Tatile gitti

bırak o pis adamı seneye bu zaman yazdıklarını okuyup neden dinlememisim diye basını taslara vurursun

Ya biz önden ilişki yaşadık doktor makatımda çatlak ve siğil var dedi ilaç yazdı zorla dışkı da kanıyor

Ben anal ne demek onu bile bilmiyorım ki yukarıda arkadaş yazınca anladım

yukarıda ki mesajınız size anal mı oral mı diye soran kişiye verdiğiniz cevap.
nişanlınıza kamasutra hareketleri öğrettiğize dair mesajınızıda ekletmeyin isterseniz bana:))

yaptığınızın arkasında durun en azından milletede atarlanmayın..

Allah doğru ben o hareketleri biliyorum ama uygulamadık anlattım internetten resim attım onları evlenince yapıcaz dedik

Allah bu nerden çıktı vallahi pes çatlak var ben de doktor ilaç yazdı iç basur varmış fitil verdi
Senin dediğin anlaşılmayınca hemen pes vallahi diye başlamışsın.
Burda onlarca insanın göbeği çatladı sana laf anlatana kadar, nasıl oluyormuş??
Birine bile cevap vermedin, ayrıldığın adamla hala niye uğraşıyorsun söylesene? Sana ne gittiği tatilden sen terk etmedin mi onu?

Sadece 4 sayfa okumaya dayanabildim, soyleyecegim tek sey ya bir psikologa gorunun, ya da gonul isleri defterinizi sonsuza kadar kapatin. Eski nisanlinizda peygamber sabri varmis.

Haketmissin kusura bakma da adam haklı burda en ufak şeyde yüzük atmak ne herseyde yüzük mü atılır nasıl güvensin sana yazik değil mi şimdi bunu yapan ilerde en ufak şeyde beni bırakıp gider diye düşünür ben nisanlina üzüldüm sana birsey söyleyeyim mi herşey bizim elimizde aslında kimse dört dörtlük değil sanma ki herkes mutlu ben mutsuzum inan her ilişkide her ailede sorunlar oluyor tek yapman gereken biraz sabır ve anlayış ve ayrıca sorun olduğunda direk konuş yüzük atmak ya da trip atmak yerine emin ol mantıklı bir aciklamasi olur bu arada nisanlin seni seviyor birbirinizin kiymetini bilin inşallah düzelirsiniz .

Ben terk ettim şimdi ben barışıyorum

Allah razı olsun ilk defa güzel bir mesaj çok teşekkür ederim ona kızgınım ama atlatabiliriz

Gün gelecek adam kendisi sizi terk edecek,aslında bunu hak ediyorsunuz...siz böyle zırt pırt ayrılıp barışacaksanız oooo...
Bir de Allah aşkına cinselliği önce araştırın,öyle bodoslama herşeye bir anda kalkışmayın ya...gidin tedavilerinizi olun ama bu ilişki bence yürümeyecek zaten.adam belki de vicdan yaptı döndü sana,bir dahakine dönmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…