Daha 20 yasindasin evli degilsin
Canin sıkıldı dalga mı geçecek konu bulamadın
Taşıyıcı anneymis
Erkek cocuklari taşıyana verecekmiş
Senin dalga geçip eğlenmeye çalıştığın konuyu ciddi ciddi araştıran ne cok tüp bebek bekleyen kisi okuyor olabilir üzülerek hiç düşünmedin mı
Amac ne bu konuda erkekleri aşağılamak mı
Ne yani amac
Kk da harcama kendini Tübitak'a git de projeni değerlendirsinler
Konu başlığına oha bile demiyorum
Ayrıca hakikaten yazılır akkeden diye degil
Başlayacağım sözlüğüne de ergenine de baydınız artık ya!
Defolun gidin cinsel organınızla oynayın,her konuya bir geyik her sohbete bir dalga.
YAHU hiç kimse demiyor ki bu konuyu ilk açan arkadaşımız taşıyıcı anneyi bu platform üzerinden aramış, bilen var mı yok mu diye soruşturuyor. Kimsenin ilgisini çekmedi mi yani?
Oldu internetten doğuralımEmeğine saygı gösteriyorum baya yazmışın seninde canın sıkkın belli, konuşmak istersen burdayım
trakya sivesi sadece akkatten mi ibaret..neyse kafalar güzel seni sana birakalim
bırazdan gercek DERDI cıkar zaten
Sana okadar yazacak şey var da ban yemeye cidden değmez
İlk kib im kk ya uğurlu olsun
o zaman neden konu açtın?
Niye ki sen ergenken sadece cinsel organınla mı oynuyodun?bu forumda böyleleride var işte neyse sizin gibileri ayıklayacaklar sanırım.
Canımı sıkan konu insallah senin gibi birinin bile gun gelir basına gelmez
Canımı sıkan konu insallah senin gibi birinin bile gun gelir basına gelmez
40 yane mesajın var türlü türlü huyun var.
kendine eğlence arıyorsun ,sıktınız artık ya..
baydınız bu mudur eğlence anlayışınız biraz kafayı çalıştırın ya
Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika!
ben günler aylar önceki konuyu gundeme getırmıyorum yenı açılmış bı konuya yorum yapıyorum
buarada benımde boyum 180 olsa sperm makınası falan düşünürdüm o boya erkek bulmak zor tabı
siz gidip sivilcelerinizi sıksanıza
Hayatında anne olmak kavramını hissetmemiş biri çıkıp ahkam kesiyor.
Üstüne geyik yapıyor dalga geçiyor..
Kimin ne acıları var ,ama yooook o eğlenecek.
Ruhsuz,hayatta geyikten başka bir halt bilemeyen insanlar.
Araştırmalar müthiş, sitenin el verdiği imkanlar çerçevesinde güzel cevaplar geliyor, senlen akkatten arkadaş olmamız lazım hemde bu sene
O bu bi yana da çok haklısın boy çok sorun
o konuyu okumadım. ayrıntılı bilmiyorum ama bunda garipsenecek bir şey göremedim.
garip olan ise insanların dertleriyle dalga geçme hakkını kendinde görenlerin aramızda dolaşıyor olması.
toplumu ilgilendiriyor demiş bir de.
birisi de çıkıp 'dinimizde günah' demese şaşırırdım.
bu cümleyi görmediğim konularda panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor din artık geçersiz mi diye.
IQ 4 hanelere fırlamış ama beyin tek hücreyle çalıştığından bu kadar basit bi kalıp yazabilmiş sadece.. Yetmiyor işte %99 unu kullanamayınca ortaya çıkan böyle bir cevap oluyor
TEŞEKKÜRLER!
Seni bu konunun şu an ki halinin drama kraliçesi ilan ediyorum. E tabi her insanın aldığı keyif başka yerden geliyor başka yerlere gidiyor sende bunlardan zevk alıyorsun haliyle
anlayışla karşılıyorum senin gibiler de var aramızda, üzüntüsünden eğlenebilen insanlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?