Tavrı tuhaf değil mi?

Eşim ilk beni görmeye geldiğinde ailesi bilmiyordu.
Nişanlıyken bile mesai saatleri içinde konuşmazdık. Bana çok garip gelmedi.
Ailesinin şuan bilmesini istemiyor olabilir.
Molalarını arkadaşlarıyla geçirmek istiyor olabilir.
Direkt evli demek vebale girmek bence.
Ha olabilir mi tabiki bu da mümkün ama direkt kesinlikle evli demek bana çok iddialı geliyor

Eşim ilk beni görmeye geldiğinde ailesi bilmiyordu.
Nişanlıyken bile mesai saatleri içinde konuşmazdık. Bana çok garip gelmedi.
Ailesinin şuan bilmesini istemiyor olabilir.
Molalarını arkadaşlarıyla geçirmek istiyor olabilir.
Direkt evli demek vebale girmek bence.
Ha olabilir mi tabiki bu da mümkün ama direkt kesinlikle evli demek bana çok iddialı geliyor

Bana da konuşurken kendi görüntüsünü bir anda kapatması, ailemleyken hiç konuşamayız demesi biraz aklımı kurcaladı

Bana da konuşurken kendi görüntüsünü bir anda kapatması, ailemleyken hiç konuşamayız demesi biraz aklımı kurcaladı
Dediğim gibi kesinlikle evli değil diyemem tabi ki ihtimal var
Arkadaşlar öneriler vermiş bir deneyin belki açık verir

Hemen evlidir yaftasını kesin dille yapıştırmak şu durum için mantıklı degil. Şüphesi olacak bir durum yasanmamış. Herkes ailesinin yanında görüntülü sesli konusmaz duymaları hoşuna gitmez korku degildir bu. Ailes yapısı ile alakalı bir durum olabilir. Sizde 1 ayda neden takılıyorsunuz bu duruma gelsin ailesi bakarsınız duruma

Hemen evlidir yaftasını kesin dille yapıştırmak şu durum için mantıklı degil. Şüphesi olacak bir durum yasanmamış. Herkes ailesinin yanında görüntülü sesli konusmaz duymaları hoşuna gitmez korku degildir bu. Ailes yapısı ile alakalı bir durum olabilir. Sizde 1 ayda neden takılıyorsunuz bu duruma gelsin ailesi bakarsınız duruma

Ailesi geldiğinde de sadece mesajlaşırsa peki? Aile yapısını mı sormam lazım acaba? Birde benle görüntülü konuşurken kendi görüntüsünü filan kapatması. Açıkcası biraz korkaklık sezdirdi. Yine de kafam karışık :)

Kendi aile yapısında bu konular rahatsız edici tepki alan bir durumsa sizi düşünmüştür. Anneniz erkekle goruştugunuzu görmesin istemiştir. Zamana bırakın gözlemleyerek karar verin

Mesai saatlerinde sesinin cıkmıyor olması cok normal bence, ben de esim de isteyken yazısmayız önemli bir durum olmazsa arasmayız ikimiz de aktif calısıyoruz cünkü ben minik bir ara bulursam hemen dinlenmeye calısıyorum hakeza esim de öyle.

Amaaaaa bu adam benim esim su an, flört dönemindeyken isteyken iserken bile yazardım ben. Yemege cıkarken yemegimin resmini falan atardım. O yüzden bu adam sizinle sadece öylesine vakit geciriyor veya baska sevgilisi ya da esi var.

Ben uzak mesafe ilişkilerini sağlıklı ve yürütülebilir bulmuyorum. Ayrıca ailem gelirse aramam vs demesi de saçma hiç mi konuşacak alan bulamayacak kaldı ki ailesi bilse ne olur koskoca adam. Pek güvenilir gelmedi açıkçası.

Benim aklımada evli olabilir düşüncesi geldi. Günahını almak istemiyorum ama o yaşta bir adamın bu şekilde davranışları hayra alamet değil

Merhabalar :)
Yaklaşık 1 aydır birisiyle konuşuyorum. Uzak ilişki yaşıyoruz. Anlayışlı ve kibar. Çoğu şeyde uyumluyuz. Her gün arar beni. Ben ailemle yaşıyorum. Geçen beni dün görüntülü aradı. O sırada annem geldi yemek hazır demeye, baktım ki kendi görüntüsünü kapatıyor. Telefonun kamerasına elini koyuyor. Sonrasında annem hemen gittiği için açtı hemen.
Sonra dün gece aradı beni. Ben dedim ki sizinkiler gelince ben seni göreceğim. (şuanda tek yaşıyor ailesini bir süre kendi evine getirecek) Bizimkiler gelince benden hiç ses duyamazsın sadece mesajlaşırız diyor 😮 E ben niye açıyorum o zaman telefonları? Bunu diyen adam 30 yaşında. Tamam ailesi bilmiyor filanda telefon görüşmesi yani anlayamadım. Mesela evden çalışıyor mesai saatlerinde asla yazmıyor. Eskiden bir iki konuşuyorduk. Böyle saatlerce kayıp mesai saatleri içinde. Hadi çalışıyor ona bir şey demiyorum ama naptın diyorum mola filan verdim sonra geri oturdum işe diyor. Mola verince bile kendi kendine takılmış 😶 yani gerçekten iyi ve anlayışlı birisi ama benim kafam ciddi anlamda bunlar çok takıldı. Ben mi abartıyorum yoksa devam mı edeyim bu ilişkiye bilemedim 🤷‍♀️
Merhabalar. Bana adamın ailesi mutasıp bir aile olabilir gibi geldi. Mutasıp ve baskıcı. Bazı aileler flört durumlarından hoşlanmazlar. Ama genelde böyle aileler gelin ya da damat adayını da kendileri belirlemek isterler. Kendi ailesi böyle olduğu için kamerada kendini kapatması anlık refleks olabilir. Büyük ihtimalle ailesi geldiğinde sık mesaj da atamayacaktır. Evli diye düşünmedim ama evli olmasa bile böyle bir aile yapısı bana uyar mı diye düşünün. Ve ona ailesiyle ilgili sorular sorun. Ailesini de adamı da iyi tanımaya çalışın (eğer geleceğe yönelik bir hayaliniz varsa) ben de işkolik biriyim çalışırken asla telefonuma bakmam. Ta ki mesaim bitene kadar. Felaket tellallığı da doğru değil, sorgusuz suailsiz güvenmek de. En doğrusu adama sorular sorarak onu ve ailesini tanımaya çalışmak

Son düzenleme:
Aman yanına falan gelmesin evli o adam bence hem kulaklıkla konuşsun seninle ne var bunda

Evli olsa adam kendi şehrinden birini bulur, başka şehirden biriyle görüşmek çok saçma bence. Sevgilisi olsa bile olmaz yani. Bana mantıklı gelmedi.

Bu arada ben pek uzak ilişkilere sıcak bakmıyorum. Daha önce de tecrübe ettiğim için asla istemem artık. Bu kısım sizin için daha önemli olmalı.

Ama benim için sorun değil derseniz de biraz daha tanımaya devam edin bakalım.

Kardeş iki ihtimal var ya evli, nişanlı, ailesinin bildiği başka bir ilişkisi var ya da seninle evlenmek gibi bir niyeti yok ailesi dahil kimsenin senden haberi olsun istemiyor. Sessiz sakin gönül eglendirip geçecek

Back
X