- Konu Sahibi nefeskesen
bence birkaç gün bekle bakalım erkek milleti ya kolay kolay bir kızı reddedeceklerini sanmıyorum.
sonra da mesaj gönderirsin. sizi şurada gördüm şuradan biliyorum tanımak istedim diye.
ne kaybedersin ki? zaten tanımadığın bir insan.
tabi böyle dediğime bakma ben hiç yapamam böyle şeyler de boş boş düşünmekle de insanın eline birşey geçmiyor.:13:
sen bir adım atmışsın zaten umarım ondan da karşılık gelir.![]()
kız bende yapamam demın yazdım ''bırını tanımıyorum facebooktan eklesem mı aslında konunun özeti insallah arkadsım ya ah yaptım evımızın resımlerını koyacam

çocuun adı emre mehmet gibi bol bulunan bişeyse msj at, vay mehmet napıosun görüşmedik liseden beri nassın koçum diye bi msj at. ne koçu ne mehmeti die cvp yazıcak en azından. sende ki potansiyel bence gelen pası kesin gole çevireceğin yönünde. çeviremezsen de en azından yiğitliğe b.k sürdürmemiş olursun pardon bi tanıdığa benzettim kardiş der uzarsın olay mahallinden.
donse bırkere gerısı bende de

:) çok tatlı bir konu olmuş. Bence başta instagramdan eklemek daha mantıklı, hatta elin değmişken pinteresti var mı ona da bir bak ilgi alanlarını görme konusunda işine yarar. Facebook konusundaysa ortak arkadaş mezun olduğu okul beğendiği sayfalar vs Araştır önce ordan bir yol bir bahane bulursun belki. Olmadı önce fake bir adres alıp ordan eklemekte mantıklı tepkisini görürsün
pinterest ne ki pin.up.girlüm bız baya bulduk herseyını ama boyle bırseye rastlamadık dur onada bakalım

Sayfa sayfa okudum gulerek :90::90: Yalnız arkadaslık ıstegını kabul edınce ne yapacaksın canım hanı kımsınız, nıye ekledınız falan derseee![]()
ahh eklese bi.. aslında bılmıyorum ne yapıcagımı ne yazacagımı... ama oda odun bırı degılse hafiften muhabbete girsek gerisi bendede.. uyuyordur ya