- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Ben o nişanlının annesi olsaydım senin gibi gelinim olsun asla istemezdim düşman başına.Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
Siz harbiden iyi değilsiniz. Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Kendi kendine net tehsis koyan tek insan olmalısınız. Nerden biliyorsn belki çevirmeyecek ? Cevirse bile o senin ecelin gelmiştir ondandr canım. Heyyy Allahım ya. Bu arada siz hiç insan içine çıkıyor musunuz ? Yani dünyadan bir haber gibisiniz deYemin ederim bu virüs 10 yıl içinde kanseri dönüşebiliyor araştırın
Allah korusunBen o nişanlının annesi olsaydım senin gibi gelinim olsun asla istemezdim düşman başına.
Adam gibi ayrılmak varken ne bu şiddet bu celal? Tokat atmak nedir bugün sevdiği adam a vuran yarın kendi evladına da vurur. Önce psikolojinizi düzeltin derim ben tedavi olun.
Millete araştırın derken kendiniz araştırın.Yemin ederim bu virüs 10 yıl içinde kanseri dönüşebiliyor araştırın
Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gittiMillete araştırın derken kendiniz araştırın.
Adama duygu sömürüsü yapıp kendinize mecbur etmek için kanser kartını oynamayın.
HPV'nin onkolojik birkaç türü var, çoğu HPV kanser etkeni değildir. Onkojenik türler bile %100 kansere dönüşmez hatta küçük bir kısmı dönüşür. Düzenli smear takibiyle rahim ağzında değil kanser, hafif doku bozukluğu bile tespit edilip gereken önlem alınır.
Kaldı ki onkojenik tip HPVler bile vücuttan atılıp negatife dönebiliyor.
HPVyi bilmesek 6 aylık ömrünüz kaldı sanacağız.
Hakli oldugunu dusunuyorsun asil senin ayrilman lazim onun sana yalvarip ozur dilemesi lazim... adam sana hastalik bulastirdiysa asil senin onu arayip sormaman ayrilman lazim... ama srn sirf tatile gitmesin diye tukurdugunu yaliyorsunHem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
Ben olsam bende giderim normal onsan tatil yapmak ister...Ayrıca midem çok kötüydü beni acile götürüp ordan gene de gidecek takmış kafaya ve gitti
Bu ne demek ya Allah aşkına elinizdeki tüm kartları sevgilinize tehdit olarak mı kullanacaksınız?Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gitti
Senin anan baban yok mu ya huAyrıca midem çok kötüydü beni acile götürüp ordan gene de gidecek takmış kafaya ve gitti
Yine hatalisin neden... kendimi dusunuyorum 10 yil icinde kansere yakalanan bir virus tasisam hicbirsey umrumda olmaz kendimi tedavi yollarimi dusunur hastanede yatar kalkarim... nisanlimi da asla affetmem herhalde... ama sen hala beni birakmamaliydi gitmemeliydi bla bla bla10 yıl içinde olabilir ama
Sizden mi? Evet kesinlikle Allah korusun..Allah korusun
Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gitti
Sezeryan doğum diye bir doğum yöntemi oldugunu henüz bilmiyor nappsın kizcegiz normal doğum yapamayıp ömür boyu içinde tutacak galiba bebeği :)Yok artık buna rağmen mi gitti
Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
En ufak bir olayda yüzüğü çıkarıyorsunuz adam size katlanıyor ne yapması lazımdı her defasında size yalvarıp yakarsın mi yine ayrılmamış sizden yani ailesi ile tatile gitmesi de gayet normal ne istiyorsunuz?Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Peki vuris bulaşmamıs olsaydı bile bu hanfendi kesin normal doğm yapacagını nerden biliyorms ? Belki bebek kilolu olacak veya catısı dar olacak. Sacmalıga bak ya ! Valla yanlş bişey yazmamak için zor tutuyorm kendimi . Boş yere banlanmak istemiyormBu ne demek ya Allah aşkına elinizdeki tüm kartları sevgilinize tehdit olarak mı kullanacaksınız?
Normal doğum yapamazsanız sezaryen yaparsınız. 29 yıl önce sezaryenle doğmuşum bak hala yaşıyorum, ee?
Adam napsın, vah normal doğum yapamayacak diye hayatını size mi vakfetsin? Büyüyün biraz ya. Napsın adam, kimbilir kaç sene sonra hamile kalıp doğum yapacaksınız diye bugünden tatile mi gitmesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?