- Konu Sahibi labobster monsters
-
Ahaha süpersiniz :)O kisiye bagli ya.
Ben martta aciyorum deniz sezonunu, kasim sonunda kapatiyorum
Gun icinde bir iki saat girip cikiyorum. Pttye gidip kargo aldiysam donuste yarim saat deniz yapip dönüyorum mesela
Biz izmirde gaziemirde yasamıstık,birde bornova. Ordada ahmetbeyli vardı bide gümüldür öyle hatırlıyorum oralara gıderdık
Ama mersınde gercekten gırılıyorda bız ılla kızkalesınden sonrasına gideriz
Bak evimin aşagısı bu beach . Ama biz illa mersinliler 1 saat uzaklıktakı yerlere gıderız
Yok be ya, ne duş alacagimDenize girdikten sonra duş alıyor musun her seferinde?
Tuzlu kalmayı seven sadece ben olmayayım nolur
Suyu çok severim ama işten önce bir saat erken kalkıp yüzeyim diyebileceğim bir işim yok maalesef. Saatlerim düzensiz… Memur olsam belki olurduAntalyada yaşayan kuzenim her sabah bir saat erken kalkıp işten önce yüzüyor. İmkan olsa ben de yapardım bunu, hem zaten erken uyanıyorum hem de mis gibi spor.
Kabul edin siz suyu pek sevmiyorsunuz.
severim ben deDenize girdikten sonra duş alıyor musun her seferinde?
Tuzlu kalmayı seven sadece ben olmayayım nolur
Rica ederimMesela Şile Uzunkum plajı mavi bayraklıymış. İstanbul'un tek mavi bayraklı plajıymış hatta. Akvaryum gibiymiş. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Havuzdan çıkar çıkmaz duşa gidiyorum. Klor sağlıksız zaten. Ama deniz suyu başka, cilde de çok iyi geliyor bence.severim ben de
ama benim kullandığm ilaçlar zaten beni kurutuyor bir de tuzla kalırsam sürekli, artık ne olur bilmiyoum yine de her sezon bikaç gün yaparım
bence denizin olayı o, havuza girmeyi bile sevmiyoum mesela deniz suyunun farkını seviyorum
Sizin ev Soli’nin orda mı , ben Solide öğrendim yüzmeyi . Şimdi şehre çok uzak olmayan bir yazlık yer bakıyoruz . Çeşmeli olacak sanırım . Tece de çok Suriyeli varmış . En son Pompeipolis Plajında girdik , deniz o kadar temizdi ki şaşırdım . O taraflar da olabilir diyorumBiz akşamları sandalyeyi atıp dalgaları dinlemeyi gercekten sevıyoruz ama genelde gündüz klıma altından cıkmak ıstemıyoruz nedense
Sitede havuzda var ama senede iki indik
Belkı biz sevmiyoruzdur .
Insallah gonlunuze gore olur
Gelirsiniz memleketinize
Ben yazın sevmiyorum mesela denizi kışın güneşli günlerde sandalyelerim termosum sürekli giderim yazında gidiyorum ama şezlongsuz yerlere mıç mıç dipdibe hiç sevmem ama yaşadığım yerin hakkını veririm orman deniz ne varsa doğanın tüm nimerlerinden dibine kadar yararlanırımOnu anlamiyorum ya. Yani denizi, yuzmeyi sevmemek ayri ama sevip de gitmemeyi anlayamiyorum. Arabaya plaj cantasi atip on dakika girip cikmak gayet mümkün.
Ben butun gunu denizde geçirmeyi cok sevmem mesela ama bir saat gidip gelmek bile enerji veriyor insana.
bana kalsa ayaklar yara olana kadar gezmek tatildir
ama evde pinekleyip yine bütün ev işlerini yapmaya devam ettiğin bir kurgu, tatil değildir ya.
Çok katılıyorum.çok yorucu bir işim var. bedensel değil ama zihinsel çok yoruluyorum. ve zihinsel olarak yorulduğum süreci geçiridğim evim maalesef dinlenmeme bence elverişli ortam değil. çünkü eve baktıkça bütün yılın yorgunluğu yerli yerinde duruyor.
AdChoicestedbil-i mekanda ferahlık olmasının bir diğer yolu da bence tam olarak bu.
ADVERTISING
mersinde yaz sezonu yüzebiliyor musunuz gerçekten?Burada yüzülmez mi süper süper
Biz her sene otel tatili yapardık uhd lerden ama bu sene maalesef gidemeyeceğiz bizde. Çocuklarda bizde üzüldük biraz ama yapacak bişey yok. Acil bikaç ihtiyaç vardı ve eksideyiz o yüzden ayarlamadık. Ama öyle hayatı kaçırıyormuş hissi de yok. Yine denize gideriz, havuza gideriz diye düşündük. Tabiki otel tatilinin yerini tutmaz ama olsun. Çocuklarla böyle konuşunca onlarında gönülleri oldu. Paylaşım yapanları görünce seviniyorum ben ya gitsinler beğeniyorum hepsini. Normalde daha otel tatili biter bitmez seneyeki otel için heveslenirdik ama bu senede böyle olsun. Seneye gidelim inşallahBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Hastayım ve gidemiyorum sağlık olsun yeterkiBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Denizi sevmekten kastim yuzmeyi sevmek aslinda.Ben yazın sevmiyorum mesela denizi kışın güneşli günlerde sandalyelerim termosum sürekli giderim yazında gidiyorum ama şezlongsuz yerlere mıç mıç dipdibe hiç sevmem ama yaşadığım yerin hakkını veririm orman deniz ne varsa doğanın tüm nimerlerinden dibine kadar yararlanırım
Denizi sevmekten kastim yuzmeyi sevmek aslinda.
Ben de kışın bile aynen sizin gibi kamp sandalyemi alir giderim sahile. Hele bahar aylarinda kopekleri de götürüyorum, mis.
Yazin turistik yerler maalesef cokk fazla kalabalik oluyor, bize yer kalmiyoren guzeli nisan-mayis, eylul-ekim.
Valla upuzun sahilleri olan biryerdeyim ve hep boş bulunur tercihe bağlı ben kalabalık sevmem birde bedava varken otellere gitmem zaten heryer plaj sabah 8 de gidiyorum birde akşam 6 buçukta günde 2 kere gün içerisinde dinç oluyorum evim çok sıcak malesef..Denizi sevmekten kastim yuzmeyi sevmek aslinda.
Ben de kışın bile aynen sizin gibi kamp sandalyemi alir giderim sahile. Hele bahar aylarinda kopekleri de götürüyorum, mis.
Yazin turistik yerler maalesef cokk fazla kalabalik oluyor, bize yer kalmiyoren guzeli nisan-mayis, eylul-ekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?