Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

Burada yüzülmez mi süper süper

Antalyada yaşayan kuzenim her sabah bir saat erken kalkıp işten önce yüzüyor. İmkan olsa ben de yapardım bunu, hem zaten erken uyanıyorum hem de mis gibi spor.
Kabul edin siz suyu pek sevmiyorsunuz.
Suyu çok severim ama işten önce bir saat erken kalkıp yüzeyim diyebileceğim bir işim yok maalesef. Saatlerim düzensiz… Memur olsam belki olurdu Zaten artık Antalya’da yaşamıyorum. Bu arada Antalya’ya taşındığım ilk sene ben de denize gitmek konusunda çok motiveydim ama zaman geçtikçe azaldı bu. Belki iş yoğunluğundan olabilir fakat en önemli sebebi merkezdeki suyu sevmemiş olmam. Bu bence kişisel bir şey. Ben sıcak deniz suyu sevmiyorum, çelik gibi soğuk olmalı. Beni ayıltmalı. Foça tarafları benim için ideal mesela, buz gibi suyu. Kaş’ta Hidayet Koyu vardır mesela orası en sevdiğim yerdir. O yüzden bir şey diyemiyorum. Çevremde benim gibi Antalyalı olmayan çok arkadaşım vardı, bu konuda genellikle görüşlerimiz ortaktı. İstisnalar da vardır tabii ki

Biz de bu sene riskli gecen hamileligim sebebi ile tatili erteledik , bir sene deniz tatile yaparsak sonraki sene kara tatili yapardık esimle fakat bu sene ikisi de olmayacak durumumdan dolayı .
Annem Istanbul a çok yakın tatil beldesinde yaşıyor , geçen sene neredeyse bir kaç kez girdi denize. Ben de diyorum anneme, burada yaşasam sabah aksam deniz yaparim diye.
İşin özü ben de sizdenim bu sene:)

Denize girdikten sonra duş alıyor musun her seferinde?

Tuzlu kalmayı seven sadece ben olmayayım nolur
severim ben de

ama benim kullandığm ilaçlar zaten beni kurutuyor bir de tuzla kalırsam sürekli, artık ne olur bilmiyoum yine de her sezon bikaç gün yaparım
bence denizin olayı o, havuza girmeyi bile sevmiyoum mesela deniz suyunun farkını seviyorum

Mesela Şile Uzunkum plajı mavi bayraklıymış. İstanbul'un tek mavi bayraklı plajıymış hatta. Akvaryum gibiymiş. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Rica ederim bütçeniz dahilinde İstanbul içi veya İstanbul’a yakın olup gidilebilecek yerler var, sabah git akşam gel yapamasanız da hafta sonu günlük tutulan evler var.
Şarköy, Avşa Adası, Çınarcık, İstanbul içi zaten kıyamet gibi plaj

Havuzdan çıkar çıkmaz duşa gidiyorum. Klor sağlıksız zaten. Ama deniz suyu başka, cilde de çok iyi geliyor bence.

Sizin ev Soli’nin orda mı , ben Solide öğrendim yüzmeyi . Şimdi şehre çok uzak olmayan bir yazlık yer bakıyoruz . Çeşmeli olacak sanırım . Tece de çok Suriyeli varmış . En son Pompeipolis Plajında girdik , deniz o kadar temizdi ki şaşırdım . O taraflar da olabilir diyorum

benim denizle kopmaz bir bağım olmasına rağmen deniz için bilhassa bir tatil planlamıyorum. gideceğimiz bölgede varsa yüzerim ama özellikle yüzmek için bütün zamanımı adamak bana garip geliyor.

o yüzden aramızda para toplayıp bana şuradan ev alsak daha iyi olur bence.

