- Konu Sahibi VuslataDair
-
Tatlım araba bu derdi çözer dersen zorlarım durumu alırım inşallahAğlayacak kadar benimsememişsen mutsuz olursun.
Neden araba almak icin bekliyorsun? Ben senin yerinde olsam bir araba alır yeni evime tasınırım. Cok gelişmemiş ama altında araba olduktan sonra forum var antares var her yer yakın.
Eşya siparişi verdimBen hatırladım sizin önceki mesajınızı da.
Bırakın tasinmayin ya...bu kadar dert ettiğinize değer mi...sizden kıymetli değil ya.ilerde kiraya verirsiniz.caniniz sağolsun sizin mutlulugunuz daha önemli bence.
Birakin mal size hukmedecegine siz ona hukmedin...
Eşya siparişi verdimonlar şu an oturduğum eve sığmaz
Evimi kiraya verip bende bu muhitte kiraya çıksam diyorum
Ama bu muhitte öyle güzel ev yok olsa alırdım zaten
Kızlarım taşınmak istiyor ama onlarda sıkılacak biliyorum
Onları mutsuz etmek de istemiyorum ama şu an beni anlamıyorlar
Bence cözer ama bence. Sacma sapan akrabalarla ugrasacağıma kızlarımı atarım arabama mis gibi evimden cıkar gezer tozarım. Ama bu elmayranın yaklasımı.Tatlım araba bu derdi çözer dersen zorlarım durumu alırım inşallah
Birden sıkışmayalım diye ertelemiştim
Ağlayacak kadar benimsemedim gerçekten...zerre kadar taşınmak istemiyorum
Of ya
Niye sıkılsınlar ki. Cok sükür maddi durumunuz iyi. Cocuk kandırmakta ne var. Bi gün dışarda kahvaltı. bi gün lunapark, bi gün avm fln derken bi bakmıssın alısmışlar.Eşya siparişi verdimonlar şu an oturduğum eve sığmaz
Evimi kiraya verip bende bu muhitte kiraya çıksam diyorum
Ama bu muhitte öyle güzel ev yok olsa alırdım zaten
Kızlarım taşınmak istiyor ama onlarda sıkılacak biliyorum
Onları mutsuz etmek de istemiyorum ama şu an beni anlamıyorlar
Onlar benden çok istiyor taşınmayı canım istemeyen benimNiye sıkılsınlar ki. Cok sükür maddi durumunuz iyi. Cocuk kandırmakta ne var. Bi gün dışarda kahvaltı. bi gün lunapark, bi gün avm fln derken bi bakmıssın alısmışlar.
Alışamazlar demişsin ya o yüzden yazdım.Onlar benden çok istiyor taşınmayı canım istemeyen benim
Alışamayacakları benim düşüncem onlar öyle hevesli ki anlatamamAlışamazlar demişsin ya o yüzden yazdım.
Ya git otur beğenmezsen baska bir yerden tutarsın. kendine zaman ver.
Taşındım, alıştımi yerleştim 3 ay. Baktın olmuyo subat tatilinde cıkarsın. Artık karı kışı yok ki senam. Adamlar gelip pıt pıt evi toplayıveriyolar :)Alışamayacakları benim düşüncem onlar öyle hevesli ki anlatamam
Sence kendime ne kadar süre vermeliyim mesela 1 ayda alışamadığımı görürsem havalar iyice soğumadan çıkayım mı ordan
Ama birde okul olayı var okulları değişecek kızların
Cute bazen cok acımasız oluyosun :)sizi cok eskiden hatırlıyorum
siz hala esınızle ayrımı yasıyorsunuz ıs dolayısıyla ?
bu kadar paraya ne gerek varkı kusura bakmayın ama sız kadınsızın ve annesınız
takdır edemıyorum sasırıyorum sıze
sizi cok eskiden hatırlıyorum
sizce kendi seçimlerimi mi yaşıyorumsizi cok eskiden hatırlıyorum
hayır hayır bence bosanmamalı onu demek ıstemedımdeCute bazen cok acımasız oluyosun :)
Ekmek parası cnm. Bazen sartlar neyi gerektirirse onu yasarız.
İşte nerden baktığına bağlı cnm. Yanımda ama işsiz bi adam mı, uzakta ama para kazanan bir adam mı
tabıkı yanımda ama para kazanmayan bır adamı ıstemezdım ama 3 cocuga gelene kadar bence ben olsam beraber olmaya bakardım . ömür geciyor razı gelmezdim bu durumaİşte nerden baktığına bağlı cnm. Yanımda ama işsiz bi adam mı, uzakta ama para kazanan bir adam mı
Bu da benim sınavım diyorum canım elbette kolay değil ama bir amaç var bir hedef var ben de eşimin uzaklığıyla sınanıyorum buna da şükür ne diyeyim Rabbim beterinden esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?