- 19 Nisan 2014
- 4.557
- 13.488
- 498
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Tamam haksızlık olabilir ben babayı da pek masum görmüyorum zaten ama çocuğa yazık değil mi ? Pinpon topu gibi olmuş ortada... Üstelik anne baba boşanmış onun travması da var çocukta yani o huysuzluklarının kaynağı bu olabilir.
İyi de kız anlattığına göre elinden gelenin fazlasını yapıyor ve buna rağmen yaranamıyor hatta azar isitiyor ama halen diyor ki ben çocuğu seviyorum. Bir de biz vurmayalim yani hepimiz kadınız yeni evli ve genç bir insan elbette eşiyle vakit geçirmek ister. Mecbur olmadığı halde bakıyor annesinden daha fazla ilgilendiğine eminim. Halen de vicdan deniliyor insaf.Tamam haksızlık olabilir ben babayı da pek masum görmüyorum zaten ama çocuğa yazık değil mi ? Pinpon topu gibi olmuş ortada... Üstelik anne baba boşanmış onun travması da var çocukta yani o huysuzluklarının kaynağı bu olabilir.
İyi de kız anlattığına göre elinden gelenin fazlasını yapıyor ve buna rağmen yaranamıyor hatta azar isitiyor ama halen diyor ki ben çocuğu seviyorum. Bir de biz vurmayalim yani hepimiz kadınız yeni evli ve genç bir insan elbette eşiyle vakit geçirmek ister. Mecbur olmadığı halde bakıyor annesinden daha fazla ilgilendiğine eminim. Halen de vicdan deniliyor insaf.
Bak canım sana kimsenin eziyet ettiği yok,sen kendine eziyet ediyorsun.evet eşimin yavrusu olduğunu biliyordum..ama eşime eş değil köle olacağımı bilmiyordum...eger beni gerçekten anlasaydiniz niye böyle sert ettiğim için beni yargilamazdiniz ben asla kötü biri degilm çocuğu çok seviyrm ama evliligimin tadını çıkarmak istiyrm
bence kötü annedir kafa dinliycekse rahatını düşkünse çocuğu yapmayacak, yada yanında tıpış tıpış götürecek tatil yapmak için çocuk onun bunun kapısına bırakılmaz evcil hayvandan bahsetmiyoruz.....annelerin önceliği çocuklarıdır....Şu anda bu kadar problem haline getirilen nedir anlamakta zorlanıyorum bir insanın eşiyle başbaşa bir tatil yapmak istemesi çokmu abes benim yakınen tanıdığım bir bayan arkadaş 5 yaşında kızını babaannesine bırakıp kafa dinleyecem diyerek eşiyle başbaşa tatile gitti şimdi bu insan kötü bir annemidir yani bu arkadaşımızda yeni evli anladığım kadarıyla eşiyle başbaşa olmak istemesi neden hemen vicdansızlık olarak yaftalanıyor kaldı ki günlük yaşamda zaten ufaklıkla ilgili üzerine düşeni gereğince ve isteyerek yerine getiriyor belli ki
Bence karşı tarafın bu konuda üzerine düşeni yapması gerek ne olur annesi bir hafta sadece kendi baksa ha şartları uygun değildir o zaman anneannesi yada babaannesi yokmu ilgilenecek bende boşanmış bir anneyim ve kızımın velayeti bende herşeyiyle ben ilgileniyorum lütfen tek taraflı bakmayalım al eşini karşına tatlı dil güler yüzle anlat hislerini emri vaki yapmadan sakince konuş canım empati yaptırmaya çalış inşallah seni anlayacaktır...
Canım benim onun bunun kapısı dediğin yer çocuğun babaannesi bir insanın eşinin annesi nasıl onun bunun kapısı oluyor herkesin bakış açısı farklıdır evet ama bu kadar da değildir sanırım:)bence kötü annedir kafa dinliycekse rahatını düşkünse çocuğu yapmayacak, yada yanında tıpış tıpış götürecek tatil yapmak için çocuk onun bunun kapısına bırakılmaz evcil hayvandan bahsetmiyoruz.....annelerin önceliği çocuklarıdır....
Elbette çok daha ciddi bir durum var fakat ne öz anne ne de öz baba farkında değil diye, konu sahibi çocuk esirgeme kurumu rolüne girmek zorunda değil. Çocuk ortada kalıyormuş. El kızı derler ama çocuğu üstüne atmaktan da gocunmuyorlar Allah aşkına tasası niye ona düşüyor? Diğer konularını görmedim ama yaşı küçük danışacak kimsesi yok belli ki ve annesini dinlemeyip evlenmiş doğal olarak ne yapacağını şaşırmış bunalmış bi şekilde sürekli buraya yazıyordur diye düşünüyorum.Haklısınız ama konu sahibi sürekli bu konu hakkında konular açtı çocuk da çocuk dedi haliyle biz de bu şekilde yorumluyoruz. Ayrıca ben zaten önce eşle konuşmanın gerektiğini düşünüyorum ortada tatil meselesinden ciddi bir durum var bence..
bence kötü annedir kafa dinliycekse rahatını düşkünse çocuğu yapmayacak, yada yanında tıpış tıpış götürecek tatil yapmak için çocuk onun bunun kapısına bırakılmaz evcil hayvandan bahsetmiyoruz.....annelerin önceliği çocuklarıdır....
Gönderin çocuğu ben bakarım.
valla hayata bakış açımız değişik o zaman benim için benim yanımdan hariç heryer çocuğum için onun bunun kapısı....buna benim ailem de dahil....bi çocuğun yanı anne ve babasının yanıdır...mecburluğu anlarım iş dolayısıyla nalarım ama tatil keyfi bişi.... o nedenle hiçbir keyif çocuğun önüne geçmemeliCanım benim onun bunun kapısı dediğin yer çocuğun babaannesi bir insanın eşinin annesi nasıl onun bunun kapısı oluyor herkesin bakış açısı farklıdır evet ama bu kadar da değildir sanırım:)
ne iyi olur yükü kalkar sırtlarından biri rahat düğününe giider kırıtır....diğeri kocişiyle yemek senin bisiklet benim eğlenirler....körün istediği göz hesabı....Gönderin çocuğu ben bakarım.
yok ben bu yorumu arkadaşın birinin anlattığı başka bi anneye yaptımÇocuk eşinin ilk evliliğinden. Anne bakmıyor babaya atıyor, hanımefendi de istemiyor son zamanlarda hep bu yönde başlıklar açıyor..
tamam da kocasının çocuğu özele girmez mi anlamıyorum,kendi çocuğu olsa birinci evlilik yapmış olsa böyle konuşabilir miydi acaba? Tam da çocuğun anne baba sevgisine ihtiyaç olduğu dönemler bence.O senin tercihin senin düşüncen ama bir anneyi çocuğunu babaannesine bıraktığı için kötü anne diye sıfatlandırma hakkın olduğunu sanmıyorum bu şartlarda bahsi geçen ufaklığın anneside kötü bir anne yada çocuğunu merdiven silerek okutan ve iki gün dinlenmek için annesine gönderen annede kötü anne yaşını bilmiyorum ama benim yaşım 38 ve insanlara bu kadar katı yaklaşılmayacağını herkesin bir özelinin olma hakkının bulunduğunu farkedecek kadar yaşadım gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?