- Konu Sahibi labobster monsters
-
Yani cocuklugum orda gectı yaşadım yaniAhahaha ben de ne zaman izmire mok atanlar gelecek diye bekliyordum. Evet kokuyor çok fena hem de.
Evde kalmaya ihtiyaç olması ayrı, tatile gitmek istiyorum ama imkanım yok diyene en güzel tatil evde yatıp yuvarlanmak demek ayrı.Niye öyle diyorsun bacım bazen insanın böyle molalara da ihtiyacı oluyor. Tatile gitmek yoruyor bazen insanı. Özellikle de hareketli işi olan insanlar için tatil valizi hazırlamak, dönünce boşaltmak falan zul geliyor. Gerçekten bir iki gün evde hiçbir iş yapmadan yatıp yuvarlanmaktan çok keyif alıyorum, dinlendiğimi hissediyorum.
Kiz bir de tatil seviyor istiyor yani.
Tatil zevki farklidir, kimi deniz sever kimi kar, kimi dinlenmek ister kimi dag bayır gezmek, bazisi bes yıldızlı otel sever bazisi cadir. Ama tatil tatildir. Evde oturmak tatil değil en fazla kafa dinlemek olur
Niye öyle diyorsun bacım bazen insanın böyle molalara da ihtiyacı oluyor. Tatile gitmek yoruyor bazen insanı. Özellikle de hareketli işi olan insanlar için tatil valizi hazırlamak, dönünce boşaltmak falan zul geliyor. Gerçekten bir iki gün evde hiçbir iş yapmadan yatıp yuvarlanmaktan çok keyif alıyorum, dinlendiğimi hissediyorum.
Tamam ben de yalanlamadım, kokuyor dedim. Ne diyeyim sizi ikna etmek için?Yani cocuklugum orda gectı yaşadım yani
Aynen ıkı uc gundur gunduzlerı klıma acıyorum. Hayır evde hıcbırsey yapmadan otursan tamam ama ıkı bulaşık yıka su içindesin. Yada dışarı cık aynı.. yınede havalar iyi gidiyor diyelim maşallahBugün 40 derece vardı Mersin bugün kaç sefer üst bas değiştigimi hatırlamıyorum sanki üzerimde ki kıyafetlere su dökülmüş gibiydi yada yagmurda kalmış gibiydi 10 dk markete bile gitsem ıslanmış olarak geri geldim
Tamam bende yaşadım dıyorum bişey demedımkı . Biliyorum o kokuyu yaşadım demek istedim. Tamam mevzu cok uzadıTamam ben de yalanlamadım, kokuyor dedim. Ne diyeyim sizi ikna etmek için?
Neden olmasin Sile de Cook güzel bir koy varmis bugün arkadasima attımİstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
Evet bugun arastırdım butarafta pullu campıng varmıs mesela . Gecelık 1500 cadırda verıyor sankı.bızımkılere dedım ıkı gece gıdelım. Ama benım cocuklar ve esım keyfıne düşkün .. hiç oralı olmadılar. Ama araştırıcam yıne. Gayet makul 1500kamp yapsaniz?
cadirlar cok pahali degil. ustelik alan kullanmadigi icin cok satilan bir ürün. bende simdi black and white var decathlondan almistim, cok seviyorum. ama onceki cadirim duz yesil kaplumbağa cadirlardandi beni yillarca idare etti. mat icin de simdi nefesle şişen, çantaya sigan guzel matim var ama zamaninda yillarca kocaman sunger matlarimdan kullandim gayet de memnundum.
yani ucuzundan kamp malzemeleri alirsan pekala bir hafta sudan ucuza tatil yapabilirsin deniz kenarinda.
mesela igneada cok guzel, gecen sene bu zamanlar orada sahilde kamptaydim, buyukcekmecede bir plaj var yine kamp yaptigim yakin olan , şile var - şilenin denizi buyukcekmeceden daha guzel, iznikte aracla gidilen bakir bir yer var muazzam, izmir desen adimbasi kamp alani, bartin inkum çok güzel, bozcaadada kamp yapabilirsin, bodrum gumuslukte , Ilıca plajinda cok guzel yerler var
ohooo cadirin sigdigi her yere kamp atabilirsin. eger guvenlik endisen varsa kampinge gidebilirsin hem temiz tuvalet sıcak su falan olur. ama esinle sevgilinleysen hic gerek yok. ben kadin basimayken (!) bile tek kalıyorum:)
hem de bedavadan biraz daha pahali
Konu sahibi tatile gidemedigi icin uzulup konu acmisken, tatil beldesinde yasayanlarin sikayetlerini
Belki biraz içi soğumuşturKonu sahibi tatile gidemedigi icin uzulup konu acmisken, tatil beldesinde yasayanlarin sikayetlerini dokmesi
Bak vallahi sebebini söyleyeyim sana. Antalya’nın merkezinde yazın denize giriyorsan, terleyerek çıkıyorsun. Su o kadar sıcak oluyor ki, hamama gitsen daha iyi yani o derece. Sabah çok erken gidersen belki bir derece. İnsan denizden terleyerek çıkar mı, Antalya’da çıkıyorsunTek gelip aman biz yakınız da noluyo, gitmiyoruz ki yazıyorlar
E ben bunu kendi tercihim olarak belirtmiştim, konu sahibine öneri olarak değilEvde kalmaya ihtiyaç olması ayrı, tatile gitmek istiyorum ama imkanım yok diyene en güzel tatil evde yatıp yuvarlanmak demek ayrı.
