- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Ne makattan ilişkisi o nerden çıktı makatımda çatlak var doktor ilaç verdiMakattan ilişkiye girersen kan da gelir yakında kakanı da tutamazsın basur da olursun mikrop da hastalık da kaparsın. Bu yaşta bunları biliyor olman gerek.
bırak o pis adamı seneye bu zaman yazdıklarını okuyup neden dinlememisim diye basını taslara vurursunDün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Ya biz önden ilişki yaşadık doktor makatımda çatlak ve siğil var dedi ilaç yazdı zorla dışkı da kanıyorEn kısa zaman da genel cerrahi proktoloji bölümüne git anal fissur olmuşsun şimdi belki çok acımaz ama ileride yaşayacağın acıyı tahmin edebiliyorum.
Haramı günahı geçtim de kendi bedeninize bu kötülüğü yapmayın anal seks tehlikelidir bak yaşıyorsun şu an etkilerini ileride daha fenası tuvaletini bile tutamayacak hale gelirsin önlemini al mutlaka ihmal etme.
Allah bu nerden çıktı vallahi pes çatlak var ben de doktor ilaç yazdı iç basur varmış fitil verdiAnal ilişkiye girdiğini yazmamış ki, catlak vs vardir belki.
Yanlış anladım o zaman ben sen yine de proktoloji doktoruna git onun ağrısı felakettir benden söylemesi.Ya biz önden ilişki yaşadık doktor makatımda çatlak ve siğil var dedi ilaç yazdı zorla dışkı da kanıyor
Merhaba hepsini yaşadık açıkçası ve korunmadık salak kafam birlikte olalı 14 ay oldu sordum birlikte olmamış ama aktif otel hayatı olan bir sevgilisi vardı biliyorım nişanlım kendisi diyor beraber gidelim bakınalım ikimizde diye
Ne makattan ilişkisi o nerden çıktı makatımda çatlak var doktor ilaç verdi
Ben anal ne demek onu bile bilmiyorım ki yukarıda arkadaş yazınca anladımsöz uçar yazı kalır..
neyseki...
Ben anal ne demek onu bile bilmiyorım ki yukarıda arkadaş yazınca anladım
Allah doğru ben o hareketleri biliyorum ama uygulamadık anlattım internetten resim attım onları evlenince yapıcaz dedikyukarıda ki mesajınız size anal mı oral mı diye soran kişiye verdiğiniz cevap.
nişanlınıza kamasutra hareketleri öğrettiğize dair mesajınızıda ekletmeyin isterseniz bana:))
yaptığınızın arkasında durun en azından milletede atarlanmayın..
Allah doğru ben o hareketleri biliyorum ama uygulamadık anlattım internetten resim attım onları evlenince yapıcaz dedik
Senin dediğin anlaşılmayınca hemen pes vallahi diye başlamışsın.Allah bu nerden çıktı vallahi pes çatlak var ben de doktor ilaç yazdı iç basur varmış fitil verdi
Haketmissin kusura bakma da adam haklı burda en ufak şeyde yüzük atmak ne herseyde yüzük mü atılır nasıl güvensin sana yazik değil mi şimdi bunu yapan ilerde en ufak şeyde beni bırakıp gider diye düşünür ben nisanlina üzüldüm sana birsey söyleyeyim mi herşey bizim elimizde aslında kimse dört dörtlük değil sanma ki herkes mutlu ben mutsuzum inan her ilişkide her ailede sorunlar oluyor tek yapman gereken biraz sabır ve anlayış ve ayrıca sorun olduğunda direk konuş yüzük atmak ya da trip atmak yerine emin ol mantıklı bir aciklamasi olur bu arada nisanlin seni seviyor birbirinizin kiymetini bilin inşallah düzelirsiniz .Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Ben terk ettim şimdi ben barışıyorumSenin dediğin anlaşılmayınca hemen pes vallahi diye başlamışsın.
Burda onlarca insanın göbeği çatladı sana laf anlatana kadar, nasıl oluyormuş??
Birine bile cevap vermedin, ayrıldığın adamla hala niye uğraşıyorsun söylesene? Sana ne gittiği tatilden sen terk etmedin mi onu?
Niye eski deyip duruyorsunuz konuşuyoruz hala sadece kızgınım onaSadece 4 sayfa okumaya dayanabildim, soyleyecegim tek sey ya bir psikologa gorunun, ya da gonul isleri defterinizi sonsuza kadar kapatin. Eski nisanlinizda peygamber sabri varmis.
Allah razı olsun ilk defa güzel bir mesaj çok teşekkür ederim ona kızgınım ama atlatabilirizHaketmissin kusura bakma da adam haklı burda en ufak şeyde yüzük atmak ne herseyde yüzük mü atılır nasıl güvensin sana yazik değil mi şimdi bunu yapan ilerde en ufak şeyde beni bırakıp gider diye düşünür ben nisanlina üzüldüm sana birsey söyleyeyim mi herşey bizim elimizde aslında kimse dört dörtlük değil sanma ki herkes mutlu ben mutsuzum inan her ilişkide her ailede sorunlar oluyor tek yapman gereken biraz sabır ve anlayış ve ayrıca sorun olduğunda direk konuş yüzük atmak ya da trip atmak yerine emin ol mantıklı bir aciklamasi olur bu arada nisanlin seni seviyor birbirinizin kiymetini bilin inşallah düzelirsiniz .
EvetBu hastalık için doktora gittiniz mi
Öyle demiştiniz eski konuda her türlü ilişkiye girdim dediniz ben de ondan böyle dedimNe makattan ilişkisi o nerden çıktı makatımda çatlak var doktor ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?