- 16 Ağustos 2016
- 3.721
- 9.436
- 158
- Konu Sahibi Eses069194
Karşınızdaki kişi buradan bakınca bırakın temiz sevmeyi hiç sevmiyor gibi gözüküyor. Amacım sizi üzmek değil fakat buradan bakıldığında görünen o. Eminim siz de gözünüzü açıp gerçekleri görmek isteseniz benzer şeyleri göreceksiniz. Siz gerçekten seviyor, saf duygular barındırıyorsunuz ama ilişkide denge önemli. Sadece bir tarafın sevgisi ile olmaz. Eğer böyle devam ederseniz bir süre sonra kendinize olan sevginizi, öz saygınızı da yitireceksiniz. Bu kez işler iyice çıkmaza girecek. Bu kadar çok sevdiğiniz için belki bir yenilgi gibi geliyor size ayrılık ama işin aslı öyle değil bence. Tam tersi ayrılarak kalan hayatınız için güzel bir hediye vermiş olacaksınız kendinize. Mutsuz bir evlilikten, saygısı olmayan bir insandan, sevgisi olmayan bir insandan kurtulmak bir yenilgi değildir. Olsa olsa size belki birazcık pahalıya patlayan bir tecrübe olur. Ama sonrasında bu tecrübeyle en azından ileride mutlu bir birliktelik yaşama ihtimalini kazanmış oluyorsunuz. Siz bu tecrübeyi şimdi kazanmasanız bile maalesef evliyken kazanacaksınız. O zaman işler çok daha zor olur.Biliyor musunuz hep aynı şeyleri düşünüyorum sizin dediklerinizle.Değer vermek bu demek değil çünkü.Yatak esprisi yaptırmaz değer veren biri.Bu bile bana yetti.Üstelik kızın sürekli arayıp canım gece kahve içmeye çıkalım 1 haftada tatil yapcaz demesi.Bana asla müsaade etmezdi asla.Ben de istemezdim böyle bir olayı kendim için.Yaşım geçiyor değil de temiz bir sevgi olur ya öyle seviyordum gerçekten ama içimdeki o sevgiyi öldürdü.Kimse hayatını böyle biriyle birleştirmek istemez mantıklı olan kimse.Buradaki kadınlar da benim gibi mi düşünüyor diye sordum ve evet çoğu benim gibi düşünüyor...
Son olarak sanırım bu kısmın üzerinde pek durmadınız belki daha önce de duyduğunuz için alışkanlık olmuştur sizin için ama seven insan sevdiğine kötülük dileyemez, seven insan sevdiğine beddua edemez, Allah belanı versin diyemez. Böyle ağız alışkanlığı da olmaz bence.