- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
Eviniz çok güzel,
oturma odanıza bayıldım tam benim sevdiğim renkler hakim.
yatak örtünüzüde çok beğendim şık duruyor,birde ütü odanızda ki halınız.
İyi günlerde oturun
Çok güzelmişş güle güle oturunuz..
Yatak odasında gömme dolap olayına bittim yalnızz süper süper
harikaaaaaaa!!! allah mutlu etsin tatlım
çokkkkkkkk güzel canım ya bayıldım inan salona oturma odasına antredeki yolluklar ne kadarda güzelmiş aman yarabbim)::)güle güle sağlık afiyet içinde oturman dileğiyle canım
iyi günler oturun.mutfağa bayıldım çok güzelmiş.bir de ayıp olmazsa nevresim takımının markasını öğrenebilirmiyim.
çok güzelmış evıngüle güle otur cnm cokta kullanışlı
tatlım evin çok güzel güle güle otur
çok şirin canım evin gule gule otur
inekli saklama kaplarını nereden aldın acaba
Öncelikle evde kiler olmasına bayıldımmm. Kalabalığı ortadan kaldırıyor. Mükemmelll
Sonra da maşallah evin kendisi de eşyalarınız da, düzeniniz de çok güzel...
Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
çok güzel bir ev salonuna bayıldım beyaz beyaz.düzenli pırıl pırıl ev güzel günlerde oturun evinizde.
bayıldım ..cok guzel duzenlenmıs gule gule otur canım
cnm ben de evini cok begendim,salon koltuklarin ozelllikle cok ic acici...Evin o kadar ferah ki ve de cok kullanisli..Mutluluklar dilerim esinle..
Gerçekten çok zevklisin evin dekorasyonu çok güzel...
teşekkür ederim...bende evini çok beğendim geniş ve ferah bir evin var..güle güle oturun:)
evinize bayıldım güle güle oturun maşallah
geniş geniş ferah ferah severim böyle evleri:)
kilerini çok beğendim; temizlikle ilgili bütün aparatları toparlıyordur ve mürdüm rengi mutfak dolapları da çok hoş duruyor.
mutlulukla oturun.
güle güle oturun! bence de eviniz çok kullanışlı çocukluğumun geçtiği evi hatırladım, gerçekten gömme dolaplar mucizeler yaratıyordu o zamanlar evimizde.
royal'in 3 boyutlu taş desenli halısını almayı düşünüyorduk ancak sizin ütü odanızdaki de 3 boyutlu sanırım deseni anneme göstereceğim ama acaba üzeri düz olmayanlardan mı bu yani gerçek taşlar üzerinde yürür gibi hissettirenler mi, markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
salonununuz çok ferah, ben olsam sanırım hep orada oturmak isterdim tabii temizliği ben yapmayacaksam:)))
bende hep salonda oturmak istiyorum ve orayıda kullanıyorum....temizliği konusunda şuan çok sıkıntım olmadı...koltukların kumaşı silinebilen antilop kumaş olduğu için oldukça kullanışlı.. ancak çocuk olduktan sonra fikrim değişirmi bilemiyorum....
ütü odasındaki halımın markadı merinos..ve üzeri düz.sanırım sizin istediğiniz gibi değil......
yok yok aksine ben taş desen taraması yaparken birçok forumda, bazı taş desenli halıların gerçekt taş üstünde yürür gibi yani üzerinde yürümenin zor olduğunu, girintili çıkıntılı olduğu için temziliğinin zor olduğunu okumuştum, merinos'tan da ufak taşlı bir tane var ama çok gerçekçi durmuyordu, parke üzerinde duruşu hoşmuş sizin desenin merinos'tan memnun etrafımdakiler, sizin de öyle çıktı merinos puan kazanıyor bu gidişle:))) tekrar güle güle oturun, salonunuzda daha da çok oturun
cok güzel eviniz güle güle oturun darisi olmayanlarin basina (ben dahil)
salonunuz çok iç açıcı görünüyor
güle güle oturun canım
evin çok güzelmiş güle güle otur. hangi şehir acaba?
evin harikulade :) çok çok beğendim... Rabbim uzuuunnn yıllar mutlulukla oturmayı nasip etsin...
bayıldımmmmmmmmutlu günlerde oturun inş.. duvardaki aynayı nerden aldın cnm buarada? bende aynısını konsolun üstü için yaptırıcam, hemen kaydettim pcye
teşekkür ederim..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım herşey güzel görünüyor....
teşekkür ederim....güle güle oturun ...süper valla...
Güle güle oturun cnm herşey çok güzel nevresim takımının markasını öğrenebilirmiyim acaba
güzel dileklerin için çok teşekkürler....bu mis gibi tertemiz pırıl pırıl görünen evinizde hep mutlu olmanız dileğiyle :))))
öncelikle güle güle huzurlu sağlıkla oturun inşallah.ama ben şu misafir odası oturma odası fln diye ayırmayı bi türlü anlamıyorum eskide kaldı öyle şeyler gibi geliyo çevremdeki hiç kimsede artık böyle şeyler yok .evin en güzel odasında sizde oturun kırkyılda bir misafir için açılmasın o oda sadece.herşeyin en güzelini önce siz hakediyorsunuz
siyah ve beyazın asilliği her zaman kendini gösteriyor:) bide toz ve kiri cok belli etmeseler :)
gerçekten ev cok ferahhh bende böyle ev istiyorumm geniş ferahh İnşallah bana da nasip olur hehe
gerci biz daha yeni aldık ama aceleye geldi başımızı sokalım dedim şimdi eşyalarımız eve sıgmıyorrr
çok şanslısın Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin... :80:
teşekkür ederim..Aaayyyyy her şey çook güzel.... Güle güle oturun mutlu günlerde inşallah.
mutfak dolaplarının rengi harika, tüm evinde harika tabii. güle güle otur
Size burda nevresim takımının markasını sorduktan sonra bir alışveriş sitesinde gördüm sarev satışa çıkmış.Bayılıyorum sarevin ürünlerine geçende bir yatak örtüsü beğenmiştim.Tekrardan iyi günlerde kullanın ve oturun.
mutfağın cok güzelmiş cnm...mutlu mesut oturun inş
eşyalarınız çok güzel,eviniz de.Güle güle oturun inşallah.Ama banyo paspasları,aksesuarları ve halıları (mutfak hariç ) çok uyumsuz buldum.
tü tüt tüü maşallah.. çok güzel ve ferah bir evin var. eşyalarla boğulmamış,renk cümbüşü yaratılmamış rahatlatıcı bir görüntüsü var.güle güle oturun inşallah. ama o salon koltukları var ya o salon koltuklarııııııı......... görüntüsü huzur,oturması hüzün..:18:ama çok güsel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?