- 20 Kasım 2018
- 12.634
- 46.022
- 598
- 35
- Konu Sahibi labobster monsters
-
O kisiye bagli ya.Ben de öyle derdim
Son 3 yıldır sahil şehrinde yaşıyorum ve inan çok az denize giriyorum.
O hayalini kurduğun şeyler zaten sıcak ve nemden yapılmıyor
Yok yok boğulmazsınız, hala duruyorsa Şile sahilde küçük dalga kıran var oradan girin, rip akıntısından en az etkileneceğiniz yerdir ve açık deniz dalgasını direkt almaz.
Eki Görüntüle 3603621
Çok anım var oralarda :)))
Ne olur ne olmaz diye siz yanınıza bir yüzme tahtası da alın zira Karadeniz hırçındır, bilmeyeni yorar ve Allah muhafaza.
Adalara turlar oluyordu onlara da katılabilirsiniz, herkes denizi sevmez ama boğazda büyüyene o iyot kokusu bağımlılık yaptığından o deniz illa olacak, havuzda o keyfi almam mesela, buz gibi de olsa tuzdan salamuraya da çevirse deniz olacak
Güzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.Ben de öyle derdim
Son 3 yıldır sahil şehrinde yaşıyorum ve inan çok az denize giriyorum.
O hayalini kurduğun şeyler zaten sıcak ve nemden yapılmıyor
Denize girmek için 1-1.5 saat yol gidilen yer deniz kenarı değildir sanki.6 yıldır denız kenarında yasıyorum
Daha oncesıde varda . Neyse
Gecen sene kızkardesım gelmıstı ıkı cocuk onda ıkı cocuk bende . Okadar yolu gıttık temız güzel deniz 1 1.5 saat sürüyor aracla..
Yarımsaat duramadık salakmıyım bız sıcakta cocuklarla burayı cekıyoruz dedık
Kalktık gerı eve klımanın altına oturduk
Ama okadar borcu olan tanıyorum gıden yıne gıdıyor bılıyomusunuz
Taksıt fılan yokmu,cok ıstıyorsanız gıdın yıl boyu taksıdını ödeyin
Git buradan.Güzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.
Arkadas bir insan 40 derece sicagin nesini sevebilir ya. Bak soguk olsun demiyorum, 25-26da sabitleyelim.Bir gün her mevsim yaz olacak. Kudur
Yani bizim şehrin içindede giriyorlar ama biz girmiyoruzGüzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.
Suyu sevmiyorsunuz demek ki. Ben hafta içi gidemesem de hafta sonu bir saat bile olsa denize giriyorum. Hafta içi işten gelip bikinimi giyip havuza iniyorum her akşam.
Denize girmek için 1-1.5 saat yol gidilen yer deniz kenarı değildir sanki.
İzmirin göbeğinde yaşıyorum, 30-45 dakika aralığında denize ulaşabiliyorum. Ben de deniz kenarında yaşıyorum diyeyim bari bundan sonra
E değil. Büyük şehir sonuçta mersin. Üstelik milyon tane liman var. Deniz kenarı olması için yürüyerek maksimum 10 dakikada denize ulaşıyor olmanız gerekir.Yani bizim şehrin içindede giriyorlar ama biz girmiyoruz
Mersin diyeyim ozaman nekadar deniz kenarı sen karar ver
Evimin 500 metre aşagısında sezlonglar var tüm sahil boyunca herkes giriyor ama biz gırmıyoruz.Yani bizim şehrin içindede giriyorlar ama biz girmiyoruz
Mersin diyeyim ozaman nekadar deniz kenarı sen karar ver
Yaz candır. Soyunur gezersin, çok sıcak olursa suya girersin, klima açarsın. Kış öyle mi giyin kat kat yine üşü yine üşü.Arkadas bir insan 40 derece sicagin nesini sevebilir ya. Bak soguk olsun demiyorum, 25-26da sabitleyelim.
La kisa crop sort geziyorum yine sicak yine sicak, daha ne kadar soyunabilirim.
Serin hava oyle mi, giy hirkani, evdeysen çek pikeni battaniyeni, mis.
Pis yazcı.
Canım neyin iddiasını yapıyoruz anlamadım. Evimden aşagısı sahil belediye heryere mavi bayrak ve sezlong artı gorevlı koyuyor herkeste gırıyor ama bız tercıh etmıyoruzE değil. Büyük şehir sonuçta mersin. Üstelik milyon tane liman var. Deniz kenarı olması için yürüyerek maksimum 10 dakikada denize ulaşıyor olmanız gerekir.
Bir gün her mevsim yaz olacak. Kudur
Tamam tamam mersin sahil kasabası, seni mi kırcazCanım neyin iddiasını yapıyoruz anlamadım. Evimden aşagısı sahil belediye heryere mavi bayrak ve sezlong artı gorevlı koyuyor herkeste gırıyor ama bız tercıh etmıyoruz
Gecen yaz 3.500-4.000 tl elektrik odedim senin yuzunden.klima açarsın.
O garanticehennemde mi yanacaksınız?
O garanti
He ben sevmesem yaz gelmeyecektiGecen yaz 3.500-4.000 tl elektrik odedim senin yuzunden.
Biz izmirde gaziemirde yasamıstık,birde bornova. Ordada ahmetbeyli vardı bide gümüldür öyle hatırlıyorum oralara gıderdıkTamam tamam mersin sahil kasabası, seni mi kırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?