Son düzenleme:

Ben yazın sevmiyorum mesela denizi kışın güneşli günlerde sandalyelerim termosum sürekli giderim yazında gidiyorum ama şezlongsuz yerlere mıç mıç dipdibe hiç sevmem ama yaşadığım yerin hakkını veririm orman deniz ne varsa doğanın tüm nimerlerinden dibine kadar yararlanırım

bana kalsa ayaklar yara olana kadar gezmek tatildir
ama evde pinekleyip yine bütün ev işlerini yapmaya devam ettiğin bir kurgu, tatil değildir ya.
Çok katılıyorum.
Ben de evden çalışıyorum ve evde kalmak zaten fazlasıyla boğuyor. Kendimi dışarı atmak istiyorum, o zaman dinlenmiş ve rahatlamış hissediyorum.
Tatil benim için yer değiştirmek, yeni yerler keşfetmek, rutinden çıkmak demek; bir de hareket.
Bayramda günübirlik bir gezi yaptık mesela. Birkaç arkadaş motorları aldık, yaklaşık iki saat yol yapıp harika şelalelerin olduğu bir yere gittik. Sonra o şelaleleri yakından görmek için kayalardan tırmandık. Başta yapamam sandım, sonra bir cesaret geldi. Yaşadığım haz muhteşemdi. (Yeniden tırmanır mıyım düşünmem gerek )
Kısa süreli de olsa o benim için tatildi. Harcadığımız bir yakıt parası, kahvelerimizi sandviçlerimizi almıştık.
Motorumuz biraz küçük ama büyütebilir ve tüm ekipmanlarımızı tamamlayabilirsek, yurtdışı gezileri yapmayı da istiyoruz. Keşfedilecek o kadar çok yer var ki.

Burada yüzülmez mi süper süper
mersinde yaz sezonu yüzebiliyor musunuz gerçekten?

yani ben suyu çok severim denizi de severim
ama Mersinde beynim eriyip kulaklarımdan akıyor benim

bu arada muğladayım, hastayım denize parmağımı sokamadım daha. hergün 10 dk gir çık yapacak mesafede değilim ama 1 saatten biraz fazla sürer marmaris veya akbük filan mesela, bu yıl gittim mi hayır. ilaçların bitmesini bekliyorum. (haline şükret diyen dayılara döndüm burada)

Biz her sene otel tatili yapardık uhd lerden ama bu sene maalesef gidemeyeceğiz bizde. Çocuklarda bizde üzüldük biraz ama yapacak bişey yok. Acil bikaç ihtiyaç vardı ve eksideyiz o yüzden ayarlamadık. Ama öyle hayatı kaçırıyormuş hissi de yok. Yine denize gideriz, havuza gideriz diye düşündük. Tabiki otel tatilinin yerini tutmaz ama olsun. Çocuklarla böyle konuşunca onlarında gönülleri oldu. Paylaşım yapanları görünce seviniyorum ben ya gitsinler beğeniyorum hepsini. Normalde daha otel tatili biter bitmez seneyeki otel için heveslenirdik ama bu senede böyle olsun. Seneye gidelim inşallah

Hastayım ve gidemiyorum sağlık olsun yeterki

Denizi sevmekten kastim yuzmeyi sevmek aslinda.
Ben de kışın bile aynen sizin gibi kamp sandalyemi alir giderim sahile. Hele bahar aylarinda kopekleri de götürüyorum, mis.

Yazin turistik yerler maalesef cokk fazla kalabalik oluyor, bize yer kalmiyor en guzeli nisan-mayis, eylul-ekim.

Ya istanbulda denize girmiyorsaniz ne demeye yıllarca Ankaraya laf ettiniz arkadaş? Ankarada deniz yok ankarada deniz yok. E İstanbul'dakine de girmiyorsunuz
Bu kadar su meraki bende yok neyse ki yoksa mutsuzluktan ölürdüm, önce Ankara sonra Almanya. Gerçi birkac kere arkadaş zoruyla gole girdim, wunderschön diye diye götürdüler. Yer full yosun, çamur, su zaten buzzz, bi de ördekler kazlar kovaladı arkadaşın g.tünü ısırdılar falan. Beterin beteri var yani.

Valla upuzun sahilleri olan biryerdeyim ve hep boş bulunur tercihe bağlı ben kalabalık sevmem birde bedava varken otellere gitmem zaten heryer plaj sabah 8 de gidiyorum birde akşam 6 buçukta günde 2 kere gün içerisinde dinç oluyorum evim çok sıcak malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…