Biz akşamları sandalyeyi atıp dalgaları dinlemeyi gercekten sevıyoruz ama genelde gündüz klıma altından cıkmak ıstemıyoruz nedenseBir Mersinli olarak denizin dibinde olup denize girmemeyi asla ama asla anlamiyorum. Iki hafta ordaydik aile ziyareti için , bes gun atladik arabaya denize gittik . Tuzlu su , dalgaların sesi ve güneş kadar insana iyi gelen başla birşey yok benim gözümde . Deniz , karpuz , peynir üçlüsü ile ömür boyu yaşarım. Allah isteyen herkese nasip etsin, en başta bana . Amin
Tatil beldesinde yasiyorum. Denizin dibinde yasayip, o sicagi zaten cekip ustune denize girmemek anlayabildigim bir sey degil hala.Onun kumu ,tuzu,sıcagı offf neyse ınsallah herkes ıstedıgı tatılı yapar
Antalyada yaşayan kuzenim her sabah bir saat erken kalkıp işten önce yüzüyor. İmkan olsa ben de yapardım bunu, hem zaten erken uyanıyorum hem de mis gibi spor.Bak vallahi sebebini söyleyeyim sana. Antalya’nın merkezinde yazın denize giriyorsan, terleyerek çıkıyorsun. Su o kadar sıcak oluyor ki, hamama gitsen daha iyi yani o derece. Sabah çok erken gidersen belki bir derece. İnsan denizden terleyerek çıkar mı, Antalya’da çıkıyorsuntabi bu Antalya özelinde bir durum, merkez için konuşuyorum. Yoksa biz hep ilçelere giderdik orda yaşarken. Muhtemelen sürekli orda yaşayan çoğu insan da öyle yapıyordur. Günübirlik gidilecek çok güzel yerler var, çıralı, phaselis gibi. Uzun gidilecekse kaş vs.
Aynı imkan İstanbul’da da var. Merkezde denize girmeye çekinen bir vapur ile Adalar’a gidebilir ya da bir saatlik mesafede çok güzel sahiller var. Zaten çoğu yazıldı.
Yine de insan eğer bir imkana sahipse bir süre sonra sahip olduğu şey cazip gelmeyebiliyor. Nasılsa var diye düşünüyoruz. Ankara’da yaşayan kuzenim senin yerinde olsam yaz kış her gün denize giderdim diyor. Evim denize 10 dakikaydı Antalya’da ama genellikle böyle bir motivasyonum olmadı. Olanı da pek görmedim
E ben bunu kendi tercihim olarak belirtmiştim, konu sahibine öneri olarak değil
Bende göle bir km uzakta yaşıyorum, göl manzaralı diyelim bariGüzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.
Suyu sevmiyorsunuz demek ki. Ben hafta içi gidemesem de hafta sonu bir saat bile olsa denize giriyorum. Hafta içi işten gelip bikinimi giyip havuza iniyorum her akşam.
Denize girmek için 1-1.5 saat yol gidilen yer deniz kenarı değildir sanki.
İzmirin göbeğinde yaşıyorum, 30-45 dakika aralığında denize ulaşabiliyorum. Ben de deniz kenarında yaşıyorum diyeyim bari bundan sonra
Denize girdikten sonra duş alıyor musun her seferinde?Tatil beldesinde yasiyorum. Denizin dibinde yasayip, o sicagi zaten cekip ustune denize girmemek anlayabildigim bir sey degil hala.
Denizi sevmemeyi haric tutuyorum. Sevdigi halde gitmemekten bahsediyorum.
denizi çok sevmiyorum aynen :)Güzel olan sıcak ve nem zaten. Geri kalan bütün mevsimlerde yaz gelsin artık diye söyleniyorum.
Suyu sevmiyorsunuz demek ki. Ben hafta içi gidemesem de hafta sonu bir saat bile olsa denize giriyorum. Hafta içi işten gelip bikinimi giyip havuza iniyorum her akşam.
Denize girmek için 1-1.5 saat yol gidilen yer deniz kenarı değildir sanki.
İzmirin göbeğinde yaşıyorum, 30-45 dakika aralığında denize ulaşabiliyorum. Ben de deniz kenarında yaşıyorum diyeyim bari bundan sonra
Bir ayvalık,akçay ,altınoluk yada bodrum çeşme tarafları,mesela gercekten girince serınlıyorsun. Hatta ben üşüyorum oralarda ..Tatil beldesinde yasiyorum. Denizin dibinde yasayip, o sicagi zaten cekip ustune denize girmemek anlayabildigim bir sey degil hala.
Denizi sevmemeyi haric tutuyorum. Sevdigi halde gitmemekten bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?