...
Hadi yaBilemediydim yardım için teşekkür ederim bu sıfır niteliğindeki etkisiz yorumunu beğeniyorum! bu yorum bi harika!
teşekkür ederim, derdimi paylaştın ama sen hala anlayamadın ben ona üzülüyorum IQ 3 haneli dediydim en başta keşke o zaman bıraksaydın yazmayıözür dilerim ya bi sonraki
konuda seninde anlayabileceğin birşeyler yazıcam
Bir kaç sene daha dene belki 3 yaşında falan kürtaj yaptırırsın (bunu anca senin mantıgında birileri anlar), ama taşıcak birileri olur merak etme
AKKETTEN DERDİN VAR ama kafandan
komikmisin sen şimdi öyle mi olduğunu düşünüyosun
yeterınce eğlendınmı? kib yapıyoruz kusura bakmassın artık
Ya üzülesin diye bir şeyler yazmıyorum ki burada, çok cana yakın çok da ağır bir laf etmişsin göz bebeklerim büyüdü okurkenNeyse senden bil hassa özür diliyorum
yaradan kimsenin başına vermesin.
Sadece erkeklerin trakya şivesi kullandığı bir dünyadan gelen arkadaşıma dünyadan SEVGİLER yolluyorum! hoş geldin derdime ortak ol lütfen!
Çıkıp onu diyen yanlış bir şey söylemiş olsa seni alkışlayacağım (henüz smiley i bulamadım) ama dinini bilen insanın yorumu farklı oluyor haliyle sen boşver o kısmı. Kimsenin derdiyle
dalga geçtiğim yok buraya doluşmuşsunuz hep bir ağızdan koro halinde "bu ney bu ney bu ne bicim bi konu bu ney bu ney hele ley ley" diyip duruyonuz biriniz de burayı terketme
zahmetinde bulunmayıp hala cevap yazıyorsunuz, alemsiniz ya! Eğlence buldunuz ya hani, gitmeyin tabi canım yazıp durun parmaklarınız açılsın. Organıyla oynayan bayan arkadaş
hala elini yıkamadıysa bi sonra ki cevabı okumucam
Özrünü iyi niyetli olduğunu düşünerek kabul ediyorum
Neden iyi niyetli olduğunu düşündüm biliyor musun
Benim gibi derdi olanlar cevap yazinca sana ya basıma gelir diye tereddüt yasadın eminim buna
Bu acının şüphesi bile yakar insanı
Sence de dalga gecmek icin cok yanlış bir konu secmedin mı
Hadi şimdi büyüklük sende kalsın kapat gitsin konunu
kesin ekşici bu !!!!!gitsene be yaaaa
senin sütünü içip uyuma vaktin gelmiş ergencim
aayyy akkaten gece gece eğlence çıkmış valla yeni açtım bilgisayarı da amma ve lakin uyumam lazım..
neşenize ortak olmak isterdim ama bensiz devam edin kızlar
kimin dinini bilip bilmediği beni ilgilendirmiyor. ama birisi de çıkıp 'dinimiz' derse 'hangi din o?' derim.insanların dertleriyle dalga geçen birisinin dinden imandan bahsetmesi çok hoş tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?