Anlatamadım evet , bir yorumda maddi durumları iyi değil belki ondan alman üsülü olsun denildiği için ben dedim durumları iyi , biz kimseden bir şey beklemedik para harcasınlar bize vs çünkü biz ısrarla davet ettik ağırlamak bize düşer sorun biz kardeşiz bir kahve bile içerken insanın kardeşine “ alman üsülü olsun “ demesi gel kardeşim yıllardır ayrıyız bir kahve içelim demek varken para hesabı çok yanlış bana ben gurbetteyim onları ağırlamak vakit geçirmek istedim , aileyiz biz bir sen ödersin bir ben ya da hep ben ben davet ettiğim için geldiğin gibi bismillah ben alman üsülü ödeyeceğim demek yanlış , arabaya eşim yakıt doldurdu birlikte gezdiğimiz için geri kalmadık bir şeyden eve geldik oturdu hesap yapıyorlar “şu kadar harcadık şunu yaptık” çok yanlış bu sen kardeşine geldin evinde yap hesabını bana sen plan yap gezelim dediler onlar anlamıyor gezdiğimiz yeri beğenmiyor laf ediyor , senin var mı aklında oraya gidelim ya da biraz beraber karı koca vakit geçirin diyorum o da yok diyor , kızıma laf edip durdu bir kere sarılmadı bile eşim de en çok buna sinirlendi zaten bilmiyorum biz kardeşiz sonuçta bana ayıp geldi