Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyorNeden 2 aylık tüm tatili iki yer arasında geçiriyorsunuz ? Ailelerde birer hafta ya da belirli süre kalıp sonra cekirdek ailece tatil yada cekirdek aile olarak evde geçirmiyorsunuz ?
Onlara değil size kıyıyor yani.Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyorikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.
Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.Niye sürekli ailelerin yanındasınız o iki ayda?
Onar gün kalın evinize dönün.
Zorla mı götürüyorlar?
Birkez gittiniz mi tamam, gelmeyeceğiz dediğinizde kim ne yapabilir?
Kuserler. Acitasyon yaparlar. Telefonlari acmazlar. Evimizde huzurumuz yine kalmazNiye sürekli ailelerin yanındasınız o iki ayda?
Onar gün kalın evinize dönün.
Zorla mı götürüyorlar?
Birkez gittiniz mi tamam, gelmeyeceğiz dediğinizde kim ne yapabilir?
Eşinizin problemi o.Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.
Aileler öyle düşünebilir hiç fark etmez hepimizin ailesi yıllık izinlerimizin tamamda onlara gidelim isteyebilir. Ama önemli olan bizlerin ne istediği. Hani tüm yıl çalışıp yorulan bizler bir zahmet biraz dinlenelim ya. Haklısınız.Esimin ailesi baski yapiyor. O da onlara kiyamiyorikimiz de calismadigimiz icin bu donemi surekli onlarla gecirmemiz gerektigini dusunuyorlar.
Keske evimde oturabilsemBen bu sene tatil yapmamaya karar verdim, sürekli baskalari yüzünden planlamama müdahele ediliyordu.Insanlarla ugrasmaktansa evde kalirim daha iyi.
Çünkü öyle alıştırmışsınız.Kuserler. Acitasyon yaparlar. Telefonlari acmazlar. Evimizde huzurumuz yine kalmaz
Sorun tatil degil ki. Irade gostermek gerekliMerhaba arkadaslar. 2 aylik tatilimiz beni cok yoruyor. Cunku 10 ay boyunca calisip bu 2 ayda dinlenmek, bir seylere zorunlu kalmadan esimle, cocugumla vakit gecirmek istiyorum. Hem benim ailemden hem esimin ailesinden farkli bir sehirde yasiyoruz. Ama daha tatil baslamadan 1 ay onceden ne zaman geliyorsunuz diye kv, gorumce sormaya basliyor. Surekli baski yapiyorlar. Hatta annemlere once gitsek her gun araniyoruz ne zaman geleceksiniz diye. Butun 2 ay 10 gun orada 10 gun burada iki memleket arasinda mekik dokumakla geciyor. Cocugum var. Yaz tatili gelmesin istiyorum artik. Her yil bu stresi cekmekten cok yoruldum. Stresten vucudum kabariyor artik. Gorumcemin cocuklarina kv bakiyor. Cocugum da esimin yegenleriyle surekli bir arada olmak zorunda kaliyor. Hic tablet vermedigim cocugum tablet bagimlisi oldu. Evde gorumcemin cocuklariyla surekli kavga gurultu.
Keske surekli calissak. Evimde duzenimde kalsam
Bütün çözüm yollarını kapatıyorsunuz ama siz de...Kuserler. Acitasyon yaparlar. Telefonlari acmazlar. Evimizde huzurumuz yine kalmaz
Onlara değil size kıyıyor yani.
Bu kadar stres yaptığınızın farkında değil mi eşiniz?
Çok istiyorsa kendi gitsin kalsın, siz niye peşinden gidiyorsunuz sürekli?
Keske evimde oturabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?