tatlırüya nın evi

Öncelikle evde kiler olmasına bayıldımmm. Kalabalığı ortadan kaldırıyor. Mükemmelll
Sonra da maşallah evin kendisi de eşyalarınız da, düzeniniz de çok güzel...
Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

maşallah ne kadar şanslısınız eviniz çok geniş kileri bile var Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz daim olsun

teşekkür ederim.....kiler tüm fazlalıklarımı topluyor....evimi daha düzenli tertipli görünmesini sağlıyor.

evine bayıldım.özellikle salonuna.açık renk olunca ne kadar ferah görünüyor.güle güle huzurla kullan

teşekkür ederim...

offff süppeeerrrrrr,salon ne kadar aydınlık ne kadar ferah yaaa,resmen bayıldım evine ,hem wc hem banyo hem ebeveyn banyosu hem kiler ,herşey yerli yerinde ve muazzam güzel..allah mesut mutlu bahtiyar etsin evinizde inş..

güzel dileklerin için teşekür ederim... daha güzelleri sizin olsun... güzel bakan güzel görür.....

teşekkür ederim.allahım isteyen herkese nasip etsin...evin kullanışlılığı sizinde belirttiğiniz gibi önemli bir detay...gömme dolap gerçekten çok işime yaradı..içi çeyiz ile dolu.....ayrıca resimlerde belli olmamış ama portmantomda giriş kapısının yanında gömme dolap şeklinde...evimizin tam olarak net kaç m2 oldğunu bilmiyoruz....

çok güzel bir ev salonuna bayıldım beyaz beyaz.düzenli pırıl pırıl ev güzel günlerde oturun evinizde.

cnm ben de evini cok begendim,salon koltuklarin ozelllikle cok ic acici...Evin o kadar ferah ki ve de cok kullanisli..Mutluluklar dilerim esinle..

evinize bayıldım güle güle oturun maşallah
geniş geniş ferah ferah severim böyle evleri:)

kilerini çok beğendim; temizlikle ilgili bütün aparatları toparlıyordur ve mürdüm rengi mutfak dolapları da çok hoş duruyor.
mutlulukla oturun.

güle güle oturun! bence de eviniz çok kullanışlı çocukluğumun geçtiği evi hatırladım, gerçekten gömme dolaplar mucizeler yaratıyordu o zamanlar evimizde.

royal'in 3 boyutlu taş desenli halısını almayı düşünüyorduk ancak sizin ütü odanızdaki de 3 boyutlu sanırım deseni anneme göstereceğim ama acaba üzeri düz olmayanlardan mı bu yani gerçek taşlar üzerinde yürür gibi hissettirenler mi, markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

salonununuz çok ferah, ben olsam sanırım hep orada oturmak isterdim tabii temizliği ben yapmayacaksam:)))

bayıldımmmmmmm mutlu günlerde oturun inş.. duvardaki aynayı nerden aldın cnm buarada? bende aynısını konsolun üstü için yaptırıcam, hemen kaydettim pcye

öncelikle güle güle huzurlu sağlıkla oturun inşallah.ama ben şu misafir odası oturma odası fln diye ayırmayı bi türlü anlamıyorum eskide kaldı öyle şeyler gibi geliyo çevremdeki hiç kimsede artık böyle şeyler yok .evin en güzel odasında sizde oturun kırkyılda bir misafir için açılmasın o oda sadece.herşeyin en güzelini önce siz hakediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…