tatlırüya nın evi

Eviniz çok güzel,

oturma odanıza bayıldım tam benim sevdiğim renkler hakim.

yatak örtünüzüde çok beğendim şık duruyor,birde ütü odanızda ki halınız.

İyi günlerde oturun

teşekkür ederim...oturma odasını eşim ilk başlarda renginden dolayı istememişti...iç karartıcı olacağını söylemişti....ama ben öyle düşünmüyorum...sizinde beğenmenize çok sevindim.....

Çok güzelmişş güle güle oturunuz..
Yatak odasında gömme dolap olayına bittim yalnızz süper süper

harikaaaaaaa!!! allah mutlu etsin tatlım

teşekkür ederim....

çokkkkkkkk güzel canım ya bayıldım inan salona oturma odasına antredeki yolluklar ne kadarda güzelmiş aman yarabbim)::)güle güle sağlık afiyet içinde oturman dileğiyle canım

teşekkür ederim...daha güzellerinin sizin olması dileğiyle .sevgiyle kalın....

iyi günler oturun.mutfağa bayıldım çok güzelmiş.bir de ayıp olmazsa nevresim takımının markasını öğrenebilirmiyim.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.....bende nevresim takımını çok beğenerek almıştım... markası sarev...

çok güzelmış evıngüle güle otur cnm cokta kullanışlı

teşekkür ederim..sevgiyle kalın....

tatlım evin çok güzel güle güle otur

teşekkür ederim...sevgiyle kalın....

çok şirin canım evin gule gule otur

inekli saklama kaplarını nereden aldın acaba

teşekkür ederim...inekli saklama kaplarını izmir kemeraltından almıştım...

gerçekten kiler tüm fazlalıklarımı alıyor....evin en kullanışlı odası ve tüm evlerde olması gereken küçük bir yardımcı....

çok güzel bir ev salonuna bayıldım beyaz beyaz.düzenli pırıl pırıl ev güzel günlerde oturun evinizde.

teşekkür ederim...sevgiyle kalın...

bayıldım ..cok guzel duzenlenmıs gule gule otur canım

teşekkür ederim...sevgiyle kalın...

cnm ben de evini cok begendim,salon koltuklarin ozelllikle cok ic acici...Evin o kadar ferah ki ve de cok kullanisli..Mutluluklar dilerim esinle..

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

Gerçekten çok zevklisin evin dekorasyonu çok güzel...

teşekkür ederim....

bende evini çok beğendim geniş ve ferah bir evin var..güle güle oturun:)
teşekkür ederim...

evinize bayıldım güle güle oturun maşallah
geniş geniş ferah ferah severim böyle evleri:)

teşekkür ederim..

kilerini çok beğendim; temizlikle ilgili bütün aparatları toparlıyordur ve mürdüm rengi mutfak dolapları da çok hoş duruyor.
mutlulukla oturun.

teşekkür ederim..

bende hep salonda oturmak istiyorum ve orayıda kullanıyorum....temizliği konusunda şuan çok sıkıntım olmadı...koltukların kumaşı silinebilen antilop kumaş olduğu için oldukça kullanışlı.. ancak çocuk olduktan sonra fikrim değişirmi bilemiyorum....
ütü odasındaki halımın markadı merinos..ve üzeri düz.sanırım sizin istediğiniz gibi değil......

yok yok aksine ben taş desen taraması yaparken birçok forumda, bazı taş desenli halıların gerçekt taş üstünde yürür gibi yani üzerinde yürümenin zor olduğunu, girintili çıkıntılı olduğu için temziliğinin zor olduğunu okumuştum, merinos'tan da ufak taşlı bir tane var ama çok gerçekçi durmuyordu, parke üzerinde duruşu hoşmuş sizin desenin merinos'tan memnun etrafımdakiler, sizin de öyle çıktı merinos puan kazanıyor bu gidişle:))) tekrar güle güle oturun, salonunuzda daha da çok oturun

siyah ve beyazın asilliği her zaman kendini gösteriyor:) bide toz ve kiri cok belli etmeseler :)

gerçekten ev cok ferahhh bende böyle ev istiyorumm geniş ferahh İnşallah bana da nasip olur hehe
gerci biz daha yeni aldık ama aceleye geldi başımızı sokalım dedim şimdi eşyalarımız eve sıgmıyorrr

çok şanslısın Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin... :80:

canım şimdi senin için halımı kontrol ettim... mahçup olarak söylüyorum ki benim halımda biraz girintili çıkıntılıymış ama oldukça düze yakın...yürürken ve temizlerken bir sıkıntı yaşamadım.. ancak ipliği %100 yün tuşeli akrili iplik olduğu için tüyleri çabuk çıkıyor....genel olarak merinostan mennunum... umarım içine sinen halıyı en kısa zaman da alırsın...sevgiyle kal....

