• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil anneme dert oldu

O zaman annenin tuhaf cümlelerini duymaya devam etmek zorundasın.
Tuhaf dedim,çünkü tatile çıkmayın diyen anne ilk defa duyuyorum.
Evliliğindeki problemleri niye annene anlatıyorsun,annenin tepkileri bu kadar acayipken?
Kusura bakma da annen ama sana verdiği fikirler hiç aklı selim değil?
Kimbilir evdeki tartışmalarınıza ne yorumlar getiriyordur?
Geçen sene konu sahibinin evliliğinde bir kirilma noktası yaşandı.Esi kızı otobüse bindirip ailesinin evine gönderdi ve gidip almadı...konu sahibinin annesi o sene yazın tatile gitmeleri nedeniyle konu sahibini suçladı.Yani konu sahibi iki yıl sonra eşiyle problem yaşasa ,boşanma asamasina gelse kendi ailesi yine bu yaz gittiği tatili önüne sürecekler

dun patlicanlar bugun bu

birey olmayi ogrenmek icin, okullar var mi acaba?

arastirin varsa gidin
hayatinizi siz disinda herkes yasiyor zira.

Kocayla tatile gidilmeyecek de kiminle gidilecek ki. Anlayamadım aileni. Siz karı koca yaşça genç falan mısınız? Kaybolacağınızdan , para kaptıracağınızdan ya da denizde boğulacağınızdan mı korkuyorlar??? Eşinizin tarafı tatile karşıysa kv görünce neden tatile gidiyor??? Nerden baksan tutarsız, acayip mantıksız yani 😂😂😂
Bende sizin gibi düşünüyorum karsı olsalar 3 bayan gitmeyiz diye, senin eşin arkanda durucak olgunlukta degil, gercekten de dediği gibi 😂 anne kız birlikte gitsin seni götürüyor zannetmesinler diyo, biz seni biliyoruz tatil meraklısısın diyor

dun patlicanlar bugun bu

birey olmayi ogrenmek icin, okullar var mi acaba?

arastirin varsa gidin
hayatinizi siz disinda herkes yasiyor zira.
Anneme cok karsılık veririm kendimi savunurum ama neden böyle yapıyorlar acaba, hem bana basına buyruk derler hemde yüzüme teyzelerim ve annem hersryi derler üstüne birde bizi konusturmuyo biz senin iyiliğin için konusuyoruz derler

Geçen sene konu sahibinin evliliğinde bir kirilma noktası yaşandı.Esi kızı otobüse bindirip ailesinin evine gönderdi ve gidip almadı...konu sahibinin annesi o sene yazın tatile gitmeleri nedeniyle konu sahibini suçladı.Yani konu sahibi iki yıl sonra eşiyle problem yaşasa ,boşanma asamasina gelse kendi ailesi yine bu yaz gittiği tatili önüne sürecekler
Evettt bir flashbackle daha karşımızdasın. Biz faniler bunları bilmediğimizden hayretle anlam yüklemeye çalışıyoruz okuduklarımıza 😂

Anneme cok karsılık veririm kendimi savunurum ama neden böyle yapıyorlar acaba, hem bana basına buyruk derler hemde yüzüme teyzelerim ve annem hersryi derler üstüne birde bizi konusturmuyo biz senin iyiliğin için konusuyoruz derler
ne icin konustuklari onemli degil. iylik kotuluk fark etmez.
konusmamalilar. konusmaya cesaret edememeliler.

Resme iz bırakmısım size 😂

tatile karşılar ne ya? cidden bazı insanlara anlatamıyosunuz ne yapsanız.
şükür sebebim oldun bugün için.
Allah yardımcın olsun senin de.
çok zor enerji tüketen insanların en yakının olması.

Aileniz tatili çıplaklar kampı falan mı zannediyor tatile gidince yoldan çıkacaksınız 😅

Annem konusurken okadar baskıcı konusuyor ki anne nevar diyince beni evlatlıktan silicek gibi ne halin varsa gör aha yarın öbürgün eşinin ailesi problem ypar boşanırsınız bende onlara ne diyorum onlar da gidiyor diyorum, eşimle gitsem problem ailesiyle gitsem problem diyorum. Şimdi eşimin ailesi 3 bayan gidicez ona laf ediyor bayan basına gidilirmi orda sorun cıkarsa sana laf yaparlar
Üç kadın tatile gitmekte sorun yok da kaynana görümce gelin anca survivor adasına gidilir yani

Resme iz bırakmısım size 😂
Kuzu onemsiyoruz seni...ondan hatırlıyorum. Arkadaslar eğer senin aile yapini,eşinin aile yapısını bilmezlerse sana verecekleri tavsiye senin için hiç de uygun olmayabilir,hatta seni zor duruma bile düşürebilecek tavsiyelerde bulunabilirler.Sen ,ben ,hepimiz insanız ve buradaki yorumlar bazen insani müthiş gaza getirebiliyor...ama sonrasinda yasayacaklarini sen gogusleyeceksin

Tatile gitmekle boşanmayi nasil bağdaştiriyorlar ? Eşinle aranizda bir sorun çikinca nasil tatile gittiginiz için oluyor,o kismi biri bana anlatsin.

Sana tatil meraklisisin diyene de " hee öyleyim,tatilsiz yapamam" de geç.Neyin stresi bu ?
İsteyen istedigini söylesin,küssün bozulsun, laf taşisin...Hepsine kulaklarini tika,salla keyfine bak.Üç günlük dünya böyle boş seyleri dert etmeye değmez.

Ya Allah aşkına insanlar düşünmüş o kadar git nolcak tatil tatildir kimseyi takma Allah'a emanetsiniz başında kv var sonuçta

Tek bir şey diyeceğim.
Tek sorun sizsiniz !
İnanılmaz tuhaf bir ailesiniz ya...
Annenizle babanız siz tatile gidiyorsunuz diye stres olmuş he !

Niyeyse memleketteki kötü insanlar , ya da doğal felaketler özellikle bazı insanların çocuklarına -anneniz babanız gibi - ya da bazı insanlara-kayınvalideniz gibi- musallat olurlar. Ama niyeyse diğer insanların çocuklarına bişeycikler olmaz . Bunu genelde de biz demiştik demek için yaparlar. Takmayın bu kadar , gidesiniz varsa gidin işte.

Back
X