- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
çok güzel canım huzurla mutlulukla otur
Çok aydınlık çok güzel canım güle güle otur darısı başımaa
Canım evin çok güzel zevkli bi bayansın çok beğendim ayrıca salondaki antika radyoyada bittim..:)) senden bir ricam olacak mümkünse kilerinin başka resimlerinide ekleyebilirmisin ?
güle güle oturun eviniz özellikle salonunuz çok güzel
Öncelikle evin çok kullanışlı duruyor tatlım, geniş, ferah, abartıdan uzak... Resimlere baktıkça içim açıldı. Bir de dikkatimi çekti çok temizsin MAşallah. KEşke senin gibi bir komşum olsa böyle temiz düzenli insanlara bayılıyorum.güle güle oturun inşallah
harika bir e iyi günlerde oturmanız dileğiyle
evin cok güzel dösenmis,güle güle otur
harika çok güzel bir evin var çok çok çok beğendim inşaallah benimde böyle bir evim olur.
allah nazarlardan saklasın inşaallah.
ben niye göremiyorum kızlarrrr...100 mesaj dolunca görülür diyorlardı 100 ü buldum hala yok hala yok
canım evin çok güzel sen de çok güzel döşemişsin.
gördüğüm en güzel evlerden biri diyebilirim. allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.
bir sorum olacak. eviniz nerede istanbulda mı hangi ilçede? gerçekten çok merak ettim. böyle bakımlı ve kullanışlı ev bulmak gerçekten zor oluyor ben de ev arıyorum bakalım. benim hayallerimdeki ev olmuş eviniz. güle güle oturun canım benim.
tatlırüya resimler için çok çok teşekkür ederim bizde tam kilerimiz için birşeyler düşünürken resimler bizim için harika fikir oldu tekrar teşekkürler..:))
İyi günlerde oturun..
teşekkür ederim.....çok güzel...
iyi günlerde oturun......
güzel ,temiz,ferah, huzurlu...beyaz koltukların temizliği zor mu?
bir de ip perdelerden memnun musun yıkadın mı hiç?
maşallah canım evın cok güzel.. ozellıkle salonun cok ferah geldi gozume :)
mutlulukla oturunj inş. evinizde.. zemınınde minik bebişlerinizin koşması dilegiyle
mutluluklar dilerim kilerin halısıda çok hoş
Evin harika canım..Allah güle güle oturmak nasip etsin...
geniş ve zevkle döşenmiş bir ev canım.Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
canım çok güzel evin güle güle ağız tadıyla oturman dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?