Tatile gitti

Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
Ben o nişanlının annesi olsaydım senin gibi gelinim olsun asla istemezdim düşman başına.

Adam gibi ayrılmak varken ne bu şiddet bu celal? Tokat atmak nedir bugün sevdiği adam a vuran yarın kendi evladına da vurur. Önce psikolojinizi düzeltin derim ben tedavi olun.

Yemin ederim bu virüs 10 yıl içinde kanseri dönüşebiliyor araştırın
Siz harbiden iyi değilsiniz. Gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Kendi kendine net tehsis koyan tek insan olmalısınız. Nerden biliyorsn belki çevirmeyecek ? Cevirse bile o senin ecelin gelmiştir ondandr canım. Heyyy Allahım ya. Bu arada siz hiç insan içine çıkıyor musunuz ? Yani dünyadan bir haber gibisiniz de

Allah korusun

Yemin ederim bu virüs 10 yıl içinde kanseri dönüşebiliyor araştırın
Millete araştırın derken kendiniz araştırın.
Adama duygu sömürüsü yapıp kendinize mecbur etmek için kanser kartını oynamayın.

HPV'nin onkolojik birkaç türü var, çoğu HPV kanser etkeni değildir. Onkojenik türler bile %100 kansere dönüşmez hatta küçük bir kısmı dönüşür. Düzenli smear takibiyle rahim ağzında değil kanser, hafif doku bozukluğu bile tespit edilip gereken önlem alınır.
Kaldı ki onkojenik tip HPVler bile vücuttan atılıp negatife dönebiliyor.

HPVyi bilmesek 6 aylık ömrünüz kaldı sanacağız.

Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gitti

Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
Hakli oldugunu dusunuyorsun asil senin ayrilman lazim onun sana yalvarip ozur dilemesi lazim... adam sana hastalik bulastirdiysa asil senin onu arayip sormaman ayrilman lazim... ama srn sirf tatile gitmesin diye tukurdugunu yaliyorsun

Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gitti
Bu ne demek ya Allah aşkına elinizdeki tüm kartları sevgilinize tehdit olarak mı kullanacaksınız?
Normal doğum yapamazsanız sezaryen yaparsınız. 29 yıl önce sezaryenle doğmuşum bak hala yaşıyorum, ee?

Adam napsın, vah normal doğum yapamayacak diye hayatını size mi vakfetsin? Büyüyün biraz ya. Napsın adam, kimbilir kaç sene sonra hamile kalıp doğum yapacaksınız diye bugünden tatile mi gitmesin?

10 yıl içinde olabilir ama
Yine hatalisin neden... kendimi dusunuyorum 10 yil icinde kansere yakalanan bir virus tasisam hicbirsey umrumda olmaz kendimi tedavi yollarimi dusunur hastanede yatar kalkarim... nisanlimi da asla affetmem herhalde... ama sen hala beni birakmamaliydi gitmemeliydi bla bla bla

Önce büyüyün ondan sonra sevişin-nişanlanın-evlenin yahu!
Evlensen çocuğun olacak sonra onu topluma kazandıracaksın daha sen olgunlaşmadan evlenip çocuk yaptığın için o çocuğun da psikolojisi bozuk olacak sonra o çocuk okulda arkadaşlarına saldıracak saldırdırdığı çocuğun annesi de gelip buraya konu açacak çocuğumun okul arkadaşı kolunu morarttı çantasını kesti defterini yırttı diyerekten. Baksana işte kısır döngü resmen. Ayrılıyor musun devam ediyor musun bilemem ama olgunlaşmadan aklınız başınıza gelmeden evlenmeyin çok rica edicem.

En ufak bir olayda yüzüğü çıkarıyorsunuz adam size katlanıyor ne yapması lazımdı her defasında size yalvarıp yakarsın mi yine ayrılmamış sizden yani ailesi ile tatile gitmesi de gayet normal ne istiyorsunuz?

Bence nisan attiginiz iyi olmus. Uzun bir sure daha nisan evlilik dusunmeyin. sizin gibi tutarsiz kisiler ve yaptiklari evlilikler yuzunden toplum sagligi bozuluyor.

Once ruh sagliginizi iyilestirin. Hayatiniza giren kisinin kukla gibi davranmasini beklemek hakkiniz olamaz. Ustelik siddette uygulamissiniz.

Inanin sizin yaptiklarinizi bir adam kadina yapsa burdaki herkes kurtuldun asla geri donme derdi

Peki vuris bulaşmamıs olsaydı bile bu hanfendi kesin normal doğm yapacagını nerden biliyorms ? Belki bebek kilolu olacak veya catısı dar olacak. Sacmalıga bak ya ! Valla yanlş bişey yazmamak için zor tutuyorm kendimi . Boş yere banlanmak istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…