- 20 Kasım 2018
- 12.623
- 45.972
- 598
- 35
- Konu Sahibi labobster monsters
-
Ben halk plaji sevmiyorum. Arkadasim istedi, tamam gidek dedim.Yer full yosun, çamur, su zaten buzzz, bi de ördekler kazlar kovaladı arkadaşın g.tünü ısırdılar falan. Beterin beteri var yani.
Ben halk plaji sevmiyorum. Arkadasim istedi, tamam gidek dedim.
Koyun ucunda inekler denize giriyordu. Hadi girsin yavrucaklar sorun yok da gozumun onunde şlappss diye denize cok affedersiniz s.cmasalardi iyiydi ahshd
Bu da boyle bir animdir.
bana pahali geliyor ya cadir benim cadirim, kapladigim alan 2m² degil :)Evet bugun arastırdım butarafta pullu campıng varmıs mesela . Gecelık 1500 cadırda verıyor sankı.bızımkılere dedım ıkı gece gıdelım. Ama benım cocuklar ve esım keyfıne düşkün .. hiç oralı olmadılar. Ama araştırıcam yıne. Gayet makul 1500
Ya çok ilginçtir yazlık yerde yaşayan ya da yazlığı olan kimsenin tek kare fotoğrafı olmaz instada. Benim de hiç yok. Eğer arkada deniz görünmüşse fotoda amaç deniz değil mesela başka bir anıyı yakalamak.Deniz kenarında yaşıyorum 10 senedir. Son 3 senedir hiç denize girmedim. Öncesinde de belki 2-3 kez. Ne bileyim imkanı olsa bile girmeyenlerin olması belki rahatlatır sizi.
Geçen sene de çocuklar istiyor diye Belek’teki meşhur otellerden birine gittik. Çocuklar 3. gün enfeksiyon kapıp kusmaya başladı. Tatili bitirip eve döndük. Ev en güzeli ya
mersinde bir kere deniz suyu yuttum tam bir hafta yediğimden ictigimden bir sey anlayamadim. agzimdan da burnumdan da gitmedi tuzunun tadiBir Mersinli olarak denizin dibinde olup denize girmemeyi asla ama asla anlamiyorum. Iki hafta ordaydik aile ziyareti için , bes gun atladik arabaya denize gittik . Tuzlu su , dalgaların sesi ve güneş kadar insana iyi gelen başla birşey yok benim gözümde . Deniz , karpuz , peynir üçlüsü ile ömür boyu yaşarım. Allah isteyen herkese nasip etsin, en başta bana . Amin
Arkadaşlar valla ruhunuz fakirablanız her yaz Antalya Bodrum vınlar, ennn güzel kıyafetlerini çeker, beache gider, taze balıkları yer şarabını içer... yazık size Istanbulda ne denize girilir Allasen deniz desen e. coli basili, kum desen keko kaynıyor...Istanbulda deniz meniz olmaz
e herkes senin gibi yurtdisinda yüksek statüde bir işte calisip dolar kazanmiyor ki.Arkadaşlar valla ruhunuz fakirablanız her yaz Antalya Bodrum vınlar, ennn güzel kıyafetlerini çeker, beache gider, taze balıkları yer şarabını içer... yazık size Istanbulda ne denize girilir Allasen deniz desen e. coli basili, kum desen keko kaynıyor...Istanbulda deniz meniz olmaz
e herkes senin gibi yurtdisinda yüksek statüde bir işte calisip dolar kazanmiyor ki.
kadin 5 günlük tatil bile hayal oldu diyor insanlar da öneri sunmaya çalışıyor
ruhumuz degil cebimiz fakir çünkü tl kazaniyoruz ve bu enflasyonda hayatta kalmaya çalışıyoruz
Ben Mersin Taşucu’ndayım. Evimle deniz arası bir cadde var sadece. Şu an bile burası o kadar kalabalık ki denize girsem mutlaka birileriyle çarpışırım. Caddeler ara sokaklar tıklım tıkış dolu. Park edecek yer yok. Turistler üstüne Ruslar derken biz 4 sene oldu yayla evi yapıp kaçtık evimizden. Haziran sonu veda edip Eylül ortası dönüyoruz. Tabi çocuklar denizi sevdiği için mecburen haftada 1-2 denize getiriyoruz. Dediğiniz gibi tek kare deniz manzaralı fotoğrafımız yoktur. Kızları çekerken arkadan deniz görünürse ancak öyleYa çok ilginçtir yazlık yerde yaşayan ya da yazlığı olan kimsenin tek kare fotoğrafı olmaz instada. Benim de hiç yok. Eğer arkada deniz görünmüşse fotoda amaç deniz değil mesela başka bir anıyı yakalamak.
İnsanlar hep capcanlı, hunharca gezildiğini sanıyor. Gençlikte evet ama 35 sonrası tatil çocuk eğlendirme, denizden gelen tuzlu kumların temizlemesi, çocukların her yerine bulaştırdıkları dondurmalar. En azından ben de öyle oldu. Üstelik kemer de köpek balığı, yeşilliğe gitsen kene yılan istilası var diyorlar. Konu sahibi boşuna üzüyor kendini.
Miss iyisin hoşsun da şu mesaj oldu mu? İnsanlarda para var mı da tatile çıksınlar, ruh fakirliği ne alakaArkadaşlar valla ruhunuz fakirablanız her yaz Antalya Bodrum vınlar, ennn güzel kıyafetlerini çeker, beache gider, taze balıkları yer şarabını içer... yazık size Istanbulda ne denize girilir Allasen deniz desen e. coli basili, kum desen keko kaynıyor...Istanbulda deniz meniz olmaz
Kaç yaşındasınız bilmiyorum inşallah yaşımız küçüktür de böyle şeyler yazmışsınızdır. Öncelikle kimseye bakmadan etmeden kendinle mutlu olmayı öğrenmen gerek. Hayatta her zaman her şey dört dörtlük olmaz. Olsa da başkalarına bakarak hiçbir şey yapılmaz. Kıyas insanı yer bitirir. Benden sana tavsiye. Kimseyle kendini kıyaslama. Seni mutlu edecekse ben gidemeyeceğim. Ama parasızlıktan değil mesela. Şimdi mutlu ol olabiliyorsan :)Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Evet ordaSizin ev Soli’nin orda mı , ben Solide öğrendim yüzmeyi . Şimdi şehre çok uzak olmayan bir yazlık yer bakıyoruz . Çeşmeli olacak sanırım . Tece de çok Suriyeli varmış . En son Pompeipolis Plajında girdik , deniz o kadar temizdi ki şaşırdım . O taraflar da olabilir diyorum
Bence bu kadar üzülüyorsanız, bütçenizi bir şekilde ayarlayabilirsiniz. 5 yıldız olmaz, 3 yıldız olur, taksit de yapıyorlar karta. Biz ucuz olsun diye sezon başı veya sonunda gidiyoruz. Ha 3 günlük 5 günlük tatili yapsak ne yapmasak ne, ama bi değişiklik oluyor, moral motivasyon oluyor
Size cebeci plajini onerebilirim eger temizlik acisindan girmem diyorsaniz suyu cok yemiz yuzerken baliklari falan cok rahat goruyorsunuz ve denizde hic kum kalkipta suyu bulaniklasmiyorİstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?