Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

Ben de öyle derdim
Son 3 yıldır sahil şehrinde yaşıyorum ve inan çok az denize giriyorum.

O hayalini kurduğun şeyler zaten sıcak ve nemden yapılmıyor
O kisiye bagli ya.
Ben martta aciyorum deniz sezonunu, kasim sonunda kapatiyorum

Gun icinde bir iki saat girip cikiyorum. Pttye gidip kargo aldiysam donuste yarim saat deniz yapip dönüyorum mesela

Mesela Şile Uzunkum plajı mavi bayraklıymış. İstanbul'un tek mavi bayraklı plajıymış hatta. Akvaryum gibiymiş. Çok teşekkür ederim bilgiler için

Ben de öyle derdim
Son 3 yıldır sahil şehrinde yaşıyorum ve inan çok az denize giriyorum.

O hayalini kurduğun şeyler zaten sıcak ve nemden yapılmıyor
Güzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.
Suyu sevmiyorsunuz demek ki. Ben hafta içi gidemesem de hafta sonu bir saat bile olsa denize giriyorum. Hafta içi işten gelip bikinimi giyip havuza iniyorum her akşam.

Denize girmek için 1-1.5 saat yol gidilen yer deniz kenarı değildir sanki.

İzmirin göbeğinde yaşıyorum, 30-45 dakika aralığında denize ulaşabiliyorum. Ben de deniz kenarında yaşıyorum diyeyim bari bundan sonra

Bir gün her mevsim yaz olacak. Kudur
Arkadas bir insan 40 derece sicagin nesini sevebilir ya. Bak soguk olsun demiyorum, 25-26da sabitleyelim.

La kisa crop sort geziyorum yine sicak yine sicak, daha ne kadar soyunabilirim.

Serin hava oyle mi, giy hirkani, evdeysen çek pikeni battaniyeni, mis.

Pis yazcı.

Yani bizim şehrin içindede giriyorlar ama biz girmiyoruz
Mersin diyeyim ozaman nekadar deniz kenarı sen karar ver

Yaz candır. Soyunur gezersin, çok sıcak olursa suya girersin, klima açarsın. Kış öyle mi giyin kat kat yine üşü yine üşü.

Üşümeyen ne anlar üşüyenin halinden

E değil. Büyük şehir sonuçta mersin. Üstelik milyon tane liman var. Deniz kenarı olması için yürüyerek maksimum 10 dakikada denize ulaşıyor olmanız gerekir.
Canım neyin iddiasını yapıyoruz anlamadım. Evimden aşagısı sahil belediye heryere mavi bayrak ve sezlong artı gorevlı koyuyor herkeste gırıyor ama bız tercıh etmıyoruz

Tamam tamam mersin sahil kasabası, seni mi kırcaz
Biz izmirde gaziemirde yasamıstık,birde bornova. Ordada ahmetbeyli vardı bide gümüldür öyle hatırlıyorum oralara gıderdık
Ama mersınde gercekten gırılıyorda bız ılla kızkalesınden sonrasına gideriz

Bak evimin aşagısı bu beach . Ama biz illa mersinliler 1 saat uzaklıktakı yerlere gıderız

Eklentiler

• IMG_2633.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 76
Bende sıcak yeri sevmiyorum ıc anadoluda yasayacaksın. Burda afedersınız ıc camasırınız bıle devamlı ıslak gıbı. İzmir bile boyle degıldı daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…