- Konu Sahibi labobster monsters
-
İstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
amasraBir akdeniz ege etmez ama hesaplı tatil deyince Amasra, Akçakoca da popüler yerler arasında. İstanbul’a yakın hatta. Buralarda beş yıldızlı otel bulamazsın, oda kahvaltı… dışarda yemek de pahalı değil, iki yerde de tam merkezde sahilde balık lokantası var gayet güzel ve uygun. Her yer yürüme mesafesinde.
ev kiraliyorsaniz ben yapmadim ama yapan cok gördüm. insanlar gidemedigi devremulkleri sahibindende falan bazi emlak sitelerinde paylasiyor - normalden cook daha ucuza tatil yapılmış oluyor. eger guvenirseniz böyle bir sey de düşünürsünüzBiz zaten ev kiralıyorduk otele zaten bütçemiz yoktu da, bu sene ev kiralamaya bile yok düşünün. Neyse daha yaz bitmiş değil hatta yeni başlıyor, Allah'tan ümit kesilmez belki 1 haftalığına ev kiralayacak para geçer elime
Ben de doğum yaptığım yaz girememiştim, insan çok üzülüyor garip bir şekildeBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Bizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldiBen denize pek düşkün değilim. Bu sene yazlığa 1 hafta falan gitmemi saymazsak bende tatile gitmiyorum kendi isteğimle param da var ama şuan bunun için para ve zaman harcamak bana mantıklı gelmiyor. o dediklerinizi yakın yerlere falan giderekte yapabilirsiniz bu kadar sıkılmanıza değecek bir şey yok ömründe hiç tatil yapmamış insanlar var.
merhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?Geçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.
Çakraz da doğal güzelliği olan sessiz sakin bir yer.amasraharika gercekten. oralara giderseniz oteli inkum'dan da dusunebilirsiniz. kilometrelerce altin kumsal, harika bi deniz. ustelik gün batimi efsane :)
bir de lavlar var orada. ben henüz gitmedim arabasizdım diye yolu bilemedim ama insallah bu sene gidecegim kamp yapacagim.Çakraz da doğal güzelliği olan sessiz sakin bir yer.
Tek başınıza ev kiralamak pahalıya gelir.Biz zaten ev kiralıyorduk otele zaten bütçemiz yoktu da, bu sene ev kiralamaya bile yok düşünün. Neyse daha yaz bitmiş değil hatta yeni başlıyor, Allah'tan ümit kesilmez belki 1 haftalığına ev kiralayacak para geçer elime
Ya kesinlikle. Eleştirsek seksen tane madde sıralarız ama o doğal güzelliklere ve tarihe gelince "amaan yine de cennette yaşıyoruz pff" diye sinirim geçiyorulkemizde tonla b.kluk var, ne ekonomisi güzel ne yönetimi, ne insanlari, ne çalisma ahlaki. kocaman bir yoz oldugunu düşünüyorum ama hala her köşesi cennet gibi. her an seni sasirtabilecek mukemmellige, manzaraya, doga harikasina, tarihi kalintiya denk gelebilirsin
kmerhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?
bizde tatile gidemiyoruz bu sene bir hafta sonu kaçalım bari :)
Merhaba biz en son Ada İnan Pansiyon'da kaldık. Eğer çok lüks bir beklentiniz yoksa bence genel olarak iyiydi. Ondan önce de Prinkipos pansiyonda kalmıştık. O da güzeldi. Bir de Şile'de Akcakese plaji var hem kamp alanı var ücretli hem de ücretsiz olarak kendi cadiriniz ile de kamp yapabilirsiniz:)merhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?
bizde tatile gidemiyoruz bu sene bir hafta sonu kaçalım bari :)
çoook teşekkür ederimk
Merhaba biz en son Ada İnan Pansiyon'da kaldık. Eğer çok lüks bir beklentiniz yoksa bence genel olarak iyiydi. Ondan önce de Prinkipos pansiyonda kalmıştık. O da güzeldi. Bir de Şile'de Akcakese plaji var hem kamp alanı var ücretli hem de ücretsiz olarak kendi cadiriniz ile de kamp yapabilirsiniz:)
Yalova'da hiç denize girmedim bir araştırayım. Tekirdağ'da çok giriyordum çocukken ama oranın denizi mahvoldu bozuk yumurta kokuyordu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?