Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

amasra harika gercekten. oralara giderseniz oteli inkum'dan da dusunebilirsiniz. kilometrelerce altin kumsal, harika bi deniz. ustelik gün batimi efsane :)
 
Kusura bakmayın ama abartmissiniz.alt tarafı bı sene gitmeyeceksiniz dünyanın sonu değil.bu yıl böyle olsun seneye telafi edersiniz.gecen sene Haziran'da doğum yaptım ve gidemedim bı yere ama yakın yerlere her haftasonu gittik.sizde yakın yerleri tercih edebilirsiniz
 
ev kiraliyorsaniz ben yapmadim ama yapan cok gördüm. insanlar gidemedigi devremulkleri sahibindende falan bazi emlak sitelerinde paylasiyor - normalden cook daha ucuza tatil yapılmış oluyor. eger guvenirseniz böyle bir sey de düşünürsünüz
 
Ben de doğum yaptığım yaz girememiştim, insan çok üzülüyor garip bir şekilde günübirlik gidemez misiniz, uzak mısınız denize? Maddi sıkıntılar olunca hiç keyfi olmuyor zaten, kaldığınız yer, yediğiniz yemek hiç biri içine sinmiyor insanın. sıkmayın canınızı, seneye acısını çıkarırsınız umarım
 
Çocukken durumumuz çok iç açıcı değildi, emektar ford tanusumuz ondan önce de hacı muratla iyi gezdik. Pansiyon bile lükstü arabada yatar kalkar, küçük tüpte annem yemek yapardı.

Tatil öyle 5 yıldızlı mükemmel otellerde olmak zorunda değil. Küçük bütçelerle de birşeyler yapabilirsiniz. Oda olmazsa; kamp sandalyesi ve İstanbul’da sahilde otursanız bile rahatlarsınız.
 
Ben denize pek düşkün değilim. Bu sene yazlığa 1 hafta falan gitmemi saymazsak bende tatile gitmiyorum kendi isteğimle param da var ama şuan bunun için para ve zaman harcamak bana mantıklı gelmiyor. o dediklerinizi yakın yerlere falan giderekte yapabilirsiniz bu kadar sıkılmanıza değecek bir şey yok ömründe hiç tatil yapmamış insanlar var.
 
Bizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldi
 
merhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?
bizde tatile gidemiyoruz bu sene bir hafta sonu kaçalım bari :)
 
Tatile gidemeyince ben de böyle oluyorum. Bayramda gitmediğime çok pişman oldum ama tek tatil yaparken de daha haziranda gitmek olmuyor. Temmuz ağustosta yine öleyazıyorum.
Bu sene giderken de kötü hissedicem ama, gidiş dönüş otel falan derken 1 hafta 250 bandı tutacak. Hak ediyor mu? Hayır. Verecek miyim? Evet.
 
Çakraz da doğal güzelliği olan sessiz sakin bir yer.
bir de lavlar var orada. ben henüz gitmedim arabasizdım diye yolu bilemedim ama insallah bu sene gidecegim kamp yapacagim.
gitmek isteyenler icin adres; guzelcehisar lav sütunları
ulkemizde tonla b.kluk var, ne ekonomisi güzel ne yönetimi, ne insanlari, ne çalisma ahlaki. kocaman bir yoz oldugunu düşünüyorum ama hala her köşesi cennet gibi. her an seni sasirtabilecek mukemmellige, manzaraya, doga harikasina, tarihi kalintiya denk gelebilirsin
 
Tek başınıza ev kiralamak pahalıya gelir.
Pansiyon falan düşünebilirsiniz. Gecelik 1.500-2.000 tlye bulabilirsiniz, gideceğiniz yere göre daha da ucuza çıkabilir. En azından iki gece kaçamak yapmış olursunuz.
 
Ya kesinlikle. Eleştirsek seksen tane madde sıralarız ama o doğal güzelliklere ve tarihe gelince "amaan yine de cennette yaşıyoruz pff" diye sinirim geçiyor

Yalnız bütün o doğal ve tarihi güzelliklerin bir bir yok olduğunu görmek çok üzücü. Bir süredir gezi mantığım "yurtdışındaki yerler daha yüz sene aynı kalır ama buradakileri bir sene sonra göremeyebiliriz" diye yurtiçi gezmeye döndü valla.
 
merhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?
bizde tatile gidemiyoruz bu sene bir hafta sonu kaçalım bari :)
k
merhaba nerede kaldınız bildiğiniz yerleri yazar mısınız?
bizde tatile gidemiyoruz bu sene bir hafta sonu kaçalım bari :)
Merhaba biz en son Ada İnan Pansiyon'da kaldık. Eğer çok lüks bir beklentiniz yoksa bence genel olarak iyiydi. Ondan önce de Prinkipos pansiyonda kalmıştık. O da güzeldi. Bir de Şile'de Akcakese plaji var hem kamp alanı var ücretli hem de ücretsiz olarak kendi cadiriniz ile de kamp yapabilirsiniz:)
 
Konu sahibesi arkadaslara katiliyorum, tatil demek deniz Kumpel evet ama evde Istanbulda da biraz alternatif arastirin derim.
 
çoook teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…