Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Offf zort

Neyse konuya cevap yazayim.
K kaderminackk sen 7 aylık hamilesin okula giden çocuğun var ne demeye eve yatılı misafir çağırıyorsun ki? Bizim millet canının kıymetini neden bilmez anlamam. Fellik fellik arabada 3 şehir dolasmana gerek var mı o halde? Çocuk neden okulundan geri kalıyor? Canin sıkıldı gezmek istedin herhalde. Milletin peşine takilmasaydiniz da gezselerdi rahat rahat.

Eve gelen gelinden iş bekleme işi artık bitsin, iş yapamayacaksaniz karı Koca olarak kimseyi evinize cagirmayin kardeşim. Depo doldurmussunuz araba kimin beraber tek arabada mi gittiniz onu anlamadım. Adama cimri demissiniz de show yapmak için ailecek yemeye goturmussunuz hesap çok gelince bozulmussunuz, adam herkes yediğini ödesin demiş ne var bunda?

Abin de gelmekle hata yapmış sen hamilesin gerek yoktu gidip otelde kalmalilardi. Tek hatası bu bence.

Kesinlikle. Bir de farklı şehirleri gezmek biraz birikim ister belki hazırlıklı gelmemişlerdi biraz evde oturmak ve o şehri görmek istiyorlardı. En başta kocası hamile eşini bu kadar gezdirip yormamalıydı evde de ev işine kimse yardımcı değilse eşi yardım edebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…