Size burda nevresim takımının markasını sorduktan sonra bir alışveriş sitesinde gördüm sarev satışa çıkmış.Bayılıyorum sarevin ürünlerine geçende bir yatak örtüsü beğenmiştim.Tekrardan iyi günlerde kullanın ve oturun.

eşyalarınız çok güzel,eviniz de.Güle güle oturun inşallah.Ama banyo paspasları,aksesuarları ve halıları (mutfak hariç ) çok uyumsuz buldum.

tü tüt tüü maşallah.. çok güzel ve ferah bir evin var. eşyalarla boğulmamış,renk cümbüşü yaratılmamış rahatlatıcı bir görüntüsü var.güle güle oturun inşallah. ama o salon koltukları var ya o salon koltuklarııııııı......... görüntüsü huzur,oturması hüzün..:18: ama çok güsel :)

cok güzel eviniz güle güle oturun darisi olmayanlarin basina (ben dahil)

inşallah canım...allahım isteyen herkese daha iyilerini güzellerini nasip etsin...

salonunuz çok iç açıcı görünüyor
güle güle oturun canım

teşekkür ederim....

evin çok güzelmiş güle güle otur. hangi şehir acaba?

teşekkür ederim... antalya da yaşıyoruz..

evin harikulade :) çok çok beğendim... Rabbim uzuuunnn yıllar mutlulukla oturmayı nasip etsin...

güzel dileklerin için çok teşekkürler.....

bayıldımmmmmmm mutlu günlerde oturun inş.. duvardaki aynayı nerden aldın cnm buarada? bende aynısını konsolun üstü için yaptırıcam, hemen kaydettim pcye

oturma odasındaki aynaları ünlü bir alışveriş sitesinden almıştık...site ismi vermek yasak olduğu için yazamıyorum...tam olarak ayna değil.....aldığımız sitede aynaların dizaynı daha farklıydı....biz farklı şekilde görüntü oluşturduk..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım herşey güzel görünüyor....
teşekkür ederim..

güle güle oturun ...süper valla...
teşekkür ederim....

Güle güle oturun cnm herşey çok güzel nevresim takımının markasını öğrenebilirmiyim acaba

tabi markası sarev .....
bu mis gibi tertemiz pırıl pırıl görünen evinizde hep mutlu olmanız dileğiyle :))))
güzel dileklerin için çok teşekkürler....

bende aynı sizin gibi düşünüyorum.... eşime ilk başlarda salonda oturmak için uzun bir zaman dil dökmüştüm... orası misafir odası misafirler için diyordu...şu an birini yazlık birini kışlık olarak iki odayıda kullanıyorum.....

Canım evin çok güzel zevkli bi bayansın çok beğendim ayrıca salondaki antika radyoyada bittim..:)) senden bir ricam olacak mümkünse kilerinin başka resimlerinide ekleyebilirmisin ?

Öncelikle evin çok kullanışlı duruyor tatlım, geniş, ferah, abartıdan uzak... Resimlere baktıkça içim açıldı. Bir de dikkatimi çekti çok temizsin MAşallah. KEşke senin gibi bir komşum olsa böyle temiz düzenli insanlara bayılıyorum. güle güle oturun inşallah

inşallah canım...isteyen herkese Allahım gönlündeki evi nasip etsin..acelede olsa ev sahibi olmuşsunuz..evinizde ailenizle huzur içinde oturmanız dileğiyle.... siyah ve beyazı benda çok seviyorum....oturma odam tozu salonum lekeyi belli ediyor...gülü seven dikenine katlanır misalı benimkide...eğer bu şekilde almasaydım içimde kalırdı....

Aaayyyyy her şey çook güzel.... Güle güle oturun mutlu günlerde inşallah.
teşekkür ederim..

mutfak dolaplarının rengi harika, tüm evinde harika tabii. güle güle otur

teşekkür ederim...

bende sarev i çok beğeniyorum...çok güzel nevresim takımları var...

mutfağın cok güzelmiş cnm...mutlu mesut oturun inş

teşekkür ederim...

eşyalarınız çok güzel,eviniz de.Güle güle oturun inşallah.Ama banyo paspasları,aksesuarları ve halıları (mutfak hariç ) çok uyumsuz buldum.

büyük banyomun uyumsuz olduğunun farkındayım... çünkü paspası ve aksesuarlarını çeyizimle almıştım...banyo beyaz gri olunca kahverengi takımım biraz uyumsuz kaldı...

son cümleniz ile yüzümde tebessüm yarattınız....hayatta sizi güldürsün...sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…